2010. április 4. vasárnap

ápr. 4
17:37
Kerékpár: Fabian Cancellara győzött a Tour de Flandres-n (She)
A svájci Fabian Cancellara győzelmével végződött az országúti kerékpáros Tour de Flandres, az év második klasszikus egynapos versenye.
ápr. 4
17:39
Ibrahimovic nem játszik az Arsenal ellen (Behaviour)
Sérülés miatt nem léphet pályára kedden, az Arsenal elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen Zlatan Ibrahimovic, az FC Barcelona támadója.
ápr. 4
18:09
Ausztria: Sáfár nélkül nyert az Austria Wien Bécsújhelyen (She)
Egygólos győzelmet aratott az Austria Wien az osztrák labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában.
ápr. 4
18:11
Premier League: a Liverpool döntetlent játszott Birminghamben (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 33. fordulójában a Liverpool 1–1-es döntetlent játszott a Birmingham vendégeként. Gera Zoltán gólpasszt adott, csapata, a Fulham 2–1-re megverte a Wigant.
ápr. 4
18:13
Jégkorong: Szélig szerdán jön, Szuper vb-szereplése kérdéses (She)
Szélig Viktor szerdán csatlakozhat az április 17-én kezdődő divízió I-es jégkorong-világbajnokságra készülő magyar kerethez, mivel klubja, a Briancon nem jutott be a francia élvonal döntőjébe.
ápr. 4
18:16
Tartalékcsapattól kapott ki a dél-afrikai válogatott (Behaviour)
A dél-afrikai labdarúgó-válogatott világbajnoki felkészülési mérkőzésen kikapott a brazil bajnokságban szereplő Santos tartalékcsapatától.
ápr. 4
18:27
Torna: két bronzérmet szereztek a magyarok a Zaharova-versenyen (She)
Csapatban a Tóth Renáta, Csillag Tünde, Lónay Hajnalka összeállítású magyar tornászválogatott, egyéni összetettben pedig Csillag Tünde szerzett bronzérmet az ukrán nemzetközi Zaharova-versenyen.
ápr. 4
18:29
Videó: Gerrard gólja és a Liverpool Birmingham elleni döntetlenje (She)
Mint arról beszámoltunk, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 33. fordulójában a Liverpool 1–1-es döntetlent játszott a Birmingham vendégeként. Nézze meg a találkozó góljait videón!
ápr. 4
18:33
Overdose a versenypályán! (Behaviour)
Egy év után ismét a versenypályára lépett vasárnap Berlinben Overdose, igaz, egyelőre még versenyen kívül: a magyar csodalovat a szezon kezdetét jelentő húsvétvasárnapi viadal előtt a német közönségnek mutatták be a Hoppegarten lóversenypályán.
ápr. 4
19:03
NB II, Nyugati csoport: idegenben nyert a Tatabánya és az Ajka is (She)
Megszerezte első tavaszi idegenbeli győzelmét a Tatabánya és az Ajka is, így előbbi feljött a 3. helyre, míg utóbbi egy pontra megközelítette az ötödik pozícióban álló PMFC-t.
ápr. 4
19:05
Premjer-liga: a Lokomotiv Moszkva fordított a városi rangadón (She)
Egygólos győzelmet aratott a Lokomotiv Moszkva az orosz labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 4. fordulójában.
ápr. 4
19:09
Gerával nyert a Fulham, liverpooli döntetlen (Behaviour)
A Gera Zoltánt végig a soraiban tudó Fulham a szünetben még hátrányban volt, végül azonban fordított, és nyert a vendég Wigan ellen az angol labdarúgó-bajnokság 33. fordulójának vasárnapi játéknapján.
ápr. 4
19:21
Premier League: az Everton hét hazai siker után vesztett pontot (She)
Hét, sorozatban elért hazai győzelem után pontot vesztett az Everton labdarúgócsapata a Goodison Parkban: David Moyes csapata 2–2-t játszott a kiesés elől menekülő West Ham Uniteddel.
ápr. 4
19:23
Primera División: Joaquín és Villa intézte el Vadóczékat a Mestallában (She)
Simának tűnő 3–0-s sikert aratott a Valencia labdarúgócsapata az Osasuna ellen a spanyol élvonal (Primera División) fordulójában.
