2009. március 3. kedd

márc. 3
13:57
Jégkorong: Satort „sokkolta” a Volán vezetőinek döntése (She)
A kedd reggel az Alba Volántól menesztett Ted Sator nem érti, hogy a fehérvári klub vezetői miért döntöttek úgy, hogy elküldik a csapattól.
márc. 3
13:57
Elvesztett edzőmeccs miatt menesztették az Alba Volán vezetőedzőjét (Metropol)
Felmentették a munkavégzés alól Ted Satort, az Alba Volán jégkorongcsapatának vezetőedzőjét. A klubvezetőség ideiglenesen Énekes Lajos másodedzőt bízta meg a bajnoki elődöntőre készülő csapat irányításával.
márc. 3
13:57
Sok-sok siker után menesztették az Alba Volán vezetőedzőjét (Behaviour)
Felmentették a munkavégzés alól Ted Satort, az Alba Volán jégkorongcsapatának vezetőedzőjét - jelentette be kedden id. Ocskay Gábor szakosztály-igazgató. A klubvezetőség ideiglenesen Énekes Lajos másodedzőt bízta meg a bajnoki elődöntőre készülő csapat irányításával.
márc. 3
14:15
Jégkorong: Tokaji Viktor az új csapatkapitány Fehérváron (She)
Az Alba Volán jégkorongcsapatánál Tokaji Viktort választották meg csapatkapitánynak, miután Ocskay Gábor lemondott a tisztségről.
márc. 3
14:51
NB II: visszalépett a volt bajnok, csonka lesz a nyugati mezőny (She)
A Dunaújváros FC vezetősége hivatalosan is közölte a Magyar Labdarúgó-szövetséggel, hogy a csapat nem vesz részt az NB II Nyugati csoportjának tavaszi küzdelmeiben. Mindez azt jelenti, hogy tavasszal csak 15 csapat szerepel a mezőnyben, és egy gárda minden héten szabadnapos lesz.
márc. 3
14:51
MLSZ-egyeztetés a tévés meccsekkel kapcsolatban (Metropol)
Néhány klub kifogásolta a közvetítésre történt kiválasztást, ezért a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) az NB I-es ügyvezetők jövő keddi fórumára meghívja az NB I-es, a Magyar Kupa- és a Ligakupa-mérkőzéseket közvetítő két televízió (Duna TV, Sport TV) képviselőit.
márc. 3
14:53
Barcelona: Iniesta két hét után a kupában tér vissza szerdán (She)
Andrés Iniesta, a Barcelona középpályása még február 17-én szenvedett izomsérülést egy edzés végén, és akkor az orvosok két hét pihenőt rendeltek el a játékosnak, aki mostanra felépült, így szerdán játszhat a spanyol Király-kupa elődöntőjének visszavágóján a Mallorca ellen.
márc. 3
14:55
Alpesi sí: Bode Miller síléc helyett szörfdeszkán gyakorol (She)
Szörfözéssel folytatja önkényes szabadságát Bode Miller, az amerikaiak négyszeres világbajnok alpesi síelője.
márc. 3
14:57
Futsal: döntetlent játszott első afrikai meccsén a válogatott (She)
A magyar futsalválogatott 2–2-es döntetlent játszott története első afrikai mérkőzésén a házigazda líbiaiak ellen.
márc. 3
15:09
Barcelona: Iniesta két hét után szerdán, a kupában tér vissza (She)
Andrés Iniesta, a Barcelona középpályása még február 17-én szenvedett izomsérülést egy edzés végén, és akkor az orvosok két hét pihenőt rendeltek el a labdarúgónak, aki mostanra felépült, vagyis szerdán játszhat a spanyol Király-kupa elődöntőjének visszavágóján a Mallorca ellen.
márc. 3
15:09
Nem rendezünk úszó VB-t sem (Behaviour)
Nem ment át a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) első szűrésén a magyar pályázat a 2013-as úszó-világbajnokság megrendezésére.
márc. 3
15:11
Ökölvívás: Felix Trinidad szeretne megmérkőzni Kelly Pavlikkal (She)
Keveset hallani a három súlycsoportban világbajnoki címig jutó Felix Trinidadról, amióta egy évvel ezelőtt pontozásos vereséget szenvedett Roy Jonestól. A Puerto Ricó-i klasszis most bejelentette, hogy szívesen visszatérne a ringbe egy Kelly Pavlik elleni meccs kedvéért.
