2007. december 28. péntek

dec. 28
1:30
Már a Manchester City sem hibátlan otthon (Infostart)
A Manchester City 2-2-es döntetlent játszott a vendég Blackburnnel az angol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában.
dec. 28
6:10
Bumm-bumm Gera (Blikk)
A válogatott csapatkapitányát újra csapata legjobbjának választották
dec. 28
6:12
Messi barátai Ronaldinho cimborái ellen (Blikk)
Tizenötezer argentin futballdrukkernek szerzett örömöt Lionel Messi és Ronaldinho
dec. 28
6:14
Elnöknek hívják a sikeredzőt (Blikk)
Az új tulajdonossal egy régi közönségkedvenc térhet vissza a Fehérvár focicsapathoz
dec. 28
6:16
Télből a nyárba ment (Blikk)
Másfél napos utazás után a magyar télből megérkezett az ausztrál nyárba Szávay Ágnes
dec. 28
6:37
Fittipaldi: Alonsónak meggyűlik a baja Piquet-vel (Behaviour)
Emerson Fittipaldi volt kétszeres világbajnok Forma-1-es pilóta azt mondta, hogy Fernando Alonsónak, a Renault spanyol versenyzőjének sok gondja lesz jövőre csapattársával, a brazil Nelson Piquet Juniorral. "Azt hiszem Fernandónak sokkal több problémája lesz Nelsinhóval, mint az idén Lewis Hamiltonnal a McLarennél" - nyilatkozta a brazil exvilágbajnok az A Bola című portugál sportlapnak. "A kis…
dec. 28
10:01
Nyíregyháza: két kapust szerződtettek, légiósokat tesztelnek (She)
Az NB I újoncának román kapusa, Filip Lazareanu nem jutott egyezségre a Spartacus vezetőivel, s december 20-án elköszönt a csapattól. Az utódokkal már szerződést is kötött a Nyíregyháza.
dec. 28
10:07
Burnley: előnyös ajánlatra várnak a győriek Kovács Zoltánért (She)
Mint arról a Nemzeti Sport már korábban beszámolt: Kovács Zoltán, a Győri ETO FC és az U21-es válogatott védője 2012. december 31-ig meghoszszabbította szerződését a zöld-fehér klubbal, majd néhány nappal később mégis az angol másodosztályban szereplő Burnley FC-hez utazott próbajátékra.
dec. 28
10:13
Manchester United: magyar szakemberek tanulmányútja (She)
Manchesteri tanulmányúttal zárta az évet a Magyar Labdarúgó-szövetség két, utánpótlásképzéssel foglalkozó munkatársa. Őze Tibor koordinátor egy héten keresztül a Manchester United akadémiai felépítését és működését tanulmányozta Brian McClair akadémiai menedzser és Jim Ryan utánpótlás-igazgató segítségével.
dec. 28
10:36
Formula-1: Fittipaldi szerint Alonsónak lesz baja Nelsinhóval (She)
A korábbi világbajnok Emerson Fittipaldi úgy gondolja, hogy Fernando Alonsónak meggyűlik majd a baja újdonsült csapattársával, Nelson Piquet Juniorral (képünkön) a 2008-as idényben, sőt azt állítja, legalább akkora csatára kell számítania, mint amekkorát az idén Lewis Hamiltonnal vívott.
dec. 28
10:38
Vitorlázás, Sydney-Hobart: harmadszor is a Wild Oats (She)
Sorozatban harmadik alkalommal a Wild Oats nyerte meg a hagyományos, immár 63. alkalommal kiírt Sydney-Hobart vitorlás viadalt. A 630 tengeri mérföldes (1168 km) távnak 82 vitorlás vágott neki, s az ausztrál 98 lábas (30 m) szupermaxi végig vezetve, 1 nap 21 óra 24 perc alatt ért első helyen a célba.
dec. 28
10:53
Rali, Stobart Ford: Francois Duval hosszabbítana (She)
Francois Duval bízik benne, hogy a jelenleg csupán egy versenyre szóló szerződését meghosszabbítják a rali-világbajnokság legjobb ?privát? csapatánál, a Stobart Fordnál.
