2008. január 10. csütörtök

jan. 10
6:11
Jane Fonda titka: szex és humor (Blikk)
"Amikor csak tudok, hancúrozok az ágyban"
jan. 10
6:13
Elalvástól félt a Korda házaspár (Blikk)
Az utolsó, otthon töltött éjszaka már alig bírták lecsukni a szemüket, féltek, nehogy elaludjanak
jan. 10
6:15
Németh Kristóf kisfia a szüleivel alszik (Blikk)
A színész a földi paradicsomban érzi magát
jan. 10
6:17
Anikó ismét levetkőzik (Blikk)
Már akkorák a mellei, mint Zalatnaynak voltak
jan. 10
6:19
Amerikába kalauzol könyvében Juhász Előd (Blikk)
jan. 10
6:21
Hot dogot árul NOX Szilvi (Blikk)
"Én magam is imádom a hot dogot"
jan. 10
7:28
Korda füvezni megy külföldre (BorsOnline)
Minden élvetre nyitottan indult világkörüli útra a Korda-Balázs házaspár. Az egyik kereskedelmi televízió valóságshow-t készít az énekesek kalandjaiból. A nézők biztosan nem fognak unatkozni, Gyuri ugyanis még a füves cigit is kész kipróbálni.
jan. 10
7:39
Kovács Ági nem vonul vissza, csak elbúcsúzott (BorsOnline)
Bár kedden az a hír terjedt el, hogy a magyar úszósport nagyasszonya visszavonul, tegnap egy sajtótájékoztatón Ági maga cáfolta a hírt. Fogalmazzunk úgy: félig-meddig.
jan. 10
7:44
Mór - N. László: uram tégy lesújtó jobb kezeddé! (BorsOnline)
"Nyújtsd felém jobb kezed és üdvözölj engem a te angyalaid között" - ezekkel a börtön falára írt szavakkal búcsúzott a földi élettől a magyar kriminalisztika legsúlyosabb bűncselekményével gyanúsított N. Lászó.
jan. 10
7:50
Mark randizik Zimány Lindával (Blikk)
Saját blogján vallott érzéseiről
jan. 10
7:55
Anikó kényszerből mutatja meg felturbózott idomait (BorsOnline)
Molnár Anikó levetkőzött a Playboy-nak. Az egykori Nagy Ő-nek válságban van a magánélete és karrierje sem alakul túl fényesen. Anikó egyetlen bevételi forrása, hogy a nyuszis magazin címlapján mutogatja bájait.
jan. 10
8:01
Karel Gott újra apa lett (Blikk)
Feleségül vette a gyönyörű ápolónőt
jan. 10
8:12
Körmendi a legkisebb szerepből is főszerepet csinált (BorsOnline)
Jó ember, nagy színész, zseniális komédiás óriási kitartással – így emlékeznek a színészkollégák Körmendi Jánosra. Elsősorban karakterszínész volt, de hittel vallotta, hogy nincs kis szerep: amikor színen volt, csak rá lehetett figyelni. A Kossuth-díjas érdemes művészt vasárnap, otthonában érte a halál.
jan. 10
8:40
Duettezne a két Oláh Ibolya (BorsOnline)
Oláh Ibolyának vigyáznia kell. A színésznőként most bemutatkozott énekesnőnek ugyanis riválisa akadhat, nem is akárki: Oláh Ibolya. Ugyanezzel a névvel tűnt fel ugyanis a Fix tv tehetségkutatóján egy huszonkét éves, kiváló hangú lány.
