2009. március 5. csütörtök

márc. 5
11:19
Debrecen: a nyáron valószínűleg nem vásárol játékost a Loki (She)
Szima Gábor, a DVSC elnöke a deol.hu-nak adott nyilatkozatában elmondta, hogy a gazdasági válság miatt – mely a hajdúsági klubot sem kíméli – újabb megszorító intézkedésekre lesz szükség.
márc. 5
11:21
Zalaegerszeg: a Daugva Daugavpils pénzt kér Rudnevsért (She)
Nem megy simán Artjoms Rudnevs Zalaegerszegre igazolása. A lett labdarúgót a zalai klub abban a hitben szerződtette, hogy a válogatott kerettag csatár szabadon igazolható, mivel klubja, a Daugva Daugavpils csődbe ment.
márc. 5
11:51
A csúcson akar maradni az FTC (Metropol)
Minden meccsen győzni akar Bobby Davison, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője, aki valamennyi poszton legalább két bevethető játékossal vág neki a labdarúgó NB II hétvégén rajtoló tavaszi szezonjának.
márc. 5
12:09
Everton: Anichebe ebben a szezonban már nem játszhat (She)
Victor Anichebe számára ez az idény befejeződött. Az Everton nigériai csatára február 22-én, a Newcastle elleni találkozón szenvedett porcsérülést jobb térdében, miután Kevin Nolan piros lapot érően lerúgta.
márc. 5
12:11
Alpesi sí: kokainnal „füstölt el” a libanoni versenyző (She)
Kokain nyomait mutatta ki a doppingvizsgálat a libanoni Georges Szalameh szervezetében, így a 33 éves alpesi síző eltiltásra számíthat.
márc. 5
12:45
Futsal: tornagyőztes lehet Líbiában a magyar válogatott (She)
Megnyerheti a Líbiában megrendezett Sultan Saab-kupát a magyar futsalválogatott, miután Albánia elleni 8–2-es győzelmével az élen áll a tornán.
márc. 5
12:47
Dortmund: kétséges a sérüléssel küszködő Hajnal játéka (She)
Könnyen elképzelhető, hogy nem léphet pályára a VfB Stuttgart elleni német bajnokin Hajnal Tamás, a Borussia Dortmund labdarúgója, aki a hoffenheimi Celim Teber belépője után szenvedett térdsérülést.
márc. 5
13:03
Euro 2016: hivatalosan is pályáznak a franciák a rendezésre (She)
Hivatalosan is benyújtotta pályázati szándékát a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság megrendezésére a Francia Labdarúgó-szövetség.
márc. 5
13:05
Formula–1: Szato Takuma nem lesz a Red Bull tesztpilótája (She)
A japán Szato Takuma elmondta, hogy nem lesz az osztrák Red Bull Racing tartalékpilótája, mert nem sikerült közös megegyezésre jutniuk az istállóval.
márc. 5
13:07
Afrikai NB: Ghána és a Kongói DK vívja majd a döntőt (She)
A Kongói Demokratikus Köztársaság és Ghána válogatottja vívja a döntőt az Elefántcsontpartban zajló, első ízben kiírt Afrikai Nemzetek Bajnokságán.
márc. 5
13:21
Atlétika: Powell 10 másodpercen kívül futott, de elégedett (She)
Annak ellenére, hogy 10 másodpercen kívüli időeredményt ért el a 100 méteres síkfutásban a melbourne-i GP-viadalon, elégedett az év első futásával a korábbi világcsúcstartó jamaicai sprinter, Asafa Powell.
márc. 5
13:23
Vasas: a klub szerződést kötött Orosz Péterrel (She)
A Vasas ma délelőtt szerződést kötött a Görögországból hazatérő Orosz Péterrel, aki az idény végéig lesz a budapesti klub játékosa.
márc. 5
13:39
Atlétika: Powell tíz másodpercen kívül futott, de elégedett (She)
Annak ellenére, hogy 10 másodpercen kívüli időeredményt ért el a 100 méteres síkfutásban a melbourne-i GP-viadalon, elégedett az év első futásával a korábbi világcsúcstartó jamaicai sprinter, Asafa Powell.
