2024. június 8. szombat

jún. 8
13:36
Gálfi egy győzelemre a főtáblától Hollandiában (m4sport.hu)
Gálfi Dalma győzelemmel kezdett a hollandiai 's-Hertogenbosch városában zajló füvespályás tenisztorna női versenyének selejtezőjében.
jún. 8
13:48
Nyéki Balázs: végén igazi show-vá tették a mérkőzést a játékvezetők (Infostart)
A vezetőedző szerint nagy kvalitású játékosok és jó emberek alkotják a Bajnokok Ligája-győztes Ferencváros férfi vízilabdacsapatát.
jún. 8
13:54
Nemes és Krizsán továbbra is holtversenyben áll hétpróbában a római Európa-bajnokságon (m4sport.hu)
Krizsán Xénia és Nemes Rita a távolugrást ugyanazzal az eredménnyel zárta, így öt szám után is holtversenyben, egy helyet előre lépve a tizedik helyen áll, Szűcs Szabina pedig a 16. a női hétpróbában a római szabadtéri atlétikai Európa-bajnokságon.
jún. 8
14:12
Hihetetlen, Ronaldo szinte könyörgött a magyaroknak a 2016-os Eb-n (Metropol)
Az aranyérmes Portugália sem bírt velünk.
jún. 8
14:18
Gálfi egy lépésre a főtáblától Hollandiában (Sportal)
Gálfi Dalma győzelemmel kezdett a hollandiai 's-Hertogenbosch városában zajló füvespályás tenisztorna női versenyének selejtezőjében.
jún. 8
14:24
Pajari: Elsőként tanulni szeretnék Lettországban a Toyotával (Racing)
Sami Pajari elárulta, Rally1-es autóval való debütálása során a legfontosabb a tanaulás lesz számára Lettországban, szeretné megismerni a hibrid autót és nem az eredményekre fog koncentrálni.
jún. 8
14:24
Párizs nem szerelt fel légkondikat az olimpiai faluba, de a sportolók visznek magukkal (Telex)
Nyolc ország egészen biztosan be fog szerezni klímaberendezéseket a szállásra, ahova szándékosan nem telepítettek a szervezők.
jún. 8
14:30
Hív az Ohio: nézd itt a 2. helyről rajtoló Michelisz versenyét (Racing)
Az Egyesült Államokban versenyez ezen a hétvégén a TCR World Tour mezőnye. A Hyundai versenyzői kisajátították az első rajtsort az időmérőn, Mikel Azcona mögül Michelisz Norbert kezdheti meg az első szombati versenyt.
jún. 8
14:30
Gálfi egy lépésre a főtáblától Hollandiában (Sportal)
Gálfi Dalma győzelemmel kezdett a hollandiai 's-Hertogenbosch városában zajló füvespályás tenisztorna női versenyének selejtezőjében.
jún. 8
14:48
Szoboszlairól, és a kapuskérdésről is beszélt Király Gábor (Sportal)
A 108-szoros válogatott korábbi kapussal, Király Gáborral a csakfoci.hu készített interjút, amelyben a szombathelyi legenda többek között Szoboszlai Dominikról, valamint a Gulácsi Péter és a Dibusz Dénes közötti választásról is beszélt.
jún. 8
14:54
Badar Gergő és Zelinka Gabriella győzelme a középtávú triatlon ob-n (Sportal)
A férfiaknál Badar Gergő, míg a nőknél Zelinka Gabriella nyerte szombaton a középtávú triatlon országos bajnokságot Keszthelyen.
jún. 8
15:06
Szenttamási elképesztő győzelemmel döntős, három magyar a bronzért folytatja a rangsorolón (m4sport.hu)
Az 55 kilós Szenttamási Róza döntőbe jutott, mellette pedig három magyar is bronzéremért lép szőnyegre szombaton a Polyák Imre-Varga János emlékversenyen a BOK Csarnokban.
