2007. december 14. péntek

dec. 14
6:07
Filkorékat százmillióra pereli az MTK (Blikk)
Az Inter játékosát és szüleit beperelte volt klubja
dec. 14
6:09
Ronaldinho újra villog (Blikk)
Vajon most melyik az igazi Ronaldinho?
dec. 14
6:11
Capello sikereket ígér Angliának (Blikk)
Évi másfél milliárd forintnyi fizetést kap
dec. 14
7:06
Brazília: Vanderlei Luxemburgo otthagyta a Santos együttesét (She)
Távozott a Santos labdarúgócsapatától Vanderlei Luxemburgo, aki Angliában szeretné folytatni edzői pályafutását.
dec. 14
7:11
"Ha Cseh László világcsúcsformában van, senki nem tudja megverni" (Infostart)
Új világcsúccsal szerzett aranyérmet Cseh László 200 vegyesen a debreceni rövidpályás úszó-Európa-bajnokság első napján. A sikerről edzője, Turi György az InfoRádióban azt mondta: nem emlékszik arra, hogy 200 méteren ilyen hatalmas fölénnyel győzött volna valaki.
dec. 14
8:00
Kanouté mecsetet vett Sevillában (Behaviour)
Frédéric Kanouté, az FC Sevilla mali labdarúgója megvásárolt egy bezárásra ítélt mecsetet a jelenlegi tartózkodási helyén. A muzulmán vallású futballista 510 860 eurót(128 millió forint) fizetett az épületért, melyet - az ABC című lap értesülése szerint azért mentett meg -, hogy "az Algériából, Szenegálból és más országokból bevándorolt hívők ne maradjanak mecset nélkül" Sevillában.
dec. 14
8:14
"Nem engedhetünk meg magunknak egy ilyen mérkőzést" (Infostart)
Legfeljebb az ötödik helyet szerezheti meg a magyar női kézilabda-válogatott a franciaországi világbajnokságon, mivel a negyeddöntőben 36-35-re kikapott a címvédő orosz csapattól. Róth Kálmán kétszeres magyar bajnok edző az InfoRádióban azt mondta: el kell gondolkodni azon, hogy nagyon nagy különbségek vannak a csapat játékosai között.
dec. 14
9:09
Vízilabda: Kósz Zoltán lemondott elnökségi tagságáról, de maradt (She)
A Magyar Vízilabda Szövetség idei utolsó elnökségi ülésén benyújtotta lemondását Kósz Zoltán, a vezetőség tagja, aki ellen bírósági eljárás van folyamatban.
dec. 14
9:57
Rövidpályás úszó Eb, 200 m vegyes: Cseh László a harmadik (She)
A csütörtök este 200 m vegyesen világcsúccsal első Cseh László péntek délelőtt, a 400 m vegyes selejtezőjéből a harmadik legjobb idővel került be a szám esti döntőjébe a debreceni rövidpályás úszó-Európa-bajnokságon.
dec. 14
10:02
Kosárlabda, férfi Euroliga: Rómában kikapott a Panathinaikosz (She)
A férfi kosárlabdázók legrangosabb nemzetközi kupasorozatában, az Euroliga csoportküzdelmeinek nyolcadik fordulójában a sorozat 24 együttese közül a hétközi fordulót egyedüliként veretlenül váró görög Panathinaikosz 18 pontos vereséget szenvedett Rómában a Lottomatica Roma gárdájától. Az olasz csapatnak ez volt a második győzelme.
dec. 14
10:13
Rövidpályás úszó-Eb: Verrasztó Evelyn magyar csúccsal elődöntős (She)
Az első napi 200 méteres női vegyesúszás harmadik és negyedik helyezettje, vagyis Verrasztó Evelyn és Hosszú Katinka 100 méteren is bekerült a legjobb 16 közé a debreceni rövidpályás Eb-n, ráadásul előbbi országos rekorddal vette a selejtezős akadályt.