márc. 5
13:39
Meccs közben halt meg egy fiatal kézilabdás (Metropol)
Összeesett és meghalt egy német kézilabdázó az U21-es válogatott Svájc elleni, keddi vb-felkészülési mérkőzésén.
márc. 5
13:41
Premier League: Lövenkrandsot meglepte Van der Sar hibája (She)
Peter Lövenkrandsot meglepte Edwin van der Sar hibája, melyet a Newcastle–Manchester United mérkőzésen követett el szerda este. A holland kapusról egy középre tartó, ám éppen előtte megpattanó lövés után pattant ki a labda, melyre a hazaiak dán játékosa lecsapott, és megszerezte a vezetést a „szarkáknak”, ráadásul megszakította Van der Sar 1311 perce tartó góltalansági rekordját.
márc. 5
13:57
Soproni Liga: április 8-án pótolják a ZTE-DVSC találkozót (She)
A versenybizottság csütörtöki döntése értelmében április 8-án játsszák le a Soproni Liga 16. fordulójából a pálya alkalmatlansága miatt elhalasztott ZTE–Debrecen mérkőzést – adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség.
márc. 5
14:15
Chelsea: Ashley Cole ittasan veszekedett a rendőrökkel (She)
Csütörtök hajnali kettő óra után nem sokkal őrizetbe vették Ashley Cole-t, miután egy South Kensington-i éjszakai klubból kilépve ittasan káromkodott, és üvöltözött az őt csillapítani igyekvő rendőrökkel.
márc. 5
14:17
U17: Hollandiával 2-2-es döntetlen Veldhovenben (She)
A március végi, hazai rendezésű Eb-selejtezőkre készülő U17-es válogatottunk szerdán Veldhovenben a holland korosztályos együttessel mérkőzött meg. A hollandok ebben az „évjáratban” mindig a legjobbak közé tartoztak, a tavalyi spanyolországi Eb-döntőben például bronzérmet szereztek. Fiataljaink azonban helytálltak, és 1–1-es félidő után 2–2-es döntetlent értek el. Góljainkat Skriba Máté és Farkas…
márc. 5
14:19
Davis-kupa: Kellner és Balázs játssza a két pénteki egyest (She)
Kellner Ádám és Balázs Attila játssza a pénteki két egyest a bolgárok elleni tenisz Davis-kupa-mérkőzésen, Győrben.
márc. 5
14:33
Davis-kupa: Kellner és Balázs játssza pénteken a két egyest (She)
Kellner Ádám és Balázs Attila játssza a pénteki két egyest a bolgárok elleni tenisz Davis-kupa-mérkőzésen, Győrben.
márc. 5
14:33
FTC: nem lőn világosság (Blikk)
Könnyen lehet, hogy költöznie kell az FTC-nek
márc. 5
14:35
Póker: az Unibet Open 1A játéknapjáról 10 magyar jutott tovább (She)
Az Unibet Open Budapest első selejtezőnapja véget ért. A 120 nevezőből 29-en, köztük 10 magyar versenyző folytathatja a küzdelmeket a szombati játéknapon.
márc. 5
14:51
Póker: tíz magyar jutott tovább az Unibet Open 1A játéknapjáról (She)
Az Unibet Open Budapest első selejtezőnapja véget ért. A 120 nevezőből 29-en, köztük tíz magyar versenyző folytathatja a küzdelmeket a szombati játéknapon.
márc. 5
14:53
Formula-1: a Honda hamarosan bejelenti, hogy megmenekült (She)
Nick Fry, a Honda csapatigazgatója elmondta, az istálló megmenekült, és indul a Formula–1-es világbajnokság 2009-es idényében.
márc. 5
15:27
Bulgária: unokaöccse lesz a bolgár edző utódja a kispadon (She)
Érdekes helyzet alakult ki a bolgár első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő CSZKA Szófiánál: a menesztett vezetőedző, Dimitar Penev utóda saját unokaöccse, Luboslav Penev lesz a kispadon.
