2014. december 26. péntek

dec. 26
8:27
Anglia: 10 bajnoki a PL-ben, 12 a Championshipben - ajánló (She)
A szokásokhoz híven Angliában ilyenkor sem áll meg az élet, sőt, ilyenkor indul be igazán. Ma komplett fordulót rendeznek az első- és a másodosztályú labdarúgó.bajnokságban. A Premier League 18. fordulójában a nagycsapatok közül otthon lép pályára a Chelsea, az MU és az Arsenal, míg a Manchester Cityt és a Liverpoolt vendégként láthatjuk. A Championshipben már a 23. fordulónál járnak a felek,…
dec. 26
8:45
Videó: nincs pardon - kislánya mellett labdába sem rúg Juhász (She)
A Videoton és a válogatott „vezére” az ünnepek közeledtével különleges helyszínen, kislánya szobájában fogadta az NSO Tv stábját. Jázmin birodalmában fény derül arra, milyen volt kisgyermekként a karácsony Juhász Rolandéknál, de arra is választ kapunk, hogyan énekel a 85-szörös válogatott védő.
dec. 26
8:47
NBA: a Chicago Bulls húsz pontot vert a Lakersre (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában Chicago Bulls pályaválasztóként húsz ponttal nyert az LA Lakers ellen. A Miami Heat tíz ponttal bizonyult jobbnak a Cleveland Cavaliersnél, az LA Clippers tizennéggyel a Golden State Warriorsnál.
dec. 26
9:21
Grúzia: Matthäus lemaradt a kispadról, megvan az új kapitány (She)
Nem Lothar Matthäus lett a grúz labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya, miután az illetékesek két és fél éves szerződést kötöttek Kaha Csadadzéval.
dec. 26
9:39
Videó: gyertyafényben énekelt karácsonyi dalokat a „stadion” (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Union Berlin szurkolói elképesztő látványt varázsoltak a klub stadionjában rendezett koncert alatt. A nézőtéren és a pályán több mint 27 ezer drukkert ült és állt, mindenkinek gyertya volt a kezében, sokaknak Mikulás-sapka a fején, így énekeltek közösen karácsonyi dalokat.
dec. 26
10:03
Átigazolás: A Liverpool történetének legrosszabb igazolásai (Agroinform)
Sok híresen rossz igazolása volt az elmúlt esztendőkben a Liverpoolnak - lássuk a toplistát.
dec. 26
10:09
Otthon kapott ki a címvédő Spurs (Metropol)
Hazai pályán maradt alul nyolc ponttal a címvédő San Antonio Spurs az Oklahoma City Thunderrel szemben az NBA-ban.
dec. 26
10:15
NBA - Otthon kapott ki a címvédő Spurs (Infostart)
Hazai pályán maradt alul nyolc ponttal a címvédő San Antonio Spurs az Oklahoma City Thunderrel szemben az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának csütörtöki játéknapján.
dec. 26
10:33
Barcelona: a Mikulás nem mese! Valójában Neymar az! - kép (She)
A brazil labdarúgó-válogatott csapatkapitányát, a Barcelona klasszisát, Neymart igencsak meghatotta karácsonykor az ünnepi hangulat, ennek következtében szakállát fehérre festette, majd az erről készített fényképet feltöltötte saját Instagram profiljára.
dec. 26
10:35
Videó: Drogbáéké lett a legrosszabb karácsonyi üzenet? (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea játékosai jó hangulatban várták a karácsonyi ünnepeket. Didier Drogba, Oscar, Filipe Luis, Willian, Diego Costa és Eden Hazard egy egyedi énekkel készült a szurkolóknak.
dec. 26
10:45
Yaya Touré negyedszer lehet a legjobb (Metropol)
Megszakítás nélkül negyedszer érdemelheti ki az Afrika legjobb labdarúgója titulust az elefántcsontparti Yaya Touré.
dec. 26
11:09
Man. City: Lampard döntött, február közepéig maradhat (She)
Angol sajtóhírek szerint február közepéig meghosszabbodhat Frank Lampard kölcsönszerződése, így a nyáron a New York Cityhez szerződő angol középpályás az elkövetkezendő hetekben is Manuel Pellegrini menedzser rendelkezésére áll. Az érintett játékoson legalábbis nem múlik a dolog, ő döntött.
