2014. december 21. vasárnap

dec. 21
0:06
NS: Németh A.: Ez a realitás; Németh K.: kansasi kihívás - vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
dec. 21
0:10
La Liga: március után nyert újra idegenben az Espanyol (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának esti mérkőzésén az Espanyol a duplázó Sergio García vezetésével 3–1-re győzött Madridban a Rayo Vallecano vendégeként. A barcelonai csapat hosszú sikertelen vendégszériát zárt le ezzel, legutóbb ugyanis március 25-én, Málagában tudta otthonán kívül begyűjteni mindhárom pontot.
dec. 21
6:24
Serie A - Gól nélküli döntetlen a római rangadón (Infostart)
Az előző idényben ezüstérmes és jelenleg is második helyezett AS Roma hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott az AC Milannal az olasz labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának szombat esti mérkőzésén.
dec. 21
7:18
PMFC: méhésznek is tanul a távozó kapitány - a környéken marad (She)
Mint ismeretes, a PMFC bejelentette, hogy mások mellett a 34 éves csapatkapitány, Lantos Levente is távozik a klubtól a téli szünetben. A védő a Dunántúli Naplónak összegezte pályafutását, beszélt a jövőről is.
dec. 21
7:36
NFL: bajban az Eagles; Chargers-siker a ráadásban (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 16. fordulójában két meccset magyar idő szerint vasárnap hajnalban rendeztek. A Washington Redskins hazai pályán 27–24-re megverte a Philadelphia Eaglest, míg a San Diego Chargers hosszabbítás után győzött 38–35-re a San Francisco vendégeként.
dec. 21
8:12
60 éves az amerikai teniszcsillag (Infostart)
December 21-én ünnepli 60. születésnapját Chris Evert amerikai teniszező, a világ legjobb salakpályás női játékosa, aki hétszer állt az év végi világranglista élén.
dec. 21
8:12
NBA: már megint kikapott a bajnok, jó sorozatban a Portland (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján a címvédő San Antonio Spurs Dallasban szenvedte el idénybeli 11. vereségét, sorozatban a negyediket. A New Orleanst idegenben legyőző Portland viszont egymás után az ötödik találkozóját nyerte meg.
dec. 21
8:14
Női kézi Eb: bronzmeccs, norvég-spanyol finálé - ajánló (She)
Utolsó játéknapjához érkezett a női kézilabda Európa-bajnokság. A bronzéremért Budapesten Svédország Montenegróval csap össze, a döntőben Spanyolország Norvégiával találkozik.
dec. 21
8:30
Boksz: kórházba szállították Muhammad Alit (She)
Tüdőgyulladással kórházba szállították szombaton az Egyesült Államokban Muhammad Alit – adta hírül az ESPN amerikai televíziós sportcsatorna.
dec. 21
8:48
Férfi kézi Eb 2016: kéz szemmel, bemutatták a kabalát - kép (She)
Budapesten a női kézilabda Európa-bajnokság döntője előtt a 2016-os férfi Eb-t rendező Lengyelország bemutatta a kontinenstorna kabaláját.
dec. 21
8:50
Videó: csoda, hogy csak 12 gólt szereztek a spanyol bajnokin (She)
Mint arról beszámoltunk, 6–6-os döntetlent játszott egymással a Numancia és a Lugo a spanyol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban. És nyugodtan írhatjuk, hogy csak... Íme, a találkozó összefoglalója!
dec. 21
8:52
PAFC: NB II-es vetélytárs akadt a védőért, távozó középpályás (She)
Korábban a Nemzeti Sport Online adta hírül, hogy a Győrből várhatóan távozó Völgyi Dániel neve szóba került a Puskás Akadémiánál, de újabb kérőről hallani a védővel kapcsolatban, míg a középpályás Czvitkovics Péter szerződést bontott a felcsútiakkal.
dec. 21
9:06
NHL: Crosby ismét betalált; Ovecskiné a szezon gólja? (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) szombati játéknapján tizenkét mérkőzést rendeztek meg. A címvédő Los Angeles Kings a St. Louis Blues után az Arizonát is legyőzte, a Capitals négyet vágott a Devilsnek, Alekszandr Ovecskin pedig minden bizonnyal az idény egyik legszebb gólját szerezte. A Penguins sorozatban ötödik hazai összecsapásán is nyerni tudott, Sidney Crosby nyolc meccs után…
dec. 21
9:09
Sífutás: Petyuhov lehet az idei első nem norvég sprint győztes (Agroinform)
Mind a hölgyeknél, mind pedig az uraknál taroltak eddig a norvég sífutók, a davosi sprintben is folytatódhat az uralmuk.