márc. 5
15:45
Vízilabda: megbüntette a bíróság a karjáért harcoló Ikodinovicsot (She)
Több mind kétszázezer forinttal egyenértékű pénzbírságra ítélte a karja megmentéséért küzdő Danilo Ikodinovics szerb vízilabdázót csütörtökön egy újvidéki bíróság. A világ egyik legjobb pólósának tartott 31 éves sportoló tavaly júniusban önhibájából szenvedett súlyos sérülést, amikor Yamaha motorján az Újvidék és Nagybecskerek (Zrenjanin) közötti úton száguldva az esti órákban hátulról…
márc. 5
15:47
Íjászat: francia sportolónő világcsúcsa a rzeszówi vb-n (She)
Bérengere Schuh 592 pontos teljesítményével világcsúcsot állított fel a női (terem)íjászok mezőnyében.
márc. 5
16:03
Labdarúgás: Dél-Afrika nagykövete látogatott az MLSZ-be (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetségben tett látogatást Takalani Esther Netshitenzhe, Dél-Afrika Budapesten akkreditált nagykövetasszonya – olvasható az MLSZ honlapján.
márc. 5
16:21
Brazília: Scolari Londonban marad, nem lesz a Gremio vezetőedzője (She)
A brazil O’Globo internetes kiadása szerint Luiz Felipe Scolari visszautasította a Gremio ajánlatát, így nem lesz a Porto Alegre-i csapat vezetőedzője.
márc. 5
16:23
Inter: lelépett a kórházból a kapufával ütköző Mario Balotelli (She)
Saját felelősségére távozott a kórházból az Inter csatára, Mario Balotelli, aki a szerdán lejátszott Sampdoria–Inter mérkőzésen ütközött a kapufának, majd elájult. A támadót a genovai San Martino kórházba szállították, ahol a tüzetes vizsgálatok után kiderült, nincs súlyosabb baja.
márc. 5
16:39
Újpest: Kabát Péter játékra készen várja a Siófok elleni meccset (She)
Az Újpest FC válogatott csatára Kabát Péter még szombaton a Kaposvár elleni felkészülési mérkőzésen szenvedett apróbb sérülést – rúgást kapott a lábára –, és emiatt kétségessé vált játéka a Siófok elleni, hétvégi bajnokin.
márc. 5
16:41
Sakk: a világhírű Portisch Lajos is a Nagykanizsához igazolt (She)
Újabb világhírű nagymesterrel erősített az Aquaprofit Nagykanizsa sakkcsapata, amely szerdán leigazolta Portisch Lajost.
márc. 5
16:57
Saját dolgozói menthetik meg a Forma-1-es Hondát (Metropol)
Elképzelhető, hogy saját dolgozói mentik meg a Forma-1-es Hondát, amely a gazdasági világválság miatt szállt ki az autósport elitkategóriájából decemberben.
márc. 5
17:15
Női kézilabda: Ana Batinics az Aalborgnál folytatja (She)
A FCK híres szerb jobbátlövője, Ana Batinics a következő idényben Koppenhágából Aalborgba költözik.
márc. 5
17:33
Angila: új szponzort és új ügyvezetőt is talált a Liverpool (She)
A Liverpoolnál múlt héten jelentették be, hogy 12 év után nyáron távozik a klub ügyvezetője, Rick Parry. Utódja Ian Ayre lesz, aki egy új szponzori szerződéshez segítette a Liverpoolt.
márc. 5
17:33
Látványosabb futamokat ígérnek a Forma-1-ben (Metropol)
Az eddigieknél látványosabb versenyeket, pontrendszerbeli változtatásokat és költségkímélő megoldásokat kívánnak a Forma-1-es csapatok - hangzott el az istállók szövetségének (FOTA) genfi ülésén, csütörtökön.
márc. 5
18:09
Milan: Kaká az Atalanta elleni bajnokin sem léphet pályára (She)
Olasz sajtóinformációk szerint a vártnál tovább tart a brazil Kaká felépülése, így a Milan középpályása a hétvégi Atalanta elleni bajnokin sem léphet pályára.
márc. 5
18:11
Vívás: Várhelyi Kata aranyérmes a kadett Európa-bajnokságon (She)
A kardozó Várhelyi Kata aranyérmet szerzett a kadett korú – 18 év alatti – vívók franciaországi Európa-bajnokságának negyedik napján.
márc. 5
18:13
Anglia: Ferguson elmondta, az MU tudja kezelni a nyomást (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere csapata szerdai, Newcastle elleni győztes meccse után elmondta, játékosainak nem okoz gondot, ha nyomás alatt kell játszani.
