2010. november 21. vasárnap

nov. 21
18:09
Komanék nyertek, az Inter ismét kikapott (Metropol)
Tovább tart a címvédő Internazionale mélyrepülése az olasz labdarúgó-bajnokságban: a 13. forduló vasárnapi játéknapján a Chievo vendégeként szenvedett 2-1-es vereséget Rafael Benítez együttese.
nov. 21
18:18
Videó: Samuel Eto'o fejelt és rúgott, de az Inter így is kikapott (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, továbbra is mély válságban van a Serie A címvédője, az Internazionale: Rafa Benítez együttese ezúttal Veronában, a Chievótól kapott ki 2–1-re a bajnokságban. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a vendégek szépítő gólját jegyző Samuel Eto'ót ki kellett volna állítani durvaságért, a játékvezető azonban nem vette észre az esetet, így a kameruni a pályán…
nov. 21
18:36
Serie A: Benítez szerint kemény munkát végzett csapata a Chievo ellen (She)
Szokásos stílusában védte meg csapatát Rafa Benítez, az Internazionale vezetőedzője a Chievo elleni 2–1-es vereség után. A spanyol tréner szerint a Bostjan Cesart lefejelő Samuel Eto'ó-t provokálták.
nov. 21
19:12
A Honvéd nyerte a férfi vízilabda Magyar Kupát (Infostart)
A Honvéd lett a 2010-es Magyar Kupa győztese a férfi vízilabdázóknál: a Kőér utcaiak a vasárnapi döntőben az Eger legénységét késztették megadásra.
nov. 21
19:12
Primera División: nyert az Osasuna, Vadócz csereként lépett pályára (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 12. fordulójában az Osasuna minimális különbséggel nyert hazai pályán a Sporting Gijón ellen. A házigazdák magyar légiósa, Vadócz Krisztián a 88. percben csereként léphetett pályára, csapata a szünet után szerezte meg a később győztesnek bizonyuló találatot.
nov. 21
19:21
Két döntőt játszottak a vízilabda MK-ban (Metropol)
A Honvéd lett a 2010-es Magyar Kupa győztese a férfi vízilabdázóknál: a Kőér utcaiak a vasárnapi döntőben az Eger legénységét késztették megadásra. A Szentes nyerte a női vízilabda Magyar Kupát.
nov. 21
19:30
Labdarúgó NB I: Nikolics góljával nyert a Vidi az Újpest ellen (She)
A labdarúgó NB I őszi idényének záró mérkőzésén a listavezető Videoton az Újpestet fogadta. Nagy iramban és sok helyzettel indult a találkozó, de a befejezésekkel mindkét csapatnak gondjai akadtak. A folytatásra már kevesebb lehetőség maradt, de a csereként pályára lépő Nemanja Nikolics a 77. percben belőtte a hazaiaknak a győztes gólt.
nov. 21
19:32
Bundesliga: a Wolfsburg elhozott egy pontot Hamburgból (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 13. fordulójának vasárnap esti záró mérkőzésén a Wolfsburg 1–1-es döntetlent játszott a St. Pauli otthonában.
nov. 21
19:34
Férfi röplabda NB I: a Kecskemét négy játszmában győzött a Veszprém ellen (She)
Az élvonalbeli férfi röplabdabajnokság, az Extraliga alapszakaszában a Kecskemét hazai pályán négy játszmában győzött a Veszprém ellen.
nov. 21
19:39
Gera gólt lőtt, de kikapott a Fulham (Metropol)
A szünetben csereként beállt Gera Zoltán megpattanó lövéséből született gól csak a szépítésre volt elegendő a Fulhamnek a vendég Manchester Cityvel szemben az angol labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának vasárnapi játéknapján.
nov. 21
19:48
Csehország: lassan olvad a Plzen előnye, 4 pontra feljött a Sparta (She)
A címvédő Sparta Praha 2–0-s győzelmet aratott a Ceské Budejovice ellen a cseh élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában. A fővárosi nagycsapat ezzel négy pontra megközelítette a bajnokságot szenzációsan kezdő listavezető Plzent.
nov. 21
19:57
Négy pont a Videoton előnye félidőben (Metropol)
A listavezető, és már a mérkőzés előtt biztosan őszi bajnok Videoton nehezen, a hajrában szerzett góllal legyőzte a vendég Újpestet a labdarúgó Monicomp Liga 15. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.
nov. 21
20:06
Gera gólt lőtt, de kikapott a Fulham (Infostart)
A szünetben csereként beállt Gera Zoltán megpattanó lövéséből született gól csak a szépítésre volt elegendő a Fulhamnek a vendég Manchester Cityvel szemben az angol labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának vasárnapi játéknapján.
nov. 21
20:06
Férfi kézilabda BL: a címvédő nyerte meg a német csúcsrangadót (She)
A címvédő THW Kiel nyerte meg a férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának német rangadóját: a német rekordbajnok 30–27-re győzött a Rhein-Neckar Löwen ellen, és sikerével egyedüliként áll az élen a csoportban.
nov. 21
20:08
Négypontos előnnyel zárta a félidényt a Videoton (Infostart)
A labdarúgó NB I 15. fordulójának záró mérkőzésén a Videoton hazai pályán, Nemanja Nikolics góljával, 1-0-ra legyőzte az Újpestet. A 2010-2011-es idény felénél a székesfehérváriak állnak a tabella élén, előnyük négy pont a Zalaegerszeg és öt a Ferencváros előtt.