jan. 10
8:51
Meg akarok gyógyulni! (Blikk)
Pokoli hónapokat élt át Pártos Csilla (40), aki egy súlyos immunrendszeri betegség miatt a nap minden percét életveszélyben tölti. Pécsi Ildikó (67) imádott menye meg akart halni, hetekkel ezelőtt még nem vállalta volna a gyógyszeres kezelést sem, mostanra azonban már meg akar gyógyulni. Élete legnehezebb szakaszáról ma esti Favoritban mesél
jan. 10
8:57
Kormánynegyed - Gyurcsány nem találja a becsődölt építkezés felelősét (BorsOnline)
Nem volt hajlandó lapunk kérdésére megnevezni a Miniszterelnöki Hivatal a kormánynegyed körüli anomáliák felelősét. Mindezek mellett az sem derült ki, hogy mire költött a telekvásárláson összegén felül (8,5 milliárd Ft.) 632 millió forintot a kabinet és, hogy mennyit fizettek ki ebből munkabérként? A Bors által megkérdezett ingatlanszakértő nem osztja a kormány optimizmusát, miszerint megérte…
jan. 10
9:13
Bagi Iván színésznek áll (BorsOnline)
Bagi Iván színészként próbál szerencsét. A Bagi-Nacsa páros tagja január 12-én szombaton lép fel Bácskai Júlia pszichoszínházában, a Repeta Sarok Klubban.
jan. 10
9:42
Magyar Dakar - Májusban Magyarországon is átdübörög a rali mezőnye (BorsOnline)
Bár a mauritániai terrorfenyegetés miatt lefújták a 30. Dakar Ralit, a motorosok, autósok, kamionosok elégtételt kapnak a francia szervezőktől. Májusban egy olyan közép-európai versenyt rendeznek, amelynek magyarországi útvonala 1200 kilométerre tehető.
jan. 10
9:53
Kovács Ági nem vonul vissza, csak elbúcsúzott (Habostorta)
Cáfolta visszavonulásának hírét a tegnapi sajtótájékoztatón Kovács Ági, bár a pekingi olimpián már nem indul, nem érez ugyanis elég motivációt magában
jan. 10
10:10
Hollywoodi szextitkok 4. rész - Meleg producer faragott sztárt Tom Cruise-ból (BorsOnline)
Botránykönyvben teregette ki Hollywood szennyesét a világhírű magyar forgatókönyvíró, Joe Eszterhas. A már hazánkban is kapható Ördögi kulcs Hollywoodhoz című műből lapunk hatrészes sorozatot közöl, amelyből a sztárok mocskos titkai derülnek ki. A harmadik részben Tom Cruise-ról rántjuk le a leplet.
jan. 10
10:10
A nap képe - Paris Hilton (Habostorta)
Itt a legújabb részeg vagina sorozat Paris Hiltonról!
jan. 10
10:44
Tízezrével jegyzik elő Harry Pottert (BorsOnline)
Jó könyvre tett Balázs István, amikor Harry Pottert felfedezte az angol piacon: a kis varázsló sikeressé tette magyar kiadóját is. A hetedik rész hazai megjelenéséig számolják a napokat a rajongók, és már eddig megrendeltek néhány tízezer példányt.
jan. 10
10:46
Ősi tudást őriz magában az asztráltest (BorsOnline)
Hol lakik bennünk a lélek és hol vannak az érzések? Hová tűnik a tudatunk amikor távozunk a földi létből? És még számtalan kérdés, ami foglalkoztatja a hívő, nem hívő, az ezotériával foglalkozó és a kizárólag kézzelfogható dolgokban hívő, realista embereket is. Ennek az évszázadok során számtalan magyarázata született. Az egyik ilyen elképzelés az, hogy az érzelmek és a tudat az asztráltestben…
jan. 10
10:55
Operabál - Clayderman húzza el a milliomosok nótáját (BorsOnline)
A romantika hercege, Richard Clayderman lesz az idei Operabál díszvendége. A szervezők rengeteg újdonsággal, mesebeli díszlettel és ínycsiklandó fogásokkal kápráztatják el az illusztris vendégeket. A fogásokból szerdán, a Gundel étteremben mutattak ízelítőt.
