2007. december 30. vasárnap

dec. 30
7:10
Előszilveszteren buliznak a kézilabdázók (Blikk)
Október végétől közel 60 ezer szavazat érkezett a kézilabda szurkolóitól
dec. 30
7:12
Pólósulival hangolt a kupa döntőjére a Domino (Blikk)
Gond nélkül jutottak a fináléba
dec. 30
7:14
Ki győzi le Morgensternt? (Blikk)
Elkezdődött a síugrók 56. négysáncversenye
dec. 30
7:16
Száguldás életre-halálra (Blikk)
9273 kilométer 16 nap alatt
dec. 30
7:18
Hajnal elbúcsúzik (Blikk)
KARLSRUHE – Új csapatban kezdi a német focibajnokság jövő évi folytatását Hajnal Tamás (26)? Az újonc Karlsruhe SC színeiben öt gólt és hat gólpasszt jegyző, a Bundesliga egyik legjobbjának tartott magyar válogatott középpályás ugyanis információink szerint azért nem tudott a pécsi teremtornán részt venni, mert sürgősen találkoznia kellett a menedzserével.
dec. 30
10:06
NFL: hibátlanul zárt és rekordokat döntött a New England (She)
A New England Patriots rendkívül izgalmas mérkőzésen 38-35-re győzött a New York Giants otthonában, így veretlenül fejezte be az alapszakaszt a profi amerikaifutball-ligában (NFL).
dec. 30
10:44
Kerékpár: Fuentes úgy véli, húsz év múlva Nobel-díjat kaphat (She)
A spanyolországi doppingbotrány kulcsfigurája, dr. Eufemiano Fuentes szerint elképzelhető, hogy módszerei miatt 20 év múlva akár Nobel-díjat is kaphat. Az orvos erről a Stern című lapnak beszélt.
dec. 30
10:46
Tenisz, Gold Coast: Azarenka lehet Szávay Ági ellenfele (She)
A fehérorosz Viktorija Azarenka könnyedén nyert a japán Szugijama Ai ellen a 175 ezer dollár összdíjazású keménypályás Gold Coast-i tenisztornán.
dec. 30
10:49
Tenisz, Hopman Kupa: szerb győzelem Tajvan ellen Perth-ben (She)
A Novak Djokovics és Jelena Jankovics nevével fémjelzett szerb válogatott magabiztosan nyert a tajvaniak ellen a XX. Hopman Kupán, a teniszezők nemhivatalos csapat-világbajnokságán, Perth-ben.
dec. 30
11:58
Szávay legnagyobb korosztályos ellenfelével találkozhat (Infostart)
A fehérorosz Viktorija Azarenka lehet Szávay Ágnes ellenfele a 175 ezer dollár összdíjazású keménypályás Gold Coast-i tenisztorna második körében.
dec. 30
12:09
Tenisz, Gold Coast: Szávay Ágnes jól kezdett párosban (She)
Szávay Ágnes az orosz Dinara Szafina oldalán párosban bejutott a negyeddöntőbe a 175 ezer dollár összdíjazású keménypályás Gold Coast-i tenisztornán.
dec. 30
12:35
Átigazolási pletykák: a Juventus tökéletes ajánlata (Infostart)
Bár a jelenlegi olasz labdarúgás két óriásának derbijével (Inter-Milan 2-1) érdemben befejeződött a Serie A 2007-es szezonja, Itália futballőrülete cseppet sem csökken. A január elsején megnyíló átigazolási piac már most cikkek, találgatások, hírek és álhírek tömegét szülte. Sorozatunk első részében a Bajnokok Ligája címvédője, az AC Milan, a másodikban a bajnok Internazionale háza táján néztünk…
dec. 30
12:57
Blackburn Rovers: Benny McCarthyt nem adják el januárban (She)
Benni McCarthy, nem eladó ? szögezte le a Blackburn Rovers vezetőedzője, Mark Hughes. A dél-afrikai válogatott támadónak kilenc gólképtelen meccs után a legutóbbi három találkozón csak a kispadon jutott hely, ám a jelek szerint mégsem került körön kívülre.
dec. 30
14:18
Ferencváros: januártól a Fiat is támogatja a zöld-fehéreket (She)
Azt követően, hogy a KVI érvényesnek tekintette a pályázatot, Rieb György elnök újabb a zöld-fehérek szempontjából reményteli hírt hozott nyilvánosságra, januártól a Fiat is támogatja a klubot ? olvasható a Ferencváros hivatalos internetes oldalán, az ftc.hu-n.
dec. 30
15:12
Tenisz: Rafael Nadalnak az olimpiai arany minden vágya (She)
Rafael Nadal számára a 2008-as év legfőbb céljai között szerepel, hogy megnyerje a Pekingben megrendezésre kerülő Olimpiai Játékokat ? ezt a Chennaiban sorra kerülő ATP-torna hétvégi sajtótájékoztatóján mondta.
dec. 30
15:44
Bundesliga 2: felszállt a köd, Seitz lett az Erzgebirge Aue új edzője (She)
Roland Seitzot nevezték ki a kiesés réme által bőszen fenyegetett német második ligás Erzgebirge Aue vezetőedzőjének. A tréner 2009 nyaráig irányíthatja az érchegységieket.
dec. 30
16:06
Tenisz, Hopman Kupa: francia siker az argentinok ellen (She)
A francia együttes nagy csatában legyőzte az argentin alakulatot a XX. Hopman Kupán, a teniszezők nemhivatalos vegyescsapat-világbajnokságán, Perth-ben.
dec. 30
16:48
Hollandia: Bodor Boldizsár gólt lőtt és gólpasszt adott (She)
Bodor Boldizsár remeklését hozta a holland labdarúgó-bajnokság 18. fordulója: a Roda játékosa gólt szerzett és gólpasszt adott.
dec. 30
17:05
Premiership: fordított a Rovers Derbyben, Santa Cruz betalált (She)
Fordítani tudott a Blackburn a sereghajtó Derby County otthonában az angol élvonalbeli labdarúgó bajnokság huszadik fordulójának vasárnap délutáni mérkőzésén. A végeredmény már az első félidő végén kialakult, Bentley szerezte a döntő gólt.
dec. 30
17:48
Északi összetett Vk: Magnus Moen lehajrázta Bill Demongot (She)
Magnus Moen jól hajrázott, és egy tizedmásodperccel megelőzte Bill Demongot az északi összetett Vk oberhofi futamán.
dec. 30
18:54
Skócia: O?Donnell halála miatt elmarad a Motherwell két bajnokija (She)
A csapatkapitány halála miatt elhalasztják a Motherwell következő két bajnoki labdarúgó-mérkőzését.
dec. 30
19:05
Négysáncverseny: Thomas Morgenstern nyert Oberstdorfban (She)
A papírformának megfelelően az osztrák Thomas Morgenstern győzött az 56. alkalommal kiírt - két-két németországi és osztrák viadalból álló - síugró Négysáncverseny első, oberstdorfi állomásán.
dec. 30
19:10
Gól nélkül búcsúzott a Liverpool 2007-től (Infostart)
A Liverpool 0-0-ás döntetlent játszott a Manchester City otthonában az angol labdarúgó Premier League utolsó idei mérkőzésén.
dec. 30
20:07
Jégkorong: Székelyföld három góllal nyert a ligaválogatott ellen (She)
A Székelyföld jégkorongcsapata 13-10-re nyert a magyar ligaválogatott ellen barátságos mérkőzésen, Gyergyószentmiklóson.

Keresés