2014. december 28. vasárnap

dec. 28
2:45
Édesanya nyomában (Blikk)
Budapest – Örökölték a sport szeretetét az olimpiai bajnok vívó, Nagy Tímea (44) gyermekei!
dec. 28
2:49
Puskásné: Kemény munka nélkül nincs focisiker (Blikk)
Budapest ‒ Bár korábban megfogadta, nem néz már mérkőzéseket, mert főleg a mieink találkozóin csak bosszankodik, mégsem képes hátat fordítani a sportágnak.
dec. 28
7:33
NHL: a több edzőtől sem lett jobb a New Jersey Devils (She)
Nem sikerült jól a Lou Lamoriello, Scott Stevens, Adam Oates trió bemutatkozása a New Jersey kispadja mögött, a Devils 3–1-es vereséget szenvedett a New York Rangerstől, amely 1974 és 1975 évfordulója óta először nyolc meccset nyert zsinórban az NHL-ben. A Devils csapatkapitánya, Scott Gomez 1000. meccse a ligában vereséggel zárult, míg a Rangersben 600-ig jutó Henrik Lundqvist kapus győzelemmel…
dec. 28
8:09
Légiósok: Guzmicsnak szerb és kazah ajánlata is volt (She)
Guzmics Richárdnak brit, szerb és osztrák klubok mellett Kazahsztánból is volt szerződésajánlata, mielőtt a Haladást elhagyva a lengyel Wisla Krakówhoz szerződött.
dec. 28
8:11
Ajánló: Spurs-MU a füvön, Barca- Real a palánk alatt - program (She)
A karácsony és szilveszter közötti vasárnap sem telik el sportközvetítések nélkül, az Eurosporton figyelemmel kísérhető síszezon mellett az angol bajnokság sűrű programjában következik a péntek utáni újabb forduló, benne Tottenham–Manchester United és Southampton–Chelsea rangadóval. Este és éjszaka az NFL-ben az alapszakasz utolsó fordulóját rendezik meg, kiderül, mely csapatok jutnak a…
dec. 28
8:27
Játékossors: Vaskó kész a visszatérésre, klubot keres (She)
Az NB I-ből is keresték csapatok, s a Vasas is megkereste Vaskó Tamást, aki súlyos térdsérülése miatt kihagyta az őszi szezont, s klubot keres.
dec. 28
9:45
Darts-vb: A legenda és tanítványa is követheti Van Gerwent a 16 közé (Agroinform)
Vasárnap újabb hat mérkőzés kerül terítékre a londoni darts-világbajnokságon, Taylor, Lewis és Hamilton is porondra lép.
dec. 28
9:57
Diósgyőr: Megfordult a fejemben a távozás gondolata - Barczi (She)
Barczi Dávid, a Diósgyőr középpályása nem biztos abban, hogy a DVTK-nál számítanak rá, ezért kilátásba helyezte, hogy távozik. A klub vezetőségét is megkereste, azt mondták neki, minden azon múlik, milyen ajánlat érkezik.
dec. 28
10:33
MU: Falcao szíve szerint a Realhoz igazolt volna a nyáron? (She)
Radamel Falcao, az angol Premier League-ben szereplő Manchester United támadója egy friss nyilatkozatában arról beszélt, hogy a labdarúgóknak sokszor limitált lehetőségei vannak a pályafutásuk sorsának befolyásolása kapcsán.
dec. 28
10:51
Honvéd: nem utazik külföldre, itthon tölti a telet a csapat (She)
Körvonalazódik a Bp. Honvéd téli felkészülési programja. A mérkőzéseit Budapesten játssza a piros-fekete klub, s edzőtáborba sem utazik külföldre.
dec. 28
10:51
Fernando Torres a Milan játékosa lesz (Infostart)
Az AC Milanban jelenleg kölcsönben futballozó Fernando Torres a jövő év elején az olasz klub játékosa lesz.
dec. 28
11:09
NHL - Két edzőt neveztek ki a Devils élére (Infostart)
Némileg szokatlan módon két szakember váltja Peter DeBoer menesztett vezetőedzőt az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő New Jersey Devils élén.
