2014. december 14. vasárnap

dec. 14
0:06
Férfi vízilabda ob I - Az UVSE legyőzte a Kaposvárt (Infostart)
Bár félidőben még vesztésre állt, a mérkőzés második felében előbb egyenlített, majd a győztes gólt is megszerezte az újonc UVSE a Kaposvár ellen az E.ON férfi vízilabda ob I 10. fordulójának zárómérkőzésén a Hajós uszodában.
dec. 14
0:06
MLS: Houllier a csábító, a Red Bulls kivetette hálóját Gerrardra (She)
Az angol Telegraph értesülései szerint a New York Red Bulls labdarúgócsapata megkísérli megszerezni a Liverpool csapatkapitányát, Steven Gerrardot, amennyiben a Pool középpályása nem tud megegyezni a vezetőkkel szerződése meghosszabbításáról.
dec. 14
0:24
NS: remek siker Debrecenben; Hajnal tervei; elemezzük a BL-­t - vasárnap (She)
Nagyszerű kezdet és nagyszerű vég! A Nemzeti Sport tudósítói csapata három oldalon keresztül, interjúkkal és statisztikákkal fűszerezve jelentkezik a Főnix Csarnokból, ahol Németh András válogatottja elképesztő akarással küzdve győzött Románia ellen az Eb-középdöntőbeli mérkőzésen. Minden, ami kézilabda Eb: keresse a vasárnapi NS-t!
dec. 14
0:42
La Liga: nyert a Málaga, megelőzte a Villarrealt (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság szombati záró mérkőzésén a Málaga Samu góljával 1–0-s győzelmet aratott a Celta Vigo ellen, ezzel a hatodik (már Európa-liga-indulást érő) helyre lépett előre a tabellán.
dec. 14
6:42
Kosárlabda: Hanga pontjai is kellettek a Roma legyőzéséhez (She)
Az olasz élvonalbeli bajnokságban az Avellibno Hanga Ádám pontjainak is köszönhetően 74–70-re nyert hazai pályán a Virtus Roma ellen.
dec. 14
7:00
Profi boksz: Bradley nem nyert az argentin exfutballista ellen (She)
A váltósúlyú amerikai Timothy Bradley (31–1–1, 12 K.O.) az áprilisi, Manny Pacquiao elleni vereséget követően az argentin Diego Chaves (23–2–1, 19) ellen döntetlennel tért vissza ringbe a Las Vegas-i gálán.
dec. 14
7:18
Profi boksz: Khan nagy fölénnyel győzött Alexander ellen (She)
A Bradley–Chaves csata mellett egy másik gálán, egy ugyancsak váltósúlyú összecsapáson találkozott Las Vegasban a brit Amir Khan (30–3–0, 19) és az amerikai Devon Alexander (26–3–0, 14).
dec. 14
7:54
NBA: a Golden State Dallasban is aratott, visszatért Howard (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában tovább nyújtotta győzelmi szériáját a Golden State. A ligát vezető, sorozatban 15. sikerét arató Warriors ezúttal Dallasban nyert 105–98-ra, köszönhetően elsősorban Stephen Curry remeklésének, aki 29 pontot szórt. A Golden State mögött a Nyugati főcsoportban (és a teljes ligát tekintve is) második helyen álló Memphis…
dec. 14
8:48
NB II: szerdán eldőlhet, Márton marad-e a Kaposvár edzője (She)
Sólyom Sándor, az NB II Kaposvár labdarúgócsapatának új többségi tulajdonosa a Nemzeti Sport Online-nak kommentálta a lehetséges edzőváltásról szóló híreket, elmondta hogy egyelőre erről nincs szó, szerdán beszél először Márton Gábor vezetőedzővel a jövőről.
dec. 14
8:50
NHL: az Islanders véget vetett a Blackhawks sorozatának (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának szombati játéknapján a Maple Leafs a Red Wings felett aratott győzelmével már négymérkőzéses győzelmi szériát tudhat magáénak, a Chicago Blackhawksnak pedig az New York Islanders állta útját, így megszakadt a nyolcmeccses sikersorozata. A Blue Jackets szétlövésben múlta felül a Penst, a Capitals Nicklas Bäckström mesterhármasával…
dec. 14
8:52
Ajánló: MU-Liverpool, pályán a Juve és az Atlético - program (She)
Vasárnap a futball szerelmeseinek érdemes gyorsan ebédelni, ugyanis délben az Espanyol-Granada spanyol bajnokival megkezdődik szokásos hét végi nagyüzem. Ha valaki félóra után elunja a kisebb barcelonai csapat játékát, akkor sincs gond, 12.30-tól már jön is a Juventus–Sampdoria, amelyet a nap rangadója, a Manchester United–Liverpool találkozó követ. Íme, a program!