dec. 26
11:45
Arsenal: kinézték a Celtic holland védőjét, felment az ára (She)
Angol sajtóhírek szerint Arsene Wenger, az angol Arsenal labdarúgócsapatának francia menedzsere szívesen szerződtetné a skót Celtic holland védőjét, Virgil van Dijket, akinek az érdeklődés hatására nyomban megnőtt az ázsiója és az értéke.
dec. 26
11:47
Liverpool: Balotelli jobban teszi, ha hozzászokik a kispadhoz (She)
Tizenhatmillió fontért jött, bajnoki gólt még nem szerzett: Mario Balotelli Liverpoolba igazolása eddig nem nevezhető sikertörténetnek, ráadásul Brendan Rodgers menedzser 3–4–2–1-es felállásában az olasz futballistának könnyen lehet, hogy csak a kispadon jut hely, mivel a szakvezető szerint nem fekszik neki a játékstílus.
dec. 26
12:03
Videó: Shaq O’Nealt élő adásban lökték rá a karácsonyfára (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) karácsonykor sem állt meg az élet. A TNT televíziós csatorna esti kosármeccsére Shaquille O’Neal is meghívott vendég volt. A mérkőzés szünetében a csatorna szakkommentátora, a korábbi játékos, Kennyi Smith egy rövid párbajra hívta ki a Los Angeles Lakers egykori sztárját. A végeredmény viccesre sikerült.
dec. 26
12:21
Anglia: Mourinho exellenségéből „csinálna” Special One-t (She)
A ma délutáni PL-rangadó előtt a listavezető Chelsea portugál menedzsere ellenfeléből – korábbi ellenségéből – Sam Allardyce-ból csinálna Special One-t, amennyiben a kolléga a szezon végén is az első négyben tudja tartani a jelenleg negyedik West Ham Unitedot.
dec. 26
12:57
Real Madrid: spanyol rekord a 2014-es góltermés (She)
A futballstatisztikákkal és futball-adatszolgáltatással foglalkozó Opta Sports spanyol aloldala, az OptaJose számításai szerint a Real Madrid 2014-ben új spanyol gólrekordot állított fel.
dec. 26
13:15
Ligue 2: Adriano érkezik, ha a pénzügyi ellenőrző szerv bólint (She)
A francia második ligában (Ligue 2) szereplő Le Havre labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, minden részletben megegyezett Adrianóval, így a 32 éves, 48-szoros brazil válogatott csatár minden bizonnyal a kikötővárosban folytatja karrierjét.
dec. 26
13:33
Liverpool: Rodgers felásatja a pályát, nem kedvez az egyérintőnek (She)
Brendan Rodgers, az angol Liverpool labdarúgócsapatának menedzsere részben az Anfield gyenge minőségű talajának tudja be gyengébb szereplésüket, és a jövő nyárra tervezett nagyobb átalakítást követően olyan gyepszőnyeget vizionál, amely kedvez együttese gyors, egyérintős játékának.
dec. 26
13:51
Premier League: Chelsea-West Ham United élőben az NSO-n! (She)
Londoni rangadóval veszi kezdetét a Boxing Day Angliában, a Premier League 18. fordulójának nyitó mérkőzésén a listavezető Chelsea a tabella negyedik helyén álló West Ham Unitedet fogadja. Kövesse velünk a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
dec. 26
14:09
Argentína: a 16. halottat gyászolják a futballévben (She)
Argentínában a 2014-es év során tizenhatodszor követelt áldozatot a futballhuliganizmus: ezúttal a Buenos Aires-i Lanús külvárosban csaptak össze a fanatikusok, egyiküket halálos lövés érte.
dec. 26
14:11
Ökölvívás: az első kép Vladimir Klicsko elbűvölő kislányáról (She)
Vladimir Klicsko december 9-én született kislányáról, Kaya Evdokiáról elsőként készíthetett képet a People magazin (a szám január elején kerül az újságosokhoz), Hayden Panettiere pedig mintegy kedvcsinálóként megosztotta néhány személyes élményét friss anyukaként.
dec. 26
14:33
Szombathelyi Haladás: Együtt sikerülhet... Vagy már úgy sem... (Agroinform)
Sziasztok! Jó rég voltam itt, mi tagadás… Ennek természetesen oka van, és ezt (is) fogom fejtegetni. Kitérek a téli átigazolási...
dec. 26
14:45
PL: Mourinhót trollkodták a WHU-sok a rangadó előtt - kép (She)
Az angol labdarúgó Premier League péntek délutáni Chelsea–West Ham United mérkőzése előtt a WHU hivatalos Twitter-csatornája egy kicsit trollkodott José Mourinhóval, a listavezető Chelsea menedzserével.