dec. 28
11:09
Blog: 2014, a stadionok éve - Szabados Gábor írása (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Szabados Gábor sportközgazdász, aki ezúttal a 2014-es esztendőben átadott új sportlétesítményekről és jövőjükről írja le véleményét.
dec. 28
11:27
Chelsea: Mourinho elismerte, a klublegenda új szerződést kap (She)
José Mourinho, az angol Premier League-ben szereplő Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere elmondta, John Terry, a klub legendás játékosa hamarosan új szerződést kap.
dec. 28
11:45
Olaszország: megvan a Napoli magyar csatárának új klubja (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint az olasz harmadosztályon belül cserél klubot januárban Novothny Soma, akinek lehetséges váltásáról már korábban is írtunk.
dec. 28
12:03
Vitorlázás: újra az ausztrál szupermaxié a Sydney-Hobart (She)
Nyolcadik alkalommal nyerte meg a hagyományos Sydney–Hobart vitorlásviadalt a Wild Oats XI, ezzel rekordot döntött.
dec. 28
12:09
Taktikai Zóna: Mit ér a Barca Busquets nélkül? (Agroinform)
Busquetset éveken keresztül imádták a szakírók, de idén visszaesett. Lehet, hogy eljött Mascherano ideje?
dec. 28
12:21
NFL: visszatér az egyetemi ligába a 49ers vezetőedzője (She)
Eldőlt, hogy nem marad a San Francisco 49ers vezetőedzője Jim Harbaugh, aki 2013 februárjában Super Bowlt játszott a csapattal, amely az érkezése előtt nyolc szezonon át be sem jutott a rájátszásba. Harbaugh nemcsak a 49erst, az NFL-t is elhagyja, a New York Times információi szerint a Michigan egyetemi csapata kedden mutatja be a sajtónak.
dec. 28
12:23
Arsenal: Ez így nem mehet tovább, változás kell - Podolski (She)
Lukas Podolski, az angol Premier League-ben szereplő Arsenal labdarúgója változást szeretne – vagy távozna az „ágyúsoktól”, vagy több lehetőséget kapna Arsene Wengertől.
dec. 28
12:25
NB III: távozik a patinás fővárosi csapat vezetőedzője (She)
Közös megegyezéssel távozik posztjáról a labdarúgó NB III-ban szereplő BKV Előre vezetőedzője, Soós Imre – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
dec. 28
12:39
Videó: 2014 állatságai a csodatevő kutyaharapástól a kapuslopó tehénig (She)
A világ minden táján bukkantak már fel különböző állatok a futballpályákon. Ebben az évben sem volt ez másként, kutyától a sirályon át a kecskéig számos faj képviselője zavarta meg a mérkőzéseket különböző formában. Ezeket gyűjtöttük össze, következzenek tehát 2014 legnagyobb állatságai!
dec. 28
12:57
NBA - Megszakadt a Clippers jó hazai sorozata (Infostart)
A Toronto Raptors vendégként nyert a Los Angeles Clippers ellen az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) szombati játéknapján, ezzel megszakadt utóbbi csapat jó hazai sorozata.
dec. 28
13:15
Videó: társai nem engedték sírni a döbbeneteset hibázó Real-kapust (She)
A Sevilla labdarúgócsapata már húsz másodperc után megszerezte a vezetést a Real Madrid elleni korosztályos bajnoki mérkőzésen. A fővárosiak kapuját a Valencia és a spanyol válogatott korábbi kapusa, Santiago Canizares fia, Lucas védte. A fiatal játékos azonban a meccs megkezdése után borzalmasan elügyetlenkedett egy hazaadást, de amit ezután társaitól kapott...
dec. 28
13:17
Eurofutball: hazájába igazolt Vadócz legendás kalandtársa (She)
Kosztasz Kacuranisz 114-szeres görög válogatott labdarúgó a néhány hónapos indiai kalandja lezárultával a hazája bajnokságának kilencedik helyén álló Atromitoszba igazolt.
dec. 28
13:51
Anglia: Vicc, hogy itt nem bírnak egy nap két edzést - Magath (She)
Kiakadt az angol labdarúgókra Felix Magath német edző, aki szeptemberi kirúgásáig a másodosztályú Fulham menedzsereként dolgozott. A szakember szerint vicc, hogy az angol klubok játékosainak nehezükre esik egy nap két edzésen is részt venni.
