2014. december 18. csütörtök

dec. 18
0:06
"A magyarok megérdemelt győzelmet arattak" (Infostart)
Az ötödik helyért játszhat pénteken a franciák ellen a magyar női kézilabda-válogatott a magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokságon, miután 29-25-re legyőzte az olimpiai bajnok norvég csapatot. "Bebizonyítottuk, hogy tudunk támadni is, nem csak védekezni" - így értékelt a magyar kapitány. A norvégok szerint "a magyarok megérdemelt győzelmet arattak".
dec. 18
0:06
NS: bravúros győzelem a norvégok ellen; Futács Márkó jutalomfalatjai - csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.
dec. 18
0:10
Király-kupa: az Espanyol lesz a Valencia ellenfele (She)
Az Espanyol kettős győzelemmel búcsúztatta az Alavést a labdarúgó Spanyol Kupában. A barcelonai csapat a Valenciával találkozik a nyolcaddöntőben.
dec. 18
0:24
Eurofoci: idejében ébredt a PSG; Megyeri padozott (She)
A PSG labdarúgócsapata 3–1-re nyert idegenben az Ajaccio ellen a Francia Ligakupa nyolcaddöntőjében, ezzel bejutott a negyeddöntőbe.
dec. 18
6:06
Szalaiék kikaptak, megint nem nyert a Dortmund (Infostart)
Szalai Ádám együttese, a Hoffenheim 1-0-ra kikapott a vendég Bayer Leverkusentől a német labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának szerdai játéknapján.
dec. 18
7:00
Ezért győzhetett a női kézilabda-válogatott Norvégia ellen (Infostart)
Németh András így értékelt a norvégok elleni győzelem után: "Helyén kell kezelni ezt a sikert. Ennek a meccsnek kisebb volt a súlya a vállunkon, mert az elődöntő már nyomasztott minket. Igazoltuk, sokkal többet tudunk annál, amit eddig láttak tőlünk." Az ötödik helyért játszhat pénteken a franciák ellen a magyar női kézilabda-válogatott a magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-…
dec. 18
7:54
ETO: a horvát védő jövője is kérdéses, Völgyi még képben a PAFC-nál (She)
A Nemzeti Sport Online elsőként, már szerda reggel arról számolt be, hogy a Győri ETO-tól jó eséllyel távozó Völgyi Dániel képbe került a Puskás Akadémiánál, és azóta ezt más források is megerősítették. Eközben egy másik győri védő, a horvát Valentin Babic jövője is kérdéses az ETO-nál.
dec. 18
7:56
NBA: 3-szori hosszabbítás és Memphis-siker San Antonióban (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakasza legutóbbi játéknapjának rangadóján a Memphis háromszori hosszabbítás után győzte le a San Antonio Spurst.
dec. 18
8:12
NHL: a Vancouver otthon kapott ki a Dallastól (She)
A Vancouver Canucks hazai pályán 2–0-s vereséget szenvedett a Dallas Starstól az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján.
dec. 18
8:14
NB I: a DVTK-tól távozna, a Haladás még nem kereste (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy több más játékos mellett Bori Gábor is távozhat a DVTK-tól. A védőként és középpályásként is bevethető futballista a Nemzeti Sportnak beszélt a jövőről.
dec. 18
8:21
Az Egyesült Államok is olimpiát rendezne 2024-ben (Metropol)
Januárban dől el, hogy négy amerikai város közül melyik pályázhat.
dec. 18
8:23
Kiss Norbert már várja a hazai Eb-futamot (Metropol)
Nagy érdeklődésre számítanak a Hungaroringen.
dec. 18
8:33
Kosárlabda: Karnyújtásnyira a csoportgyőzelemtől a Real Madrid (Agroinform)
A Real Madrid az Efes ellen nyerheti meg csoportját, a Barcelona a Panathinaikosznál vendégeskedik. EL-előzetes.
dec. 18
8:48
Paks: Megkerestek a Puskás Akadémiától - Fiola (She)
Korábban a Nemzeti Sport Online adta hírül, hogy több társa mellett Fiola Attila is hosszabbított a Paks csapatával (a nyáron járt volna le a szerződése). Ennek ellenére van érdeklődés a labdarúgó iránt.
