2010. április 3. szombat

ápr. 3
18:09
Férfi kézilabda BL: a Barca kettős győzelemmel búcsúztatta a Zagrebet (She)
A CO Zagreb a szünetben még vezetett, majd a második félidőben is sokáig jól tartotta magát, ám végül 36–33-ra kikapott Barcelonában, így a katalán csapat kettős győzelemmel jutott a legjobb nyolc közé a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában.
ápr. 3
18:09
Vendégsiker a Schalke-Bayern szuperrangadón (Metropol)
A Bayern München egygólos győzelmet aratott a Schalke 04 otthonában a német labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának szombati slágermérkőzésén, ezzel átvette a vezetést riválisától a tabellán.
ápr. 3
18:11
Szolnok: új, sportcélú úszómedencét avattak a Tiszaligeti Strandfürdőben (She)
Mintegy negyedmilliárd forintból új, sportolóknak szánt úszómedencét avattak pénteken Szolnokon, a Tiszaligeti Strandfürdőben.
ápr. 3
18:13
Soproni Liga: Vasas-Diósgyőr mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
18 órakor kezdődik a labdarúgó Soproni Liga 21. fordulójában a Vasas–Diósgyőr mérkőzés. Kövesse a találkozóról adott élő, szöveges tudósítást az NSO-n!
ápr. 3
18:15
Videó: Thiago Motta duplája és Balotelli gólja a Bolognának (She)
Mint arról beszámoltunk, az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalának 32. fordulójában az Inter 3–0-ra verte meg a Bolognát. Most megmutatjuk a találkozó góljait videón!
ápr. 3
18:27
Skócia: nehezen nyert, de őrzi tetemes előnyét a Rangers (She)
Maurice Edu 11. percbeli góljával a Rangers legyűrte a Hiberniant a skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában, amivel nemcsak feledtette súlyos hétközi vereségét, hanem biztossá tette, hogy – a Celtic vasárnapi eredményétől függetlenül – legalább tízpontos előnnyel várja az alapszakasz utolsó játéknapját.
ápr. 3
18:29
Utánpótlás: lelépte a Honvéd az FTC-t, ismét kikapott a Puskás Akadémia (She)
A Puskás-Suzuki-kupa nemzetközi labdarúgó utánpótlástorna csoportkörének második fordulójában a vendéglátó Puskás Akadémia ismét kétgólos vereséget szenvedett, a Real Madrid után ezúttal a Panathinaikosztól.
ápr. 3
18:31
Műúszás: magyar siker a düsseldorfi női juniorversenyen (She)
A második helyen végzett a Kiss Szofi, Czékus Eszter páros a Düsseldorfban rendezett junior műúszóversenyen, amelyen 16 ország 28 kettőse indult.
ápr. 3
18:33
Championship: Kádár Tamásék egy pontra vannak az élvonaltól (She)
Kádár Tamás együttese, a Newcastle United 3–2-re legyőzte a Peterborough Unitedet az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) szombati játéknapján. A magyar védő ezúttal nem jutott szóhoz a csapatban. A „szarkák” győzelmükkel egy pontra vannak attól, hogy feljussanak az élvonalba.
ápr. 3
18:45
Evezés: a cambridge-i nyolcas legyőzte a favorit, címvédő Oxfordot (She)
Szombaton már 156. alkalommal rendezték meg a Temze londoni szakaszán az Oxford–Cambridge evezősversenyt, amelyet ezúttal kisebb meglepetésre utóbbiak nyertek meg másfél hajóval a favorit címvédővel szemben.
ápr. 3
19:03
Videó: íme, Nicklas Bendtner 94. percben lőtt győztes gólja! (She)
Mint arról beszámoltunk, egygólos győzelmet aratott az Arsenal a Wolverhampton ellen a Premier League 33. fordulójában. A mindent eldöntő találatot a csereként beálló Nicklas Bendtner szerezte a 94. percben, melyet most videón is megmutatunk.
ápr. 3
19:03
Cambridge-i siker az evezősversenyen (Metropol)
Három év után először ismét cambridge-i siker született a két nagy múltú brit egyetem, Oxford és Cambridge hagyományos evezősversenyén, amelyet szombaton immár 156. alkalommal rendeztek meg Londonban. A győztes nyolcas mintegy egy hajónyi előnnyel érkezett a célba ezúttal is favoritnak tartott riválisa előtt.
ápr. 3
19:05
Férfi vízilabda ob I: nyert a Szolnok a medenceavatón (She)
Az új, mintegy negyedmillió forintból épült tiszaligeti uszoda avatóján a hazai medencében játszó Szolnoki Főiskola együttese 18–7-re legyőzte a pécsieket.
