2010. augusztus 12. csütörtök

aug. 12
12:54
Dánokkal teker tovább Contador (Behaviour)
Pénteken Dániában versenyez a háromszoros Tour de France-győztes Alberto Contador, a kerékpáros világranglista vezetője.
aug. 12
13:24
Férfi kosárlabda: három új játékos érkezett a Falcóhoz (She)
Két légiós, a 32 éves, 211 centi magas fehérorosz center, Mikalai Aliakszejev és a 33 esztendős, 202 centis amerikai magasbedobó, Charles Gosa is a Falco-Szova KC kosárlabdacsapatához szerződött egy évre.
aug. 12
13:26
Női kézilabda: Norvégiából érkezett irányító a Siófokhoz (She)
A Siófoki KC női kézilabdacsapata szerződtette Bognár Adriennt.
aug. 12
13:42
Úszó Eb: Kormos és Mátyás sem jutott be a női toronyugrás fináléjába (She)
Kormos Villőnek és Mátyás Melindának sem sikerült bekerülnie a női toronyugrók tizenkettes döntőjébe a budapesti Európa-bajnokságon.
aug. 12
13:44
Primera División: Rivaldót állítólag megkörnyékezte a Mallorca (She)
Spanyol információk szerint a Mallorca labdarúgócsapata a korábbi aranylabdás Rivaldo megszerzésén ügyködik.
aug. 12
13:46
Női kézilabda: ukrán válogatott átlövőt tesztel az Alcoa FKC (She)
A 23 esztendős ukrán Olga Vascsukot teszteli egy hétig az Alcoa FKC-RightPhone női kézilabdacsapata.
aug. 12
13:48
NB II, Keleti csoport: a Diósgyőrnél edz a pápai balhátvéd (She)
A Lombard Pápa labdarúgócsapatának engedélyével az augusztustól az NB II Keleti csoportjában szereplő Diósgyőrnél edz Mészáros Márk.
aug. 12
14:00
Vízilabda: jövő év februárjában játszhat újra Lehmann István (She)
Vállműtét miatt pihenő elé néz Lehmann István, a Szeged-Beton VE vízilabdacsapatának játékosa.
aug. 12
14:06
I. László, a mi királyunk (Behaviour)
Aranyérmet nyert 200 m vegyesen a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon Cseh László!
aug. 12
14:18
Gyurta Dániel: Minden egyes tempót élvezek (Infostart)
A legjobb idővel jutott döntőbe, úgy érzi, maradt benne erő, mégis tart az ellenfelektől Gyurta Dániel, aki csütörtök délután úszik 200 méter mellen. A Jövő SC világbajnoka az InfoRádiónak azt is elárulta, hogy nagyon élvezi a budapesti Eb-t.
aug. 12
14:18
FTC: Abdi szerint nincs nagy különbség az előző idényhez képest (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatának középpályása, a Kecskeméten győztes gólt szerző Liban Abdi a zöld-fehér klub hivatalos honlapjának, az ftc.hu-nak nyilatkozva elmondta, szerinte nincs nagy különbség Craig Short irányította Fradi és Prukner László együttese között, de a csapat ezúttal előrébb fog végezni.
aug. 12
14:36
Anglia: az MU-legenda egy életre megcsömörlött az edzősködéstől (She)
Steve Coppell váratlanul, azonnali hatállyal lemondott az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályában (Championship) szereplő Bristol City menedzseri posztjáról, sőt az edzői pályát is elhagyja.
aug. 12
14:54
FTC: Abdi szerint nincs nagy különbség az előző szezonhoz képest (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatának középpályása, a Kecskeméten győztes gólt szerző Liban Abdi a zöld-fehér klub hivatalos honlapjának, az ftc.hu-nak nyilatkozva elmondta, szerinte nincs nagy különbség Craig Short irányította Fradi és Prukner László együttese között, de a csapat ezúttal előrébb fog végezni.
aug. 12
14:56
Lósport: Overdose vasárnap újra fut a Kincsem Parkban (She)
A továbbra is veretlen Overdose vasárnap ismét rajthoz áll. Az ötéves ló júliusi pozsonyi győzelme után újra fut a Kincsem Parkban, ahol legutóbb több mint egy éve, tavaly áprilisban aratott emlékezetes győzelmet.