dec. 18
8:50
Női kézi Eb: Rápihentünk a svédek elleni meccsre - Löke (She)
Mint ismert, a magyar válogatott az utolsó középdöntős mérkőzésén 29–25-re legyőzte a biztos csoportelső Norvégiát a női kézilabda Európa-bajnokságon. Az ellenfél legeredményesebb játékosa, a hat gólt szerző Heidi Löke elégedetten nyilatkozott övéi teljesítményéről, míg Nora Mörk örömét fejezte ki, hogy ennek a találkozónak számukra már nem volt jelentősége a továbbjutás szempontjából.
dec. 18
9:06
Videó: a gólvonalról rúgták ki Szalai Ádám fejesét (She)
Mint arról beszámoltunk, a Hoffenheim 1–0-ra kikapott a Leverkusentől a német labdarúgó-bajnokság szerdai játéknapján. Szalai Ádám kétszer is nagy helyzetbe került, de a Bayer-védelem mindkétszer hárított.
dec. 18
9:06
New York betiltaná a repesztést (Behaviour)
A palagáz komoly nyereséget hozott, csökkentek az energiaszámlák.
dec. 18
9:08
Iráni atomtárgyalások: januárban folytatják (Behaviour)
A tanácskozásról nem adtak ki közleményt.
dec. 18
9:10
Egyoldalú tűzszünetet hirdet a FARC (Behaviour)
Az eddigi tűzszüneti felhívások rendre zátonyra futottak.
dec. 18
9:12
Röpülőgéptámadás New York ellen (Behaviour)
2 óra alatt ki lehet irtani New York egész lakosságát és nem egészen négy óra alatt mindenestől ki lehet irtani London nyolcmilliós városát
dec. 18
9:15
Nyolc évre eltiltották Tyson Gay korábbi edzőjét (Metropol)
Jon Drummondot, a világbajnok, olimpiai ezüstérmes sprinter korábbi trénerét tiltott szerekkel való kereskedéssel vádolják.
dec. 18
9:45
Serie A: Rangadón veheti át az első helyet a Roma (Agroinform)
Szombat este az AC Milant látja vendégül a Roma, míg a Juventus csütörtökön Szardíniára utazik.
dec. 18
10:00
Lech: Kádár, Elek és Varga József is képben a lengyeleknél (She)
Lengyel sajtóhírek szerint Kádár Tamás ismét képbe került a Lovrencsics Gergőt is foglalkoztató Lech Poznannál. A Nemzeti Sport Online úgy értesült, hogy a lengyel klub már kapcsolatba is lépett a válogatott védő csapatával, a DVTK-val. Ugyanakkor Kádáron kívül más magyar labdarúgót is megfigyelt ősszel a Lech, köztük az ugyancsak diósgyőri Elek Ákost és a debreceni Varga Józsefet.
dec. 18
10:02
Chelsea: Mourinho szerint nincs szükség januári erősítésekre (She)
José Mourinho, a Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere sajtótájékoztatóján elárulta, elég erősnek érzi a keretét ahhoz, hogy megnyerje a Premier League-et, és nem tervezi, hogy a januári átigazolási időszakban új játékost szerződtet.
dec. 18
10:03
Bundesliga: Tovább nőtt a Bayern előnye, osztályozós helyen a Dortmund (Agroinform)
A Bundesligában hétközi fordulót rendeztek, ahol a Bayern tovább növelte előnyét, a Dortmund ismét megbotlott.
dec. 18
10:04
NB I: lila-fehérek érdeklődnek a Pécs távozó csatára iránt (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a Kecskeméti TE érdeklődik Pölöskey Péter, a PMFC csatára iránt, akinek a szolgálataira nem tart igényt Robert Jarni, a pécsiek vezetőedzője.
dec. 18
10:18
FIFA-világranglista: egy helyet rontottunk, Zambia közelít (She)
A magyar válogatott a novemberi pozíciójához képest egyet rontva a 45. helyet foglalja el a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján. A mieinket a nyolc helyet előreugró szerbek előzték meg, míg Zambia tizenhatot javítva feljött a 46. pozícióba. Az első 23 helyezett sorrendje nem változott.