dec. 14
11:18
Bundesliga: brazil tehetséget igazolt a Bayern München csapata (She)
Már a téli szünetben csatlakozik a Bayern München keretéhez a Sao Paulo 18 éves védője, Breno Vinicius Borges, aki 2012 nyaráig érvényes szerződést kötött a bajorokkal.
dec. 14
13:12
Luxemburgo távozik (Behaviour)
Távozik posztjáról Vanderlei Luxemburgo, a brazil Santos labdarúgócsapatának vezetőedzője. A korábbi szövetségi kapitány szerződése december 31-én jár le, ezt nem hosszabbítja meg, mert mint elárulta, egy angol klub hívja őt, de nem nevezte meg, melyik.
dec. 14
13:17
Oroszország: Oleg Blohin lett az FK Moszkva új vezetőedzője (She)
A nemrég lemondott ukrán szövetségi kapitány, Oleg Blohin lett az orosz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő FK Moszkva csapatának új vezetőedzője.
dec. 14
13:17
Női kézilabda-vb: csalódott csapatok csatája szombaton (Behaviour)
A magyar és a házigazda francia válogatott egyaránt csalódott a női kézilabda-világbajnokság elbukott negyeddöntője miatt, mindkét gárda egymás ellen bizonyíthatja, hogy ott van a helye a legjobbak között.
dec. 14
14:06
Alpesisí, Val Gardena: Didier Cuche nyerte az óriásműlesiklást (She)
A svájci Didier Cuche sikerével zárult az alpesisí-világkupa óriásműlesikló versenyze Val Gardenában.
dec. 14
14:08
Kézilabda: Temes Bernadett Debrecenben folytatja pályafutását (She)
A DVSC-Aquaticum csapatában folytatja pályafutását Temes Bernadett, a Győri Audi ETO KC kétszeres válogatott játékosa.
dec. 14
14:39
Drámai vereség (Blikk)
Ismét szebbik arcát mutatta a magyar női kézilabda-válogatott. A franciaországi világbajnokságon a Dél-Korea elleni borzalmas teljesítmény után a negyeddöntőben a világbajnok Oroszország ellen felvették a harcot a lányok, és a mérkőzés végéig esélyesek voltak a továbbjutásra. Az oroszok azonban drámai hajrában 36-35-re nyertek, így a magyar válogatott az 5-8. helyért játszik
dec. 14
14:39
Baseball: lesújtó doppinghelyzet az MLB-ben, újabb sztárok gyanúban (She)
Átszövi a dopping az észak-amerikai profi basball-ligát (MLB) - derült ki abból a tanulmányból, amelyet több mint egy év vizsgálódásai alapján készített el George Mitchell, korábbi amerikai szenátor.
dec. 14
16:14
Capello hatmillió fontra számíthat (Behaviour)
Fabio Capello hivatalos kinevezése még várat magára, az angol labdarúgó szövetség (FA) pénteken véglegesíti a megállapodás részleteit. Az AC Milan, a Juventus és a Real Madrid korábbi trénere sajtóértesülések szerint évi hatmillió fontot (közel 2,2 milliárd forintot) keres majd szövetségi kapitányként.
dec. 14
16:51
Úszás, rövid pályás Eb: egyéni csúcsot úszott Dara és Bordás is (She)
Lotte Friis nyerte a 800 méteres gyorsúszás női számát a debreceni rövidpályás úszó-Európa-bajnokságon. Nagy Réka a tizenharmadik lett, Szeder Fanni a tizenhatodik helyen végzett.
dec. 14
16:57
Cseh László ismét világcsúccsal lett Európa-bajnok (Infostart)
Világcsúccsal szerzett aranyérmet Cseh László 400 vegyesen a debreceni rövid pályás úszó Európa-bajnokságon.
