2014. december 8. hétfő

dec. 8
0:30
Sznúker: O'Sullivan klasszikus döntőt nyert meg Trump ellen (She)
Döntő frémben szerezte meg a sznúker Egyesült Királyság bajnoki címét Ronnie O'Sullivan. Az ötszörös világbajnok klasszis Judd Trumpot verte meg a Yorkban megrendezett fináléban.
dec. 8
3:48
Több mint 26 milliót úszott össze Hosszú Katinka (Blikk)
Doha - Aranyérmek és világcsúcsok, Hosszú Katinka (25) mindkettőből bőven termelt a dohai rövid pályás világbajnokságon.
dec. 8
5:51
NFL: a Patriots védelme felőrölte Philip Riverséket (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 14. fordulójának vasárnap esti rangadóján a New England Patriots 23–14-re nyert a San Diego Chargers otthonában.
dec. 8
7:21
Messi is triplázott, fordított a Barcelona (Infostart)
Szűk negyedóra elteltével hátrányba került a Barcelona az Espanyol ellen a vasárnapi városi rangadón, végül mégis fölényesen nyert a spanyol labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában.
dec. 8
7:21
NHL: 0-3-ról 4-3 Ottawában; vége az Oilers kínjainak (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszában három mérkőzés is igen szoros küzdelmet hozott – a legizgalmasabbnak a Senators–Canucks összecsapás bizonyult, melyet az ottawaiak 0–3-ról megfordítva nyertek meg.
dec. 8
7:39
Légiósok: Lovrencsicset úgy fejbe lőtték, hogy lemaradt a rangadóról (She)
Mint arról beszámoltunk, Lovrencsics Gergő sérülés miatt hagyta ki a vasárnapi Wisla Kraków–Lech Poznan lengyel bajnoki rangadót – a Lech szélsőjét agyrázkódással tartották bent kórházi megfigyelésre.
dec. 8
7:41
Ajánló: pályán a franciák; Montenegró-Szerbia Eszéken - program (She)
A vasárnapi magyarországi nyitány után Horvátországban folytatódik a női kézilabda Európa-bajnokság. A társrendező horvátok a svédekkel játszanak Varasdon a Németország–Hollandia meccs után. A D-csoportban Eszéken a franciák a szlovákokkal küzdenek meg, majd Montenegró és Szerbia csap össze. Kövesse a kontinenstorna eseményeit a Nemzeti Sport Online-nal, amely kiemelten foglalkozik az eseménnyel,…
dec. 8
7:43
Rögbi: 22 éves rúgójátékos lett a BL-címvédő végzete (She)
A rögbi Heineken-kupa (a sportági Bajnokok Ligájának felel meg) csoportkörének harmadik fordulójában az ír Munster hazai környezetben kapott ki hét ponttal a francia Clermont- tól – a vesztest aligha vigasztalt a vesztes bónuszpont –, és a csoport első helyéről a harmadikra csúszott vissza. Még a továbbjutást is könnyen elbukhatják így az írek.
dec. 8
7:57
NBA: centiken múlt a Pistons sikere; kikapott a Heat és az LA (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) vasárnapi játéknapján a Detroit Pistont otthon 96–94-re kikapott az Oklahoma City Thundertől úgy, hogy a 1.1 másodperccel a vége előtt Josh Smith hárompontos kísérlete a gyűrűről pattant le. A Miami Heat 103–87-es vereséget szenvedett a Memphis Grizzlis otthonában, míg a Los Angeles Lakers csarnokában a New Orleans Pelicans 104–87-re nyert.
dec. 8
8:15
Premjer-liga: Dzsudzsáknak Valbuenát is meg kellett győznie góljához (She)
Dzsudzsák Balázs a mezőny legjobbja volt a vasárnapi Dinamo Moszkva–Amkar Perm orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnoki mérkőzésen, melyet a moszkvaiak 5–0-ra nyertek meg, így dobogósként telelhetnek. A magyar szélső góllal és két gólpasszal zárt, ehhez persze az is kellett, hogy megbeszélje Mathieu Valbuenával: átenged neki egy veszélyes, kapu közeli szabadrúgást.
dec. 8
8:51
NBA - A New Orleans nyert a Lakers otthonában (Infostart)
A 23 pontos Anthony Davis vezérletével a New Orleans Pelicans 104-87-re nyert a Los Angeles Lakers otthonában az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) vasárnapi játéknapján, és ezzel megszakadt négy idegenbeli vereségből álló sorozata.