aug. 12
14:58
Championship: thaiföldi kezekbe került a Leicester City (She)
Egy thaiföldi üzletember, Aiyawatt Raksriaksorn vezette konzorcium megvásárolta az angol labdarúgó-bajnokság második vonalában szereplő Leicester Cityt – jelentette be csütörtökön közleményében a klub.
aug. 12
15:12
Turi György: "Cseh Laci Magyarországon csak aranyéremért úszhat!" (Infostart)
"Nagyon izgultam" - vallotta be az InfoRádiónak Turi György, miután tanítványa, Cseh László megnyerte a 200 méteres vegyes úszást a margitszigeti Európa-bajnokságon. A mesteredző elárulta, "kicsit megremegett" a harmadik forduló után, ám amikor a magyar versenyző és az őt szorosan követő Markus Rogan elérte a táv felét, már érezte, hogy meglesz a győzelem. "Nagyon a helyén volt Laci szíve" -…
aug. 12
15:12
Utánpótlás: korosztályos tornára érkezik hazánkba a Barcelona (She)
Augusztus 19–21. között rendezik meg a Future Cup elnevezésű nemzetközi utánpótlás labdarúgótornát, amelyre olyan külföldi klubok fogadták el a rendezők meghívását, mint a Barcelona, a Fulham és az Austria Wien.
aug. 12
15:30
Kajak-kenu: jövőre már a felnőtteket riogatná Dombvári, a szuperifi (She)
Két kajakos, Dombvári Bence és Hagymási Anita bizonyult a magyar csapat legeredményesebb versenyzőjének a július végi moszkvai ifjúsági és junior Európa-bajnokságon. Előbbi két, utóbbi három aranyéremmel zárta a kontinensviadalt.
aug. 12
15:54
A Vodafone Kupa előtt Spanyolországban pólóznak a Kemény-legények (Metropol)
Egy héttel a margitszigeti nemzetközi Vodafone Kupa előtt, ezen a hétvégén spanyolországi tornán vesz részt a magyar férfi vízilabda-válogatott.
aug. 12
16:06
Vízilabda: a Vodafone-kupa előtt Spanyolországban játszik a válogatott (She)
Egy héttel a margitszigeti nemzetközi Vodafone-kupa előtt ezen a hétvégén spanyolországi tornán vesz részt a magyar férfi vízilabda-válogatott.
aug. 12
16:08
Triatlon: Major remek formában áll rajthoz a jubileumi ironman ob-n (She)
Augusztus 14-én rendezik meg a 20. hosszútávú triatlon ob-t Nagyatádon. Tizenöt országból mintegy ezer sportoló vesz részt az eseményen, köztük az ötszörös bajnok Major József.
aug. 12
17:00
DVSC: Szakály Péter teljesen felépült, a hétvégén ismét játszhat (She)
Szakály Péter, a Debrecen középpályása teljesen felépült sérüléséből, így Kecskemét elleni hétvégi bajnokin már számolhat vele a szakmai stáb.
aug. 12
17:18
Úszó Eb: az ukrán duó megvédte címét férfi 3 m-es szinkronműugrásban (She)
Ilja Kvasa és Olekszej Prigorov nyerte meg a férfiak 3 méteres szinkronműugrás számát a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon. Az ukrán páros ezzel megvédte címét ebben a számban.
aug. 12
17:20
Premier League: a Tottenham szeretné megszerezni William Gallast (She)
Angol lapinformációk szerint a Tottenham Hotspur szeretné leigazolni William Gallast, akinek a nyáron lejárt a szerződése az ősi rivális Arsenalnál.
aug. 12
17:22
Úszó Eb: Lotte Friis nyerte meg a női 800 m gyors döntőjét (She)
A dán Lotte Friis nyerte meg a női 800 méteres gyorsúszás döntőjét a budapesti úszó Európa-bajnokság csütörtöki versenynapján. A dán hölgy 8:23.27-as idővel szerezte meg az aranyérmet.
aug. 12
17:36
Kettős magyar siker a Margitszigeten (Infostart)
Európa-bajnoki címet szerzett Hosszú Katinka a 200 méteres vegyesúszásban a budapesti kontinenstornán. Verrasztó Evelyn ezüstérmes lett.