dec. 14
8:54
Női kézi Eb: kezdés Zágrábban, svéd-francia - program (She)
Ma a horvátországi ágon is megkezdődnek a középdöntő küzdelmei a női kézilabda Európa-bajnokságon.
dec. 14
9:06
Videó: vérző fejjel vitték az öltözőbe a Schalke edzőjét (She)
Sven Hübschner rosszabbul járt, mint Lionel Messi, akit nemrég egy palackkal dobtak fejbe. A Köln elleni  vesztes hazai mérkőzésen (1–2) egy szurkoló Zippo öngyújtóval célozta meg a Schalke pályaedzőjét, ami végül célt is ért. A megdobott trénernek vérzett a feje, így be kellett kísérni az öltözőbe. Íme!
dec. 14
10:03
Férfi kézilabda: Ezer sebből vérző ellenfél vár Nagy Lászlóékra (Agroinform)
Utolsó idegenbeli mérkőzését játssza az évben a magyar bajnok, amely ezúttal Szkopjéban a Metalurgot falhatja fel.
dec. 14
10:36
PL: az MU-Liverpool Rodgers utolsó esélye, felkészül Klopp? (She)
Vasárnap 14.30 órakor a Premier League-ben összecsap a 16. forduló rangadóján a tabella harmadik helyét elfoglaló Manchester United a kilencedik Liverpoollal. A helyiek által gyakran csak „angol el Clásicóként” emlegetett találkozónak hatalmas a tétje, különösen Brendan Rodgers számára.
dec. 14
10:54
Póta harmadikként zárt Bangkokban (Infostart)
Póta Georgina harmadik lett a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség (ITTF) World Tour-sorozatának egymillió dollár összdíjazású döntőjében, Bangkokban, miután a vasárnapi elődöntőben alulmaradt az esélyesebb japán Isikava Kaszumival szemben.
dec. 14
10:54
Liverpool: Balotelli számára volt csapata lehet a menedék? (She)
Több angol és olasz lap is arról cikkez, hogy Mario Balotellit, az angol Premier League-ben szereplő Liverpool labdarúgóját Roberto Mancini, az Internazionale vezetőedzője visszacsábítaná Olaszországba.
dec. 14
11:30
Válogatott: „Magyarország hív” - Szabics még tárgyal a Sturmmal (She)
Szabics Imre hivatalos Facebook-oldalán tudatta rajongóival, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hivatalosan is felkérte, legyen Dárdai Pál segédedzője a válogatottnál.
dec. 14
11:48
Női kézi Eb: két svéd a csoportkör álomhetesében, Bíróé a legszebb védés (She)
A csoportkör után az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) összeállította az Eb első szakaszának álomcsapatát.
dec. 14
11:50
Videoton: „Nem ígérjük, hogy mindenkit meg tudunk tartani” (She)
Burcsa Győző, a Videoton labdarúgócsapatának klubigazgatója a vidi.hu-nak szurkolói kérdésekre válaszolt. A sportvezető beszélt a játékospolitikáról, hosszú távú célokról.
dec. 14
12:06
Asztalitenisz: Póta harmadik lett a World Touron Bangkokban (She)
Póta Georgina harmadik lett a Nemzetközi Asztalitenisz-szövetség  (ITTF) World Tour-sorozatának egymillió dollár összdíjazású döntőjében, Bangkokban, miután a vasárnapi elődöntőben alulmaradt az esélyesebb japán Isikava Kaszumival szemben.
dec. 14
12:24
Videó: elöntötte a víz a pályát - szivaccsal próbálták felitatni (She)
Állt a víz a pályán, de így is lejátszották szombaton a Cruz Azul–Western Sydney Wanderers mérkőzést a labdarúgó-klubvilágbajnokság negyeddöntőjében. A találkozó félidejében a pályamunkások szivacsokkal próbálták felitatni a rengeteg vizet a pályáról, több-kevesebb sikerrel.
