2010. november 30. kedd

nov. 30
15:00
Kerékpár: Fabian Cancellara Schleckék csapatában folytatja (She)
A négyszeres időfutam-világbajnok kerékpáros, Fabian Cancellara a Schleck-testvérek – Andy és Frank – csapatában folytatja pályafutását, amellyel hároméves szerződést kötött.
nov. 30
15:02
Anderlecht: Lukakut 20 millió euró alatt senkinek nem adják el (She)
Herman van Holsbeck, az Anderlecht labdarúgócsapatának sportigazgatója kijelentette: legkevesebb 20 millió eurót akarnak kapni szupertehetségükért, Romelu Lukakuért.
nov. 30
15:04
Bundesliga: Barrios a Dortmundból, Grafite a Wolfsburgból dőlt ki (She)
Egyaránt kéthetes pihenőre kényszerül Lucas Barrios, a Borussia Dortmund és Grafite, a Wolfsburg labdarúgója.
nov. 30
15:18
Európa-liga: a Metaliszt légiósa szerint a Loki elleni meccs döntő lehet (She)
Milan Obradovics, a Metaliszt Harkiv szerb légiósa szerint a DVSC-TEVA elleni, szerdai Európa-liga-mérkőzés sorsdöntő lehet csapata továbbjutása szempontjából.
nov. 30
15:20
Anglia: bajban a Plymouth, Tímárék nem kaptak fizetést (She)
A BBC Sports értesülése szerint az angol harmadosztályú Plymouth Argyle sem a klubnál dolgozóknak, sem a játékosoknak nem fizette ki novemberi bérüket.
nov. 30
15:36
Anderlecht: Lukakut 20 millió euró alatt senkinek sem adják el (She)
Herman Van Holsbeeck, az Anderlecht labdarúgócsapatának sportigazgatója kijelentette: legkevesebb 20 millió eurót akarnak kapni szupertehetségükért, Romelu Lukakuért.
nov. 30
15:38
Labdarúgás: a keletiek győztek az NB II-es válogatottak meccsén (She)
Ma 13 órakor Telkiben csapott össze a labdarúgó NB II Keleti és Nyugati csoportjának válogatottja. A mérkőzést 1–0-ra a keletiek nyerték.
nov. 30
15:40
Blog: Keddi káosz, tálalja Bálint Mátyás - el clásico egy kicsit másképp (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezik blogjában Bálint Mátyás. Legújabb írásában a Nemzeti Sport újságírója többek között az el clásicót közvetíti élőben, de felvételről, és a sportvilág egyéb történéseit elemzi – sajátos szemszögből.
nov. 30
15:45
Január 15-én a Hősök teréről indul az 5 éves Budapest-Bamako (Behaviour)
A főváros új vezetése áldását adta rá, hogy a Hősök terén tegye meg az első kanyart a Budapest-Bamako több, mint 400 indulója. A mára a világ legnagyobb amatőr rallyjaként emlegetett szaharai flúgos futam január 15-én jelmezes rajttal indul útjára Budapestről. "Örülünk, hogy az új városvezetés támogatja versenyt, és felismeri az ebben rejlő turisztikai és promóciós lehetőségeket" - mondta a futam…
nov. 30
16:12
Téli sportok: visszatérőben a doppingoló orosz sílövők (She)
A héten jár le a doppingvétség miatt két évre eltiltott világbajnok orosz sílövők, Jekatyerina Jurjeva, Albina Ahatova és Dmitrij Jaroscsenko büntetése, akik közül ketten azonnal visszatérnének a versenyzéshez.
nov. 30
16:12
Ilyen talajon futballozzunk?! (Blikk)
Zalaegerszeg - A kedvezőtlen, télies időjárás miatt a zalaegerszegi fociklub szeretné elhalasztani a Haladás elleni szombati, élvonalbeli bajnoki meccset.
nov. 30
16:30
Golf: milliót ütött össze az olasz csodagyerek, ő a legjobb újonc (She)
A mindössze 17 esztendős olasz Matteo Manassero lett a legjobb újonc az idén az európai profi golfozók körversenyén (EPGA).