aug. 12
17:36
Úszó Eb: nem lesz magyar a férfi 100 méteres gyors döntőjében (She)
Egyik magyar induló sem jutott be a férfi 100 méteres gyorsúszás döntőjébe a budapesti úszó Európa-bajnokság csütörtöki versenynapján.
aug. 12
17:42
Hosszú arany-, Verrasztó ezüstérmes 200 m vegyesen (Metropol)
Hosszú Katinka arany-, Verrasztó Evelyn pedig ezüstérmes lett csütörtökön 200 m vegyesen a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon.
aug. 12
17:54
Gyurta Dániel is Európa-bajnok (Infostart)
Európa-bajnok lett Gyurta Dániel a 200 méteres mellúszásban a budapesti kontinensviadalon. A magyar sportoló 2:08.95 perces új Eb-csúccsal győzött.
aug. 12
17:54
U21-es válogatott: Büszkék lehetünk, hogy idegenben nyertünk - Gosztonyi (She)
Gosztonyi András, a magyar U21-es válogatott tegnap Bosznia-Hercegovina ellen megnyert meccsén (2–0) gólt szerző játékos az MLSZ hivatalos honlapjának elmondta, büszkék lehetnek az idegenbeli sikerre.
aug. 12
17:56
Úszó Eb: Gyurta Dániel aranyérmes férfi 200 m mellen (She)
Gyurta Dániel nagyszerűen versenyezve aranyérmet nyert a férfi 200 méteres mellúszás döntőjében a budapesti úszó Európa-bajnokságon.
aug. 12
17:58
Úszó Eb: Hosszú gonosz hangokat is hallott, erőt merített belőlük (She)
Az aranyérmes Hosszú Katinka érthetően boldogan, az ezüstérmes Verrasztó Evelyn kissé elkeseredetten nyilatkozott a 200 méteres női vegyes úszás Európa-bajnoki döntője után.
aug. 12
18:00
Meglátjuk, mit hoz a péntek, 13-a... (Behaviour)
Kis Gergő a csütörtöki selejtezőből a legjobb időt elérve jutott be a 800 méteres gyors pénteki döntőjébe a budapesti úszó Európa-bajnokságon.
aug. 12
18:00
Marseille: nyolcmillió plusz a kasszában - Luís Fabianóra költik? (She)
A főrészvényes Margarita Louis-Dreyfus és a klub anyacége egyaránt négymillió eurót juttatott az Olympique Marseille kasszájába, elősegítendő a francia labdarúgó-bajnokság legutóbbi aranyérmesének erősítését – tudósított a La Provence című francia lap.
aug. 12
18:12
FTC: Ilyen rajtot terveztünk: két meccs, hat pont - Sztanics (She)
Szrdjan Sztanics a Ferencváros hivatalos honlapjának elmondta, nagyon jól érzi magát a zöld-fehéreknél, és bízik benne, hogy a Honvéd ellen folytatódik a Fradi jó sorozata a hétvégén.
aug. 12
18:14
Úszó Eb: kettős brit siker született a női 100 hát döntőjében (She)
A brit Gemma Spofforth nyerte meg a női 100 méteres hátúszás döntőjét a budapesti úszó Európa-bajnokságon.
aug. 12
18:18
Hosszú arany-, Verrasztó ezüstérmes 200 m vegyesen (Metropol)
Hosszú Katinka arany-, Verrasztó Evelyn pedig ezüstérmes lett csütörtökön 200 m vegyesen a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon.
aug. 12
18:20
Gyurta Dániel aranyérmes 200 m mellen (Metropol)
A szám tavalyi világbajnoka, Gyurta Dániel aranyérmes lett csütörtökön 200 m mellen a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon.
aug. 12
18:30
U21-es válogatott: Meg kell nyernünk a hátralévő két meccsünket - Szabó (She)
Az U21-es magyar válogatott Bosznia ellen megnyert meccsén (2–0) megsérülő Szabó János a Paks honlapjának elmondta, nagyon örülnek a sikernek, de a hátralévő két csoportmeccset is meg kell nyerni.