dec. 14
17:03
NB II, Pécs: Matyi Dezső a kft új többségi tulajdonos (She)
Matyi Dezső, az Alexandra Könyvkiadó tulajdonosa ötvenmillió forintos tőkeemeléssel egyik cége, a Sorvezető Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. révén 90,2 százalékkal többségi tulajdont szerzett a Pécsi MFC NB II-es labdarúgócsapatát működtető kft-ben.
dec. 14
17:08
Formula-1, McLaren-Mercedes: Kovalainen lesz Hamilton társa (She)
Amint arról a délelőtt folyamán már az NSO is beszámolt, az délután hivatalosan is megerősítést nyert: McLaren-Mercedes csapatában folytatja pályafutását a finn Heikki Kovalainent. A pilóta Renault csapatától érkezett új állomáshelyére, ahol hosszútávon gondolkodnak benne.
dec. 14
17:13
Kovalainen a McLarenhez igazolt (Infostart)
A McLaren-Mercedes Forma-1-es csapata leigazolta Heikki Kovalainent, így a Renault-tól távozó finn versenyző lesz az előző szezonban ezüstérmes brit Lewis Hamilton csapattársa.
dec. 14
17:41
Úszás, rövid pályás Eb: Jefimova Európa-csúcsa 200 m mellen (She)
Az orosz Julija Jefimova Európa-csúccsal nyert a 200 méteres női mellúszás filáléjában a debreceni rövidpályás úszó-Európa-bajnokságon. Grigorij Falko és Igor Borsyk megosztva nyerték meg a férfiak 100 méteres mellúszását, így mindkét versenyző nyakába aranyérem került. Britta Steffen győzött a nők 100 méteres gyorsúszásában.
dec. 14
17:46
Úszás, rövid pályás Eb: Szepesi hetedik, Manaudou Európa-csúcsa (She)
Szepesi Nikolett új magyar csúccsal a hetedik helyet szerezte 100 méter háton péntek este a debreceni rövid pályás úszó Európa-bajnokságon. Az élen a francia Laure Manaudou végzett, aki 57,34-es idejével új Európa-rekordot állított fel. Milorad Cavics megvédte a címét 100 méteres pillangóúszásban.
dec. 14
18:08
Úszás, rövid pályás Eb: Verrasztó igen, Hosszú nem jutott fináléba (She)
Verrasztó Evelyn a harmadik legjobb idővel jutott a holnapi döntőbe 100 méter vegyesen a debreceni rövidpályás Európa-bajnokságon. A magyar kiválóság eredménye egyben új országos csúcs. Az első helyen a lengyel Urbanczyk, a másodikon a francia De Ronchi kvalifikálta magát a fináléba. Hosszú Katinka a 12. legjobb időt szerezte meg, így nem indulhat a szombati döntőben.
dec. 14
19:04
Megtörtént az elkerülhetetlen (Infostart)
Immár hivatalosan is Fabio Capello az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Az olasz szakember négy és fél évre szerződik a szigetországba. A nemzeti együttes kispadjára először jövő februárban, Svájc ellen ül majd le a szakember.
dec. 14
19:33
Vívó ob: egy kivétellel érvényesült a papírforma (She)
A válogatottak többsége a papírformát igazolva bejutott a legjobb 16 közé a gödöllői vívó országos bajnokság első napján. Az egyetlen kivétel az idén világbajnok párbajtőröző Kulcsár Krisztián volt, aki a 32-ből a 16-ba kerülésért vívott asszóban 11-10-re kikapott Losonczi Dávidtól.
dec. 14
19:56
Capello az új angol szövetségi kapitány (Metropol)
Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) pénteken bejelentette: Fabio Capello a válogatott új szövetségi kapitánya.
dec. 14
19:58
Vívásban egy kivétellel érvényesült a papírforma (Metropol)
A válogatottak többsége a papírformát igazolva bejutott a legjobb 16 közé a gödöllői vívó országos bajnokság első napján.