jan. 10
11:06
Toyota Racing 2008 (Habostorta)
Friss: Élő közvetítés Kölnből, a Toyota Racing 2008-as F1-es autójának bemutatójáról!
jan. 10
11:12
Kim Dzsong Il bukására vár a kínai hadsereg (BorsOnline)
Kína azonnal csapatokat küld Észak-Koreába, ha a szomszédos országban összeomlana a kommunista rezsim. Ugyanez történne abban az esetben is, ha Kim Dzsong Il meghalna - állítják amerikai források pekingi katonai vezetőkre hivatkozva.
jan. 10
11:40
Új főszereplő a Barátok köztben (Habostorta)
Tóni szívével költözött a Mátyás térre Kristóf
jan. 10
11:40
Messi és Ronaldinho együtt jár? (BorsOnline)
Több mint egy évvel ezelőtt nagy port vert fel Ronaldinho nőügye, amiről később kiderült, hogy kitaláció az egész. Alexandra Paressant francia modell ugyanis nem is létezik. Most Lionel Messi állítólagos barátnőjéről cikkeznek, aki állítólag nem más, mint a 15 éves argentin modell, Macarena Lemos. Ronaldinho és Messi ügyében közös, hogy mindkét futballsztár csak egy-egy állítólagos szeretőt tud…
jan. 10
11:52
Operabál - Clayderman húzza el a milliomosok nótáját (Habostorta)
A romantika hercege, Richard Clayderman lesz az idei Operabál díszvendége
jan. 10
12:14
Aniston megtalálta spermadonorját (BorsOnline)
Jennifer Aniston egy titokzatos, jóképű férfivel nyaralgat Mexikó csodálatos partjainál, Cabo San Lucas-ban. Dögös testét apró bikinibe bújtatta, de a szemfüles fotósok mélyrehatóan tanulmányozták minden egyes porcikáját.
jan. 10
12:25
Hollywoodi szextitkok / 4. rész (Habostorta)
Meleg producer faragott sztárt Tom Cruise-ból - sok mindent tanított neki, állítja botránykönyvében a magyar származású forgatókönyvíró, Joe Eszterhas
jan. 10
12:42
Napi deles - A Körmendi (Habostorta)
In memoriam Körmendi János (1927-2008)
jan. 10
12:42
Örökre elrejti a melleit a magyar Pamela Anderson (BorsOnline)
Bánkódhatnak a férfiak, hiszen a csinos playmate, Beke Ivett felhagy a sztriptízzel és hazánkban a bájait sem mutatja meg többet. A magyar Pamela Andersonként emlegetett 31 éves anyuka Béres Alexandra babérjaira tör, és ezentúl a fitnesznek szenteli életét.
jan. 10
13:13
Felére csökkent Beckham férfiassága (BorsOnline)
David Beckham péniszén nevet a fél világ. A focista ugyanis az Armani-alsónadrágokat reklámozza, és az első hirdetésen még jókora férfiassággal pózolt, míg az újban már fele akkorával. Ennek ellenére hihetetlen népszerűségnek örvend a népszerűsített alsó.
jan. 10
13:40
Nagy Feróból Ozzy lesz (BorsOnline)
Hétfőtől újabb botránysorozatot indít a hazai Music Television. Az Osbournes család kalandjait magyar szinkronnal mutatja be a zenecsatorna hétköznap esténként. Ozzy hangja Nagy Feró lesz, míg feleségének, Sharonnak Bánsági Ildikó kölcsönzi a hangját. Feró lubickol a szerepben, Ildikótól azonban távol áll Osbournes-ék világa.
jan. 10
14:07
Szólni fog az Ügyfélkapu (Habostorta)
E-mailben jön az értesítés arról, ha személyi igazolványunk, jogosítványunk vagy útlevelünk lejár
jan. 10
14:12
Rendre belehalnak a szülésbe a nők egy furcsa családban (BorsOnline)
Egy 22 éves brit nőnél túl későn vették észre az agyvérzés tüneteit, ezért belehalt a szülésbe. Kísérteties módon édesanyja és nagynénje is pontosan ugyanebben a korban, ugyanilyen körülmények között vesztette életét.
