2010. november 1. hétfő

nov. 1
17:45
Videó: nézze meg a szombati MTK-Zalaegerszeg meccs hét gólját! (She)
Szombaton már beszámoltunk arról, hogy a labdarúgó NB I 12. fordulójában a ZTE 4–3-ra nyert az MTK otthonában. A félidőben háromgólos hátrányban lévő MTK Garami József remek cseréi révén kiegyenlített, ám Panikvar hajrában szerzett góljára már nem érkezett válasz. Most nézze meg a mérkőzés összefoglalóját!
nov. 1
17:47
Serie A: Rejának nem hiányzik Totti a római derbiről (She)
A Lazio labdarúgócsapatának vezetőedzője, Edy Reja elmondta: személy szerint neki egyáltalán nem hiányzik a piros lap miatt eltiltott Francesco Totti a hétvégi római derbiről.
nov. 1
18:03
Sakk: Almási remizett a texasi szupertorna negyedik fordulójában (She)
Újabb döntetlennel folytatta szereplését Almási Zoltán a texasi Lubbockban zajló nemzetközi szupertornán. A magyar nagymester 31 lépés után remizett az amerikai Alexander Onischukkal.
nov. 1
18:03
Talma már hatodik a pontversenyben (Blikk)
Estoril — Az első helyről indult, de végül a nyolcadikon végzett Talmácsi Gábor (képünkön) a gyorsaságimotoros-világbajnokság Portugál Nagydíján.
nov. 1
18:05
Póker: német győzelem született az EPT bécsi állomásán (She)
A német Michael Eiler nyerte meg a PokerStars European Poker Tour (EPT) bécsi állomását, miután a heads-upban legyűrte a cseh Martin Hrubyt.
nov. 1
18:21
Férfi gyeplabda EHL: a Barcelona szolgáltatta a legnagyobb meglepetést (She)
Nem történt meglepetés a férfi gyeplabda EHL – a sportági Bajnokok Ligája – első fordulójának második körében: mind a hét sztárcsapat készülhet a tavaszi folytatásra. Mellettük, nyolcadikként az ír Glenanne jutott tovább a nyolcaddöntőbe. Folytatás jövő tavasszal, immár Európa tizenhat legjobb csapatával.
nov. 1
18:57
Argentína: Batista huzamosabb ideig szövetségi kapitány maradhat (She)
Az argentin labdarúgó-válogatott irányítását a nyári világbajnokság után Diego Maradonától ideiglenesen átvett Sergio Batista nagyon közel áll ahhoz, hogy hosszabb időre is kinevezzék.
nov. 1
19:15
Anglia: Ha ezért megbüntetnek, soha többé nem nyilatkozok - Redknapp (She)
Az angol Tottenham labdarúgóklub menedzsere, Harry Redknapp élesen kritizálta Mark Clattenburg játékvezetőt, amiért az angol Labdarúgó-szövetség (FA) valószínűleg meg fogja büntetni. A szakember erre reagálva elmondta, ha ezért megbüntetik, akkor többet nem fog interjút adni a mérkőzések után.
nov. 1
19:51
Tenisz: Ivanovics szakított Taróczy párospartnerével (She)
Felemás szezonja után megvált edzőjétől, Heinz Günthardttól Ana Ivanovics, a női teniszezők világranglistájának korábbi éllovasa.
nov. 1
20:27
Labdarúgás: megoperálják a Sevilla világbajnok labdarúgóját (She)
Meg kell operálni a bokáját Jesús Navasnak, a Sevilla világbajnok labdarúgójának, mert a hétfői edzésen kiújult egy korábbi sérülése.
nov. 1
20:45
Tenisz: Federer ellenfele feladta a meccset Bázelben (She)
Az első helyen kiemelt, hazai közönség előtt versenyző Roger Federer bejutott az 1 225 000 euró összdíjazású bázeli ATP-torna második fordulójába, miután ukrán ellenfele feladta a meccset.
nov. 1
21:03
NFL: Moss mindössze négy hétig volt ismét Vikings-játékos (She)
Mindössze négy héttel azt követően, hogy a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Minnesota Vikings megszerezte Randy Mosst a New England Patriotstól, a liga egyik legjobb elkapója távozik a minneapolisi csapattól.
nov. 1
21:05
FIFA: Blattert jövőre újraválasztják, után Teixeira jön - Havelange (She)
Joao Havelange, aki 24 éven át volt a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke, azt nyilatkozta, hogy utódát, a svájci Joseph Blattert jövőre újraválasztják, utána pedig Ricardo Teixeira következik.