ápr. 4
19:25
Ligue 1: hazai pályán győzött az Olympique Marseille (She)
Egygólos győzelmet aratott az Olympique Marseille a francia labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában.
ápr. 4
19:39
A Valencia három góllal verte Vadóczékat (Infostart)
Vadócz Krisztiánnal a soraiban kapott ki 3-0-ra az Osasuna a harmadik helyen álló és kiválóan hajrázó Valencia otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában
ápr. 4
19:39
Bundesliga: a Hamburg hazai pályán nem bírt a Hannoverrel (She)
Csak gól nélküli döntetlenre volt képes odahaza a Hamburg a Hannover ellen a német labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában.
ápr. 4
19:41
Soproni Liga: a hosszabbításban mentett pontot a Vidi Zalaegerszegen (She)
A Soproni Liga 21. fordulójának záró mérkőzésén és egyben rangadóján nem tudott visszavágni az őszi vereségért a Videoton a ZTE-nek. Egy szöglet után André Alves szerezte meg a fehérvári együttes vezető gólját az első félidő hajrájában, erre a csereként beálló Balázs Zsolt válaszolt a második játékrész elején, a hajrában pedig Darko Pavicsevics az ellene elkövetett szabálytalanság miatt megítélt…
ápr. 4
19:57
A 91. percben egyenlített ki a Videoton Zalaegerszegen - képekkel (Infostart)
A labdarúgó NB I egyetlen mai mérkőzésén a listavezető Videoton a 91. percben, tíz emberrel szerzett góllal egyenlített ki 2-2-re a ZTE otthonában, s megerősítette vezető helyét. A fehérváriak előnye négy pont az egy mérkőzéssel kevesebbet játszott Debrecennel szemben. A Zalaegerszeg feljött a harmadik helyre.
ápr. 4
19:57
Soproni Liga: a ráadásban mentett pontot a Vidi Egerszegen (She)
A Soproni Liga 21. fordulójának záró mérkőzésén és egyben rangadóján nem tudott visszavágni az őszi vereségért a Videoton a ZTE-nek. Egy szöglet után André Alves szerezte meg a fehérvári együttes vezető gólját az első félidő hajrájában, erre a csereként beálló Balázs Zsolt válaszolt a második játékrész elején, a hajrában pedig Darko Pavicsevics az ellene elkövetett szabálytalanság miatt megítélt…
ápr. 4
19:59
Újpest: Willie McStay távozik, Mészöly Géza az utód (She)
Az Újpest FC hivatalos honlapján bejelentette: szerződést bontott Willie McStay vezetőedzővel.
ápr. 4
20:01
Soproni Liga: Mezey György hetekre eltiltatná Kassai Viktort (She)
Mint arról már beszámoltunk, a Soproni Liga 21. fordulójának vasárnapi mérkőzésén a Zalaegerszeg–Videoton párharc 2–2-es döntetlennel ért véget. A vendégek vezetőedzője, Mezey György a találkozó után nemtetszésének adott hangot, véleménye szerint, bár saját helyzetüket nehezítették meg, Kassai Viktor játékvezető ténykedése miatt nem távoztak három ponttal Zalaegerszegről.
ápr. 4
20:03
Férfi kosárlabda NB I: a Körmend idegenben győzte le a Kecskemétet (She)
A férfi kosárlabda-bajnokság 25. fordulójában a Kecskemét hazai pályán 75–89-es vereséget szenvedett a Körmendtől.
ápr. 4
20:51
Pontosztozkodás Zalaegerszegen (Metropol)
Fordulatos mérkőzésen a ráadásban esett góllal szerzett pontot az éllovas Videoton a harmadik helyezett Zalaegerszeg otthonában a labdarúgó Soproni Liga 21. fordulójának szombati mérkőzésén.
ápr. 4
20:53
Mészöly Géza az Újpest FC új trénere (Metropol)
Az Újpest FC vasárnap szerződést bontott William McStay vezetőedzővel, s hétfőtől már Mészöly Géza irányítja a csapat felkészülését.