dec. 28
13:57
NFL: Hatalmas izgalmak várhatóak az alapszakasz utolsó körében - tippek (Agroinform)
Az utolsó kört rendezik az NFL idei szezonjának alapszakaszában, mi pedig ismét nem fukarkodtunk a tippekkel.
dec. 28
14:27
FTC: Dibusz egyelőre nem gondolkodik a külföldi karrieren (She)
Dibusz Dénes, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros kapusa úgy érzi, jelenleg a legjobb helyen van a Fradinál, így egyelőre nem igazolna külföldre.
dec. 28
14:29
DVTK: van, amiben a Diósgyőr a Barcelona európai ellenpontja (She)
A katalán Sport szaklap kimutatást készített az európai bajnokság csapatainak átlagmagasságairól, s a legalacsonyabbnak talált Barcelona ellenpontjaként az NB I-es Diósgyőrt hozta ki legmagasabbnak a vizsgált európai élvonalak csapatai közül.
dec. 28
14:45
Atlético: megosztja a tábort Fernando Torres visszatérése (She)
Megosztja az Atlético Madrid szurkolótáborát a klub korábbi labdarúgója, Fernando Torres várható újbóli szerződtetése.
dec. 28
15:03
Premier League - A Manchester United nem bírt a Tottenhammel (Infostart)
A harmadik helyen álló Manchester United vendégként döntetlenre végzett a vasárnapnak hetedikként nekivágó Tottenhammel az angol labdarúgó Premier League 19. fordulójának nyitómérkőzésén.
dec. 28
15:03
PL: a Man. United döntetlent ért el a Spurs vendégeként (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 19. fordulójában a harmadik helyen álló Manchester United a hetedik Tottenham otthonába látogatott, és nagy küzdelem után 0–0-s döntetlent ért el.
dec. 28
15:21
Honvéd: Del Piero után Miccoli is a célkeresztben (She)
Olasz lapértesülés szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Bp. Honvéd szerződési ajánlatot tesz a rutinos támadónak, Fabrizio Miccolinak.
dec. 28
15:39
Sydney-Hobart - Nyolcadszor nyert a Wild Oats XI (Infostart)
Nyolcadik alkalommal nyerte meg a hagyományos Sydney-Hobart vitorlás viadalt a Wild Oats XI, ezzel rekordot döntött.
dec. 28
15:39
Videó: Neymar már a pályán autóba ült, hogy „megmentse” Robinhót (She)
Az eset egy brazíliai jótékonysági mérkőzésen történt, ahol a Real Madrid és az AC Milan korábbi csatára úgy döntött, hogy megsérül. A Barcelona klasszisa, a karácsonykor új szakállat növesztő Neymar azonnal a segítségére sietett, sőt, már a pályán autóba ült, hogy minél előbb a segítő kezek közé szállítsa barátját.
dec. 28
15:41
Darts-vb: elképesztő! Az újonc ismét topjátékost ejtett ki! (She)
A londoni Alexandra Palace-ban zajló dartsvilágbajnokság eddigi legnagyobb meglepetését Cristo Reyes okozta, aki miután a selejtezőről főtáblára jutott, már a második topjátékost búcsúztatta el a tornától.
dec. 28
15:43
Arsenal: a francia szívét összetörte a legjobbnak járó díj (She)
A maga kegyetlen módján tréfás eset történt Matheiu Flaminivel az Arsenal középpályásával a QPR 2–1-es legyőzését követően.
dec. 28
15:45
Válogatás: Az elmúlt évek legjobban elszúrt átigazolási szezonjai (Agroinform)
A két madridi óriás, az Öreg Hölgy, a Monaco és a Liverpool is ráfért a toplistára, ami a legrosszabb költőket illeti.
dec. 28
15:57
Világfutball: Platini megint sürgeti a fehér lap bevezetését (She)
Michel Platini, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke vasárnap, a hagyományos dubai sportkonferencián újult lendülettel beszélt tervéről, a fehér lap bevezetéséről.