nov. 30
16:48
Schalke: a Lyon elnöke doppingvádként értelmezhető nyilatkozatot tett (She)
Az Olympique Lyon elnöke, Jean-Michel Aulas gyanúsnak tartja a Schalke csapata ellen nyújtott jó teljesítményét. A klubvezető szerint irreálisan gyorsak és erősek voltak a Schalke játékosai a két csapat Bajnokok Ligája találkozóján, amelyet a német együttes 3–0-ra nyert meg hazai pályán.
nov. 30
17:06
Ukrajna: a két Klicsko saját pénzből száz sportpályát építtet (She)
A világhírű ukrán profi ökölvívó testvérpár, Vitalij és Vlagyimir Klicsko saját zsebből száz sportpályát építtet Ukrajna-szerte.
nov. 30
17:08
Dopping: a WADA fellebbezett Dmitrij Ovtcharov ügyében (She)
Fellebbezést nyújtott be a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) a Nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) a doppingvád alól felmentett négyszeres Európa-bajnok német asztaliteniszező Dimitrij Ovtcharov ügyében.
nov. 30
17:10
Labdarúgó NB I: Paks–Ferencváros mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdődik a labdarúgó NB I 16. fordulójának záró mérkőzése, a Paks–Ferencváros találkozó. Kövesse élő, szöveges tudósításunk segítségével az összecsapást!
nov. 30
17:24
Birkózás: monstre program, FTC-Vasas aranycsata az Üllői úton (She)
Szerdán, december 1-jén 16.30 órától zajlanak az FTC Üllői úti, dr. Papp László-birkózótermében a vegyesfogású csapatbajnokság helyosztói. Az aranyéremért az FTC és a Vasas legénysége száll harcba. A visszavágó fordulót a BVSC-Ganz-birkózócsarnokban rendezik meg december 8-án.
nov. 30
18:00
Sztrájkolnak az olasz futballisták (Infostart)
Sztrájkot hirdetett az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő játékosok szakszervezete.
nov. 30
18:36
Bajnokok Ligája: holnaptól Telkiben gyakorol a Szpartak Moszkva (She)
Holnap kezdi meg az edzőtáborozást az MLSZ telki edzőközpontjában a Szpartak Moszkva; az orosz labdarúgócsapat Magyarországon készül fel a Zilina elleni jövő heti Bajnokok Ligája-mérkőzésre.
nov. 30
18:54
Női kézilabda: a norvég Heidi Löke a győriek új beállósa lehet (She)
Norvég internetes forrás szerint: a világ egyik legjobb beállósa, Heidi Löke (Larvik) szerződése lejártával, vagyis jövő nyáron a Győri Audiba igazolhat. A hírt Vanyus Attila, a Győri Audi ETO KC elnöke nem erősítette meg, de nem is cáfolta.
nov. 30
19:12
Kikapott a Fradi a paksi dagonyában (Infostart)
A Paks 3-2-re nyert a Ferencváros ellen a labdarúgó NB I 16. fordulójából elhalasztott mérkőzésen.
nov. 30
19:12
NB I: Kritikán aluliak voltak a körülmények, ez felháborító! - Prukner (She)
A hétvégéről keddre halasztott Paks–Ferencváros NB I-es bajnoki mérkőzés után (3–2) a mesterek – érthetően felemásan – értékelték a találkozót. A vendégek edzője, Prukner László roppant feldúltan nyilatkozott.
nov. 30
19:14
Újabb csapás Mourinhónak és a Realnak (Infostart)
José Mourinhót sportszerűtlen viselkedés miatt egy Bajnokok Ligája-mérkőzéstől tiltotta el az Európai Labdarúgó Szövetség, a Real Madrid pedig pénzbírságot kapott az Ajax elleni meccsen történt kiállítások miatt.
