2010. november 6. szombat

nov. 6
16:51
Kazahsztán: az utolsó fordulóig csépelték egymást, a Tobol a bajnok (She)
A Tobol nyerte meg a kazahsztáni labdarúgó-bajnokság 2010-es idényét, miután a szombati utolsó fordulóban aratott idegenbeli győzelmével maga mögött tartotta a címvédő Aktobét.
nov. 6
17:09
A Videoton fölényes sikerrel őrzi első helyét (Infostart)
A listavezető Videoton 4-1-re nyert a forduló előtt hetedik Kaposvár otthonában a labdarúgó NB I 13. fordulójában.
nov. 6
17:09
Labdarúgó NB I: a Videoton háromgólos sikert aratott Kaposvárott (She)
A listavezető Videoton 4–1-re legyőzte a Kaposvárt idegenben a labdarúgó NB I 13. fordulójában. A vendégek André Alves duplájával és Dusan Vasziljevics góljával már 23 perc után hárommal vezettek, és bár a második félidőben visszább vettek az iramból, Elek Ákos is betalált, majd Oláh Lóránt állította be a végeredményt.
nov. 6
17:11
Serie B: először játszott döntetlent az első helyen álló Novara (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság másodosztályának 12. fordulójában a Novara csak 1–1-es döntetlent játszott a kiesés elől menekülő Ascoli otthonában (a piemonti csapat először ikszelt az idény során), ám így is négypontos előnnyel vezeti a tabellát a második helyen álló Siena előtt.
nov. 6
17:27
Videó: gyönyörű gólok meccsén nyert a Bolton a Tottenham ellen (She)
Az Internazionale keddi legyőzése után botlott a Tottenham labdarúgócsapata az angol Premier League-ben: a Spurs 4–2-es vereséget szenvedett Boltonban. A Wanderers a sikerének köszönhetően megelőzte a tabellán a londoni alakulatot, és feljött az ötödik helyre. Nézze meg a találkozó összefoglalóját!
nov. 6
17:29
Labdarúgó NB I: Sisa szerint játékban egyenrangú ellenfelei voltak a Vidinek (She)
Mindkét edző egyetértett abban, hogy a Kaposvár–Videoton (1–4) bajnoki labdarúgó-mérkőzés elején a vendégek javára megítélt (és értékesített) tizenegyes döntően befolyásolta a találkozó kimenetelét.
nov. 6
17:45
Labdarúgó NB I: ZTE-FTC rangadó kezdődik élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 13. fordulójának rangadóján a hétvége előtt második Zalaegerszeg a harmadik Ferencvárost fogadja. Kövesse nyomon a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével.
nov. 6
17:47
Salakmotor: Tabaka József letaszította a trónról Ferjan Matejt (She)
Tabaka József nyerte meg a salakmotoros országos bajnokságot, letaszítva a trónról az eddig egyeduralkodó Ferjan Matejt.
nov. 6
17:49
Bundesliga 2.: az újabb bielefeldi vereség Ziege állásába került (She)
A Bundesliga másodosztályának 11. fordulójában már a kilencedik vereségét szenvedte el a Bielefeld, amelynek vezetői az Augsburg elleni 3–0-s zakó után megköszönték a munkát a gárda irányítását május végén átvevő Christian Ziegének.
nov. 6
18:03
Labdarúgó NB I: a Paks hazai pályán 0–0-t játszott a Siófokkal (She)
A magyar labdarúgó NB I 13. fordulójában a Paks hazai pályán 0–0-s döntetlen játszott a Siófokkal. A mérkőzés nagy részében a hazaiak uralták a játékot, ám a végén a vendégeknek adódtak helyzeteik.
nov. 6
18:05
Labdarúgó NB I: a Pápa küzdelmes meccsen ismét nyerni tudott a Vasas ellen (She)
A labdarúgó NB I 13. fordulójában a 9. helyen álló Vasast a 8. helyen álló Pápa fogadta. A hazai csapat Lázok János öngóljával szerezte meg a vezetést a 6. percben, de nem sokáig örülhetett, mert Ferenczi István a 15. percben egyenlített. A második félidő 66. percéig kellett várni Marics győzelmet érő találatára.
nov. 6
18:07
Labdarúgó NB I: második győzelmét is megszerezte a Haladás; az MTK bánta (She)
A labdarúgó NB I 13. fordulójában a sereghajtó Haladás, a 12. helyen álló MTK-t fogadta. A hazaiak az első félidő közepén Simon Ádám bombagóljával szereztek vezetést, a végén pedig Kenesei Krisztián kettőre növelte a különbséget. A második játékrészben már nem esett újabb találat, így 2–0 lett a végeredmény.