dec. 14
12:42
Serie A: Juventus–Sampdoria élőben az NSO-n! (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 15. fordulójában az éllovas Juventus az ötödik Sampdoria ellen lép pályára. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
dec. 14
13:00
NFL: a potenciális 1/1-es irányító lett a legjobb egyetemista (She)
Az Oregon Ducks irányítója, Marcus Mariota nyerte el az egyetemi amerikaifutball-bajnokság (NCAA) legnagyobb egyéni elismerésének számító Heisman-trófeát, amelyet minden évben a szezon legértékesebb játékosának ítélnek oda. A profik (NFL) között eközben a 15. forduló vasárnapi játéknapjára készülnek, Julio Jones, a Falcons – utóbbi hetekben parádézó – elkapója nem biztos, hogy pályára lép a…
dec. 14
13:03
NFL: Csoportdöntő következik Dallasban, mészárlás lehet Seattle-ben (Agroinform)
A Dallas és a Philly egymás közt dönthetik el, ki nyerje az NFC Eastet. A Seattle ismét megcsaphatja a Friscót.
dec. 14
13:54
NHL - Simán nyert a ligaelső (Infostart)
A ligaelső Anaheim Ducks csapata simán, 4-1-re nyert a Winnipeg Jets vendégeként az észak-amerikai profi jégkorongbajnokságban (NHL).
dec. 14
13:54
Nyíregyháza: „Mindenki csatárt keres, mi is - lehetőleg ingyen” (She)
Mátyus János, a Nyíregyháza labdarúgócsapatának vezetőedzője a Nemzeti Sportnak nyilatkozott a téli felkészülésről, a keretben várható változásokról.
dec. 14
13:56
Videó: mély alvásból ébresztették a drukkert az első félidő után (She)
A horvát válogatott 26–24-re kikapott a németektől a női kézilabda Európa-bajnokság C-csoportjában. A társházigazdák egyik szurkolója olyannyira unatkozott a mérkőzésen, hogy el is aludt rajta. A második félidőre azonban felébresztették a drukkert, aki egy finom kézmozdulattal jelezte a kameráknak, most már figyel.
dec. 14
13:58
Barcelona: Tajti beállítása sem segített, kikaptak a katalánok (She)
Tajti Mátyás csereként tizenegy percet játszott a spanyol FC Barcelona U17-es együttesében, amely hazai pályán 1–0-ra kikapott a közvetlen rivális Gironától.
dec. 14
14:12
Női kézilabda Eb - A dánok elleni győzelemmel teljesíthető a cél (Infostart)
Amennyiben a magyar női kézilabda-válogatott hétfőn legyőzi a dán csapatot a magyar-horvát közös rendezésű Európa-bajnokság debreceni középdöntőjében, akkor biztosan teljesíti a célkitűzést, a hat közé jutást, egyben megnyílik a lehetősége, hogy akár az elődöntőt is elérje.
dec. 14
14:12
PMFC: horvát U21-es válogatott érkezik - sajtóhír (She)
Horvát sajtóhírek szerint Robert Jarni hívására Pécsen folytatja a pályafutását a 25 éves horvát védő, a korábban az U21-es válogatottban is játszó, a HNK Rijekában nevelkedett Mario Tadejevic.
dec. 14
14:12
Elhunyt az ATV volt munkatársa (Behaviour)
dec. 14
14:14
La Liga: néhány percet kellett volna még kibírniuk tíz emberrel (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 15. fordulójában az Espanyol 2–1-re legyőzte a Granadát, amely a 82. perctől emberhátrányban játszott Juan Carlos piros lapja miatt. A barcelonai csapat a 90. percben, még a háromperces hosszabbítás előtt szerezte meg a győztes találatot. A vendégcsapat ezzel sorozatban tizenegyedik bajnokiján maradt nyeretlen. Az Espanyol tizenhét…
dec. 14
14:16
Honvéd: az olasz sajtó is Cordella „kelendőségéről” ír (She)
Az olasz sajtó ismételten beszámolt arról, amiről brit lapértesülések szerint korábban már hírt adtunk: az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Crystal Palace érdeklődik a Budapest Honvéd sportigazgatójaként dolgozó Fabio Cordella iránt.
dec. 14
14:30
Serie A: megszakadt a Juventus nagy hazai sorozata (She)
Huszonöt sorozatban megnyert hazai bajnoki után 1–1-re végzett a Sampdoriával a Juventus az olasz élvonalbeli bajnokság (Serie A) 15. fordulójában. A torinóiak Patrice Evra góljával kerültek előnybe az első félidőben, de a szünet után Manolo Gabbiadini egyenlíteni tudott.
dec. 14
14:42
Póta harmadikként zárt Bangkokban (Metropol)
Póta Georgina harmadik lett a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség World Tour-sorozatának egymillió dollár összdíjazású döntőjében.
dec. 14
15:00
Nem bírt a Juve a Sampdoriával (Metropol)
A címvédő és listavezető, a Bajnokok Ligájában nyolcaddöntős Juventus 1-1-es döntetlent játszott a vendég Sampdoriával.
