2010. november 28. vasárnap

nov. 28
19:14
Primera División: Trezeguet és Valdez győzelemre vezette a Hérculest (She)
A Hércules labdarúgócsapata rutinos csatárai vezérletével győzött a Levante ellen a spanyol élvonalbeli bajnokságban: Nelson Haeco Valdez kétszer, David Trezeguet egyszer talált be.
nov. 28
19:39
Hazai pályán kapott ki a Szeged (Metropol)
A Pick Szeged nem tudta megismételni bravúros idegenbeli győzelmét a Csehovszki Medvegyi ellen. Skaliczki László legénysége vasárnap hazai pályán 29-22-re kikapott az orosz csapattól a férfi kézilabda Bajnokok Ligája C csoportjának 6. fordulójában.
nov. 28
19:48
Tenisz, ATP-vb: a párosoknál Nestor és Zimonjics lett a világbajnok (She)
A második helyen kiemelt Daniel Nestor, Nenad Zimonjics kanadai, szerb duó nyerte meg a párosok ATP-világbajnokságát, miután a döntőben 81 perc alatt legyőzte a Mahesh Bhupathi, Max Mirnyij indiai, fehérorosz párost.
nov. 28
19:50
Bundesliga: ikszelt a Köln és a Wolfsburg a forduló záró mérkőzésén (She)
Döntetlenre végzett az 1. FC Köln és a Wolfsburg a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság fordulójának záró mérkőzésén.
nov. 28
19:52
Női kosárlabda NB I: a Győr a hosszabbításban verte meg az FTC-t (She)
A női kosárlabda NBI 13. fordulójában a SEAT Lami-Véd Győr hosszabbításban 70–61-re legyőzte a hazai pályán játszó Nanette FTC-t.
nov. 28
20:06
Labdarúgó NB I: a hajrában döntött a Győr az Újpest ellen (She)
Ugyan Fuad Bugerra góljával vezetett a Győri ETO az Újpest ellen a labdarúgó NB I 16. fordulójának vasárnapi mérkőzésén, azonban a fővárosiak Simon Krisztián találatával egyenlítettek. A sokáig döntetlenre álló meccset végül a 86. percben Nicolas Ceolin egy remek fejessel nyerte meg a Győrnek.
nov. 28
20:08
Férfi kézilabda KEK: a Balatonfüred kettős győzelemmel ment tovább (She)
A Balatonfüred a vasárnapi visszavágón is fölényesen, kilenc góllal nyert a moldovai HC Olimpus ellen a férfi kézilabda KEK-ben, a nyolcaddöntőbe jutásért rendezett párharcban, így kettős győzelemmel jutott tovább.    Az első, szintén Balatonfüreden rendezett összecsapáson 27-16-ra nyertek a magyarok.
nov. 28
20:10
Labdarúgó NB I: Nem érdemeltünk vereséget ma este - Mészöly Géza (She)
Mint arról beszámoltunk, a Győri ETO 2–1-re legyőzte az Újpestet a labdarúgó NB I 16. fordulójában hazai pályán. A Rába partiak vezetőedzője, Pintér Attila a régi Győrt látta csapatában, míg a vendégek mestere, Mészöly Géza a kihagyott helyzeteket emelte ki.
nov. 28
20:12
Férfi kosárlabda NB I: az Albacomp remek hajrával nyert Kecskeméten (She)
A férfi kosárlabda NB I kilencedik fordulójában az Albacomp 72–68-ra győzött a Kecskemét vendégeként.
nov. 28
20:14
Videó: Ceolin volt az Újpest végzete a Győr elleni bajnokin (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, ugyan Fuad Bugerra góljával vezetett a Győri ETO az Újpest ellen a labdarúgó NB I 16. fordulójának vasárnapi mérkőzésén, azonban a fővárosiak Simon Krisztián találatával egyenlítettek. A sokáig döntetlenre álló meccset végül a 86. percben Nicolas Ceolin egy remek fejessel nyerte meg a Győrnek. Nézze meg a találkozó összefoglalóját!
nov. 28
20:24
Csak döntetlent játszott a Chelsea (Infostart)
A címvédő Chelsea csak döntetlent játszott az újonc Newcastle otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában, s ezzel át kellett engednie az első helyet a Manchester Unitednak.
nov. 28
20:24
Videó: az el clásicóról vallanak a hazai „klasszikusok” (She)
A Ferencváros és az Újpest labdarúgóit sem hagyja hidegen a hétfői Barcelona–Real Madrid szuperrangadó, amelyen Cristiano Ronaldo és Lionel Messi összecsap. Rajtuk kívül tíz-tíz világklasszis lesz a pályán. Alábbi videós összeállításunkban megtippelünk az eredményt hat magyar focista segítségével.
