2014. december 11. csütörtök

dec. 11
0:06
NS: Örülnek Dárdainak; Bázeli csoda; Tomoriéknak a csoportelsőség a tét - csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk:
dec. 11
1:00
BL: Fantasztikus, Messi a világ legjobbja - David Luiz (She)
A Barcelona nyerte meg a labdarúgó Bajnokok Ligája F-csoportját, miután hazai pályán 3–1-re győzött a PSG ellen. A találkozó után a katalánok részéről Luis Enrique és Luis Suárez, míg a párizsiaktól David Luiz, Zlatan Ibrahimovic és Laurent Blanc értékelt.
dec. 11
5:51
Karácsonyi Cimborafesztivál (Behaviour)
Jótékonysági zenei maraton december 20-án 10-től 10-ig.
dec. 11
7:00
Bajnokok Ligája - A nyolcaddöntő mezőnye (Infostart)
A labdarúgó Bajnokok Ligája legjobb 16 csapata között négy német, három-három spanyol és angol, és két francia csapata mellett egy-egy portugál, ukrán, svájci és olasz együttes szerepel.
dec. 11
7:18
Női kézilabda Eb - Kiesett a társházigazda horvát csapat (Infostart)
A magyarokkal társházigazda horvát csapat nem juthat középdöntőbe a női kézilabda Európa-bajnokságon, miután második csoportmérkőzését is elveszítette.
dec. 11
7:18
NBA: a Miamit elpáholták; ki állítja meg a Warriorst? (She)
A Golden State Warriors hazai pályán fantasztikus utolsó negyedbeli (32–17) játékának köszönhetően tizenkét ponttal megverte a Houston Rocketset az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján, ezzel egyhuzamban a 14. győzelmét aratta. A Los Angeles Clippers zsinórban kilencedszer, az Atlanta Hawks nyolcadszor nyert, míg a Miami Heat a félidei döntetlen…
dec. 11
7:36
NHL: ötödször nyert a Ducks, otthon kapott ki a Detroit (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában zsinórban az ötödik mérkőzését nyerte meg az Anaheim Ducks – ezúttal az Edmonton Oilersnél bizonyult jobbnak pályaválasztóként minimális különbséggel –, míg három győztes meccs után kapott ki a Red Wings: a Toronto Maple Leafs elleni detroiti ütközet 1–1-es 65 perc után szétlövéssel dőlt el.
dec. 11
7:54
El: csoportzárás ma, Dzsudzsák Eindhovenben - program (She)
A labdarúgó Európa-liga-csoportkör hatodik, utolsó fordulójának mérkőzéseit rendezik ma meg, a nap végére kialakul az állva maradó 32-es mezőny, amelybe nyolcan a BL-ből csatlakoznak be. A csütörtöki programból magyar szemmel kiemelendő a Dinamo Moszkva eindhoveni fellépése: Dzsudzsák Balázs ismét a PSV stadionjában léphet pályára, de ezúttal vendégként.
dec. 11
7:56
Női kézi Eb: magyar-spanyol és norvég-dán - program (She)
Már nem a továbbjutás, hanem a középdöntőbe vitt pontok az igazi tétje a Magyarország–Spanyolország, valamint a Norvégia–Dánia találkozónak a női kézilabda Európa-bajnokság A-, illetve B-csoportjában. Amelyik csapat ma két pontot gyűjt be, az jó pozícióba kerül a folytatásban.
dec. 11
7:57
75 napig kitartottak a tüntetők Hongkongban (Behaviour)
A Foglald el a központot! engedetlenségi mozgalom látványos szakaszának vége, de a diákok, aktivisták hallatni fogják a hangjukat.
dec. 11
8:12
Női kézi Eb: magyar-spanyol és norvég-dán - program (She)
Már nem a továbbjutás, hanem a középdöntőbe vitt pontok száma az igazi tétje a Magyarország–Spanyolország, valamint a Norvégia–Dánia találkozónak a női kézilabda Európa-bajnokság A-, illetve B-csoportjában. Amelyik csapat ma két pontot gyűjt be, az jó pozícióba kerül a folytatásban.
dec. 11
8:15
Mégis bűncselekmény árnyékolja a Szerb utcai lakásvásárlást? (Behaviour)
A házban Habony Árpád miniszterelnöki tanácsadónak is van egy bérelt lakása.