nov. 6
18:21
Óriási meglepetés a Brazil Nagydíjon (Infostart)
A Williams német pilótája, Nico Hülkenberg indulhat az élről a Formula-1-es világbajnokság Brazil Nagydíján.
nov. 6
18:21
Premier League: Pak Dzsi Szung volt a MU megmentője (She)
Pak Dzsi Szung hajrában szerzett góljának köszönhetően a Manchester United 2–1-re legyőzte a Wolverhamptont a Premier League 11. fordulójában. A dél-koreai futballista duplázott a találkozón.
nov. 6
18:23
Szalaiék újabb veresége (Infostart)
A Mainz, Szalai Ádám csapata 1-0-ra kikapott a Freiburg vendégeként a német labdarúgó-bajnokság 11. játéknapján, így nem tudott az élre állni. A magyar csatár a 23. percben csereként állt be.
nov. 6
18:23
Videó: íme, a Mönchengladbach és a Bayern meccsének hat gólja! (She)
Ahogy korábban már beszámoltunk róla, fordulatos mérkőzésen a hajrában mentett pontot a Bayern München a Mönchengladbach otthonában a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 11. fordulójának szombati játéknapján. Nézze meg a találkozó összefoglalóját!
nov. 6
18:24
Premier League: hajrában nyert a MU (Metropol)
A Manchester United egy hajrában szerzett góllal győzte le a vendég Wolverhampton Wanderers együttesét az angol labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának szombati játéknapján.
nov. 6
18:25
Championship: Priskin góllal járult hozzá az Ipswich győzelméhez (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályának 15. fordulójában Priskin Tamás szerezte a Sheffield United otthonában 2–1-re nyerő Ipswich Town első gólját. A 6. percben közelről betaláló Priskin kezdőként 72 percet játszott, míg az Ipswich kapuját védő Fülöp Márton végig a pályán volt.
nov. 6
18:27
F1: a williamses Hülkenbergé lett a pole pozíció Brazíliában (She)
Óriási meglepetésre Nico Hülkenberg szerezte meg az első rajtkockát a Brazil Nagydíjon. A száradó pályán a Williams német újonca több mint egy másodperccel megverte Sebastian Vettelt. A további vb-esélyesek közül Mark Webber a 3., Lewis Hamilton a 4., Fernando Alonso az 5., Jenson Button a 11. rajtkockából indulhat a vasárnap magyar idő szerint 17 órakor rajtoló viadalon.
nov. 6
18:39
A drámai győzelem gyógyíthatja Fergusont (Infostart)
A Manchester United 2-1-re nyert a Wolverhampton ellen az angol bajnokság 11. fordulójában. A dél-koreai Pak Dzsi-Szung lőtte a hazaiak mindkét gólját, a másodikat a 93. percben.
nov. 6
18:39
NB II, Keleti csoport: ismét Szabó Zsolt duplájával győzött a REAC (She)
Csakúgy, mint egy hete Cegléden, a REAC az Orosháza ellen is Szabó Zsolt két góljával nyert 2–0-ra a labdarúgó NB II Keleti csoportjában.
nov. 6
18:41
Cselgáncs: a Honvéd B és a Margitszigeti AC lett az első a csb-n (She)
A férfiaknál a Honvéd B-csapata, a nőknél pedig a Margitszigeti AC nyerte meg az Újpesten rendezett cselgáncs-csapatbajnokságot.
nov. 6
18:43
Skócia: a Celtic kilenc góllal kiütötte az Aberdeent (She)
A Celtic 9–0-ra kiütötte az Aberdeent a skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában szombat délután a Celtic Parkban.
nov. 6
18:57
Vívó-vb: dél-koreai és amerikai kardozó nyerte meg az aranyérmet (She)
Az elmúlt évben is döntős amerikai Mariel Zagunis és az ukrán Olga Harlan csapott össze a női kardozók fináléjában a párizsi vívó-világbajnokságon, és csakúgy, mint 2009-ben Antalyában, ezúttal is a tengerentúli olimpiai bajnok került ki győztesen a párharcból.
nov. 6
18:59
Videó: Pak Dzsi Szung hozta a bajnokit a Manchester Unitednek (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, Pak Dzsi Szung hajrában szerzett góljának köszönhetően a Manchester United 2–1-re legyőzte a Wolverhamptont a Premier League 11. fordulójában. A dél-koreai futballista duplázott a találkozón. Nézze meg a találkozó góljait!