márc. 3
15:27
Nem rendezünk úszó-vb-t 2013-ban (Metropol)
Nem ment át a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) első szűrésén a magyar pályázat a 2013-as úszó-világbajnokság megrendezésére.
márc. 3
15:29
Mindhárom pekingi dobogós indul az egri férfi vízilabdatornán (Metropol)
A tavalyi pekingi olimpia férfi vízilabdatornájának mindhárom dobogós helyezettje indul a 3. Volvo Kupán, amelyet péntektől vasárnapig rendeznek meg Egerben.
márc. 3
15:45
Nem Budapesten lesz 2013-ban az úszó világbajnokság (Infostart)
A korábbi hírekkel ellentétben Balatonfüred és Budapest nem is pályázott a 2013-as rendezésre.
márc. 3
16:03
Amerikaifutball: még keresik a hajóbalesetet szenvedő játékosokat (She)
Hármat még keresnek a Florida partjainál eltűnt négy amerikaifutballista közül; az eddigi egyetlen túlélőt a felborult hajóba kapaszkodva találták meg hétfőn.
márc. 3
16:05
Bayern München: Lahm és Toni sem játszik a kupameccsen (She)
Sem Philipp Lahm, sem Luca Toni nem játszik a Bayern München Német Kupa-mérkőzésén a Bayer Leverkusen ellen.
márc. 3
16:07
Arsenal: Gallas jelenleg sérült, de van jövője Londonban (She)
Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere a klub honlapján elmondta, hogy William Gallas a bokasérülése miatt nem játszhat a mai, West Bromwich elleni bajnokin, de az elmúlt hetekben mutatott formája alapján van jövője a csapatnál.
márc. 3
16:21
Manchester City: Robinho és Bellamy is kidőlt a sorból (She)
Még vasárnap, a West Ham United ellen elvesztett bajnoki mérkőzésen nemcsak a három pontot bukta el a Manchester City. A találkozón ugyanis megsérült a kékek két kiváló támadója is: Robinho és Craig Bellamy.
márc. 3
16:23
Bundesliga: sérüléshullám Hamburgban, elfogyott a védelem (She)
Egyre fogynak a Hamburger SV bevethető védői: a HSV labdarúgócsapatából egymás után kiesett Bastian Reinhardt (lábtörés), Michael Gravgaard (ujjtörés) és Guy Demel is.
márc. 3
16:39
Úszó-vb 2013: hazánk csak 2015-ben rendezne, hárman versenyben (She)
Dubai, Hamburg vagy Moszkva lehet a 2013-as úszó-világbajnokság házigazdája, miután a Nemzetközi Úszószövetség első szűrőjén nem jutott át Belgrád, Hongkong és Madrid, a magyar szövetség pedig jelezte: a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudná megrendezni a világversenyt.
márc. 3
16:41
Togó: a belga Jean Thiessen lett a togói szövetségi kapitány (She)
Az afrikai ország szövetsége azt közölte, hogy Thiessen 18 hónapos megbízatást kapott és elsődleges feladata az lesz, hogy a nemzeti tizenegyet kvalifikálja a 2010-es világbajnokságra.
márc. 3
16:57
Togo: a belga Jean Thiessen lett a szövetségi kapitány (She)
Az afrikai ország szövetsége azt közölte, hogy a belga Jean Thiessen 18 hónapos megbízatást kapott, és elsődleges feladata az lesz, hogy a nemzeti tizeneggyel kijusson a 2010-es világbajnokságra.
márc. 3
17:15
Németország: szupertornát rendeznek július végén Münchenben (She)
Parádés mezőnnyel rendeznek felkészülési labdarúgótornát július végén Münchenben: a házigazda Bayern mellett a Manchester United, az AC Milan és a Boca Juniors vesz részt az Audi-kupán.
márc. 3
17:15
Budapest nem rendez úszó-vb-t, mivel nem is jelentkezett (Metropol)
Bár érdeklődött, Budapest végül is nem jelentkezett a 2013-as úszó-világbajnokság megrendezésére a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) szerint.