dec. 21
9:24
Real Madrid: 2015 is legyen ugyanilyen - Ancelotti (She)
Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője a klubvilágbajnokág döntőjének megnyerése után elmondta, bízik benne, hogy jövőre is hasonlóan sikeres évet zárhatnak, mint 2014-ben.
dec. 21
9:26
Lombard: Kenesei Krisztián távozhat, a Kövesd már hívta (She)
A 37 éves Kenesei Krisztián az ősszel 14 meccsen játszott az NB I-ben a Lombard Pápában, de gólt nem szerzett a csapat színeiben, és lehet, hogy már nem is fog, mert a téli szünetben távozhat.
dec. 21
9:28
Honvéd: Olaszországba vinnék a román védőt (She)
Sajtóhírek szerint az olasz negyedosztályú labdarúgó-bajnokság H-csoportjában éllovas Fidelis Andria érdeklődik a Honvéd védője, Anatolis-Alexis Sundas iránt.
dec. 21
10:00
Primera División - Espanyol-győzelem a Rayo Vallecano ellen (Infostart)
Az Espanyol idegenben 3-1-re legyőzte a Rayo Vallecano csapatát spanyol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának utolsó szombati mérkőzésén.
dec. 21
10:00
Videó: CR nem fogott kezet Platinivel a klub-vb döntője után (She)
Miután a Real Madrid megnyerte a klubvilágbajnokságot a San Lorenzo ellen, a labdarúgóvilág előkelőségei is gratuláltak a játékosoknak. A prominens személyiségek sorában ott volt az UEFA elnöke, Michel Platini is, de közte és Cristiano Ronaldo között a díjátadásnál elmaradt a kézfogó.
dec. 21
10:18
Légiósok: három volt debreceni igazol Bangladesbe (She)
Már beszámoltunk róla, hogy a korábban a DVSC-ben is futballozó Illés Gyula az NB II-es Gyirmóttól a bangladesi élvonalba igazol, de másik két volt debreceni futballista is vele tart.
dec. 21
10:21
Sportfogadás: Fogadj ingyen a Liverpool-Arsenalra! (Agroinform)
A hétvége angol csúcsmérkőzésére most ingyen fogadhatsz a Bet365-ön!
dec. 21
10:39
Darts-vb: Chisnall és Wade is villámrajtot vehet (Agroinform)
Vasárnap tíz mérkőzéssel folytatódik a 22. PDC darts-világbajnokság a londoni Ally Pallyben.
dec. 21
10:54
Kórházba szállították Muhammad Alit (Infostart)
Tüdőgyulladással kórházba szállították szombaton az Egyesült Államokban Muhammad Alit - adta hírül az ESPN amerikai televíziós sportcsatorna.
dec. 21
10:54
Videó: Stevenson a kötelek alá küldte orosz kihívóját (She)
Ahogy sejteni lehetett, nem ment végig a kanadai Adonis Stevenson és az orosz Dmitrij Szuhockij összecsapása a WBC félnehézsúlyú ökölvívó világbajnoki címéért. A québeci csata már az ötödik menetben véget ért, miután többszöri leütés után Stevenson egy gőzmozdony erejével felérő balegyenessel végleg lezárta a pénteki meccset, és így megvédte a címét.
dec. 21
10:56
Real: CR olyat tett, amilyet a futballtörténelemben még senki (She)
Cristiano Ronaldo visszavonulhat. Persze egyelőre szó sincs arról, hogy a Real Madrid portugál klasszisa szögre akasztja a cipőt, ám a klubvilágbajnokság megnyerésével a blancók hetese elmondhatja, mindent megnyert, amit klubcsapattal és egyénileg csak lehet, így – szinte – teljes a pályafutása.