dec. 8
8:51
DVTK: Antal azt nézte, kit indíthat, ám jött Suljic (She)
Csúnya kapushibát (és egy nagyon rossz hazaadást) követően szerzett vezetést az Újpest a DVTK elleni, vasárnapi bajnokin – Antal Botond szerencséje, hogy a diósgyőriek egyenlíteni tudtak, majd az utolsó pillanatban Georges Griffiths góljával a győzelmet is ki tudták csikarni a 2–1-re végződött mérkőzésen.
dec. 8
8:51
Magyar foci: Dárdait felhasználva jutna vissza a hatalomba Mezey? (Agroinform)
Az edzőképzés egykori vezére a SportPlusz hasábjain kezdte az egész pályás letámadást, a célpont Szalai László.
dec. 8
9:27
Újabb kör a labdarúgó Bajnokok Ligájában (Infostart)
Kedden az A, a B, a C és a D csoportban is befejeződnek a küzdelmek a labdarúgó Bajnokok Ligájában.
dec. 8
9:27
Barca: Messi megint triplázott, Rakitic tanácstalan emiatt (She)
Lionel Messi már megint mesterhármast szerzett. A spanyol élvonalbeli FC Barcelona argentin klasszisa az Espanyol ellen 5–1-re megnyert bajnokin harmadik tripláját jegyezte legutóbbi négy mérkőzésén, a katalánok színeiben pedig már 402 gólnál jár mindent, a felkészülési mérkőzéseket is figyelembe véve. Luis Enrique szerint az a fontos, hogy Messi mindent megtegyen a Barcáért, nem pedig a…
dec. 8
10:03
Férfi kézi BL: szegedié a hét egyik legszebb gólja és védése (She)
Nem Piotr Wyszomirskin múlott, hogy a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata 27–26-ra kikapott hazai pályán a Kielcétől a Bajnokok Ligája D-csoportjában. A lengyel kapus több bravúrt bemutatott honfitársai ellen, az egyiket az európai szövetség honlapjának szerkesztői a játékhét második legnagyobb védésének választották.
dec. 8
10:03
Heti műsor: Fokozódnak az izgalmak a női kézilabda Európa-bajnokságon (Agroinform)
Véget ér a magyar futballidény, fény derül a BL és az EL továbbjutóira, fokozódik az izgalom a kézi Eb-n. Heti előzetes.
dec. 8
10:05
Videó: káprázatos ollózós gólt lőtt a korábbi debreceni csatár (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában az Oostende 2–1-re nyert a Lierse ellen. A találkozón a vendégek egyetlen gólját Dorge Kouemaha szerezte, a korábbi debreceni támadó nem akármilyen ollózós gólt lőtt. Íme!
dec. 8
10:07
Arsenal: Booooo! - így fogadták Wengert a pályaudvaron (She)
Továbbra sem elégedett minden Arsenal-drukker Arsene Wenger és a csapat teljesítményével: a Stoke Citytől elszenvedett 3–2-es vereség után a menedzsert és Joel Campbellt is meglehetősen barátságtalanul fogadták a pályaudvaron a londoni vonatnál. Az Arsenal-tábor megosztottságát jelzi, hogy a szurkolók nagy többsége ugyanakkor megvédte Wengert a közösségi médiában, szégyenletesnek tartván a…
dec. 8
10:12
Tavasszal mindenkit ledarálunk (Metropol)
Miriuta Vasile, a Győr edzője nyilatkozott a Metropolnak.
dec. 8
10:21
Megkergették a bírót az ukrán focimeccsen (Infostart)
A 87. percben félbeszakadt a Volin Luck-Metaliszt Harkiv ukrán élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés, mert a hazai nézők egy csoportja bekergette az öltözőbe a játékvezetőt.
dec. 8
10:21
Videó: az öltözőbe kergették a bírót, örökös eltiltást követelnek (She)
A 87. percben félbeszakadt a Voliny Luck–Metaliszt Harkiv ukrán élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés, mert a hazai nézők egy csoportja bekergette az öltözőbe a játékvezetőt.
dec. 8
10:30
Fuss spori, fuss! (Metropol)
Bírókergetés az ukrán labdarúgó élvonalban.