dec. 28
10:55
Sportpolitika: 2008 októberében Szellemi Világjátékok Pekingben (She)
Két hónappal a pekingi olimpia után, 2008 októberében szintén a kínai fővárosban rendezik meg az első Szellemi Világjátékokat. A Magyar Sakk-szövetség tájékoztatása szerint a meghívásos eseményen a sakkon kívül a bridzs, a go és a dámajáték is szerepet kap.
dec. 28
11:23
McLaren-Mercedes: január hetedikén mutatják be az MP4/23-t (She)
Január hetedikén, a stuttgarti Mercedes-Benz Múzeumban mutatják be a Formula-1-s sorozatban érdekelt McLaren-Mercedes új versenyautóját, az MP4/23-as jelzésű gépet.
dec. 28
11:51
Gera Zoltán újra a régi (Blikk)
Parádés formában van Gera Zoltán (29). A magyar futballválogatott csapatkapitányát két héten belül másodszor választották együttese, a West Bromwich Albion legjobbjának. A WBA karácsony másnapján 4-1-re verte a Bristol Cityt, és újra élre állt az angol másodosztályú bajnokságban
dec. 28
12:14
Ghána: Stephen Appiah sérülés miatt kihagyja az Afrika-kupát (She)
Térdsérüléssel bajlódik, így kénytelen lesz kihagyni a januárban kezdődő Afrikai Nemzetek Kupáját Stephen Appiah, a ghánaiak kiválósága.
dec. 28
12:25
Norvégia: a svéd Erik Hamren lett a Rosenborg új vezetőedzője (She)
Megtalálta az új vezetőedzőjét a norvég labdarúgó-bajnokságban szereplő Rosenborg csapata. Az új szakvezető Erik Hamren lett.
dec. 28
12:36
Dakar 2008: a Kossuth téren elbúcsúztatták a magyar indulókat (She)
Péntek reggel a Kossuth téren elbúcsúztatták a 2008-as Dakar-ralin résztvevő magyar indulókat. A piros-fehér-zöld színeket képviselő valamennyi egység felvonult a Parlament előtt és a pár száz fős közönség kedvéért még a motorok is felbőgtek.
dec. 28
12:38
NHL, Colorado Avalanche: Joe Sakicet műteni kell (She)
Nem gyógyult a remélt ütemben Joe Sakicnek (képünkön), az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Colorado Avalanche csatárának sérve, ezért néhány napon belül megműtik.
dec. 28
12:47
Ronaldinho és Zambrotta már télen a Milané lehet (Infostart)
Már a téli átigazolási időszakban szeretné megszerezni az AC Milan Ronaldinhót és Gianluca Zambrottát - értesült a Marca című spanyol sportlap.
dec. 28
12:54
NBA, Chicago Bulls: Jim Boylan a Bulls vezetőedzője (She)
Az eddigi másodedző, Jim Boylan irányítja a szezon végéig az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Chicago Bulls csapatát.
dec. 28
12:59
Namíbia: elhunyt a szövetségi kapitány, Ben Bamfuchile (She)
Ben Bamfuchile, a namíbiai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya 47 éves korában elhunyt hosszú betegség után.
dec. 28
13:34
Alpesi sí: Karbon vezet, Stieglert kórházba szállították (She)
Az olasz Denise Karbon vezet az alpesi sí Világkupa lienzi óriásműlesikló versenyén. Az amerikai Resi Stiegler súlyos balesetet szenvedett.
dec. 28
13:51
Elbúcsúztatták a Dakar magyar indulóit (Behaviour)
Péntek reggel a Kossuth téren elbúcsúztatták a 2008-as Dakar-ralin résztvevő magyar indulókat. A piros-fehér-zöld színeket képviselő valamennyi egység felvonult a Parlament előtt és a pár száz fős közönség kedvéért még a motorok is felbőgtek. A búcsúztatóra azért pénteken került sor, mert a felszereléseket, kamionokat már délután kiszállítják trailereken a január 5-ei rajt helyszínére,…
dec. 28
14:55
Alpesi sí Vk: Denise Karbon nyerte az óriásműlesiklást Lienzben (She)
Az olasz Denise Karbon nyerte az óriásműlesiklást Lienzben az alpesisí Világkupában.