ápr. 4
20:55
Honvéd-Panathinaikosz döntő lesz hétfőn (Metropol)
A Budapest Honvéd és a Panathinaikosz játssza a döntőt hétfőn a Felcsúton és Székesfehérváron zajló Puskás Suzuki Kupa utánpótlás labdarúgótornán.
ápr. 4
21:09
Primera División: sorozatban 12. sikerét aratta a Real Madrid (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában a Real Madrid Cristiano Ronaldo tizenegyesgóljával, majd Gonzalo Higuaín hajrában szerzett találatával 2–0-ra nyert Santanderben a Racing ellen.
ápr. 4
21:11
Tenisz: Andy Roddick nyerte meg a miami tornát (She)
Az amerikai Andy Roddick 7:5, 6:4 arányban diadalmaskodott Tomas Berdych ellen a Miamiban rendezett ATP torna döntőjében.
ápr. 4
21:13
Férfi kézilabda BL: német sikerek, nyolc között a Kiel és a Löwen is (She)
Három német csapat lesz a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, miután a szombaton továbblépő Hamburg után a Rhein-Neckar Löwen és a THW Kiel is kettős győzelemmel vívta ki a negyeddöntőbe jutást.
ápr. 4
21:27
NHL: tizenhét év után divíziógyőztes a Chicago Blackhawks (She)
Az 1992–1993-as NHL-alapszakasz óta először végzett csoportja első helyén a Chicago Blackhawks jégkorongcsapata.
ápr. 4
22:21
Edzőváltás az Újpest futballcsapatánál: Mészöly Géza visszatért! (Infostart)
A Magyar Kupa-találkozóját is beleértve hat tavaszi mérkőzéséből ötöt elveszített az Újpest, így nem nemlepő, hogy Willie McStay edző benyújtotta lemondását, amit Kovács Zoltán sportigazgató elfogadott. Az új edző Mészöly Géza lett.
ápr. 4
22:57
Jupiler League: Kötelesék hazai pályán győzték le a címvédőt (She)
Az Európa-liga indulási jogért folytatott rájátszás B csoportjában a Racing Genk hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Standard Liege-t.
ápr. 4
22:59
NBA: Bogut súlyos sérülései miatt hosszabb pihenőre kényszerülhet (She)
A Milwaukee Bucks kosárlabdacsapatának orvosi stábja bejelentette: alighanem hosszabb pihenőre kényszerül Andrew Bogut, az együttes kitűnő ausztrál centere.
ápr. 4
23:15
Primera División: az Atlético könnyedén verte meg a Deportivót (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 30. forduló záró mérkőzésén az Atlético Madrid hazai pályán könnyedén, 3–0-ra nyert a tabellán két hellyel előtte álló Deportivo La Corunát.
ápr. 4
23:15
Roddick a férfi torna győztese (Metropol)
A hazai kedvenc és 2004-es bajnok Andy Roddick nyerte a Miamiban rendezett, keménypályás tenisztorna férfi versenyét, miután a vasárnapi döntőben két szettben, 1 óra 43 perc alatt felülmúlta a cseh Tomas Berdychet.
ápr. 4
23:17
HSV: Guerrero flakonnal dobott fejbe egy drukkert, fizethet érte - videó (She)
A Hamburger SV labdarúgója, Paulo Guerrero elvesztette önuralmát a Hannover elleni, 0–0-ra végződött német élvonalbeli bajnoki után és egy flakonnal támadt a drukkerekre.
ápr. 4
23:33
Ligue 1: az Auxerre nem bírt a PSG-vel, így csak beérte a listavezetőt (She)
A francia labdarúgó-bajnokság 31. fordulójának záró mérkőzésén a bajnoki címre hajtó Auxerre csak egy pontot szerzett a Paris Saint-Germain ellen, így nem vette át a vezetést a Ligue 1-ben.
ápr. 4
23:51
Sznúker: a hazai kedvencet megverő Williams győzött a China Openen (She)
Mark Williams győzelmével zárult a sznúker China Open, miután a kétszeres világbajnok klasszis 3–5-ről 10–6-ra fordítva legyőzte a hazaiak kedvencét, Ting Cün-hujt a fináléban.

Keresés