dec. 8
11:15
NB III: pontokat vontak le a Dorogtól, előzött a Budaörs (She)
Elveszítette első helyét a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában szereplő Dorog, mivel a csapatban az Újbuda elleni, 3–1-re megnyert mérkőzésen két játékos is jogosulatlanul játszott, így az MLSZ négy pontot levont a klubtól – számolt be róla a fociakobon.cafeblog.hu.
dec. 8
11:17
NB I: csak egy tabellán nem első a Videoton (She)
A labdarúgó NB I-ben hétvégén a 17. fordulóval erre az évre befejeződött a hazai pontvadászat. Igaz, a Paks–Nyíregyháza összecsapás még hátravan a fordulóból, mivel a paksi pálya alkalmatlansága miatt elhalasztották a meccset, és egyelőre kérdéses, mikor pótolják a találkozót. Az eddigi mérkőzések alapján azonban összesítettük a legfontosabb adatokat, lássuk a különböző tabellákat!
dec. 8
11:19
Everton: Sousáék vitték volna Besicet a Fradiból (She)
Muhamed Besic, az Everton futballistája elmondta, hogy, ha nem szerepelt volna a nyári világbajnokságon, lehet, hogy most Svájcban játszana. A korábbi Fradi-légiós újabb bizonyítékkal szolgált arra, hogy mennyire is fontos számára a bosnyák válogatott.
dec. 8
11:21
MU: Falcaónak követnie kell a filozófiámat - Van Gaal (She)
Louis van Gaal filozófiája alól senki sem kivétel: Radamel Falcaónak előbb a tartalékcsapatban kell formába lendülnie, hogy bekerüljön a Manchester United kezdőcsapatába.
dec. 8
11:33
Alpesi sí: a műtéten áteső Bode Miller januárban már versenyezne (She)
Januárban már versenyezni akar Bode Miller, az amerikaiak olimpiai és négyszeres világbajnok alpesi sízője, akinek a múlt hónapban porckorongsérülés miatt megműtötték a hátát.
dec. 8
11:35
Videó: zseniális pirotechnikai show a román negyedik ligában (She)
A román negyedosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő ASU Politehnica Timisoara együttesét fantasztikus szurkolással és pirotechnikai show-val biztatta szurkolótábora a legutóbbi bajnoki mérkőzésükön.
dec. 8
11:37
Napoli: Hamsík feleségét inzultálta az egyik szurkoló (She)
Egy hazai szurkoló inzultálta a nápolyi csapatot erősítő Marek Hamsík feleségét a Napoli–Empoli olasz bajnoki labdarúgó-mérkőzésen.
dec. 8
11:39
Lengyelország: Guzmics és társa a legjobb védőpáros (She)
Nagyon jól érzi magát Krakkóban, már hároméves új szerződéssel kecsegtetik, csapatkapitányukkal az ősz legjobb belső védőpárosának választották meg őket – Guzmics Richárd a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában elmondta: jobb a lengyel futball a magyarnál, gyorsabb a tempó, csapata, a Wisla pedig nálunk alighanem bajnok lenne. A védő szerelme továbbra is a Haladás marad, szorít Dárdai…
dec. 8
11:41
Kolumbia: nem volt kérdés, James az év személyisége (She)
James Rodríguezt, a spanyol élvonalbeli Real Madrid kolumbiai labdarúgóját választották meg hazájában az év személyiségének.
dec. 8
11:51
ETO: Magyarországon leszek, ez az otthonom - Miriuta (She)
A Győri ETO vezetőedzője, Miriuta Vasile elmondta, hogy Magyarországon tölti az ünnepeket, mert ez az ő otthona.
dec. 8
11:51
Sportfogadás: Bőkezű volt a Protipp-Mikulás (Agroinform)
Ismét kiváló hetet zárt a Protipp-rendszer, az elmúlt héten +26,05 %-os ROI-val dolgoztak a tippmesterek.
dec. 8
12:00
Saját versenyén lett utolsó Tiger Woods (Metropol)
A 38 éves Woodsnak az idei karrierje egyik legrosszabb éve.
dec. 8
12:09
Olcsóbbak lesznek az olimpiák (Infostart)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) tagjai egyhangúlag megszavazták azt a modernizációs programot, amely révén a jövőben a jelenleginél olcsóbban lehet nyári és téli olimpiát rendezni.