nov. 30
19:21
Pakson kapott ki a Ferencváros (Metropol)
Bár kétszer egyenlített, mégis vereséget szenvedett Pakson a Ferencváros a labdarúgó Monicomp Liga 16. fordulójának keddi zárómérkőzésén.
nov. 30
20:06
BL: a furcsa kiállítások miatt eltiltották Mourinhót! (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága sportszerűtlen viselkedés miatt két mérkőzésre eltiltotta José Mourinhót, a Real Madrid vezetőedzőjét. A második mérkőzésről való eltiltást három évre felfüggesztette a testület.
nov. 30
20:15
Eltiltották Mourinhót a furcsa kiállítások miatt (Metropol)
Az Európai Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága sportszerűtlen viselkedés miatt két mérkőzésre eltiltotta José Mourinhót, a Real Madrid vezetőedzőjét.
nov. 30
20:24
Formula-1: nyilvánosságra hozták a jövő évi rajtszámokat (She)
A Nemzetközi Automobil-szövetség nyilvánosságra hozta a jövő évi formula–1-es rajtszámlistát.
nov. 30
20:42
New England Patriots: Még nem értünk el semmit - Brady (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New England Patriots irányítója, Tom Brady elmondása szerint hiába csapata parádés eddigi mérlege, a 11 mérkőzésen elért kilenc siker önmagában még semmit sem ér.
nov. 30
21:18
Jégkorong Mol Liga: ferencvárosi győzelem a Dab.Docler ellen (She)
Az FTC-Orangeways 4–3-ra legyőzte a Dab.Doclert a jégkorong Mol Liga keddi játéknapján.
nov. 30
22:12
Ligue 1: a Brest négyet vágott a Lensnak, és befogta az éllovasokat (She)
Az újonc Brest 4–1-re legyőzte a Lenst a 15. fordulóban hóvihar miatt félbeszakadt, és kedden este újrajátszott mérkőzésen, ezzel pontszámban utolérte a tabellát vezető Marseille, Lille kettőst.
nov. 30
22:48
Olasz Kupa: a Chievo és a Fiorentina is simán ment tovább (She)
A Chievo és a Fiorentina jutott az Olasz Kupában a legjobb 16 közé, miután mindkét élvonalbeli együttes hazai pályán legyőzte másodosztályú ellenfelét a sorozat 4. fordulójában.
nov. 30
22:50
Angol Ligakupa: a West Ham lemészárolta a Manchester Unitedet (She)
A West Ham United 4–0-ra legyőzte a Manchester Unitedet az angol labdarúgó Ligakupa (Carling Cup) kedd esti negyeddöntőjében. Az Arsenal 2–0-ra felülmúlta a Wigant, és a West Hamhez hasonlóan bejutott a január elején sorra kerülő elődöntőbe.
nov. 30
23:06
Tenisz: kérdéses Szávay Ágnes indulása az Australian Openen (She)
Szávay Ágnes elkezdte a felkészülést a 2011-es idényre, azonban egészségügyi problémái miatt a vártnál kicsit később, így az év első két WTA-tornájáról, Brisbane-ről és Sydneyről már biztosan lemarad és kérdéses az indulása az Australian Openen is.
nov. 30
23:08
Videó: góllal tért vissza Hongkongban a korábbi manchesteri sztár (She)
Mint arról már beszámoltunk, Nicky Butt Hongkongban visszatért a futballpályákra. A Manchester Uniteddel Bajnokok Ligáját nyerő középpályás már játszott egy meccset a hongkongi együttesnél, a South Chinánál, amelyen csapata egyik legjobbja volt, kapufát lőtt, szabadrúgásból gólt szerzett, majd kihagyott egy büntetőt. Tekintse meg a Pegasus FC elleni 2–1-es sikert videón!
nov. 30
23:10
Labdarúgás: az európai elitcsapatok közül már csak a Porto veretlen (She)
Két nap alatt két topklub is elbúcsúzott szezonbeli veretlenségétől, így az európai elitcsapatok közül már a csak a Porto veretlen az idényben.

Keresés