dec. 28
16:05
Premier League: Joey Barton rács mögött tölti a szilvesztert (She)
Január 3-ig mindenképpen börtönben marad Joey Barton, a Newcastle United labdarúgója, miután csoportos erőszakkal vádolja a hatóság. A 25 éves középpályás ugyan kérte, hogy óvadék ellenében szabadon engedjék, de ezt a bíróság elutasította.
dec. 28
16:28
Franciaország: Vikash Dhorasoo befejezte a labdarúgást (She)
Nem sokkal azután, hogy elkötelezte magát a Grenoble csapatához, Vikash Dhorasoo bejelentette, hogy visszavonul.
dec. 28
16:30
Jégkorong Magyar Kupa: döntőbe jutott a Dunaújváros csapata (She)
Elsőként a Dunaújváros jutott a jégkorong Magyar Kupa fináléjába, miután az elődöntőben 2-1-re legyőzte az Újpest együttesét.
dec. 28
16:51
Bundesliga: cseh válogatott játékost igazolt a Frankfurt (She)
A Bundesliga élvonalában szereplő Eintracht Frankfurt labdarúgócsapata cseh csatárt igazolt Martin Fenin személyében.
dec. 28
16:52
Jégkorong Magyar Kupa: döntőben a Dunaújváros (Metropol)
Elsőként a Dunaújváros jutott a jégkorong Magyar Kupa fináléjába, miután az elődöntőben 2-1-re legyőzte az Újpest együttesét.
dec. 28
17:25
Harmadik lett Madár a Boxsport szavazásán (Blikk)
dec. 28
17:31
Alpesi sí: Hans Grugger már nem versenyezhet a szezonban (She)
Térdműtéten esett át Hans Grugger, így kénytelen lesz kihagyni az alpesi sí Világkupa hátralévő futamait.
dec. 28
18:34
Madár harmadik lett a Boxsport szavazásán (Behaviour)
Erdei Zsolt, a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú világbajnoka harmadik lett a tekintélyes német Boxsport magazin éves szavazásán. A bajnoki címét kilencszer megvédő magyar klasszist - akit novemberben a WBO a hónap legjobbjának választott - csak az örmény Arthur Abraham, a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) középsúlyú világbajnoka és az ukrán Vlagyimir Klicsko, az IBF nehézsúlyú világbajnoka…
dec. 28
19:06
Kézilabda, Szabella-kupa: kétgólos Dunaferr-siker a Hypo ellen (She)
A Dunaferr két góllal nyert Németh András csapata, az osztrák Hypo ellen a Budapesten zajló Szabella Kupa női kézilabda torna nyitómérkőzésén.
dec. 28
20:21
Dakar 2008: a gyilkosságok ellenére lesznek mauritániai szakaszok (She)
A január 5-én rajtoló Dakar-rali szervezői a verseny biztonsági kérdéseiről tárgyalnak Mauritániában, miután terroristák három katonát megöltek a nyugat-afrikai országban. Hétfőn fegyveresek négy francia turistát lőttek agyon, egyet pedig súlyosan megsebesítettek.
dec. 28
20:26
Női kézilabda NB I: fölényes, 23 gólos győzelmet aratott a Győr (She)
A legutóbb ezüstérmes Győri Audi ETO KC 23 gólos különbséggel győzte le a vendég Óbudai Goldbergert a női kézilabda NB I 10. fordulójában.
dec. 28
20:36
Jégkorong Magyar Kupa: a HC nyert a csíkszeredai rangadót (Metropol)
A HC Csíkszereda lesz a Dunaújváros ellenfele a jégkorong Magyar Kupa fináléjában, miután a második elődöntőben 2-1-re nyert az SC Csíkszereda ellen.
dec. 28
20:57
Gold Coast: Szávay Vakulenko ellen kezd (Behaviour)
A világranglistán 20. Szávay Ágnesnek a rangsorban 32. ukrán Julia Vakulenko lesz az első ellenfele a hétfőn kezdődő 175 ezer dollár összdíjazású keménypályás Gold Coast-i tenisztornán. A magyar tehetség, aki szombaton ünnepli 19. születésnapját, eddig egyszer, az idei US Open nyolcaddöntőjében találkozott Vakulenkóval és Szávay két szoros szettben 6:4, 7:6 (7-1)-re nyert.

Keresés