nov. 28
20:26
A Győr volt a jobb a hófutballban (Infostart)
Három nyeretlen mérkőzés után tudott ismét győzni a Győr a labdarúgó Monicomp Liga 16. fordulójának vasárnapi játéknapján: Pintér Attila együttese a vendég Újpest ellen gyűjtötte be a három pontot.
nov. 28
20:26
Férfi kézilabda EHF-kupa: súlyos vereséggel esett ki a Dunaferr (She)
A papírformának megfelelően kettős vereséggel esett ki a pályaválasztói jogát feladó Dunaferr férfi kézilabdacsapata az EHF-kupából: a fiatal újvárosiak az első mérkőzésen elszenvedett tízgólos kudarc (27–37) után 36–22-re kaptak ki az FC Porto Vitalistól.
nov. 28
20:28
A Sopron nyerte a Pécs elleni rangadót (Infostart)
A házigazda Sopron nyerte meg vasárnap a női kosárlabda NB I szuperrangadóját a Pécs ellen.
nov. 28
20:28
Jégkorong, EBEL: a Fehérvár simán kikapott Linzben (She)
Súlyos, 4–0-s vereséget szenvedett a Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapata az EBEL vasárnapi játéknapján Linzben. A házigazdák két harmad alatt eldöntötték a mérkőzést, győzelmükkel megelőzték a Volánt a tabellán, így a fehérváriak az utolsó, 10. helyre csúsztak vissza.
nov. 28
21:09
Federer nyerte az álomdöntőt (Metropol)
Roger Federer nyerte a londoni, 2,6 millió euró összdíjazású tenisz Mesterek Kupáját, miután a vasárnapi döntőben három játszmában legyőzte a világelső Rafael Nadalt. Az összecsapás 1 óra 37 percig tartott.
nov. 28
21:18
Videó: íme, a Tottenham győzelme a Liverpool elleni rangadón! (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, az angol labdarúgó-élvonal (Premier League) 15. fordulójának második vasárnapi mérkőzésén a Tottenham hátrányból felállva 2–1-es győzelmet aratott a Liverpool felett. A győztes gólt a 92. percben szerezte Aaron Lennon. Nézze meg a találkozó összefoglalóját
nov. 28
21:54
Görögország: puskaporos játéknap, 6 meccsen 8 piros lap (She)
Volt dolga bőven a játékvezetőknek a görög labdarúgó Szuperligában: a bírók hat mérkőzésen nyolc alkalommal mutatták fel a piros lapot, egyedül a Kerkyra–Panathinaikosz meccsen nem volt kiállítás. A Pana győzelmével élre állt a tabellán.
nov. 28
22:48
Serie A: a Roma simán kikapott a Palermo vendégeként (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 14. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén a Palermo 3–1-re legyőzte az AS Romát.
nov. 28
22:50
Belgium: Sidibe góllal járult hozzá az FC Bruges legyőzéséhez (She)
Az exdebreceni Ibrahima Sidibe góllal járult hozzá a Sint-Truiden–FC Bruges belga élvonalbeli bajnokin a házigazdák 2–1-es győzelméhez. A gyengén szereplő vendég kék-feketék a 78. perctől emberhátrányban játszottak, mivel Peter van der Heyden hét perc alatt két sárga lapot szedett össze. A győztes gólt a 90. percben Wim Mennes szerezte.
nov. 28
23:06
Primera División: Soldado duplázott, a Valencia hozta a kötelezőt (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 13. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén a Valencia Roberto Soldado duplájának köszönhetően begyűjtötte a három pontot a kiesőzónában tanyázó Almería ellenében.
nov. 28
23:24
Videó: brutális méretű gól, hatalmas köd, a légiós kiüti a másodedzőt (She)
Iszonyatos erejű bombával döntötte el a görög labdarúgó-élvonalban az újonc Panszerraikosz az Arisz elleni mérkőzést: a brazil Chumbinho a 40. percben gyönyörű gólt lőtt. A meccset a hatalmas köd miatt szombaton félbe kellett szakítani és vasárnap fejezték be, a szerresziek 1–0-ra legyőzték regionális riválisukat az észak-görög presztízsmeccsen. A mérkőzés 90. percében az Arisz játékosa,…
nov. 28
23:26
NFL: az Atlanta nyerte meg a Green Bay elleni rangadót (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 12. fordulójában az Atlanta Falcons Matt Bryant utolsó másodpercekben lőtt 47 yardos mezőnygóljának köszönhetően 20–17-re legyőzte a Green Bay Packerst.

Keresés