nov. 21
20:24
Dánia: az FC Köbenhavn megint nyert, már 19 (!) ponttal vezet (She)
Újabb győzelmével az FC Köbenhavn labdarúgócsapata elképesztő fölénnyel, 19 (!) ponttal vezet a dán Szuperligában – mindössze 17 forduló után.
nov. 21
20:26
Jégkorong, Mol Liga: a Vasas tönkreverte a Ferencvárost, nyert a Dab (She)
Földrengésszerű vereséget szenvedett hazai pályán a nyáron nagy terveket szövögető, remekül erősítő, de végül a szezonban vesszőfutást tartó, már edzőt is váltó Ferencváros, amely vendégeként a Vasas aratott nyolcgólos, kiütéses diadalt.
nov. 21
20:42
Jégkorong, EBEL: a Villachot legyőző Volán újabb két pontot szerzett (She)
Az osztrák élvonalbeli jégkorongbajnokság (EBEL) alapszakaszának 21. fordulójában hatvanpercnyi játék során jutott két bajnoki ponthoz a Sapa Fehervár AV19 az osztrák Villach ellen. A hazai jégen pályára lépő fehérváriak közül Palkovics Krisztián három, míg Sofron István két gólt szerzett, a vendéglátók öt találta közül három emberelőnyből született, egy pedig üres kapus gólt volt.
nov. 21
20:44
Bayern München: Van Bommel nem játszik Rómában, Ribéry igen (She)
Louis van Gaal, a Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője vasárnap bejelentette, hogy az AS Roma elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen is nélkülözni kénytelen a csapatkapitány Mark van Bommelt.
nov. 21
20:46
Görögország: Németh a kispadról nézte csapata sima sikerét (She)
Az Olympiakosz nagyon magabiztos, 3–0-s győzelmet aratott a PAOK ellen a görög labdarúgó-élvonal 11. fordulójának rangadóján.
nov. 21
21:00
Primera División: fordulatos hajrá, Mallorca-siker Sevillában (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 12. fordulójában a hazai pályán játszó Sevilla 2–1-es vereséget szenvedett a Mallorcától.
nov. 21
22:12
Sakk: olimpiai bajnokkal állt élre a Nagykanizsa, meglepő egerszegi vereség (She)
A papírformának megfelelően az Aquaprofit Nagykanizsa legyőzte a Haladás VSE-t a hazai sakk csapatbajnokság harmadik fordulójában, és ezzel az élre állt. A címvédőnél az első táblán asztalhoz ült Zahat Jefimenko is, aki tagja volt az idei sakkolimpián aranyérmet nyerő ukrán válogatottnak is. Meglepő vereséget szenvedett a Zalaegerszeg.
nov. 21
22:14
Brazília: a Corinthians az első helyet és Ronaldót is elvesztette (She)
Kettős veszteséggel zárta vasárnap esti mérkőzését a Corinthians a brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban: a listavezető 1–1-et játszott a Vitóriával, ezzel át kellett adnia első helyét, ráadásul elvesztette a combsérülés miatt már az első félidőben cserét kérő Ronaldót.
nov. 21
22:30
Videó: a szünetben becserélt Nemanja Nikolics jókor volt jó helyen (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB I őszi idényének záró mérkőzésén a listavezető Videoton az Újpestet fogadta. Nagy iramban és sok helyzettel indult a találkozó, de a befejezésekkel mindkét csapatnak gondjai akadtak. A folytatásra már kevesebb lehetőség maradt, de a csereként pályára lépő Nemanja Nikolics a 77. percben belőtte a hazaiaknak a győztes gólt. Íme, a mérkőzés…
nov. 21
23:06
Női kézilabda BL: nem jutott dán együttes a nyolc közé (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája vasárnapi játéknapján a Győri Audi ETO csoportjában a horvát Podravka Koprivnica 41–28-ra legyőzte az orosz Zvenyigorod gárdáját, és ezzel megszerezte első pontjait a csoportban.
nov. 21
23:08
Serie A: a Napoli négy gólt szerezve feljött a harmadik helyre (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 13. fordulójának záró mérkőzésén a Napoli hazai pályán 4–1-re győzött a Bologna ellen, és sikerével feljött a harmadik helyre a táblázaton.
nov. 21
23:10
Primera División: az Atlético őrült hajrával nyert, 20 perc alatt 4 gól (She)
Óriási hajrával nyerte meg a Primera División 12. fordulójának vasárnapi utolsó meccsét az Atlético Madrid. A fővárosiak sokáig hátrányban voltak San Sebastiánban, de a 71. percre „megérkeztek sztárjaik", Diego Forlán egy, Sergio Agüero két gólt szerzett, és a Real Sociedad hiába szépített, a végső szót Simao Sabrosa mondta ki – a végeredmény 2–4.
nov. 21
23:24
Belgium: a Cercle Bruges nyerte meg a derbit, kikapott a Standard (She)
A Cercle Bruges csapata nyerte meg a bruges-i városi derbit az FC Bruges ellen a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, a Zulte-Waregem pedig 2–0-ra győzött a Standard ellen a Jupiler League 16. fordulójában.

Keresés