dec. 26
14:51
NFL: Ki akar majd győzni és ki kikapni? Íme az esélyek és a forgatókönyvek az utolsó körre (Agroinform)
Mely meccseknek van még tétje, kik akarnak nyerni, esetleg kik akarnak majd szándékosan kikapni?
dec. 26
15:03
Real Madrid: 150 millió?! Bale 300-ért sem eladó! (She)
Gareth Bale nem eladó! Ezt erősítették meg a Real Madridnál immár sokadszor, ezúttal annak köszönhetően, hogy egy nappal korábban az angol sajtó a Manchester United több mint mellbevágónak tűnő, 150 millió eurós ajánlatáról számolt be!
dec. 26
15:03
Óvónőt csókolt Ronaldo fia (Blikk)
Rio de Janeiro — Majd’ kétszer idősebb nővel csókolózott Ronaldo (38) fia. A kétszeres világbajnok brazil labdarúgó gyermeke, Ronald (14) közösségi oldalán büszkélkedett fotókkal, amelyeken elég közel került egy 27 esztendős óvónővel.
dec. 26
15:05
Inter: Podolskit vinnék, de Wenger ellenáll (She)
Az olasz La Gazzetta dello Sport értesülései szerint az Internazionale labdarúgócsapata kölcsönvételi ajánlatot tesz a téli átigazolási időszakban Lukas Podolskira, az Arsenal világbajnok német támadójára.
dec. 26
15:21
Videó: Pep „csajozása” a tuti? - ezeken röhögtünk idén a Bundesligában (She)
Mutattunk már bombagólokat, kapusbravúrokat, elképesztői szurkolói koreográfiákat, de az év legviccesebb jelentei még hátravannak a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságból. Nem árulunk el semmit, inkább készítsék fel a rekeszizmaikat a következő hat percre.
dec. 26
15:57
PL: a West Ham nem tudta megszorongatni a Chelsea-t (She)
A Premier League 18. fordulójának nyitó mérkőzésén a Chelsea simán, 2–0-ra legyőzte a negyedik helyen álló West Ham Unitedet, ezzel megerősítette vezető helyét a tabella élén. A mérkőzés első gólját John Terry szerezte az első félidőben, a végeredményt pedig Diego Costa állította be a második játékrészben.
dec. 26
15:59
Championship: edzője nagyon elégedett Bogdán poszttársával (She)
A Bolton Wanderers labdarúgócsapatát irányító Neil Lennon rendkívül elégedett jelenlegi első számú kapusukkal, Andy Lonergannel, így Bogdán Ádámnak nem lesz könnyű visszaverekednie magát a kezdőcsapatba.
dec. 26
16:15
Premier League - Magabiztos Chelsea-siker (Infostart)
A listavezető Chelsea kétgólos győzelmet aratott a vendég West Ham United együttese felett az angol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának első pénteki mérkőzésén.
dec. 26
16:15
Szavazás: Hosszú megelőzte Federert és Márquezt is (She)
Lewis Hamilton, a britek Formula–1-es autós gyorsasági világbajnoka végzett az élen az európai hírügynökségek – köztük az MTI – 2014 legjobb sportolóiról rendezett szavazásán. Hosszú Katinka nyolcadik lett, megelőzve többek között az ATP-világranglista 2. helyére visszakapaszkodó Roger Federert és a MotoGP-ben a vb-címét megvédő Marc Márquezt.
dec. 26
16:17
Ch'ship: a szezon leggyorsabb gólját szerezte az Ipswich (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 23. fordulójának rangadóját az Ipswich Town nyerte meg a Brentford otthonában. Bajner Bálint nem került be az Ipswich keretébe.
dec. 26
16:33
Videó: Terry közelről, D. Costa szép csel után lőtt gólt a derbin (She)
A Chelsea labdarúgócsapata John Terry és Diego Costa góljával 2–0-ra legyőzte a West Ham Unitedet hazai pályán az angol élvonalbeli bajnokság (Premier League) 18. fordulójának nyitó mérkőzésén. Nézze meg a két találatot!
dec. 26
16:35
Man. United: Di María kérésére 38 milliós szélső érkezik? (She)
Angol sajtóhírek szerint Ángel Di María, a Manchester United labdarúgócsapatának szélsője átigazolási tanácsokkal kereste meg a „vörös ördögök” vezetőségét. Az argentin szeretné, ha honfitársa, Nicolás Gaitán is Manchesterben futballozna.