dec. 11
8:30
Paks: az elmaradt meccs ellenére is siker a hétvégén (She)
Bár a Paks–Nyíregyháza NB I-es bajnoki labdarúgó-mérkőzés elmaradt a hétvégén, a tolnai klub nem maradt siker nélkül. A múlt héten meghirdetett adventi adománygyűjtő akcióval több ládányi ruhát gyűjtöttek össze a rászorulóknak.
dec. 11
8:32
F1: kevesebb pénzért Button lehet Alonso csapattársa (She)
A legfrissebb hírek szerint Jenson Button lehet a 2015-ös idényben Fernando Alonso csapattársa a McLaren Formula–1-es istállójánál.
dec. 11
8:34
Ifi BL: kilenc csapat közös - kialakult a legjobb 16 mezőnye (She)
Az UEFA Ifjúsági Ligában is kialakult a legjobb tizenhat mezőnye. A felnőtteknél továbbjutók közül kilenc együttesnek (Atlético Madrid, Real Madrid, Arsenal, Manchester City, Barcelona, Chelsea, Schalke, Sahtar Doneck, Porto) a korosztályos csapata is bejutott az egyenes kieséses szakaszba. A Manchester City U19-esei hibátlan mutatóval zárták a csoportküzdelmeket.
dec. 11
8:48
Videó: Neymar csavarása és Nasri kapufás bombája - TOP 5 BL-gól (She)
A Bajnokok Ligája szerdai játéknapján Barcelonától Münchenig 22 gól esett 8 mérkőzésen. Mi kiválogattuk a legszebb ötöt: akad közöttük bivalyerős távoli lövés, pazar összjáték és okos csavarás egyaránt. Ön szerint melyik a legszebb? Szavazzon!
dec. 11
9:00
Borkai Zsolt: esély Budapest számára (Metropol)
A MOB üdvözölte a Nemzetközi Olimpiai Bizottság döntését, mely szerint csökkenhetnek az olimpiák rendezésének költségei.
dec. 11
9:27
Vélemény: Íme az NB I 12. játékosai! (Agroinform)
Az ultrák már hónapok óta távol maradnak a bajnokiktól. De kinek jó ez? Mindenki csak veszít, de az MLSZ nem alkuszik.
dec. 11
10:00
MU: Vidics visszatér, Van Gaal megegyezett az Interrel - sajtóhír (She)
Angol sajtóértesülések szerint a Manchester United holland menedzsere, Louis van Gaal megegyezett az Internazionale vezetőivel a szerb labdarúgó, Nemanja Vidics visszavételéről.
dec. 11
10:02
Videó: lovagnak öltözött a Barca védője a PSG-meccs előtt - MÉM (She)
Középkori lovagnak öltözött Gerard Piqué, az FC Barcelona világbajnok védője a csoportelsőségről döntő, Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt. Lehet, hogy a „páncéling” hozott szerencsét a katalán együttesnek a 3–1-re megnyert meccsen?
dec. 11
10:36
NBA - Meghatározó játékosai nélkül is nyert a címvédő Spurs (Infostart)
A címvédő San Antonio Spurs négy meghatározó játékosa nélkül is győzött a vendég New York Knicks ellen az észak-amerikai kosárlabdaliga szerdai játéknapján.
dec. 11
10:36
Asztalitenisz: Póta román rivális ellen kezd a wt-döntőben (She)
„Az év egyik legfontosabb célja volt, hogy eljussak a World Tour-sorozat fináléjába” – mondta a jelenlegi első számú magyar asztaliteniszező, a világranglistán a 18. helyen álló Póta Georgina.
dec. 11
10:39
Bajnokok Ligája: Akár egy Real-Juventus és Barcelona-Manchester City is összejöhet (Agroinform)
A City revansot vehet a Barcelonán, míg összejöhet a Real-Juve klasszikus is.
dec. 11
10:54
Magyar bronzérem a fitnesz- és testépítő-vb-n (Infostart)
Harmadik helyen végezett Füzi Krisztina az indiai Mumbaiban rendezett WBPF fitnesz- és testépítő-világbajnokságon.
dec. 11
10:54
Jótékonyság: dedikált válogatott mezek árverésével segítenek (She)
Három különböző csapatsportágunk egy-egy, játékosok által dedikált válogatott mezével igyekeznek segíteni a szervezők két különböző alapítvány működésében.