jún. 8
15:06
Alig kapnak pihenőt az Eb után a Bundesliga magyarjai (Sportal)
A Kicker összegyűjtötte a német élvonalban (Bundesliga) szereplő csapatok felkészülési programját a következő szezonra. Ebből az is megtudható, hogy a magyar válogatott játékosokat foglalkoztató Rb Leipzig, Freiburg és Union Berlin hármas mikor kezdi meg az edzéseket.
jún. 8
15:08
Kinevezte új vezetőedzőjét a Szigetszentmiklós (Sportal)
Armaghani Ármint nevezte ki vezetőedzőnek a női kosárlabda Nb I-ben kilencedikként zárt Bkg-Prima Natura Szigetszentmiklós.
jún. 8
15:12
Nem minden McLaren-főnök hajlandó tű alá feküdni Norris győzelme miatt (Racing)
A McLaren vezérigazgatója, Zak Brown ugyanúgy tetoválással ünnepelte meg csapata Miami Nagydíjon szerzett futamgyőzelmét, mint az előzőt.
jún. 8
15:12
Milyen hatással lesz Kylian Mbappé a Real Madridra? (Büntető.com)
A Real Madrid június 3-án jelentette be a világbajnok francia támadó, Kylian Mbappé érkezését. A királyi gárda újabb galaktikussal bővül, ám ezúttal is jelentős kérdések vetődhetnek fel a világklasszis megkaparintása kapcsán. Milyen szerkezeti és taktikai változások lehetnek szükségesek az érkezésével? Ki lesz a károsult, ha Mbappé érkezik? Mennyiv
jún. 8
15:18
Az Eb előtt utoljára lépnek pályára Szoboszlaiék, élőben adja a tv (Liner)
Természetesen élőben közvetíti a televízió a magyar válogatott soron következő mérkőzését, aminek Debrecen ad otthont.
jún. 8
15:18
Szenttamási Róza döntős, három magyar a bronzért folytatja (Sportal)
Az 55 kilós Szenttamási Róza döntőbe jutott, mellette pedig három magyar is bronzéremért lép szőnyegre szombaton a Polyák Imre-Varga János emlékversenyen a Bok Csarnokban.
jún. 8
15:24
Mansellék bakija, biztonsági autós káosz és rekordhosszú futam – az esős Kanadai Nagydíjak története (Racing)
Az F1 történetének leghosszabb versenyét, több ordas nagy bakit, az első piros zászlót és Gilles Villeneuve őrült mutatványát is esős kanadai futamon láthattuk.
jún. 8
15:30
Balesetet szenvedett az egyik Moto2-es versenyző, nincs jó állapotban (P1race)
Deniz Öncü a közösségi médiában számolt be arról, hogy baleset érte az edzés során, Xabi Zurutuza elkezdte a rehabilitációt.
jún. 8
15:48
"Nem vallunk szégyent" - kiáll Rossi mellett a válogatott focista (Ripost)
Három éve kevésen múlott a továbbjutás.
jún. 8
15:48
Előre ivott a medve bőrére a dobogóra áhítozó spanyol atléta, a cél előtt előzték be (Telex)
A római atlétika-Eb-n Laura García-Caro emlékezeteset alakított a célvonal előtt.
jún. 8
16:12
Nem volt csapatsorrend, Michelisz kemény csatában szerezte meg a 2. helyet (Racing)
Az utolsó körök hozták a legtöbb izgalmat a TCR World Tour mid-ohiói első versenyén: ekkor veszítette el Mikel Azcona a győzelmet Thed Björk, majd a második helyet Michelisz Norbert ellen.
jún. 8
16:12
Nem fizetett tartásdíjat, nem hagyhatja el hazáját a PSG kiszemeltje (Sportal)
Bár az orosz labdarúgó-válogatott kapust, Matvej Szafonovot orvosira várják a Psg-nél, a 25 éves labdarúgó mégsem utazhat a francia fővárosba.
jún. 8
16:18
Szoboszlai hatalmas góljával hangol a Liverpool az új szezonra (Liner)
Szoboszlai Dominik eddigi legnagyobb liverpoolos góljával hangol a Liverpool a következő szezonra, immáron Jürgen Klopp nélkül.