dec. 8
12:09
Női kézi Eb: De nem ezt beszéltük meg - blog (She)
Igen, ismét visszatér a Pillanatnyi diszpozíció, a kézilabdás világverseny-elemző, másnap reggel józanabbul átgondoló, más szemszögből is megtekintő gondolat- és képfolyam. Aki még nem találkozott vele, jó szívvel ajánljuk, hogy görgessen vissza a januári férfi Eb-ig legalább – érdemes, becsszóra.
dec. 8
12:11
NOB: indul a modernizáció, jön az olcsóbb olimpia (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) tagjai egyhangúlag megszavazták azt a modernizációs programot, amely révén a jövőben a jelenleginél olcsóbban lehet nyári és téli olimpiát rendezni.
dec. 8
12:18
Olcsóbbak lehetnek az olimpiák (Metropol)
A NOB tagjai egyhangúlag megszavazták a modernizációs programot.
dec. 8
12:27
Utolsó lett saját versenyén Tiger Woods (Infostart)
A világ legismertebb golfozója, Tiger Woods gyenge csütörtöki kezdése után valamennyit javult ugyan, de ennek ellenére utolsó lett saját versenyén, a meghívásos Hero World Challenge-en.
dec. 8
12:27
Női kézi Eb: a Fradi szerb kapusa szerint mi is esélyesek vagyunk (She)
A Ferencváros szerb válogatott kapusa, Katarina Tomasevics szerint a magyar válogatott is esélyes a női kézi Eb megnyerésére.
dec. 8
12:29
Brazília: sokkoló balesetet szenvedett a klasszis focista (She)
Helyi sajtóhírek szerint sokkoló autóbalesetet szenvedett az ötször is a világ legjobb női labdarúgójának megválasztott Marta, a 28 éves brazil klasszis azonban karcolásokkal megúszta az esetet.
dec. 8
12:31
Románia: csak a Steaua hiányzott a Steaua győzelméről (She)
Egy Steaua Bucuresti-re emlékeztető együttes 1–0-ra nyert a Steaua–CSMS Iasi román élvonalbeli bajnokin. Bizony, a Steaua csak hasonlított régi önmagára. Egy bírósági döntés miatt ugyanis a fővárosi együttesnél letakarták klubcímereket, eltüntették a Steaua feliratokat a stadionból, sőt a játékosok meze sem az eredeti színekben pompázott.
dec. 8
12:45
Légiósok: Pintér visszatér - csapata egyik legjobbja lehet (She)
A görög élvonalbeli Levadiakoszban szereplő válogatott futballista, Pintér Ádám vádlisérülését követően hamarosan visszatérhet a pályára. Erről és az elmúlt időszakról is nyilatkozott a Stars and Friends menedzseriroda Facebook-oldalának.
dec. 8
12:47
KTE: a Fradival és egy szerb csapattal is játszanak télen (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskeméti TE kihirdette téli felkészülési programját. A lila-fehér egyesület hét mérkőzést kötött le a 2015-ös téli előidényre.
dec. 8
12:49
Videó: a legnagyobbakat idézte cseleivel Neymar az Espanyol ellen (She)
Neymar nagy kedvvel játszott a Barcelonában az Espanyol elleni bajnokin. Gólt nem lőtt, de az alábbi videón látható cselek önmagukért beszélnek…
dec. 8
12:51
Ligakupa: így lehet bejutni az Újpest-FTC mérkőzésre (She)
Az Újpest szerda 17.30-tól fogadja a Ferencvárost a labdarúgó Ligakupa nyolcaddöntőjének visszavágóján (az első mérkőzésen 4–1-re nyert a Fradi). Az újpesti klub összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat a jegyvásárlással és a beléptetéssel kapcsolatban.
dec. 8
13:03
Sportcsillagok Gálaestje - Michelisz Norbert a közönségdíjas (Infostart)
Ismét Michelisz Norbert autóversenyző lett a legnépszerűbb hazai sportoló a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) által szervezett szavazáson.
dec. 8
13:21
Topligák: Már nem utolsó a Dortmund, CR7 és Messi ismét rekordokat döntött (Agroinform)
Leo Messi a 400. gólját, Cristiano Ronaldo a 23. tripláját érte el a hétvégén. Elbuktak a nagyon Itáliában.
dec. 8
13:39
Női kézilabda Eb - Középdöntőt érne a lengyelek elleni győzelem (Infostart)
Amennyiben a magyar női kézilabda-válogatott kedden este Győrben legyőzi a lengyel csapatot, úgy bejut a debreceni középdöntőbe a magyar-horvát közös rendezésű Európa-bajnokságon.

Keresés