nov. 1
21:06
Blattert jövőre újraválasztják, után Teixeira jön (Metropol)
Joao Havelange, aki 24 éven át volt a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség elnöke, azt nyilatkozta, hogy utódát, a svájci Joseph Blattert jövőre újraválasztják, utána pedig Ricardo Teixeira következik.
nov. 1
21:21
FIFA: Blattert jövőre újraválasztják, utána Teixeira jön - Havelange (She)
Joao Havelange, aki 24 éven át volt a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke, azt nyilatkozta, hogy utódát, a svájci Joseph Blattert jövőre újraválasztják, utána pedig Ricardo Teixeira következik.
nov. 1
21:23
Női röplabda-vb: hét csapat már elfoglalta helyét a középdöntőben (She)
A Japánban zajló női röplabda-világbajnokságon az első szakasz harmadik fordulóját követően hét középdöntős hely már elkelt. A címvédő Oroszország mellett, az olimpiai bajnok Brazília, az Egyesült Államok, Olaszország, Szerbia, Japán és Dél-Korea jutott tovább az első csoportkörből.
nov. 1
21:39
Műteni kell a világbajnok labdarúgó bokáját (Infostart)
Meg kell operálni Jesus Navas bokáját. A Sevilla világbajnok labdarúgójának a hétfői edzésen kiújult egy korábbi sérülése.
nov. 1
21:39
Tenisz: az Ázsiában betliző Verdasco a valenciai versenyt jól kezdte (She)
Fernando Verdasco az idei US Openen a negyeddöntőig menetelt, azt követően viszont Bangkokban, Pekingben és Sanghajban is már az első fordulóban kiesett (szettet sem nyert ezeken a tornákon). A spanyol játékos ezen a héten hazai pályán szerezheti vissza önbizalmát, és a valenciai tornát jól is kezdte, az amerikai Michael Russellt 6:4, 6:1-re legyőzte az első körben.
nov. 1
21:41
Atlétika: doppingolással vádolják az Eb-győztes litván maratoni futót (She)
Doppinggyanúba keveredett Zivile Balciunaité, a nyári, barcelonai atlétikai Európa-bajnokság női maratoni futó számának aranyérmese. Amennyiben bebizonyosodik a vétkessége, kétéves eltiltásra számíthat.
nov. 1
22:33
NSO Tv: rangadó előtt - vendégségben Juhász Rolandnál (She)
A Genk elleni csúcsrangadó előtt az Anderlecht magyar légiósát, Juhász Rolandot látogatták meg kollégáink Brüsszelben. A magyar válogatott védője az Anderlecht stadionjába és a belga főváros legszebb pontjaira is elkalauzolta a Nemzeti Sport újságíróit. Kollégánk ott volt a genki mérkőzésen is, amelyen Juhászék 2–1-re legyőzték az éllovas hazaiakat, akiknél a 67. percben sárga lapot kapó…
nov. 1
22:51
Futsal NB I: az Újpest közel állt a bravúrhoz a Győr otthonában (She)
A futsal NB I 6. fordulójának rangadóján az Újpest öt perccel a vége előtt csak egygólos hátrányban volt a címvédő és listavezető Győri ETO otthonában, ám végül 5–3-re kikapott, így elmaradt a meglepetés.
nov. 1
23:09
Primera División: a jubiláló Webó győztes gólt lőtt a Levante ellen (She)
A Mallorcát erősítő Pierre Webó a 200. mérkőzését játszotta hétfő este a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalában, és a kameruni csatárnak duplán volt oka ünnepelni, hiszen a Levante elleni találkozót csapata az ő kései góljával nyerte meg 2–1-re.
nov. 1
23:11
Premier League: a Blackpool a WBA ellen aratta első hazai győzelmét (She)
A Blackpool hazai pályán 2–1-re nyert a West Bromwich Albion ellen az angol labdarúgó-bajnokság élvonalának 10. fordulójának záró mérkőzésén, ezzel megszerezte első hazai győzelmét a Premier League-ben. Az első osztályban ezt megelőzően legutóbb 1971-ben nyertek hazai pályán a blackpooliak.
nov. 1
23:45
Milan: Ronaldinho tagadja, hogy kritizálta volna csapata taktikáját (She)
Ronaldinho határozottan cáfolta azt a lapértesülést, amely szerint a Milan–Juventus (1–2) olasz bajnoki után kritizálta a hazaiak taktikáját. A Milan brazil labdarúgója sérülés miatt nem játszott a rangadón.

Keresés