dec. 18
10:54
Női kézilabda Eb - Magyar esélyek a franciák ellen (Infostart)
Felszabadultan játszva van esélye pénteken a franciák ellen megszerezni az ötödik helyet a magyar női kézilabda-válogatottnak a magyar-horvát közös-rendezésű Európa-bajnokságon Németh András szövetségi kapitány szerint.
dec. 18
11:12
A Real Madrid nem lép pályára (Infostart)
A listavezető Real Madrid nem lép pályára a spanyol labdarúgó-bajnokság péntektől vasárnapig tartó - idei utolsó - fordulójában, mivel a Marokkóban zajló klubvilágbajnokságon szerepel, ám így is a Primera División éllovasaként fejezi be a 2014-es esztendőt.
dec. 18
11:12
Wolfsburg: Bendtner inkább csajozott a Dortmund-meccs helyett (She)
Nicklas Bendtner, a Bundesligában szereplő Wolfsburg labdarúgócsapatának balhéktól sem mentes játékosa el sem utazott társai Borussia Dortmund elleni (2–2-es végeredménnyel záruló) összecsapására, úgy döntött, hogy helyette inkább egy nővel tölti az éjszakát.
dec. 18
11:15
Darts-vb: Sima rajtot vehet a címvédő (Agroinform)
Öt meccs kerül terítékre a darts-világbajnokság első játéknapján, táblához áll többek között a címvédő Van Gerwen is.
dec. 18
11:30
Nyolc aranyat nyernek majd a magyar versenyzők a 2016-os riói olimpián (Infostart)
Magyarország a 2016-os riói olimpián nyolc arannyal a 13. helyen zár a nemzetek éremversenyében Luciano Barra, az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) volt sportigazgatója szerint.
dec. 18
11:30
Légiósok: Guzmics megsérült, beavatkozásra került sor (She)
Artroszkópos térdműtéten esett át Guzmics Richárd, a Wisla Kraków magyar középhátvédje, aki a Ruch Chorzów elleni idegenbeli bajnokin sérült meg.
dec. 18
11:32
Videó: repülje körbe a ZTE új stadionját! - látványterv (She)
A ZTE Aréna is megújul a közeljövőben. A labdarúgóklub hivatalos Youtube-csatornájának videójában megtekintheti a stadion látványtervét. Az épületegyüttesben a tervek szerint helyet kap a ZTE shop, továbbá szauna, jacuzzi, orvosi szoba és konditerem is.
dec. 18
11:34
Röpi Magyar Kupa: nem jutott négy közé a bajnok (She)
Szerdán játszották le a női röplabda Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóit. A legnagyobb meglepetést az UTE okozta, amely idegenben, aranyjátszmában ejtette ki a bajnoki címvédő Linamar-Békéscsabát.
dec. 18
11:39
A 45. helyen zárja az évet a magyar válogatott (Metropol)
Nemzeti tizenegyünk egy helyet rontott a FIFA legfrissebb, csütörtökön nyilvánosságra hozott, ez évi utolsó világranglistáján.
dec. 18
11:48
Hosszú Katinka meglepő bejelentése! (Infostart)
Az Év női úszójának megválasztott Hosszú Katinka nem bánná, ha akár egy közvetlen riválisával együtt készülhetne férje és edzője, Shane Tusup irányításával. A Vasas háromszoros világbajnoka erről az InfoRádiónak adott interjúban beszélt. Hosszú Katinka csütörtökön este a Sportcsillagok Gálaestjén újabb elismerést kapott: átvehette az Év női sportolójának járó díjat, pénteken este hat órától pedig…
dec. 18
11:48
Angol Ligakupa: a Pool a Chelsea-vel játszik az elődöntőben (She)
Kisorsolták az angol labdarúgó Ligakupa elődöntőjének párosításait. Az egyik ágon Liverpool–Chelsea csúcsmérkőzést rendeznek, míg a másikon a Tottenham a harmadosztályú Sheffield United csapatával találkozik.