ápr. 3
19:07
NB II, Nyugati csoport: otthon nyert a Videoton II, a Siófok és az SZTK (She)
A másodosztályú labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjának 20. fordulójában a Videoton-Puskás Akadémia együttese kétgólos győzelmet aratott vendéglátóként a Budaörs ellen. A Siófok a Honvéd II-t, a Szigetszentmiklós a Hévíz csapatát győzte le hazai pályán kapott gól nélkül.
ápr. 3
19:09
NB II, Keleti csoport: öt gól lőtt a REAC Békéscsabán, ikszelt a DVSC-DEAC (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportjának 20. fordulójában a REAC Lipcsei Roland és Nyerges Krisztián duplájával 5–1-re győzött a Békéscsaba vendégeként. A listavezető DVSC-DEAC a Vecsés otthonában hagyott két pontot az 1–1-es döntetlen után.
ápr. 3
19:21
NB II, Nyugati csoport: a Gyirmót egygólos vereséget szenvedett Pécsett (She)
A másodosztályú labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjában a listavezető Gyirmót Pécsett szenvedett egygólos vereséget. Miután a fordulóban a második helyen álló Siófok biztosan verte meg a Honvédot, négy pontra csökkent a két együttes közötti különbség a tabellán.
ápr. 3
19:39
Soproni Liga: nem bírt a Ferencváros a Kaposvárral (She)
A Soproni Liga 21. fordulójában a Ferencváros nem bírt a Kaposvári Rákóczival.
ápr. 3
19:39
BL: az MKB Veszprém már a nyolc között (Metropol)
Kettős győzelemmel jutott a legjobb nyolc közé az MKB Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, miután a nyolcaddöntő szombati visszavágóján 27-26-ra nyert a vendég román Constanta csapata ellen.
ápr. 3
19:41
Férfi kézilabda BL: a Ciudad Real és a Montpellier is negyeddöntős (She)
A Montpellier az idegenbeli döntetlen után hazai pályán öt góllal legyőzte a Koldingot, így bejutott a legjobb nyolc közé a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában.
ápr. 3
19:57
A Bayern remek hetet zár: a Man United után legyőzte a Schalkét is (Infostart)
A Bayern München egygólos győzelmet aratott a Schalke 04 otthonában a német labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának szombati slágermérkőzésén, ezzel átvette a vezetést riválisától a tabellán.
ápr. 3
19:57
Tenisz: Clijsters lemosta a pályáról Venus Williamst a miami döntőben (She)
Kim Clijsters rendkívül sima mérkőzésen 6:2, 6:1-re nyert Venus Williams ellen a miami teniszverseny döntőjében, így megszerezte pályafutása 37. tornagyőzelmét.
ápr. 3
19:59
Nyert az Inter, a Roma és a Milan is (Infostart)
Az Internazionale, az AS Roma és az AC Milan is győzött az olasz labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában, amelyet a húsvéti ünnepek miatt szombaton rendeztek.
ápr. 3
19:59
Férfi kosárlabda NB I: fölényes Falco-, Szolnok- és Sopron-győzelem (She)
A férfi kosárlabda NB I szombati játéknapján a hazai pályán játszó szombathelyi Falco, a Szolnoki Olaj és a Sopron is több mint harminc ponttal győzte le aktuális ellenfelét.
ápr. 3
20:01
Kettős győzelemmel nyolc között a Veszprém a kézilabda BL-ben (Infostart)
Kettős győzelemmel jutott a legjobb nyolc közé az MKB Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, miután a nyolcaddöntő szombati visszavágóján 27-26-ra nyert a vendég román Constanta csapata ellen. A vendégeknek szinte csak felvillanásai voltak, az esélyesebb, ám a végén kiengedő hazai alakulat teljesen megérdemelten lépett tovább.
ápr. 3
20:01
Brazília: Kaká engedélyt kapott, hogy twitterezzen a vb alatt (She)
A Brazil Labdarúgó-szövetség beleegyezett abba, hogy Kaká, a válogatott emblematikus figurája a nyári labdarúgó-világbajnokság ideje alatt is hódoljon szenvedélyének, azaz a népszerű közösségi oldalon folyamatosan kapcsolatot tartson rajongóival.
ápr. 3
20:03
Premjer-liga: Gyagyun termeli a gólokat, menetel a Nalcsik (She)
Folytatta kiváló szereplését a Szpartak Nalcsik: az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság meglepetés-éllovasa őt gólt rúgott a Rosztovnak, és őrzi vezető pozícióját. A negyedik és az ötödik találatot jegyző Vlagyimir Gyagyun már négy gólnál jár az egy hónapja megkezdődött bajnokságban.
