2024. október 25. péntek

okt. 25
0:15
"Nem látszott, hogy ez a csapat ikszelt a PSG-vel" - Így látták a ferencvárosi főszereplők a Nizza-verést (Infostart)
Varga Barnabás kicsit bánkódott, hogy nem talált be, de számára nem is ez a lényeg, hanem a három pont. Dibusz Dénes szerint mindkét csapat azt kapta a másiktól, amit várt. A vezetőedző szerint megszolgálta szerencséjét a Ferencváros, de túlzás, hogy most játszott a legjobban, mióta ő felel a szakmai felkészülésért.
okt. 25
0:15
Scherer Péter elárulta, mi az, ami lázba hozza, és amiért még hajnalban is hajlandó felkelni (Blikk)
Ha egy színész éjszakázik, abban nincs nagy meglepetés, hiszen az előadások gyakran elhúzódhatnak. De ha mindezt azért teszi, hogy szurkoljon, bosszankodjon, és mindezért hajlandó akár hajnalban felébredni, ráadásul ezzel a családtagjait is "megfertőzze"... Scherer Péter nagy név a szakmában, Jászai Mari-díjas művész, sikeres játékfilmek-sorozatok
okt. 25
0:15
Fontos Fradi-győzelem az El-ben, továbbjutó helyre jöttek fel Dibuszék (Telex)
Öngóllal nyert a magyar bajnok, de veszélyesebben focizott francia riválisánál, a siker megérdemelt.
okt. 25
0:19
Új kapitány a dán labdarúgó-válogatott élén (Infostart)
Brian Riemer lett a dán labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Elődje, Kasper Hjulmand júliusban, az Európa-bajnokság után mondott le.
okt. 25
0:23
Íme nagy vonalakban a párizsi olimpia pénzügyi elszámolása (Infostart)
Az olimpia bevételei és kiadásai egyensúlyban voltak, a rendezés 4,4 milliárd euróra rúgtak. Ez 15,5 százalékkal magasabb, mint amivel 2015-ben számoltak.
okt. 25
0:27
Pérez: Tudom, hogy szörnyű szezonom volt (m4sport.hu)
Hazai pályán próbál szépségtapaszt tenni a bevallottan rosszul sikerült szezonjára Sergio Pérez, miközben pletykákkal és nem kis nyomással kell boldogulnia.
okt. 25
1:57
Hivatalosan kezdeményezte a McLaren Norris austini büntetésének felülvizsgálatát (m4sport.hu)
A múlt vasárnap még kizárták, hogy meglépik, mert nem láttak esélyt a sikerre, most meggondolták magukat: a McLaren felülvizsgálati kérelmet nyújtott be az FIA-hoz Lando Norris austini büntetése ügyében.

Keresés