nov. 6
19:33
Videó: íme, a Celtic kilencgólos gálázása az Aberdeen ellen! (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Celtic 9–0-ra kiütötte az Aberdeent a skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában szombat délután a Celtic Parkban. Nézze meg a gólokat!
nov. 6
19:51
Dombi Tibor szép jubileumhoz érkezett (Blikk)
DEBRECEN – Szép jubileumhoz érkezett Dombi Tibor (36). A DVSC-TEVA ötszörös magyar bajnokfocistája vasárnap a Szolnok elleni találkozón 400. alkalommal húzhatja magára a hajdúságiak mezét.
nov. 6
19:51
Férfi röplabda Extraliga: nyert a Kazincbarcika és a Dunaferr (She)
A Kazincbarcika hazai pályán négy játszmában nyert a Veszprém ellen a férfi röplabda Extraliga mai játéknapján.
nov. 6
19:53
Jégkorong, Mol Liga: elmarad a Csíkszereda bukaresti vendégjátéka (She)
A bukarestiek kérésére elmaradt a magyar-román közös jégkorongbajnokságban, a Mol Ligában eredetileg szombatra kiírt Steaua Rangers Bucuresti–HSC Csíkszereda mérkőzés.
nov. 6
20:09
Női kosárlabda NB I: a Sopron több mint ötven ponttal győzött (She)
A Sopron nagyon magabiztosan, 96–43-ra győzött idegenben a BSE-FCSM ellen a női kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 10. fordulójában.
nov. 6
20:11
Svájc: Vanczák csapata ellen szakadt meg a Thun rossz sorozata (She)
A kilenc forduló óta nyeretlen Thun otthonában lépett pályára és szenvedett 1–0-s vereséget Vanczák Vilmos csapata, a Sion a svájci labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján. Vanczák sérülés miatt nem lépett pályára.
nov. 6
20:12
Mocsai megszólalt a Nagy-ügyben (Behaviour)
Még nem veszett a múlt ködébe, csak majdnem, de egy Szeged-Veszprém derbi a maga kiszámíthatatlanságával mindig is a csúcsok csúcsa volt. Ma? Hát nem az. Igazán csak az egyik csapat nagy. Ezzel együtt alighanem komoly sportesemény elé néz a szögedi kézilabdás publikum, ugyanis a bajnokság első rangadója bármennyire is országos kettes, azért a hagyomány kötelez (tv: Sportklub, szombat 19:00).
nov. 6
20:13
Női kézilabda NB I: négy góllal nyert otthon a Vác az Alcoa ellen (She)
A női kézilabda-bajnokság 9. fordulójában a Vác hazai pályán 34–30-ra legyőzte az Alcoát, megtartva ezzel a harmadik helyet a tabellán. A játéknap többi mérkőzésén a Veszprém és a Siófok otthon, míg a Dunaújváros idegenben tudott nyerni.
nov. 6
20:15
Serie A: Di Vaio megtáltosodott a hajrában, győztek Garicsék (She)
A hajrában született két góllal a Bologna legyőzte a Leccét az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 10. fordulójának szombati nyitó mérkőzésén.
nov. 6
20:27
Férfi kosárlabda NB I: az Atomerőmű megverte a Körmendet (She)
Az Atomerőmű 83–76-ra megnyerte a Körmend elleni rangadót a férfi kosárlabda NB I alapszakaszának 6.  fordulójában.
nov. 6
20:29
Torna: Berki Krisztián az eszéki világkupán is nyert lólengésben (She)
Berki Krisztián lólengésben megnyerte a tornászok eszéki világkupaversenyét.
nov. 6
20:45
Férfi vízilabda ob I: kilenc góllal győzött az Eger az ASI ellen (She)
A ZF-Eger hazai környezetben kilenc góllal bizonyult jobbnak az ASI-nál a férfi vízilabda ob I 4. fordulójában.
nov. 6
20:47
Férfi kézilabda NB I: egy góllal nyert a PLER az Orosháza ellen (She)
A férfi kézilabda-bajnokság 9. fordulójában az Orosháza közel állt első pontja(i) megszerzéséhez az NB I mostani szezonjában, ám végül 30–29-re kikapott a PLER-től, amely így három helyet előrelépve, már hetedik a bajnokságban. Ezzel egy időben játszották a játéknap másik mérkőzését, a Csurgó–Mezőkövesd találkozót, amelyen a hazaiak fölényes győzelmet (34–24) arattak.