dec. 14
20:13
Síugró Vk, Villach: Thomas Morgenstern megállíthatatlan (She)
Thomas Morgenstern egyelőre megállíthatatlan a síugrók Világkupa-sorozatában: az osztrák versenyző az idény ötödik viadalán, Villachban sem talált legyőzőre.
dec. 14
20:19
MLB, George Bush: a szteroidok beszennyezték a baseballt (She)
Az észak-amerikai profi baseball-liga (MLB) doppingbotrányával kapcsolatban pénteken George Bush amerikai elnök is megszólalt, mint mondta, a szteroidok beszennyezték a játékot.
dec. 14
20:24
Női kézilabda-vb: a lengyel csapat végzett a 11. helyen (She)
A lengyel válogatott végzett a 11. helyen a franciaországi női kézilabda-világbajnokságon, miután szoros meccsen 33-31-es győzelmet aratott Macedónia nemzeti csapata ellen.
dec. 14
20:29
Női kosárlabda NB I: tíz ponttal nyert a Vasas Kanizsán (She)
Tíz pontos győzelemmel távozott a Vasas Csata együttese a Kanizsai Vadmacskák otthonából a női kosárlabda NB I 11. fordulójának péntek esti összecsapásán. A Vasas mindkét félidőben nagyszerűen hajrázott, Koncz és Fritz mellett a zárónegyedben parádézó Rasheed tett a legtöbbet azért, hogy a budapestiek magabiztosan nyerni tudjanak a zala megyei városban.
dec. 14
20:51
Premier League: Sir Alex Ferguson kétmeccses eltiltása (She)
Két mérkőzésre szóló eltiltást és ötezer fontos pénzbüntetést kapott Sir Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője, aki megsértette az egyik bírót.
dec. 14
20:57
Premier League: Ferguson kétmeccses eltiltása (Metropol)
Két mérkőzésre szóló eltiltást és ötezer fontos pénzbüntetést kapott Sir Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője, aki megsértette az egyik bírót.
dec. 14
20:59
Bravúros győzelem a jégen az ukránok ellen (Metropol)
A magyar válogatott bravúros győzelmet aratott az ukrán együttes felett a miskolci jégcsarnokban zajló jégkorong Pannon Kupa nyitónapján.
dec. 14
21:14
CSZKA Moszkva: hosszabbított Carvalho, hoppon marad az Inter? (She)
2009-ig meghosszabbította szerződését a CSZKA Moszkva brazil klasszisa, Daniel Carvalho ? tájékoztatott az orosz fővárosi klub pénteken.
dec. 14
21:26
Ha szenzációt akar, irány Anglia! (Infostart)
Holland sztáredzők találkozója áll a spanyol forduló fókuszában, az őszi elsőség a tét Németországban, javítani készül gyenge idegenbeli mérkőzésén a Juventus - de a hétvége futballszenzációja két angol rangadó: a Liverpool a Manchester Unitedet, az Arsenal a Chelsea-t fogadja.
dec. 14
21:32
Szávay Ágnesé a Junior Prima közönségdíja (Metropol)
Szávay Ágnes nyerte az MKB Bank közönségdíját a Junior Prima sport kategóriájában. A szavazók 14 jelölt közül választhattak.
dec. 14
22:48
Husztiék súlyos veresége Cottbusban (Behaviour)
A Huszti Szabolcsot végig soraiban tudó Hannover 96 meglepetésre súlyos vereséget szenvedett a sereghajtó Energie Cottbus otthonában a német labdarúgó-bajnokság őszi zárófordulójának nyitómérkőzésén.
dec. 14
23:58
Női kézilabda-vb: a horvátok a kilencedik helyen zártak (She)
Ötgólos győzelemmel fejezte be szereplését Horvátország válogatottja a spanyolok ellen a franciaországi női kézilabda-világbajnokság péntek esti helyosztóján.

Keresés