2014. december 10. szerda

dec. 10
23:00
BL, H-csoport: negatív rekord; a „Sahtar B” ikszelt a Portóval (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája H-csoportjában a Sahtar Doneck 1–1-es döntetlent játszott a Portóval, a BATE Boriszov pedig 2–0-s vereséget szenvedett az Athletic Bilbaótól.
dec. 10
23:12
El: olasz, spanyol, angol örökség a BL-ből - átsorolók (She)
A Bajnokok Ligája csoportkörének befejeztével nemcsak a nyolcaddöntő 16 csapatos mezőnye alakult ki, hanem az a nyolc csapat is megvan, amely tavasszal egy „emelettel” lejjebb, az Európa-ligában folytatja.
dec. 10
23:14
BL: Pellegrini szerint több bizalmat érdemelne a City (She)
Rómában aratott kétgólos győzelmet a Manchester City, így az angolok folytathatják tavasszal a labdarúgó Bajnokok Ligája legjobb tizenhat csapata között, míg az olaszok átsorolnak az Európa-ligába. Nézzük, hogyan látták a mérkőzést a főszereplők!
dec. 10
23:24
Rómában nyert a ManCity, csoportelső a Barca (Metropol)
A Manchester City és a Schalke 04 harcolta ki utolsóként a legjobb 16 közé kerülést.
dec. 10
23:30
Videó: Csalódott vagyok, lefociztuk a Fradit - Vasziljevics (She)
A labdarúgó Ligakupa nyolcaddöntőjében az Újpest 0–0-s döntetlent játszott a Ferencvárossal. A találkozó utàn Dibusz Dénes és Dusan Vasziljevics értékelt az NSO Tv-nek.
dec. 10
23:32
Klubvilágbajnokság: 11-esek döntöttek a nyitó meccsen (She)
A házigazdákat képviselő marokkói Magreb Tétuan és az óceániai BL-győztes új-zélandi Auckland City összecsapásával szerdán megkezdődött a labdarúgó-klubvilágbajnokság. A vendégek végül tizenegyesekkel nyertek, és így továbbléptek a negyeddöntőbe, amelyben az algériai ES Szétif lesz az ellenfél.
dec. 10
23:34
Női kosár Euroliga: Krivacsevicsék és Quigleyék is kikaptak (She)
A női kosárlabda Euroliga csoportkörének hatodik fordulójában a Krivacsevics Tijanát soraiban tudó szlovák Good Angels Kosice hazai környezetben húszpontos vereséget szenvedett az orosz UMMC Jekatyerinburgtól. A magyar légiós 22 percet töltött a pályán, hat pontot szerzett, volt öt lepattanója és egy asszisztja.

Keresés