2014. december 17. szerda

dec. 17
0:06
Király-kupa: 12-0 után ünnepelt a Barca ellen a Huesca (She)
A spanyol labdarúgó Király-kupában a Barcelona hazai pályán 8–1-re legyőzte a harmadosztályú Huescát, így a katalán óriás 12–1-es összesítéssel jutott tovább a következő fordulóba. A vendégek Gaspar Gálvez révén a 86. percben szerezték meg a „becsületgóljukat”, aminek játékosaik jobban örültek, mint a hazaiak egy-egy találatnál.
dec. 17
0:24
Videó: Pedro bombázott, kiütötte ellenfelét a Barca (She)
Gyönyörű gólt szerzett Pedro, a Barcelona támadója a Huesca elleni kiütéses, 8–1-re megnyert Király-kupa mérkőzésen. A csatár mesterhármast jegyzett a találkozón, a harmadik gólja különlegesen szépre sikerült. Nézze meg Pedro rakétáját és a mérkőzés másik 8 gólját!
dec. 17
1:00
DVSC: olasz és német második ligás klub hajt a középpályásra (She)
Az olasz átigazolásokra szakosodott hírportál, a tuttomercatoweb.com szerint az olasz másodosztályú Spezia labdarúgócsapatának a debreceni Rene Mihelic lehet a következő erősítése.
dec. 17
7:54
Győri ETO: korábbi alapemberek sora távozhat (She)
A Győri ETO január 12-én kezdi meg a felkészülést a tavaszi idényre, s a vezetőség tájékoztatása szerint egyelőre annyi biztos, az első foglalkozáson valamennyi játékos részt vesz. Mindenki, beleértve az újonnan szerződtetett labdarúgók mellett a nyáron lejáró szerződésű, de a télen nem értékesített és a tavasszal az ETO-nál maradó futballistákat is.
dec. 17
7:56
Kézilabda: „Előbb-utóbb betiltják a magyarokat kiütő trükköt” (She)
Ulrik Wilbek, a korábban a dán férfi és női kézilabda-válogatottat is sikerrel irányító szakember elmondta, hosszú távon nem használható a dánok által a női Eb-n Magyarország ellen bemutatott héttámadós taktika, ugyanis ha elterjed, előbb-utóbb betiltják ezt a trükköt.
dec. 17
8:03
Történelmi siker kell a célok eléréséhez (Metropol)
A dánok elleni vereség után Németh András szövetségi kapitány tegnap nem vezényelt edzést a csapatnak.
dec. 17
8:30
NHL: Detroitban nullázták le a Red Wingst (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában a legutóbbi játéknapon négy mérkőzés dőlt el a túlórában, ezek közül három a szétlövésig ment. Utóbbiba tartozott a Detroit Red Wings, amelyet otthon nullázták le. A Maple Leafs Torontóban vágott hatot az Anaheim Ducksnak.
dec. 17
8:32
NBA: Memphisben megszakadt a Golden State nagy sorozata (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság alapszakaszának legutóbbi játéknapján megszakadt a ligát vezető Golden State 16 meccses győzelmi szériája. A Warriors 105–98-ra alulmaradt a Memphis Grizzlies elleni idegenbeli rangadón.
dec. 17
8:34
Videó: CR7 felsült rabonás lövésén jót derültek a kispadon (She)
Cristiano Ronaldo parádés mozdulattal próbálta meg bevenni a Cruz Azul kapuját a klubvilágbajnokság elődöntőjében. A 4–0-ra megnyert találkozón – amelyen a portugál két gólpasszt is kiosztott – rabonából szeretett volna betalálni, ám a kapus könnyedén fogta a lövést. A portugál megmozdulása derültséget váltott ki a kispadon, ám Ronaldónak így sincs miért bosszankodnia: csapata sorozatban a 21.…
dec. 17
8:48
NB II: visszavonul az FTC-t és a Vidit megjáró válogatott (She)
Egyre többet rakoncátlankodott a térde, az előző szezonban mindössze négy mérkőzésen lépett pályára, vagyis volt előjele annak, hogy a 35 esztendős, négyszeres válogatott, a korábban többek között a Videotonban, a Ferencvárosban és a Siófokban is megforduló hátvéd, Tímár Krisztián visszavonul.
dec. 17
9:06
Női kézi Eb: Ha nem itthon játszanánk, jobban menne - Siti (She)
Siti Bea, a Fehérvár KC másodedzője a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, kisebb lenne a nyomás a magyar női kézilabda-válogatotton, ha nem hazai rendezésű lenne az Európa-bajnokság.