márc. 5
18:15
Valencia: David Silva megsérült, nem játszhat a hétvégén (She)
A Valencia spanyol válogatott középpályása David Silva megsérült, és nem játszhat a hétvégén, a Numancia elleni bajnoki mérkőzésen. A középpályás a csapat csütörtöki edzésén a bemelegítés során szenvedett sérülést, minden bizonnyal korábbi izomsérülése újult ki.
márc. 5
18:27
Chelsea: Ricardo Carvalho a jövő héten szeretne újra játszani (She)
Ricardo Carvalho még tavaly októberben szenvedett térdsérülést, ami után januárban visszatért, de nem sokra rá újra megsérült. A portugál védő jövő héten szeretne újra pályára lépni.
márc. 5
18:45
Kézilabda: másodosztályba sorolják a Szeged KEK-ellenfelét (She)
A Bundesliga másodosztályába sorolják a következő idényben a csődbe jutott Nordhorn férfi kézilabdacsapatát, a Pick Szeged KEK-negyeddöntős ellenfelét.
márc. 5
18:47
Kézilabda: Zsarko Sesum visszatért, edzésbe állt az MKB Veszprémben (She)
Javult az egészségi állapota, ezért visszatérhetett az MKB Veszprémbe és csütörtökön már ott is volt BL-negyeddöntős csapata edzésén Zsarko Sesum, a február 8-i Marian Cozma-gyilkosságnál súlyos fej- és szemsérüléseket szenvedő játékos.
márc. 5
19:03
Kézilabda: Zsarko Sesum már ott volt az MKB Veszprém edzésén (She)
Javult az egészségi állapota, ezért visszatérhetett az MKB Veszprémbe, és csütörtökön már ott is volt BL-negyeddöntős csapata edzésén Zsarko Sesum, a február 8-i Marian Cozma-gyilkosságnál súlyos fej- és szemsérüléseket szenvedő játékos.
márc. 5
19:57
Női kézilabda: a svédek is legyőzték a szlovéneket a Pannon Kupán (She)
A magyarok után a svédek is legyőzték a szlovén válogatottat a női kézilabda Pannon Kupán, csütörtökön Felsőzsolcán. Imre Vilmos szövetségi kapitány csapata pénteken, Miskolcon vívja majd a döntőnek beillő összecsapást a skandinávok ellen.
márc. 5
19:59
Ligakupa: a Honvéd lemosta a Vasast a negyeddöntő odavágóján (She)
A labdarúgó Ligakupa szerdai negyeddöntőjében a Honvéd a Vasast fogadta. Az első félidőben Thomas Sowunmi fejesével a vendégek szerezték meg a vezetést, de Nenand Sztojakovics révén még a szünet előtt egyenlíteni tudtak a hazaiak. A második félidőben teljesen összezuhant a Vasas, így végül 5–1-es hazai győzelem született.
márc. 5
20:15
A svédek is legyőzték a szlovénokat (Metropol)
A magyarok után a svédek is legyőzték a szlovén válogatottat a női kézilabda Pannon Kupán, csütörtökön Felsőzsolcán.
márc. 5
20:33
Jégkorong: az Újpest legyőzte az NZ Starst az első elődöntőben (She)
Az elődöntőkkel folytatódott a jégkorong országos bajnokság rájátszása: az Újpest magabiztosan legyőzte az NZ Starst az első elődöntőben. A lila-fehérek a második harmadban döntötték el a találkozót, amelyet 3–1-re megnyertek.
márc. 5
20:51
Hétfőtől edzésbe áll a Cozma-gyilkosság egyik sérültje (Infostart)
Hétfőn megkezdheti a könnyített edzéseket Zarko Sesum, az MKB Veszprém kézilabdacsapatának szerb légiósa, aki a február 8-i Marian Cozma-gyilkosságnál szenvedett súlyos sérüléseket.
márc. 5
21:09
Olaszország: bemutatták a Juve új stadionjának terveit (She)
Csütörtökön Torinóban bemutatták a Juventus új stadionjának végleges projekttervét. A tervek szerint a 2011-re elkészülő létesítmény a világon az első olyan stadion lesz, amely összekapcsolja a futballt, az üzletet és a szabadidőt.

Keresés