nov. 6
20:49
Görögország: Németh Krisztián újra bemutatkozott, gólpasszt adott (She)
Németh Krisztián lejátszotta első mérkőzését a görög labdarúgó-bajnokságban az Olympiakosz Pireusz színeiben. Az éllovas „vörösök" 5–0-ra legyőzték a Panionioszt a szombat esti mérkőzésen. Győzött Szélesi Zoltán csapata, az Olympiakosz Volosz is.
nov. 6
20:51
Férfi kosárlabda NB I: Falco-siker a nyeretlen Salgótarján ellen (She)
A Falco 97–85-re megverte Szombathelyen a Salgótarjánt a férfi kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 6. fordulójában.
nov. 6
20:53
Formula-1: Nem tudtam kihasználni a kedvező körülményeket - Schumi (She)
Michael Schumacher tíz verseny óta nem indulhatott olyan előkelő pozícióból, mint a Brazil Nagydíjon fog vasárnap, mégis elégedetlen. A nyolcadik rajtkockát megszerző hétszeres világbajnok ugyanis úgy érezte, a száradó pályán ennél is jobb eredményt elérhetett volna.
nov. 6
21:03
Videó: a ZTE az utolsó előtti percben győzte le a Ferencvárost (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Zalaegerszeg hazai pályán 2–1-re legyőzte a Ferencvárost a labdarúgó NB I 13. fordulójában. Nézze meg a mérkőzés összefoglalóját!
nov. 6
21:21
Ligue 1: az újonc végre bebizonyította, hogy igenis tud győzni (She)
Az újonc Arles-Avignon megszerezte története első élvonalbeli győzelmét a francia labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján. A Saint-Étienne hazai pályán sem tudta megszakítani rossz sorozatát.
nov. 6
21:23
Férfi kézilabda NB I: kiszenvedett Veszprém-győzelem Szegeden (She)
A Pick-Szeged szünetben még 20–19-re vezetett az MKB Veszprém ellen, ám a címvédő végül óriási csatában 36–35-re nyert legnagyobb hazai riválisa otthonában a Budapest Bank férfi kézilabdaliga 10. fordulójának rangadóján.
nov. 6
21:25
Videó: Németh Krisztián gólpassza és az Olympiakosz nagy diadala (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, Németh Krisztián lejátszotta első mérkőzését a görög labdarúgó-bajnokságban az Olympiakosz Pireusz színeiben. Az éllovas „vörösök" 5–0-ra legyőzték a Panionioszt a szombat esti mérkőzésen. Németh csereként állt be a 77. percben, és a negyedik gólt ő készítette elő passzával. Nézze meg a találkozó összefoglalóját!
nov. 6
21:39
Hazamenne a depressziós Tévez (Infostart)
Pszichiáterhez jár Carlos Tévez, a Manchester City argentin labdarúgója. A csatár honvággyal küzd, és hiányzik neki családja.
nov. 6
21:39
Ausztria: Waltner beállítása sem segített a Mattersburgon (She)
Hazai győzelmeket hozott az osztrák Bundesliga 14. fordulójának szombati játéknapja. Ami a magyar légiósokat illeti, Waltner Róbert a 73. percben állt be az Innsbruckban kikapó Mattersburgba, míg Sáfár Szabolcs a Ried otthonában a kispadról nézte végig az Austria Wien vereségével záruló találkozót.
nov. 6
21:41
Férfi kézilabda NB I: mindkét mester dicsérte csapatát Szegeden (She)
Nemcsak Mocsai Lajos dicsérte meg játékosait a 36–35-ös veszprémi sikerrel záruló férfi kézilabda-bajnoki mérkőzés után Szegeden, hanem a hazaiak mestere, Skaliczki László is.
nov. 6
21:43
Női kézilabda BL: a Hypo két góllal kikapott Spanyolországban (She)
A spanyol Itxako hazai pályán 23–21-re legyőzte az osztrák Hypót a női kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 4. fordulójában. Ebben a kvartettben szerepel a Debrecen is, amely vasárnap a Leipziget fogadja.
nov. 6
21:57
Eredivisie: a címvédő Twente megállíthatatlan, az NAC Breda nem (She)
Horváth Gábor és Fehér Csaba csapata, az NAC Breda vereséget szenvedett a Groningen otthonában a holland labdarúgó-bajnokság élvonalának (Eredivisie) szombati játéknapján. A címvédő Twente győzelemmel erősítette meg pozícióját a tabella tetején.

Keresés