aug. 12
18:30
Katinka, Evelyn, Ági, Eszter és Dani: a kincses sziget hősei (Infostart)
Három arany- és egy ezüstérmet szereztek a magyar úszók a budapesti Európa-bajnokságon csütörtökön. Fél órán belül Hosszú Katinka és Gyurta Dániel is a kontinens legjobbja lett. A nap utolsó döntőjében csodálatos versenyzéssel a magyar női 4x200 méteres gyorsváltó is győzött.
aug. 12
18:48
Pápa: traktorozással és lovaglással megspékelt csapatépítés (She)
A Pápa hivatalos honlapjának beszámolója szerint a Lombard két keddi edzése között is együtt maradtak a játékosok, és Takács László masszőr fogadójába látogattak.
aug. 12
18:50
Úszó Eb: A négy évvel ezelőtti eseményeket elfelejtettem - Gyurta (She)
Gyurta Dániel 2:08.95-ös idővel, új Európa-bajnoki csúccsal szerezte meg a magyar küldöttség harmadik aranyérmét a margitszigeti kontinensviadalon a férfi 200 méter mell számban. Úszónk érthetően elégedetten értékelt az éremosztás után.
aug. 12
19:06
A női gyorsváltónk is a csúcsra ért (Infostart)
Aranyérmet szerzett a Mutina Ágnes, Dara Eszter, Hosszú Katinka, Verrasztó Evelyn összeállítású magyar csapat a 4x200 méteres gyorsváltóban a budapesti úszó Európa-bajnokságon.
aug. 12
19:06
Videoton: a két válogatott és a Vidi játékosai remekül helytálltak - Mezey (She)
Mezey György, a Videoton vezetőedzője a Vidi hivatalos honlapjának elmondta, úgy véli, a felnőtt és az U21-es magyar válogatott is remek teljesítményt nyújtott tegnap, és a két együttes fehérvári játékosai is kiválóan játszottak.
aug. 12
19:08
Overdose tulajdonosának újra álmatlan éjszakái vannak! (Infostart)
Vasárnap ingyen léphetnek be a Pannónia Életbiztosító ügyfelei a Kincsem Parkba. Overdose futamát élőben közvetíti a Sport M. Mikóczy Zoltán nem számít könnyű versenyre. Mint a PannoniaOverdose.hu-nak elmondta, lova kedd reggel futotta az utolsó teljes értékű gyors munkát, és a múlt hét óta akupresszúrás masszázzsal is kezelik, hogy izomzata minél lazább legyen, minél pihentebben várja a vasárnapi…
aug. 12
19:12
Aranyérmes a magyar 4x200-as női gyorsváltó is (Behaviour)
Aranyérmes lett csütörtökön a Mutina Ágnes, Dara Eszter, Hosszú Katinka, Verrasztó Evelyn összeállítású 4x200 méteres női gyorsváltó a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon.
aug. 12
19:14
Gyurta hozta a harmadik aranyat (Behaviour)
A szám tavalyi világbajnoka, Gyurta Dániel aranyérmes lett csütörtökön 200 m mellen a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon.
aug. 12
19:24
Kamerun: Javier Clementét nevezték ki szövetségi kapitánynak (She)
A Kameruni Labdarúgó-szövetség hosszú ideig tartó keresés után megtalálta Paul Le Guen utódját, aki a dél-afrikai világbajnokság után távozott posztjáról. A „szelídíthetetlen oroszlánok" új szövetségi kapitánya a spanyol Javier Clemente.
aug. 12
19:30
Aranyérmes a magyar 4x200-as női gyorsváltó (Metropol)
Aranyérmes lett csütörtökön a Mutina Ágnes, Dara Eszter, Hosszú Katinka, Verrasztó Evelyn összeállítású 4x200 méteres női gyorsváltó a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon.
aug. 12
19:48
Hosszú Katinka, Gyurta Dániel és a női gyorsváltó aranyérmes! (Metropol)
Három arannyal és egy ezüsttel gazdagodott a magyar éremgyűjtemény a budapesti úszó Európa-bajnokság negyedik versenynapján, csütörtökön: Hosszú Katinka és Gyurta Dániel, továbbá a 4x200 méteres női gyorsváltó kontinenselső lett, Verrasztó Evelyn pedig második lett egyéniben.

Keresés