ápr. 3
20:05
Soproni Liga: a Vasas egy góllal legyőzte a Diósgyőrt (She)
Egygólos győzelmet aratott a Vasas a Diósgyőr ellen a labdarúgó Soproni Liga 21. fordulójában.
ápr. 3
20:15
Primera División: a Zaragoza nyerte meg a Málaga elleni alsóházi összecsapást (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában a Zaragoza 2–0-ra legyőzte hazai pályán a Málaga együttesét, így fontos pontokat gyűjtött a kiesés ellen vívott harcban.
ápr. 3
20:33
Bundesliga: Dárdaiék nem adják fel, kiütéses sikerrel zárkóztak (She)
Tovább folytatta felzárkózási hadműveletét a Hertha BSC a német labdarúgó-bajnokság élvonalában. A Bundesliga sereghajtója háromgólos győzelmet aratott Kölnben szombat este, és az utóbbi három fordulóban szerzett hét pontja révén tovább reménykedhet a bennmaradásban. Dárdai Pál a 65. percben lépett pályára a berlinieknél.
ápr. 3
20:35
Női kosárlabda NB I: győzelmével bejutott a négy közé a Pécs is (She)
A Pécs 100 dobott pontjával sima győzelmet aratott a szekszárdi Atomerőmű ellen a női kosárlabda NB I negyeddöntőjének második mérkőzésén, így a baranyaiak bejutottak a négy közé.
ápr. 3
20:51
Ismét kikapott az Újpest a labdarúgó NB I-ben (Infostart)
A labdarúgó NB I 21. fordulójában az Újpest újabb vereséget szenvedett, ezúttal Szombathelyen kapott ki 1-0-ra. További eredmények: Honvéd-Győr 0-0, Paks-MTK 0-2, Kecskemét-Pápa 2-2, Ferencváros-Kaposvár 0-0, Vasas-Diósgyőr 1-0.
ápr. 3
21:09
Ligue 1: a Bordeaux otthon kikapott, a Lyon idegenben nyert (She)
A Bordeaux hazai pályán 2–1-es vereséget szenvedett a Nancytól, így át kellett engednie a vezető helyet a francia labdarúgó-bajnokságban a Lyonnak, amely a 31. fordulóban 2–1-re nyert Rennes-ben.
ápr. 3
21:27
Férfi kosárlabda NB I: az Albacomp 118 pontot dobva nyert magabiztosan (She)
A férfi kosárlabda NB I 25. fordulójának szombati mérkőzésén az Albacomp 118–73-ra legyőzte a Salgótarjánt.
ápr. 3
21:29
Férfi vízilabda ob I: az Eger nyolc góllal győzte le az Újpestet (She)
Az Eger 16–8-ra nyert hazai pályán az Újpest ellen a férfi vízilabda ob I szombati játéknapján.
ápr. 3
22:03
Férfi kosárlabda NB I: az Albacomp 118 pontot dobva magabiztosan nyert (She)
A férfi kosárlabda NB I 25. fordulójának szombati mérkőzésén az Albacomp 118–73-ra legyőzte a Salgótarjánt.
ápr. 3
22:05
Primera División: Krkic duplázott, a Barcelona gálázott a Bilbabo ellen (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 30. fordulójában a címvédő Barcelona a Camp Nouban inkább látványos, mint izgalmas mérkőzésen győzött az Athletic Bilbao ellen.
ápr. 3
22:21
Belgium: a Club Bruges pontot mentett az Anderlecht otthonában (She)
A legnagyobb „rivális", a Club Bruges ellen játszott hazai pályán 2–2-es döntetlent az Anderlecht a belga labdarúgó-bajnokság rájátszásának felsőházában.
ápr. 3
22:57
Tenisz: Balázs Attila két szettben továbbjutott Kolumbiában (She)
Jól sikerült a bemutatkozás Balázs Attila számára idei eddigi legrangosabb teniszversenyén, bár ő nem volt elégedett a játékával: két sima szettben vert meg egy hazai játékost Kolumbiában.
ápr. 3
23:15
Ligue 1: a Montpellier csak döntetlent játszott a Monacóval (She)
Gól nélküli döntetlent játszott egymással a Montpellier és a Monaco a francia labdarúgóbajnokság 31. fordulójában. A döntetlennel megszerzett egy pontnak köszönhetően a Montpellier pontszámban befogta az éllovas Lyont.
ápr. 3
23:33
Portugália: odahaza nyert három góllal a Porto a Marítimo ellen (She)
A portugál labdarúgóbajnokság élvonalának 25. fordulójában a Porto hazai pályán aratott 4–1-es győzelmet a Marítimo ellen.

Keresés