dec. 17
9:15
Szuperbaktériumot találtak a riói öbölben (Metropol)
Szennyezett vízben rendezhetik a vitorlás- és szörfversenyeket.
dec. 17
9:17
41 ember lehet érintett a spanyol bundázásban (Metropol)
Egy három évvel ezelőtti bajnoki meccset tartanak gyanúsnak.
dec. 17
9:19
Két sikerével a Dunaújváros átvette a vezetést (Metropol)
A MOL Liga alapszakaszának 13. játékhetén hét mérkőzést rendeztek.
dec. 17
9:21
Színészek és sportolók is hajtanak az Ügetőszilveszteren (Metropol)
Izgalmas versenyek, klasszis lovak, koncertek és ezerszeletes születésnapi torta várja az év utolsó napján a Kincsem Parkba kilátogatókat.
dec. 17
9:24
Női kézi Eb: magyar-norvég, spanyol-dán - program (She)
A magyar női kézilabda-válogatottra sorsdöntő találkozó vár szerda este, Németh András csapata a jóval esélyesebbnek tartott, már biztosan elődöntős Norvégia ellen lép pályára. A mieink meccse mellett spanyol–dán és svéd–montenegrói találkozót rendeznek ma, a középdöntő zárásaként.
dec. 17
9:26
Haladás: korai kezdés, török edzőtábor, ausztriai meccsek (She)
A török edzőtábor mellett öt felkészülési meccset vív idehaza és a környező országokban a Szombathelyi Haladás labdarúgócsapata.
dec. 17
9:27
Kosárlabda: A török pokolba látogat az Olaj (Agroinform)
Az idei szezon utolsó nemzetközi kupameccsén a Besiktas otthonában vizitál a Szolnok. Cél a tisztes helytállás.
dec. 17
10:00
Edzősors: Gattuso akar lenni a Rangers új menedzsere (She)
Gennaro Gattuso akar lenni a jelenleg a skót másodosztályú labdarúgó-bajnokság második helyén álló Rangers következő menedzsere, miután a glasgow-i gárda bejelentette, hogy Ally McCoist felmondott, de még szolgálja a klubot 12 hónapos felmondási ideje alatt.
dec. 17
10:00
Olimpia 2024 - Az Egyesült Államok is pályázik a rendezésre (Infostart)
Az Egyesült Államok Olimpiai Bizottsága (USOC) bejelentette, hogy pályázik a 2024-es nyári játékok megrendezésére.
dec. 17
10:02
Olimpia 2024: az Egyesült Államok is pályázik a rendezésre (She)
Az Egyesült Államok Olimpiai Bizottsága (USOC) bejelentette, hogy pályázik a 2024-es nyári játékok megrendezésére.
dec. 17
10:04
Real: De Gea árával überelnék Buffon rekordját - sajtóhír (She)
Spanyol sajtóértesülések szerint a Real Madrid a nagyon komoly anyagi áldozattól sem riad vissza – ez amúgy sem jellemző a BL-címvédőre –, hogy megszerezze a Manchester United spanyol válogatott hálóőrét, David de Geát. Egyelőre összegről nem számoltak be, viszont utalás szinten elhangzott, hogy megdöntheti Gianluigi Buffon vételárát. A Juventus 2001-ben 51 millió eurót fizetett érte a…
dec. 17
10:18
Kisiklott egy villamos a Könyves Kálmán körúton (Behaviour)
Pótlóbusz közlekedik az 1-es villamos helyett a Közvágóhíd és a Népliget között.
dec. 17
10:36
NHL - A liga történetének leghosszabb büntetőpárbaja Floridában (Infostart)
A Florida Panthers az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) történetének leghosszabb büntetőpárbajában győzte le a vendég Washington Capitalst a keddi játéknapon.
dec. 17
10:54
Klub-vb: A kivédett büntető volt a fordulópont - Casillas (She)
A Real Madrid az első lépést megtette története első klub-vb-címe megnyerése érdekében miután 4–0-ra legyőzte az elődöntőben a mexikói Cruz Azult. Iker Casillas, a királyi gárda kapusa szerint a kivédett büntető volt a fordulópont.
dec. 17
11:03
Memphisben szakadt meg a Golden State győzelmi sorozata (Metropol)
A Golden State Warriors 16 sorozatban megnyert összecsapás után alulmaradt a házigazda Memphis Grizzliesszel szemben az NBA-ben.