jan. 10
14:39
Lagerfeld legújabb pártfogoltja (Habostorta)
A Chanel vezető divattervezője továbbra is rajta tartja kezét a divat ütőerén, és árgus szemekkel lesi a fiatal divattervező tehetségeket
jan. 10
14:44
Nem Magyarország felségjelzése többé a H-betű? (BorsOnline)
Egy horvát bolt üzletvezetője szerint nem Magyarország felségjelzése többé a H, hanem Horvátországé. Azzal magyarázta, hogy hazánk már(?) az Európai Unió tagja.
jan. 10
14:55
Eminem nincs formában (Habostorta)
Eminem michigeni otthonában gyógyul, miután kiengedték a kórházból, ahová tüdőgyulladásos megbetegedés okozta szívproblémák miatt került
jan. 10
15:11
Világító kismalacok születtek Kínában - fotóval (BorsOnline)
Egy génmanipulált koca világító kismalacokat hozott világra Kínában. Kutatók azt akarták bebizonyítani, hogy a disznóembrióba fecskendezett festékanyagot öröklik, és felszaporítják magukban a kifejlődő kismalacok.
jan. 10
15:11
Intelligens ruhák (Habostorta)
Férjbarát ruhák és mosógépek jönnek: mindent megmond, mit és hogyan kell csinálni...
jan. 10
15:43
Ledobta négy gyerekét a hídról az apa – így állt bosszút feleségén (BorsOnline)
Összeveszett feleségével egy amerikai férfi és úgy állt bosszút a nején, hogy ledobta négy gyereküket egy hídról. A hatóság, búvárokat és helikoptert is bevonva, nagy erőkkel keresi a holttesteket.
jan. 10
15:53
DeNiro kész a szállodanyitásra (Habostorta)
Robert De Niro személyesen nyitja meg saját szállodáját tavasszal, ahol egy éjszaka 725 dollárba kerül majd
jan. 10
16:09
Becker ráhajtott a milliomos focista nőjére (BorsOnline)
A német teniszlegenda, Boris Becker ezekben a napokban Miamiban sütteti a hasát – egy rendkívül csinos barna hölgy társaságában. Arra a kérdésre, hogy ki a kísérője, tegnapelőtt csak annyit felelt: „Egy szép nő". Most azonban kiderült, hogy a hölgy a 26 éves Anja Müller, aki néhány éve még a Miss Schweiz választáson ötödik helyen végzett. Kérdés, mit szól mindehhez Anja jelenlegi pasija, az…
jan. 10
16:26
Robbie Williams: Nem lesz turné! (Habostorta)
Rajongók tömegének okozott csalódást a rock fenegyereke, Robbie Williams, amikor egyszerűen közölte: biztosan nem indul turnéra 2008-ban
jan. 10
16:42
Hargitai Bea gondolataiban olvas az illuzionista (BorsOnline)
Danny Blue tavaly megjósolta a Forma 1 három befutóját még a verseny előtt. Most Hargitai Bea és Gallusz Niki gondolataiban kutakodik.
jan. 10
16:52
Ez történt január 10-én (Habostorta)
Elindult a világ első földalattija, megérkezett a tea a britekhez, létrehozták az első nemzeti parkot, ünnepel Rod Stewart
jan. 10
17:08
Negyvenéves a zsákfotel (Habostorta)
Újabb jubileum egy örök darabnak: idén negyvenéves az eredeti zsákfotel, és talán nagyobb népszerűségnek örvend, mint valaha
jan. 10
17:14
Karel Gott megnősült - fotóval (BorsOnline)
A cseh származású énekes hét év együttélés után feleségül vette fiatal barátnőjét, Ivana Machackovát.

Keresés