2010. november 5. péntek

nov. 5
21:39
Jégkorong, EBEL: hiába a kétgólos előny, ismét kikapott a Volán (She)
Az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) 18. fordulójában a SAPA Fehérvár AV19 hazai pályán 4–3-ra kikapott a Moser Medical Graz 99erstől.
nov. 5
21:41
Milan: Ibrahimovic és Onyewu kakaskodása miatt félbeszakadt az edzés (She)
Zlatan Ibrahimovic és Oguchi Onyewu kis híján összeverekedett egymással a Milan labdarúgócsapatának péntek délutáni edzésén.
nov. 5
21:57
Férfi vízilabda ob I: az ASI az UTE ellen szerezte meg első győzelmét (She)
Rusz Bertalan 16 másodperccel a vége előtt lőtt góljával megszerezte első győzelmét a férfi vízilabda ob I-ben az Angyalföldi Sportiskola, amely 9–8-ra verte meg az Újpestet a 3. fordulóban.
nov. 5
21:59
Jégkorong, Mol Liga: a Vasas ötöt vágott a Volán farmcsapatának (She)
A Vasas hazai pályán 5–1-re nyert a SAPA Fehérvár AV 19 farmcsapatának a jégkorong Mol Liga pénteki játéknapján.
nov. 5
22:01
Férfi kosárlabda NB I: tovább tart a Kecskemét jó formája (She)
A Kecskemét 77–66-ra legyőzte a Pécset a férfi kosárlabda NB I 6. fordulójának nyitó találkozóján, és megerősítette helyét a tabella felső régiójában.
nov. 5
22:03
NSO Tv: Rafael Nadal jobb, mint Roger Federer - Mats Wilander (She)
Mats Wilander hét Grand Slam-győzelmet szerzett pályafutása során egyéniben, csak Wimbledon trófeáját nem sikerült elhoznia. Ezt viszont megtette a páros küzdelmekben 1986-ban. Rengeteg élvezetes csatát vívott kiváló ellenfeleivel, és a sikeres karriert 2002-ben koronázhatta meg, amikor is az International Tennis Hall of Fame-be,vagyis a Legendák Csarnokába került.
nov. 5
22:15
ZTE: legyőznék a Ferencvárost, így megőriznék a 2. helyet (She)
A labdarúgó NB I 13. fordulójának rangadóján a 2. helyen álló Zalaegerszeg a 3. Ferencvárost fogadja szombat délután. A hazaiak vezetőedzője, Csank János a szurkolók hathatós támogatásában és a rendkívül fontos 3 pont megszerzésében reménykedik.
nov. 5
22:33
Tenisz: Ferrer és Söderling elődöntős, Davigyenko kiesett Valenciában (She)
A valenciai férfi tenisztorna negyeddöntőjében a második helyen kiemelt svéd Robin Söderling két sima szettben legyőzte a nyolcadikként rangsorolt francia Gaël Monfils-t, így bejutott a legjobb négy közé, ahol az ellenfele a 4. kiemelt David Ferrer lesz, aki az olasz Potito Staracét búcsúztatta.
nov. 5
22:35
Bundesliga: Raúl duplájával és Huntelaar góljával nyert a Schalke (She)
A német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 11. fordulójának nyitó mérkőzésén a Schalke Raúl duplájával és Klaas-Jan Huntelaar találatával 3–0-ra legyőzte a St. Paulit, sikerével pedig átmenetileg elmozdult a kieső zónából.
nov. 5
22:37
Belgium: Tőzsérék egy ponttal gazdagodtak a Westerlo otthonában (She)
Tőzsér Dániel kezdőként 74 percet játszott a Genkben, amely a belga labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának nyitó mérkőzésén idegenben 1–1-es döntetlent játszott a Westerlóval. Köteles László a vendégek cserepadjáról nézte végig a mérkőzést.
nov. 5
22:51
Videó: Raúl duplája és Huntelaar pontos fejese a St. Paulinak (She)
Magabiztos, 3–0-s sikert aratott a Schalke a St. Pauli ellen a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 11. fordulójának péntek esti nyitó mérkőzésén. A gelsenkircheniek Raúl góljával szereztek vezetést, majd Klaas-Jan Huntelaar fejelt remekül a hamburgiak kapujába. A végeredményt pedig a duplázó Raúl állította be, akinek azért a szerencse is segített.
nov. 5
23:09
Eredivisie: Tóth ismét betalált, csapata három góllal nyert Tilburgban (She)
A holland labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának nyitó mérkőzésén Tóth Balázs csapata, a VVV Venlo 4–1-re nyert a sereghajtó Willem II otthonában. A magyar légiós végigjátszotta a találkozót, amelyen az 53. percben gólt szerzett. Az összecsapás krónikájához tartozik, hogy a hazaiak a 23. perctől kezdve emberhátrányban futballoztak Arjan Swinkels kiállítása – 0–0-s állásnál – miatt, amelyet követően…
nov. 5
23:11
Serie B: Filkor vesztes csapat tagja volt az Atalanta ellen (She)
Filkor Attila végig a pályán volt a Triestinában, de sok örömre nem volt oka, mivel csapata hazai pályán 1–0-ra kikapott az Atalantától, amelynek győztes gólját a korábbi válogatott középpályás, Cristiano Doni szerezte a 81. percben.

Keresés