dec. 21
11:12
Ajánló: Pool-Arsenal rangadó, pályán az Atl. Madrid - program (She)
Vasárnap a Premier League-ben a Newcastle a Sunderlandet fogadja, majd 17 órakor a forduló rangadóján a Liverpool az Arsenallal találkozik. A La Ligában az Atlético Madrid Bilbaóba látogat, Olaszországban pedig az Internazionale a tabella negyedik helyén álló Lazióval csap össze.
dec. 21
11:14
Férfi kézi: a fehérorosz irányító kikerült a csurgói keretből (She)
A Csurgó NB I-es férfi kézilabdacsapata kitette a keretéből fehérorosz irányítóját, Barisz Puhovszkijt – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
dec. 21
11:16
Videó: Pepe nagyon rossz bedobása a klub-vb döntőjében (She)
A szombati klub-vb döntőjének egyik vicces jelenetében a Real Madrid játékosa, Pepe bedobáshoz készülődött. A védő pár másodperccel később kezét felemelve kért bocsánatot...
dec. 21
11:30
MU: a „vörös ördögök” 65 milliót fizetnek a PSG csatáráért? (She)
Angol lapértesülések szerint az Arsenal és a Liverpool után a Manchester United labdarúgócsapata is bejelentkezett a uruguayi Edinson Cavaniért, és hajlandó lenne kifizetni a Paris Saint-Germain által kért 65 millió eurót a játékosért.
dec. 21
11:48
Női kézi Eb: Norvégia hatodszor vagy a spanyolok először? (She)
Norvégia hatodszor vagy Spanyolország először? Ez a női kézilabda Európa-bajnokság vasárnapi záró napjának legfontosabb kérdése. A kilencedik Eb-döntőjére készülő norvég együttes hatodszor ülhet fel a kontinens trónjára, míg a spanyolok először nyerhetik meg az Európa-bajnokságot.
dec. 21
12:09
Kosárlabda: A horvát bajnoknál vizitál a Szolnok (Agroinform)
Nem épp leányálom vár az Olajra, amely csapat a horvát bajnok, Euroligás Cedevitával néz farkasszemet vasárnap.
dec. 21
12:42
Alpesi sí: Vonn és Miklós is kiesett, öt század döntött (She)
Elisabeth Görgl győzelmével ért véget Val d'Isere-ben a női alpesi síelők szuper-G világkupaversenye. Az osztrák mindössze öt századdal előzte meg honfitársát, Anna Fenningert.
dec. 21
13:00
Japán: a bundavád ellenére nem küldik el Javier Aguirrét (She)
Javier Aguirre marad a japán labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya annak ellenére, hogy Spanyolországban bundavád merült fel a mexikói szakemberrel szemben.
dec. 21
13:18
Sílövészet: Mäkäräinen parádés futással nyert Pokljukában (She)
Bár korántsem lőtt hibátlanul, Kaisa Mäkäräinen mégis megnyerte Pokljukában a női sílövők tömegrajtos világkupaversenyét. A finn kétszer is elvétette a célt, ám szenzációsan futott, és végül a legjobb idővel teljesítette a viadalt.
dec. 21
13:36
Chelsea: Mourinho készül - majd' minden mondatában bírózott (She)
José Mourinho visszatért régi „fegyveréhez”: a Stoke City elleni, holnapi (21.00, tv: DIGI Sport1) meccs előtti sajtótájékoztatóján szinte mindegyik mondatában megemlítette a játékvezetőt, akitől jó döntéseket vár a hétfői bajnokin.
dec. 21
13:54
Női kézi: kedvező sorsolást kaptunk a vb-selejtezőre (She)
A magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság záró konferenciájának keretében elkészítették a 2015-ös világbajnokság selejtezőjének sorsolását. A magyar válogatott kedvező ellenfelet kapott, Ausztriát, és a második mérkőzést játszhatja hazai pályán. Jean Brihault, az EHF elnöke úgy vélte, remek tornán vagyunk túl.
dec. 21
14:03
Miklós Edit kiesett az alpesi sí vk-n (Metropol)
Nem ért célba Lindsey Vonn sem Val d'Isere-ben.
dec. 21
14:12
Ő lett a női kézilabda Eb legértékesebb játékosa (Infostart)
A svéd Isabelle Gulldént választották a magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság legértékesebb játékosának (MVP) vasárnap, a délutáni döntő és bronzmeccs előtt.