dec. 17
11:12
Női kézi Eb: „Idegileg vannak problémák, ezért volt erre szükség” (She)
Pihenéssel készül utolsó középdöntős mérkőzésére a kézilabda Európa-bajnokságon szereplő magyar női kézilabda-válogatott. Németh András, Kovacsics Anikó és a Győrben légióskodó Heidi Löke nyilatkozott az NSO Tv-nek a sorsdöntő, norvégok elleni találkozó előtt.
dec. 17
11:15
Sportfogadás: Nem tudod hol fogadj a darts vb-re? Segítünk! (Agroinform)
Csütörtökön kezdetét veszi a darts-vb, ennek apropóján összegyűjtöttük, hogy hol érdemes fogadni a torna ideje alatt.
dec. 17
11:30
Chelsea: Fabregas nem csak a gólban, a nagy bajban is segít (She)
A Chelsea a Derby County 3–1-es legyőzésével bejutott a Ligakupa elődöntőjébe. A mérkőzésen Kurt Zouma ütközött kapusával, hordágyon kellett levinni a pályáról. Ekkor lépett elő két kékmezes hős az eső áztatta gyepen.
dec. 17
11:48
Női kézi Eb: „Csalás!” A franciák óvtak, az EHF elutasította (She)
Második középdöntős meccsét sem tudta megnyerni a francia női kézilabda-válogatott Zágrábban az Európa-bajnokságon: a kékek a németek ellen a mérkőzés nagy részében futottak az eredmény után, és az utolsó percben hetesből tudták 24–24-re alakítani az állást. Itt azonban mégsem ért véget a találkozó.
dec. 17
11:50
Női kézi Eb: a norvégok kapusa köpködő magyar szurkolókról beszélt (She)
Silje Solberg, a norvég női kézilabda-válogatott kapusa az esti, Magyarország elleni Európa-bajnoki középdöntős meccs előtt arról beszélt, ha ismét köpködni fognak a hazai szurkolók, megállíttatja a meccset.
dec. 17
11:52
DVTK: Van olyan ajánlatom, amely elgondolkodtat - Szivics (She)
A harmadik helyen telel a DVTK labdarúgócsapata az NB I-ben. Az együttes edzőjének, Tomiszlav Szivicsnek viszont az alapszerződése lejár a nyáron – van neki plusz egy évre opciója –, a szabadságát töltő szakember a Nemzeti Sportnak elárulta: vannak egyéb ajánlatai is, köztük olyan, amely elgondolkodtatta, viszont amit elkezdett Miskolcon, azt szeretné is befejezni.
dec. 17
12:06
Budapesten a visegrádi országok műkorcsolya-bajnoksága (Infostart)
Csütörtökön kezdődik és szombaton zárul a budapesti Gyakorló Jégcsarnokban a négy visegrádi ország, Csehország, Lengyelország, Szlovákia és Magyarország közös műkorcsolya- és jégtáncbajnoksága.
dec. 17
12:06
Hollandia: Van Persie fejese egy díjat már bezsebelt (She)
A világbajnoki bronzérmes holland válogatott csatára, Robin van Persie spanyolok elleni fejesét választották meg az év sportjelenetének hazájában. A Manchester United támadójának zseniális találata a 2014-es Puskás-díjra is esélyes.
dec. 17
12:08
Bundesliga: Guardiola és a Bayern is rekordot döntött (She)
A címvédő és listavezető Bayern Münchent irányító Josep Guardiola lett a német labdarúgó Bundesliga történetének legsikeresebben bemutatkozó edzője.
dec. 17
12:09
Vízilabda: Az Egerre rangadó, a Szolnokra sima meccs vár (Agroinform)
Az Eger a Pro Reccóval, míg a Szolnok a Spandauval találkozik a férfi vízilabdázók Bajnokok Ligájának második körében.
dec. 17
12:42
Barca: Rakitic már januárban távozhat, Manchester az úti cél? (She)
Angol sajtóértesülések szerint Ivan Rakitic, a Barcelona horvát középpályása kevesli a katalánoknál kapott játékperceket, ezért a téli átigazolási időszakban a távozás mezejére lép.
dec. 17
13:00
Bayern: a börtönre ítélt exelnököt piti bűnöző zsarolta (She)
Kedden három év és kilenc hónapnyi börtönbüntetésre ítélték azt a férfit, aki a bíróságnak beismerte, hogy nemrég megzsarolta a szintén a rácsok mögé zárt Uli Hoenesst.