dec. 28
15:59
Premier League: West Ham–Arsenal élőben az NSO-n! (She)
Vasárnap a Premier League-ben az Arsenal a West Ham Unitedhez látogat. Kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
dec. 28
16:15
Videó: A. Young és a labda rossz barátok voltak Londonban (She)
Bár gól nélküli döntetlennel ért véget a Tottenham–Manchester United mérkőzés az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 19. fordulójának nyitányán, több látványos jelenet is tarkította a két együttes összecsapását. Az MU játékosa, Ashley Young a következő két jelenet főszereplője, igaz, előbbin Hugo Lloris is közreműködik. Íme!
dec. 28
16:17
Női kézi: elbocsátották a magyarokat alázó kapitányt (She)
A Dán Kézilabda-szövetség vasárnap bejelentette, hogy január elsejei hatállyal felbontotta a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Jan Pytlick szerződését.
dec. 28
16:19
Chelsea: 10 millió eurót kínálnak a horvát gólvágóért (She)
Angol sajtóértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Chelsea labdarúgócsapatának képviselői szombaton Horvátországba utaztak, hogy tárgyalásokat kezdeményezzenek a HNK Rijekával Andrej Kramaric játékjogának megszerzéséért.
dec. 28
16:51
MU: Egy félidő álomfutball, egy félidő kínszenvedés - Van Gaal (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 19. fordulójában a Manchester United döntetlent játszott a Tottenham vendégeként. A találkozó után Louis van Gaal, a vendégek menedzsere elmondta, az első félidőben látottakkal elégedett volt, de a második játékrésszel már nem.
dec. 28
16:51
Veszélyezteti a focivébét az orosz válság (Blikk)
MOSZKVA – A sportot is kínosan érintheti az olaj- és rubelválság Oroszországban. Legalábbis erre utalt Vitalij Mutko (56) sportminiszter, aki elismerte, gondok vannak a 2018-as labdarúgó-világbajnokság rendezésének állami szerepvállalásával.
dec. 28
17:09
PL: döntetlent játszott Southamptonban a Chelsea (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 19. fordulójában a listavezető Chelsea a negyedik Southampton otthonába látogatott, és hiába támadott többet, 1–1-es döntetlen lett a vége.
dec. 28
17:09
Del Piero: Kispest vagy New York? (Blikk)
DELHI – Második felvonásához érkezhet Alessandro Del Piero (40) magyarországi esetleges szereplésének ügye. Egy olasz internetes oldal augusztus után ismét arról ír, hogy a világbajnok olasz csatár a Honvéd focicsapatához szerződhet.
dec. 28
17:11
Serie B: a Prágába tartó magyar padozott (She)
A Tamás Krisztiánt is foglalkoztató Varese 2–0-ra győzött a Ternana ellen hazai pályán az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában. A Prágába tartó magyar védő a kispadról nézte végig a meccset. Filkor Attila nem került be az Avellino keretébe a Brescia ellen 2–0-ra megnyert találkozón.
dec. 28
18:03
Premier League - Döntetlent játszott a Chelsea (Infostart)
A listavezető Chelsea döntetlent játszott a forduló előtt a negyedik helyen álló Southampton vendégeként az angol labdarúgó Premier League 19. fordulójának vasárnapi játéknapján.
dec. 28
18:03
Sevilla: pereskedés kezdődött az ETO téli szerzeménye miatt (She)
A spanyol Marca napilap beszámolója szerint a bosnyák Borac Banja Luka feljelentette a Sevillát a FIFA-nál korábbi játékosa, Miroslav Stevanovic ügyében, aki decemberben igazolt a Győri ETO-hoz.
dec. 28
18:05
Premier League: otthon botlott a City, derbit nyert az Arsenal (She)
A Manchester City hazai pályán kétgólos vezetés után 2–2-re végzett az újonc Burnleyvel az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 19. fordulójának vasárnapi játéknapján, így továbbra is hárompontnyi a hátránya az éllovas Chelsea mögött a tabellán. Az Arsenal folytatta jó sorozatát, az „ágyúsok” 2–1-re nyertek a West Ham United otthonában.

Keresés