dec. 14
15:06
Videó: alacsonyan szállt a cipő a Juve-meccsen (She)
A Juventus 1–1-es döntetlent játszott odahaza a Sampdoriával az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában. Az összecsapás első félidejének végén Stefano Okaka Chuka akkora lendülettel küldte kapura a labdát, hogy a cipője a tizenhatosig repült. Íme!
dec. 14
15:08
Serie A: Genoa-Roma rangadó élőben az NSO-n! (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 15. fordulójában a második helyen álló Roma a harmadik Genoa otthonába látogat. Kövesse velünk a találkozó alakulását folyamatosan frissülő, szöveges tudósításunk segítségével!
dec. 14
15:42
Sílövészet: finn és francia siker az üldözéses versenyben (She)
Vasárnap a férfiak és a nők üldözéses versenyével folytatódott a sílövők világkupa-sorozata az ausztriai Hochfilzenben. Előbbieknél a francia Martin Fourcade, utóbbiaknál pedig a finn Kaisa Mäkäräinen szerezte meg a győzelmet.
dec. 14
15:44
Barca: 22 meccs, 22 különböző kezdő; zsebben a Real bajnoki címe? (She)
A spanyol élvonalbeli FC Barcelona gól nélküli döntetlent játszott a Getaféval szombaton a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 15. fordulójában. Ez volt a katalánok 22. tétmérkőzése a szezonban, Luis Enrique, a katalánok vezetőedzője pedig idénybeli 22. kezdőcsapatát küldte pályára.
dec. 14
15:45
Klub-vb: Egyáltalán nem mehet biztosra a Real Madrid - Menotti (Agroinform)
A Real Madrid kedden már Marokkóban játszik, ahol a Klubvilágbajnokság elődöntőjében a Cruz Azul lesz az ellenfele.
dec. 14
16:00
Videó: Ronaldo testőre még a játékvezetőre is ráijesztett (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában a Real Madrid 4–1-re nyert az Almería otthonában. A találkozó után Cristiano Ronaldónak a testőre még a pályára is bemehetett a „királyiak″ sztárjának testi épségére ügyelni. Íme!
dec. 14
16:00
Freestyle Sí és Snowboard VB Kreischbergen (Síelők)
2015. január 15. és 25. között rendezik meg egyidejűleg a FIS Freestyle Sí valamint a Snowboard Világbajnokságot, mégpedig a magyarok kedvenc síterepén, a stájerországi Kreischbergen. Az osztrák szervezők körülbelül hatvanezer nézőt várnak a rendkívül látványos versenyekre.
dec. 14
16:18
Klub-vb: rossz a pálya állapota, a Real 400 km-rel odébb játszik (She)
Más helyszínen rendezik meg a keddi Cruz Azul–Real Madrid találkozót a Marokkóban zajló labdarúgó-klubvilágbajnokságon.
dec. 14
16:20
Női kézi Eb: A bírók jelentették a különbséget - Bradeanu (She)
A román sajtó a rossz hajrát és a hajrára elfáradó Cristina Neagut jelöli meg a Magyarország elleni Európa-bajnoki vereség okaként, és természetesen a játékvezetésről is esett szó a sportlapokban.
dec. 14
16:22
Sífutás: norvég fölény a sprintversenyeken is (She)
A svájci Davosban férfi és női szabad stílusú sprintversennyel folytatódott a sífutók világkupája. Előbbieknél a norvég Finn Haagen Krogh, utóbbiaknál pedig honfitársnője, Ingvild Flugstad Östberg győzött.
dec. 14
16:36
PL: a Manchester United legyőzte a Poolt a rangadón (She)
A Manchester United nyerte az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 16. fordulójának rangadóját: 3–0-ra legyőzte a Liverpoolt hazai pályán, ezzel sorozatban hatodik bajnokiját is megnyerte Louis van Gaal csapata.
dec. 14
16:54
Videó: így kontrázta le a Poolt Touré labdavesztése után az MU (She)
Mint megírtuk, a Manchester United Wayne Rooney, Juan Mata és Robin van Persie góljával 3–0-ra legyőzte a Liverpoolt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában. Íme, a találkozó góljai!
dec. 14
16:56
Síugró-vk: Freund nyerte egy sorozat után (She)
Az oroszországi Nyizsnij Tagilban vasárnap egyéni versennyel folytatódott a sírugrók világkupa-sorozata. A szél miatt végül egy ugrás alapján hirdettek végeredményt, s így a győzelmet a német Severin Freund szerezte meg a norvég Anders Fannemel és az osztrák Stefan Kraft előtt.

Keresés