dec. 21
14:12
Németország: Bayern-verést értek Marozsán szabadrúgásai (She)
A Marozsán Dzseniferrel felálló 1. FFC Frankfurt hazai pályán 3–1-re megverte a bajnokságban még veretlen Bayern Münchent a Német Kupa negyeddöntőjében.
dec. 21
14:14
Alpesi sí: Hirscher óriási fölénnyel verte meg a mezőnyt (She)
Marcel Hirscher győzelmével ért véget Alta Badiában a férfi alpesi síelők óriás-műlesikló világkupaversenye. A két futam összesítése alapján az osztrák 1.45 másodperces előnnyel győzött. Ez a különbség annak tekintetében óriási, hogy a dobogó további sorsáról csak századok döntöttek.
dec. 21
14:16
Primera División: a Villarreal sorozatban ötödször nyert (She)
Egymás után ötödik mérkőzését nyerte meg a spanyol  labdarúgó-bajnokságban a Villarreal, amely a 16. forduló vasárnapi nyitó találkozóján hazai pályán 3–0-ra nyert a Deportivo La Coruna ellen.
dec. 21
14:30
Velük játszunk a 2015-ös kézilabda vb-re jutásért (Infostart)
Az Európa-bajnoki hatodik, világbajnoki nyolcadik magyar női kézilabda-válogatott az osztrák csapattal találkozik a jövő decemberi, dániai, olimpiai kvalifikációs világbajnokság júniusi selejtezőjében.
dec. 21
14:33
Női kézilabda Eb: Nincs magyar az All Star-csapatban (Agroinform)
A svéd Isabelle Gulldént választották a magyar-horvát közös rendezésű Európa-bajnokság legértékesebb játékosának.
dec. 21
14:33
Semmering: elmarad a világkupa futam (Síelők)
Újabb világkupa futam esett áldozatául az enyhe időjárásnak. Ezúttal a törlés minket, magyarokat is érint, hiszen az egyik legközelebbi versenyt, Semmering-Hirschenkogelt kellett törölni. Akik mégis szeretnének kiutazni egy közeli világkupa futamra, a zágrábi és karintiai helyszínekben bizakodhatnak.
dec. 21
14:48
Primera División - A Villarreal sorozatban ötödször nyert (Infostart)
Megszakítás nélkül ötödik mérkőzését nyerte meg a spanyol labdarúgó-bajnokságban a Villarreal, amely a 16. forduló vasárnapi nyitótalálkozóján vendége, a Deportivo La Coruna felett diadalmaskodott 3-0-ra.
dec. 21
14:48
Serie A: lesgól döntött az ötödik veronai derbin (She)
Alberto Paloschi 81. percben szerzett góljával a Chievo labdarúgócsapata 1–0-ra nyert a Hellas Verona elleni városi derbin a Serie A 16. fordulójában.
dec. 21
14:50
Portugália: CR nem aludt sokat, felavatta saját szobrát Madeirán (She)
Cristiano Ronaldo nem ünnepelhette túl sokáig a Real Madrid győzelmét a marokkói klubvilágbajnoki döntőben: a portugál aranylabdásnak ma már Madeirán volt jelenése, ahol felavatta a róla mintázott 2.4 méter magas szobrot.
dec. 21
15:06
Alpesi sí vk - Hirscher volt a legjobb óriás-műlesiklásban (Infostart)
Az összetettben háromszoros világkupaelső Marcel Hirscher nyerte a férfi alpesi sízők 2014/15-ös vk-sorozatának vasárnapi olaszországi óriás-műlesikló viadalát.
dec. 21
15:06
NFL: a Colts Hilton nélkül; Cutlert elcseréli a Chicago? (She)
Roger Goodell NFL-komisszár sajtótájékoztatóján elmondta, a következő szezonban még biztosan nem lesz csapat Los Angelesben. Eközben a Cardinalsnál ismét edzett Drew Stanton irányító, ám a vasárnapi találkozón még biztosan Ryan Lindley kezd majd.
dec. 21
15:08
Női kézilabda Eb - EHF-elnök: a szervezők megfeleltek a kihívásnak (Infostart)
Jean Brihault, az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) elnöke szerint a magyar-horvát közös rendezésű női Európa-bajnokság szervezői megfeleltek a kihívásnak, amelyet a két ország-hat helyszín-nagy távolságok hármasa jelentett.

Keresés