dec. 17
13:02
Nyíregyháza: centert keresnek, de Volas nincs képben (She)
Mátyus János, az NB I-es Nyíregyháza vezetőedzője szerint két-három labdarúgó nagy segítséget jelenthetne, és elsősorban középső védőre és befejező csatárra lenne szükség. Ez utóbbi pozíciót tölthetné be a napokban felröppenő hírek szerint Dalibor Volas, aki másfél éve költözött Debrecenbe, és a napokban bontották fel a szerződését, így szabadon igazolható.
dec. 17
13:03
Női kézilabda Eb: Besegítenek a norvégok? (Agroinform)
Németh András együttese a már biztos csoportelső Norvégia elleni győzelemmel elcsípheti a helyosztót.
dec. 17
13:04
Videó: pokoli hőség - tojást sütött a pályán a riporternő (She)
Elképesztő forróság uralkodik Ausztráliában: a Channel Nine televíziós csatorna tudósítója, Yvonne Sampson egy brisbane-i krikettstadionban prezentálta, mekkora is a hőség tulajdonképpen. A bájos riporternő egy tojást sütött meg a nap által felhevített serpenyőben a játéktér mellett, miközben a pályán mérkőzés zajlott. A levegő hőmérséklete 38 Celsius-fok körül volt – nem lettünk volna a…
dec. 17
13:36
Real: CR-ék egy hét alatt három Barca-rekordot döntöttek meg (She)
Fantasztikus évet és parádés őszi szezont zárhat a BL-címvédő Real Madrid. A királyi gárda a FIFA-klubvilágbajnokság elődöntőjében aratott sikerével 21 mérkőzéses győzelmi sorozatot állított fel.
dec. 17
13:54
FTC: Kubatov nem alkuszik - marad a beléptetőrendszer (She)
Az év végéhez közeledve a Ferencváros klubelnöke, Kubatov Gábor értékelte a mögöttünk hagyott évet. A fradi.hu kluboldalon közölt interjúban éppen úgy kitért a nehézségekre – a szurkolókkal való konfrontációkra –, mint az eredményeikre, a terveikre. Alább az interjúból olvashatnak kivonatot.
dec. 17
13:57
Vélemény: A legjobb, aki sosem kapott Aranylabdát (Agroinform)
Csak olyan csapatban játszott, amit utáltam, de így sem lehetett nem szeretni. Titi Henry búcsúzik.
dec. 17
14:12
Guardiola rekordot döntött (Infostart)
A címvédő és listavezető Bayern Münchent irányító Josep Guardiola lett a német labdarúgó Bundesliga történetének legsikeresebben bemutatkozó edzője.
dec. 17
14:12
Női kézi Eb: a szervezők szerint nem történt incidens a dán meccsen (She)
A dán és a norvég médiában is beszámoltak róla, hogy a női kézilabda Európa-bajnokság hétfői középdöntős mérkőzésén a magyar szurkolók leköpték a dánok kapusát, Sandra Toftot. A Szervező Bizottság megvizsgálta az állítást, és kiderült, nem történt incidens a kispadoknál.
dec. 17
14:14
Barcelona: Suárez és Messi közelebb kerül egymáshoz - fotók (She)
Luis Suárezék költöznek! A Barcelona uruguayi csatára a Diario Gol értesülései szerint Castelldefels tartomány Bellamar nevű városában vett lakást – ugyanezen a környéken élnek Lionel Messiék is.
dec. 17
14:30
Kína: tömegverekedés a női kosármeccsen - 23 eltiltott (She)
A Kínai Kosárlabda-szövetség (CBA) eltiltással sújtott 23 női játékost, aki tömegverekedésbe keveredett egy bajnoki mérkőzésen.
dec. 17
14:33
Premier League: Kicsúszik az első tízből a Southampton? Fogadjunk! (Agroinform)
A Southampton jelenleg ötödik a tabellán, de mi bátorkodunk őket lényegesen hátrébb küldeni a szezon végére.
dec. 17
14:48
FTC: kölcsönadják a válogatott védőt, Ugraihoz ragaszkodnak (She)
Fél éves kölcsönadásra készülhet a Ferencváros válogatott labdarúgója, Bosnjak Predrag. Erről a védő menedzsere és a klub közös megegyezésben döntött.

Keresés