dec. 26
16:51
Yaya Touré negyedszer lehet Afrika legjobb futballistája (Infostart)
Megszakítás nélkül negyedszer érdemelheti ki az Afrika legjobb labdarúgója titulust az elefántcsontparti Yaya Touré, miután neve felkerült a kontinentális szövetség (CAF) már csupán három jelöltet tartalmazó szűk listájára.
dec. 26
16:51
Ronaldinhót kirúgással fenyegetik (Blikk)
Mexikóváros — Szerződésbontással fenyegetik a világbajnok brazil focistát, Ronaldinhót (34), aki szabadságáról nem tért vissza a megbeszélt időpontban.
dec. 26
16:57
Válogatás: Az év legjei kerékpárban (Agroinform)
Szubjektív válogatásban értékeltük a 2014-es kerékpárszezont.
dec. 26
17:03
Magabiztos Chelsea-siker (Metropol)
A listavezető Chelsea kétgólos győzelmet aratott a vendég West Ham United együttese felett az angol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában.
dec. 26
17:09
Hamilton győzött az európai hírügynökségek voksolásán (Infostart)
Lewis Hamilton, a britek Forma-1-es autós gyorsasági világbajnoka végzett az élen az európai hírügynökségek - köztük az MTI - 2014 legjobb sportolóiról rendezett szavazásán.
dec. 26
17:27
Vb-érmet kért Miklós a Jézuskától (Blikk)
Csíkszereda — Az alpesisí-Világkupa-szezon kellős közepén nem sok pihenőideje van Miklós Editnek (26). A szocsi téli olimpián lesiklásban 7. helyen végző, s a szakágban minden idők legjobb magyar eredményét elérő sportoló két verseny között a karácsonyt azonban otthon tölthette szeretteivel.
dec. 26
17:27
Vb 2018: változott a terv, Dzsudzsákéknál indul a vb (She)
Minden bizonnyal hiány lesz a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság szervezőbizottságának jövő évi  költségvetésében.
dec. 26
17:39
Hiány lesz az oroszországi vb költségvetésében (Metropol)
Hiány lesz a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság szervezőbizottságának jövő évi költségvetésében.
dec. 26
18:03
PL: a két manchesteri csapat és a Liverpool is nyert (She)
A Manchester United és a Manchester City is 3–1-re nyert az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság karácsonyi játéknapján. A Liverpool és a Tottenham idegenben győzött egy góllal.
dec. 26
18:05
Championship: Bogdán padozott, Heskey 36 évesen góllal debütált (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 23. fordulójában nem jutott szerephez a Boltonban Bogdán Ádám. A magyar kapus a padról követhette, amint Emile Heskey csereként beállva első boltoni találkozóján győzelemre vezeti együttesét. A Norwich hengerelt, a Bournemouth pedig a Fulham legyőzésével újra a tabella élére állt.
dec. 26
18:21
Mindkét manchesteri csapat simán nyert (Infostart)
Mindkét manchesteri csapat, a United és a City is magabiztos győzelmet aratott az angol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában, pénteken.
dec. 26
18:33
Simán nyertek a manchesteriek (Metropol)
Mindkét manchesteri csapat, a United és a City is magabiztos győzelmet aratott.
dec. 26
18:39
Premier League: Arsenal-QPR élőben az NSO-n! (She)
A szokásokhoz híven Angliában Karácsonykor sem áll meg az élet a Premier League-ben, komplett fordulót rendeztek a labdarúgó-bajnokságban. Az Arsenal nagy csatában nyert a forduló záró mérkőzésén odahaza a Queens Park Rangers ellen. Az „ágyúsok" menedzsere, Arsene Wenger már 400. bajnoki győzelmének örülhetett, „összetettben" pedig 600. sikerét aratta keze alatt az Arsenal.
dec. 26
19:15
Videó: Hart „havas” hibája, kíméletlen Rooney - PL-gólok (She)
Mindkét manchesteri csapat 3–1-es győzelmet aratott az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 18. fordulójában. A City a West Bromwich Albion otthonában, míg az United hazai pályán nyert a Newcastle United ellen. A Southampton a Crystal Palace 3–1-es legyőzésével kihasználta a West Ham United Chelsea elleni vereségét, és a negyedik helyre ugrott a tabellán, a Liverpool pedig Raheem…

Keresés