jún. 8
16:24
Miki Biasion visszatér a Lanciához (Racing)
A kétszeres rally világbajnok Miki Biasion mindkét vb címét a Lancia csapatával érte el, az olasz legenda most pedig visszatér egykori gyári csapatához, hogy segítse a Lancia Ypsilon Rally4 HF fejlesztését.
jún. 8
16:30
Megmentette csapatát, most azonban távozik az olasz legenda - hivatalos (Sportal)
A korábbi aranylabdás, Fabio Cannavaro annak ellenére sem marad az olasz élvonalbeli Udinese élén, hogy megmentette a csapatot a kieséstől.
jún. 8
16:54
Michelisz Norbert második lett a TCR World Tour első ohiói versenyén (m4sport.hu)
Michelisz Norbert a második helyen végzett a túraautós TCR World Tour idei szezonjában a harmadik versenyhétvége első futamán.
jún. 8
16:54
A 94. percben szerzett góllal nyert az U18-as válogatott (Sportal)
Lejátszotta második mérkőzését is a magyar U18-as labdarúgó-válogatott Svédország ellen, amelyet a 94. percben szerzett győztes góllal nyertek meg a mieink - írja a Magyar Labdarúgó Szövetség.
jún. 8
16:56
Negyedszer is megnyerte a Roland Garrost Iga Swiatek (m4sport.hu)
A világelső Iga Swiatek nyerte meg a női egyes küzdelmeit a francia nyílt teniszbajnokságon, mivel a szombati fináléban könnyedén legyőzte az olasz Jasmine Paolinit, ezzel megszerezte ötödik Grand Slam-serlegét.
jún. 8
16:56
Iga Swiatek hengerelt, negyedszer nyerte meg a Roland Garrost a világelső (Sportal)
Iga Swiatek két szettben legyőzte Jasmine Paolinit a Roland Garros női egyesének döntőjében, így összességében negyedszer nyerte meg a Grand Slam-tornát.
jún. 8
16:58
Ricciardo jövőjére nézve baljós kijelentést tett a Red Bull tanácsadója (m4sport.hu)
Meg vannak számlálva Daniel Ricciardo napjai a Red Bullnál? Az ausztrál jövője szempontjából nem túl ígéretes, amit Helmut Marko nyilatkozott.
jún. 8
16:58
Michelisz Ohióban növelte tovább az összetettbeli előnyét (Sportal)
Michelisz Norbert a második helyen végzett a túraautós Tcr World Tour idei szezonjában a harmadik versenyhétvége első futamán - írta az Mti.
jún. 8
17:00
Magyarország-Izrael: itt van Marco Rossi kezdője, Gulácsi megint kezd (Liner)
Marco Rossi magyar szövetségi kapitány ezúttal is Gulácsinak adott lehetőséget a kezdőben, amivel végérvényesen eldőlhetett a kapuskérdés.
jún. 8
17:06
Három változás keddhez képest – megvan a magyar válogatott kezdőcsapata Izrael ellen (m4sport.hu)
Marco Rossi kijelölte a magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapatát az Izrael elleni felkészülési mérkőzésre. A szövetségi kapitány három helyen változtatott a kedden Írországba kiállított tizenegyen, a kisebb sérüléssel bajlódó Dárdai Márton, Schäfer András és Loic Nego helyett Szalai Attila, Callum Styles és Bolla Bendegúz került a csapatba,
jún. 8
17:06
Marco Rossi három helyen változtatott a magyar-izraeli meccsre - összeállítások (Sportal)
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette a kezdőcsapatot az Izrael elleni felkészülési mérkőzésre.
jún. 8
17:12
Értékes második helyet szerzett Michelisz Norbert Ohióban (Telex)
Ezzel növelte az előnyét a TCR World Tour túraautós bajnokságban.
jún. 8
17:24
Ki kell szerelni Verstappen erőforrását – a Red Bull szerint kár aggódni (m4sport.hu)
Aggódott Max Verstappen a pénteki motorproblémája hosszabb távú következményei miatt, ám a Red Bull szerint egyelőre nincs ok a pánikra. Az erőforrását mindenesetre ki kellett szerelni az autóból.
