2010. november 22. hétfő

nov. 22
18:54
Elismerés: nyolc sportág képviselői részesültek Junior Prima Díjban (She)
Negyedik alkalommal adták át hétfőn a Junior Prima Díjakat sport kategóriában, idén is tíz eredményes fiatal versenyző részesült elismerésben, akik kimagasló teljesítményükért fejenként 7000 eurót kaptak.
nov. 22
19:12
FTC: Balog „Zorro” Zoltánt nem zavarta az álarc a Pápa ellen (She)
Mint ismeretes, a Ferencváros labdarúgója, Balog Zoltán szombaton maszkban lépett pályára a Pápa elleni, 5–0-ra megnyert idegenbeli mérkőzésen. A ZTE elleni meccsen orrcsonttörést szenvedett labdarúgó elmondta, nem zavarta az álarc a játékban.
nov. 22
19:14
NFL: a Minnesota Vikings menesztette vezetőedzőjét, Brad Childresst (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Minnesota Vikings menesztette vezetőedzőjét, Brad Childresst.
nov. 22
19:21
Messiék mégsem a magyarokkal meccselnek (Metropol)
Az argentin labdarúgó-válogatott február 9-én egészen biztosan nem játszik a magyarokkal, ugyanis a szövetség bejelentette, hogy a londoni Wembley Stadionban Messi-Ronaldo csúcstalálkozóra, azaz a portugálok elleni felkészülési mérkőzésre kerül sor.
nov. 22
19:30
Kikosarazták a magyarokat Messiék (Infostart)
Az argentin labdarúgó-válogatott február 9-én egészen biztosan nem játszik a magyarokkal, ugyanis a szövetség bejelentette, hogy a londoni Wembley Stadionban a portugálok ellen vív felkészülési mérkőzést.
nov. 22
19:30
Haladás: áll a víz a pályán, halasztást kérnek a bajnokságban és a Ligakupában (She)
A Szombathelyi Haladás a pálya alkalmatlansága miatt kérte a Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottságát, hogy halasszák el a Szolnok elleni szombati bajnokit és a Ferencváros elleni hétközi Ligakupa-mérkőzést.
nov. 22
19:32
Zidane közelebb került a Real Madrid játékosaihoz (Infostart)
Zinedine Zidane új feladatot kapott a Real Madridnál, melynél a jövőben a klub elnöke és a csapat labdarúgói között tartja majd a kapcsolatot.
nov. 22
20:24
Paks: eddigi legjobb élvonalbeli őszén van túl a csapat (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks hivatalos honlapján számolt be arról, hogy a csapat eddigi legjobb őszi szezonján van túl, amióta 2006-ban feljutott az élvonalba.
nov. 22
20:42
Tenisz: Federer és Nadal szlovák „mumusa” 32 évesen visszavonul (She)
Harminckét éves korában befejezte pályafutását a szlovák teniszsport egyik legismertebb alakja, Dominik Hrbaty.
nov. 22
20:44
Juventus: Buffon kedden négy hónap után edzésbe áll (She)
Négyhónapos kényszerpihenő után kedden edzésbe áll a Juventus kapuscsillaga, Gianluigi Buffon.
nov. 22
21:54
Spanyolország: Én vagyok a felelős a vereségekért - Del Bosque (She)
A spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Vicente del Bosque a Marca című lapnak adott interjújában elmondta, részben saját magát tartja felelősnek a válogatott legutóbbi két meccsen elszenvedett súlyos vereségéért.
nov. 22
23:06
Premier League: ismét a hajrában mentett pontot az Everton - videó (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 14. fordulójának záró mérkőzésén a Sunderland hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott az Evertonnal.

Keresés