dec. 18
12:06
Ajánló: pályán a Juve, a Napoli és az Atlético Madrid (She)
Már csütörtökön megkezdődik a Serie A 16. fordulója: a címvédő és listavezető Juventus Massimiliano Allegri korábbi csapatához, a Cagliarihoz látogat, míg a Napoli a Parmát fogadja. A spanyol Király-kupában az Atlético Madrid formalitásnak tűnő visszavágót játszik a harmadosztályú L'Hospitalettel, az Athletic Bilbaóra pedig az Alcoyano elleni ütközet vár. Íme, a szerdai program!
dec. 18
12:09
Női kézilabda Eb: Ez a csapat Európa egyik legjobbja - Németh András (Agroinform)
A szövetségi kapitány szerint felszabadult játékkal van esély a franciák ellen megszerezni az ötödik helyet.
dec. 18
12:24
Darts-vb: összejön-e a Van Gerwen-Taylor álomcsata? (She)
Csütörtökön kezdetét veszi a PDC dartsvilágbajnokság Londonban. A sportág legrangosabb versenyéről ezúttal sem hiányoznak a legnagyobb sztárok, akik összesen 1.25 millió fontért csatáznak az Alexandra Palace-ban.
dec. 18
12:26
Videó: hol a labda? 52 passz előzte meg a Liverpool gólját (She)
Akár egy csésze kávé elfogyasztása a büfében is belefért volna a Liverpool akciójába, amelyben 52 passz után szerzett gólt Raheem Sterling a Bournemouth elleni mérkőzésen az angol Ligakupában. A két és fél perces akció során csak nyomozták a labdát az ellenfél játékosai, végül a kapuban találták meg...
dec. 18
12:28
1860 München: Leonardo ugyanazért távozott, mint a Fradiból (She)
Csaknem egy hónapja távozott Leonardo a német másodosztályban szereplő 1860 München labdarúgócsapatától, a körülmények azonban csupán most kezdenek napvilágot látni. A brazil támadó elismerte, hogy a vezetőséggel akadtak problémái – pont úgy, mint anno a Ferencvárosnál.
dec. 18
12:42
Ausztria: a Bayern védője történelmet írt hazájában (She)
Sorozatban negyedszer választották meg Ausztriában az év játékosának David Alabát, amivel a Bayern München balhátvédje rekordot döntött. A díjat zsinórban négy alkalommal még senki sem nyerte el, az Alaba egyeduralmát megelőző hat évben például hat különböző győztest hirdettek.
dec. 18
12:44
Női kézi Eb: a norvég átlövő a pofonokat, a dán lap a kritikán aluli teljesítményt emelte ki (She)
A norvég médiumok nem lihegik túl a magyar női kézilabda-válogatottól elszenvedett 29–25-ös vereséget. A már az utolsó középdöntős meccs előtt elődöntőbe jutó válogatottjuk kapcsán csütörtök reggel már az elődöntőbeli esélyeket elemzik és a folytatásra vonatkozó információkat taglalják.
dec. 18
13:18
Real Madrid: nyáron egyeztetnek Ancelotti új szerződéséről (She)
Florentino Pérez, a Real Madrid labdarúgócsapatának elnöke a Cadena SER spanyol rádiócsatornának elárulta, a szezon végén szeretné meghosszabbítani Carlo Ancelotti vezetőedző szerződését.
dec. 18
13:21
FIFA: Egy helyet rontott a válogatott (Agroinform)
A magyar válogatott egy helyet rontva 45. a FIFA) legfrissebb világranglistáján.
dec. 18
13:27
A San Lorenzo lesz a Real Madrid ellenfele (Metropol)
Az argentin San Lorenzo lesz a Bajnokok Ligájában címvédő spanyol Real Madrid ellenfele a Marokkóban zajló labdarúgó-klubvilágbajnokság szombati fináléjában.
dec. 18
13:45
Hatodszor kapták el a dortmundi csatárt (Metropol)
Több mint félmillió euróra büntették meg Marco Reust, a Borussia Dortmund labdarúgóját, akit immár hatodik alkalommal kaptak el, hogy jogosítvány nélkül vezetett.
dec. 18
13:54
FA-kupa: a harmadosztályú „óriásölő” klub kiejtené az MU-t (She)
Simmon Gillett, az angol labdarúgó-bajnokság harmadosztályában szereplő Yeovil Town középpályása szerint nem lehetetlen elbúcsúztatni a Manchester Unitedet az FA-kupából.

Keresés