jún. 8
17:24
Kit érdekel már az Írország elleni vereség? Szombat este győzelmet várnak a szurkolók (Sportal)
A magyar válogatott drukkerei optimistán várják az Izrael elleni tesztmérkőzést, és nem viselt meg senkit a dublini vereség.
jún. 8
17:26
Micsoda öröm! Megkérték a Fradi sztárjának kezét (Sportal)
A Facebookon közzétett poszt tanulsága szerint, Vogel Simon megkérte a Ferencváros német kézilabdázójának, Emily Bölknek a kezét.
jún. 8
17:30
Exkluzív interjú a 11-esek legendájával – Antonín Panenka: Sepp Maier negyven évig nem beszélt velem (Infostart)
Budapesten Test-Lélek-Szellem címmel, a labdarúgás, a történelem és a kultúra kapcsolódásáról tartottak konferenciát, az esemény díszvendége a nevét egyetlen tizenegyessel a futballtörténelembe beíró cseh futball-legenda, Antonín Panenka volt. Ő mesélt az akkori csehszlovák labdarúgásról, a különleges tizenegyesről, annak utóéletéről – s még azt is
jún. 8
17:30
Julian Nagelsmann nem nyit vitát arról, hogy Neuer a német válogatott kezdő kapusa (m4sport.hu)
A rutinos kapus nagyot hibázott a görögök elleni Eb-főpróbán, a kispadon pedig ott ül Marc-André ter Stegen.
jún. 8
17:42
Főnöke szerint felgyorsult Piastri fejlődése (m4sport.hu)
Eddig is szépen fejlődött az ausztrál, egy pont után viszont Stella úgy érzi, begyorsult a folyamat.
jún. 8
17:48
A világelső negyedszer bajnok a Roland Garroson (Infostart)
Iga Swiatek nyerte meg a női egyes küzdelmeit a francia nyílt teniszbajnokságon, mivel a szombati fináléban könnyedén legyőzte az olasz Jasmine Paolinit, ezzel megszerezte ötödik Grand Slam-serlegét.
jún. 8
17:54
Pérez a csapaton belüli béke záloga – a Red Bull indokkolta a kétéves hosszabbítást (m4sport.hu)
A házon belüli nyugalom és az élesedő bajnoki küzdelem volt a két fő oka annak, hogy a Red Bull máris szerződést hosszabbított Sergio Pérezzel. A csapat vezetői indokoltak.
jún. 8
17:54
A ZTE végleg megvásárolta a középpályást (Sportal)
A Zte vezetősége lehívta Kiss Bence szerződésében lévő opcióját, így a Kecskemétről érkezett középpályás további két évig lehet a klub játékosa - erről a zalaiak hivatalos honlapja számolt be.
jún. 8
18:06
Ilyen szép helyeken laknak majd a válogatottak az Eb alatt (Infostart)
Az UEFA által ajánlott "főhadiszállások" közül válogattak a labdarúgó Európa-bajnokságon részt vevő válogatottak. Ismert, hogy a magyar küldöttség az osztrák határhoz közeli Weiler im Allgäuban, Bajorországban üt majd tanyát a jövő hét elején.
jún. 8
18:06
Debrecenben lép pályára a magyar válogatott (Sportal)
Felkészülési mérkőzésen Izrael ellen játszik a magyar válogatott. Kövesse élőben a mérkőzést.
jún. 8
18:06
Magyarország–Izrael 3-0 (Telex)
Háromgólos győzelemmel hangolódott a magyar válogatott az Európa-bajnokságra, az első félidő remek játékára építhet Marco Rossi.
jún. 8
18:12
Könnyed játékkal sima győzelem, de Szoboszlai megsérült (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott az Eb előtti utolsó felkészülési mérkőzésén, elsősorban remek első húszperces játékával, magabiztos győzelmet aratott Izrael ellen Debrecenben. A gólokat Sallai Roland és a duplázó Varga Barnabás szerezték (3-0). Callum Stylest és Szoboszlai Dominikot is sérülés miatt kellett lecserélni.

Keresés