márc. 3
17:17
Internazionale: a kapus hosszabbított, a támadó nem (She)
Egy jó és egy rossz hírrel szolgálhatunk az Inter szurkolói számára: a klub kapuslegendája, Francesco Toldo újabb két évre aláírt, míg az argentin támadó, Hernán Jorge Crespo bejelentette: az idény végén biztosan elhagyja az egyesületet.
márc. 3
18:09
Bayern München: szupertornát rendeznek a bajorok júliusban (She)
Parádés mezőnnyel rendeznek felkészülési labdarúgótornát július végén Münchenben: a házigazda Bayern mellett a Manchester United, az AC Milan és a Boca Juniors vesz részt az Audi-kupán.
márc. 3
18:11
AS Roma: egymeccses eltiltást kapott a keménybeszédű Spalletti (She)
Egymérkőzéses eltiltást kapott az olasz labdarúgóliga fegyelmi bizottságától Luciano Spalletti, az AS Roma vezetőedzője, amiért keményen kritizálta a negyedik játékvezetőt az Internazionale elleni vasárnapi bajnokin.
márc. 3
18:13
AC Milan: megműtötték Kaladze térdét, vége a szezonjának (She)
Kedden megműtötték az AC Milan védőjének, Kahaber Kaladzének a jobb térdét, aki ebben szezonban már nem léphet pályára.
márc. 3
18:15
Lazio: két év letöltendő börtönbüntetés Claudio Lotitónak (She)
Gazdasági bűncselekmények elkövetése miatt két év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a milánói bíróság a Lazio elnökét, Claudio Lotitót. A klubelnök mellett egy másik római üzletember, Roberto Mezzaroma is letöltendő börtönbüntetést kapott, neki 20 hónapot kell ülnie.
márc. 3
18:27
Svájc: Raphaël Wicky visszavonult a profi labdarúgástól (She)
Bejelentette visszavonulását Raphaël Wicky, aki korábban 75 alkalommal szerepelt a svájci labdarúgó-válogatottban.
márc. 3
18:29
Anglia: ecuadori válogatott védőt igazolt a Birmingham (She)
Az angol másodosztályú Birmingham City szerződtette a klubot kereső Ulises De la Cruzt.
márc. 3
18:45
Ligakupa: gól nélküli döntetlen DVTK-Fehérvár meccsen (She)
Nem született gól a magyar labdarúgó Ligakupa keddi negyeddöntő-mérkőzésén Diósgyőrben, ahova az FC Fehérvár látogatott. A visszavágóra március 25-én kerül sor.
márc. 3
19:03
Ökölvívás: elfogadták a felkészülési tervet, Londonig terveznek (She)
Elfogadta Kovács László szövetségi kapitány londoni olimpiáig elkészített felkészülési programtervét a Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) elnöksége kedden.
márc. 3
19:39
Portugália: a Portóhoz igazol a „caparicai Drogba” (She)
Az FC Porto labdarúgócsapata négyéves szerződést kötött a „caparicai Drogbának” becézett Silvestre Varelával.
márc. 3
19:39
Kétéves börtönbüntetést kapott a Lazio korábbi elnöke (Metropol)
Egy milánói bíróság kétéves börtönbüntetést szabott ki Claudio Lotitóra, az SS Lazio labdarúgócsapatának korábbi elnökére.
márc. 3
19:39
Rasszizmus miatt fizethet a Roma (Behaviour)
Nyolcezer euró büntetést kell fizetnie az AS Roma csapatának az olasz labdarúgóliga illetékeseinek döntése nyomán, amiért szurkolói a vasárnapi Internazionale elleni mérkőzésen többször rasszista bekiabálásokkal zavarták meg a találkozót.
márc. 3
19:41
MLSZ: két hónapra eltiltották a bólintó Tóth Andrást (She)
Kéthónapos eltiltást kapott Tóth András, a Vasas védője a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságától, mert a Vecsés elleni felkészülési mérkőzésen szándékosan arcon fejelte ellenfelét, Lukács Bálintot, aki orrcsonttörést szenvedett.