dec. 11
11:12
BL: a brazilok és a Chelsea viszi a prímet, BATE-rekord - gólelemzés (She)
Véget ért a labdarúgó Bajnokok Ligája 2014–2015-ös idényének csoportköre, így ideje áttekinteni, mi is történt az elitsorozatban szeptember közepe óta. Gólelemzésünk következik.
dec. 11
11:14
Videó: Suárez ismét támadott - ezúttal Thiago Silvát rúgta meg (She)
Újfent megvillantotta sötét énjét Luis Suárez. Az FC Barcelona harapós természetű csatára a Paris Saint-Germain elleni, a csoportelsőségről döntő, 3–1-re megnyert Bajnokok Ligája-találkozón – melyen az uruguayi szerezte az utolsó gólt – egy teljesen ártalmalan szituációban lépett be a párizsi Thiago Silva elé, majd a brazil lábai között erőteljesen hátrarúgott. Sajnos a világklasszis védő a…
dec. 11
11:15
Megfeneklett Bárka: Józsefváros dönthet a sorsáról (Behaviour)
Seress Zoltán igazgató szerint a 2015-ös támogatás "lenullázása" a színház megszűnését vetíti előre.
dec. 11
11:30
Légiósok: Dzsudzsák lábát aranyba öntik a PSV-nél - fotó (She)
Óriási megtiszteltetés érte Dzsudzsák Balázst, a PSV korábbi szélsőjét, aki a Dinamo Moszkva játékosaként éppen az eindhoveni csapat elleni Európa-liga-mérkőzésre készül. A magyar válogatott labdarúgó lábát aranyba öntik a holland egyesületnél.
dec. 11
11:48
F1: Alonso és Button a McLaren két pilótája - hivatalos (She)
A McLaren-istálló csütörtökön bejelentette, hogy a 2015-ös szezonban Fernando Alonso és Jenson Button vezeti a Honda-motorral hajtott F1-es autóit.
dec. 11
11:51
Női kézilabda Eb: Karcsú a bizalom a lányokban, pedig nyernünk kell (Agroinform)
Ha vereséget szenvedünk a spanyol gárdától az elődöntős álmok alighanem szerte is foszlanak.
dec. 11
12:24
Női kézi Eb: a csinos spanyol ellen Görbicz segít a kapusoknak (She)
A 18 találatával az Eb góllövőlistáját vezető Carmen Martín ellen külön készül a magyar női kézilabda-válogatott, amely este Spanyolországgal játszik a női kézilabda Európa-bajnokságon. A mérkőzés előtt Németh András, Kovacsics Ankó, Kiss Éva és Macarena Aguilar nyilatkozott az NSO Tv-nek.
dec. 11
12:26
Pécs: Jarni „vért, verejtéket és könnyeket” ígér januárra (She)
Szerda este megtartotta évadzáró bankettjét az NB I-ben szereplő Pécsi MFC, amelynek vezetői közölték a játékosokkal: január 8-án várják őket a téli felkészülés első edzésére.
dec. 11
12:27
PM: útonállás az M0-ás fizetőssé tétele (Behaviour)
A PM elnökségi tagja szerint hatalmas dugók lesznek, nagyon megnő a zaj- és a légszennyezés.
dec. 11
12:42
Légiósok: az év legjobbja büszke, hogy megkapta a díjat (She)
Mint arról már beszámoltunk, a Magyar Labdarúgó-szövetségnél a Bundesligában szereplő Hoffenheim csatára, Zeller Dóra érdemelte ki az év legjobb női játékosának járó elismerést. A díjazott boldogan értékelt klubja honlapjának.
dec. 11
13:00
FTC: „Megállapodtunk, hogy Leonardo nem igazol más magyar klubhoz” (She)
Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója szerint Leonardo aligha tér vissza az NB I-be – a brazil tegnap számára szimpatikus magyar megkeresésről számolt be, amely nem a Fradié, ahová pedig szívesen jönne vissza egyszer, ha már nem Thomas Doll lesz a vezetőedző –, hiszen távozásakor aláírta azt a papírt, amelyben kétéves kötelezettséget vállalt arra vonatkozóan, hogy másik magyar…
dec. 11
13:02
Videó: Neymar CR7-nek üzent a „műesős” gólörömével? (She)
Rendhagyó módon ünnepelte a PSG ellen szerzett gyönyörű gólját Neymar, az FC Barcelona klasszis labdarúgója. A brazil támadó a szerdai mérkőzésen a találata után elmutogatott egy műesést, amivel talán az előző esti Real Madrid–Ludogorec meccsen vitatható büntetőt összehozó Cristiano Ronaldónak üzent. Döntse el ön, hogy a portugál világsztárnak szólt-e a furcsa ünneplés!