márc. 3
19:41
MLSZ-fegyelmi - Két hónapra eltiltották Tóth Andrást (Metropol)
Kéthónapos eltiltást kapott Tóth András, a Vasas védője a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságától, mert a Vecsés elleni felkészülési mérkőzésen szándékosan arcon fejelte ellenfelét, Lukács Bálintot, aki orrcsonttörést szenvedett.
márc. 3
19:41
Fejelésért eltiltották a Vasas kapitányát (Behaviour)
Kéthónapos eltiltást kapott Tóth András, a Vasas védője a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságától, mert a Vecsés elleni felkészülési mérkőzésen szándékosan arcon fejelte ellenfelét, Lukács Bálintot, aki orrcsonttörést szenvedett.
márc. 3
19:43
Férfi kézilabda: hat góllal győzött Debrecenben az MKB Veszprém (She)
Hat gólos győzelmet aratott az MKB Veszprém a DKSE Debrecen otthonában a férfi kézilabda bajnokság 21. fordulójában rendezett mérkőzésen. A 33–27-es siker egyben azt is jelenti, hogy a veszprémiek őrzik veretlenségüket Marian Cozma február 8-i tragikus halála óta.
márc. 3
19:57
Ligakupa: gól nélküli döntetlen a DVTK-Fehérvár meccsen (She)
Nem született gól a magyar labdarúgó Ligakupa keddi negyeddöntő-mérkőzésén Diósgyőrben, ahova az FC Fehérvár látogatott. A visszavágóra március 25-én kerül sor.
márc. 3
19:57
Itthon is biztosan menetel a Veszprém (Behaviour)
A címvédő MKB Veszprém hat góllal nyert a Debrecen otthonában Budapest Bank férfi kézilabda liga keddi mérkőzésén.
márc. 3
19:59
Kézilabda: Rotis-Nagy csak június 30-ig marad a Győr játékosa (She)
Szerződést módosított a Győri Audi ETO KC kézilabdacsapata Gabriela Rotis-Naggyal.
márc. 3
20:01
Férfi röplabda NB I: könnyed kaposvári siker az Újváros ellen (She)
Nem tudta megszorítani a bajnok Kométa-Kaposvár csapatát a Dunaferr SE a férfi NB I Liga 1–4. helyéért zajló középszakaszának harmadik fordulójában. A somogyiak magabiztosan röplabdáztak, az újvárosiak viszont rengeteget rontottak, így simán, 3:0-ra kikaptak.
márc. 3
20:15
Férfi kosárlabda MK: 40 ponttal győzött a Pécs a Dombóvár ellen (She)
Nagyon sima, 40 pontos győzelmet aratott a PVSK Pannon Power férfi kosárlabdacsapata a Dombóvár ellen a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. A Pécs már az első negyedben húszpontos fórt szerzett, majd magabiztosan növelte előnyét a további játékrészekben. A Dombóvár a negyedik negyedben tíz pont alatt maradt, ez mindent elmond a keddi játékukról. A párharc alighanem lefutottnak…
márc. 3
20:15
Férfi kézilabda NB I - Magabiztosan nyert a Veszprém (Metropol)
A címvédő MKB Veszprém hat góllal nyert a Debrecen otthonában Budapest Bank férfi kézilabda liga keddi mérkőzésén.
márc. 3
20:17
Genk: Tóth Balázséknak új edzője lesz a következő szezontól (She)
Belga információk szerint a következő szezontól új edzője lesz Tóth Balázs és Tőzsér és Tőzsér Dániel labdarúgócsapatának.
márc. 3
20:33
Intertotó-kupa: az SC Braga lett a sorozat utolsó díjazottja (She)
Az utolsó alkalommal rendezte meg az UEFA az Intertotó-kupát a jelenlegi szezonban. Az UEFA-kupa legjobb 16 csapata közé a nyári 11 győztes közül már csak egy csapat jutott be, vagyis az SC Bragát díjazza utoljára az UEFA ebben a sorozatban.
márc. 3
20:35
Női kosárlabda: „kosaras mozdulatok” nélküli szekszárdi 2. félidő (She)
A Szeged könnyedén győzte le hazai pályán a Szekszárdot a női kosárlabda NB I-ben.

Keresés