dec. 11
13:03
Téli sportok: Vajon Davosban is folytatódik a norvég dominancia? (Agroinform)
Íme a hétvégi téli sport kínálat, tippekkel, hasznos infókkal megfűszerezve.
dec. 11
13:18
NB II: távozik a kameruni-magyar támadó Kövesdről (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő Mezőkövesd Zsórytól az ősszel magyar állampolgárrá vált kameruni támadó, Menougong George.
dec. 11
13:20
Férfi kosár: Hangát is be lehet szavazni az All-Star-gálára (She)
2015. január 17-én Veronában, immár 33. alkalommal rendezik meg az olasz férfi kosárlabda-bajnokság hagyományos All-Star-gáláját. Idén a Serie A-ban pattogtató kiválóságunk, Hanga Ádám is ott van a beszavazható jelöltek között. December 15-ig voksolhatunk.
dec. 11
13:21
DK: el a kezekkel az M0-stól! (Behaviour)
Előzetes egyeztetés és számítások nélkül döntött úgy a kormány, hogy az M0 egy jelentős része fizetős lesz.
dec. 11
13:36
Szavazás: teljes az F1-es mezőny, melyik páros a legerősebb? (She)
A McLaren csütörtökön hivatalossá tette, hogy Fernando Alonso és Jenson Button ül az autóiban a 2015-ös F1-es idényben. Ezzel kialakult a sorozatban biztosan induló kilenc istálló felállása. Ön szerint a csapat erősségét figyelmen kívül hagyva melyik a legjobb duó?
dec. 11
13:38
Juventus: Valdés beajánlotta magát, Buffon helyére pályázik (She)
A Sky Sport Italia értesülései szerint a súlyos térdsérülése után a Manchester United edzéseit látogató Víctor Valdés beajánlotta magát az olasz bajnok Juventushoz.
dec. 11
13:40
Liverpool: heti 27 millió forint elfogadhatatlan a szélsőnek (She)
Angol lapértesülés szerint a Liverpool labdarúgócsapata heti 70 ezer fontos (mai árfolyamon 27 millió forint) fizetéssel szeretné magához kötni Raheem Sterlinget, a 20 éves szélső azonban ennél jóval többet szeretne kapni.
dec. 11
13:48
Megszúrtak egy párizsi szurkolót Barcelonában (Metropol)
A férfit. akit mellkasi sérülésekkel szállították kórházba a szerdai 3-1-re elveszített mérkőzésen szúrták meg.
dec. 11
13:54
Barcelona: megszúrtak egy párizsi szurkolót a BL-meccs után (She)
Megszúrták a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának egyik szurkolóját Barcelonában a katalán együttessel szemben 3–1-re elveszített szerdai Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés után.
dec. 11
13:56
Spanyolország: a „félelmetes” Suárezzel erősít a Villarreal (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División) szereplő Villarreal vezetőedzője, Marcelino elégedetten beszélt együttese erősítéséről, Leonardo Suárezről.
dec. 11
14:06
Thomas Doll szerződést hosszabbított a Ferencvárossal (Metropol)
48 éves német szakember egy évvel ezelőtt vette át a zöld-fehérek irányítását.
dec. 11
14:12
Alonso és Button versenyez a McLarennél (Infostart)
A kétszeres világbajnok Fernando Alonso és a 2009-ben vb-győztes brit Jenson Button alkotja a Forma-1-es McLaren istálló 2015-ös pilótapárosát.
dec. 11
14:12
Inter: „Vidics az MU-ban? Ennek nincs semmi értelme!” (She)
Bár a sajtóhírek arról számoltak be, hogy Nemanja Vidics visszatér a Manchester United labdarúgócsapatához, de ügynöke szerint erről szó sincs.

Keresés