2014. december 14. vasárnap

dec. 14
17:12
Liu Shaolin ezúttal bronzot nyert (Infostart)
Liu Shaolin Sándor a szombaton 500 méteren nyert ezüst után vasárnap 1000 méteren harmadik lett a rövidpályás gyorskorcsolyázók sanghaji világkupaversenyén.
dec. 14
17:12
Serie A: nyert a Roma, egy pontra megközelítette a Juvét (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában a tizenegyest hibázó Roma idegenben 1–0-ra megverte a 29. perctől emberhátrányban játszó Genoát, ezzel egy pontra megközelítette a Sampdoria ellen botló listavezető Juventust. Az Udinesén Antonio Di Natale gólja sem segített a Verona ellen, a sereghajtó Parma nem bírt a Cagliarival.
dec. 14
17:14
Törökország: Futács meglőtte első gólját az élvonalban - videó (She)
A Futács Márkót végig a soraiban tudó Mersin Idmanyurdu hazai pályán 1–1-es döntetlenre végzett a Kayseri Erciyesporral a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának vasárnapi játéknapján. A házigazda gólját a magyar csatár szerezte, aki először volt eredményes a Mersin színeiben az első osztályban.
dec. 14
17:16
Videó: Futács öröme - így lőtt pontot érő gólt a magyar légiós (She)
Futács Márkó juttatta vezetéshez a Mersin Idmanyurdut a Kayseri Erciyesspor elleni török élvonalbeli bajnoki labdarúgó-mérkőzés 35. percében. Nem sokáig örülhetett azonban csapata, a második félidő elején ugyanis Anil Karaer találatával egyenlítettek a vendégek, s ezzel beállították a végeredményt. A magyar légiós korábban úgy nyilatkozott, már csak egy gól hiányzik neki a Mersinben, most…
dec. 14
17:30
Női kézi Eb: sima győzelem, Montenegró héttel nyert a németek ellen (She)
A magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének II. csoportjában Montenegró 27–20-ra legyőzte Németországot.
dec. 14
17:32
Bundesliga: a jubileumi gól egy pontot ért a Gladbachnak (She)
A Bundesliga 15. fordulójának vasárnapi játéknapján a Bayer Leverkusen hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Mönchengladbachhal.
dec. 14
17:42
A Liverpool ellen folytatta menetelését a MU (Metropol)
Sorozatban hatodik győzelmét aratta a rossz rajt után már harmadik Manchester United az angol labdarúgó-bajnokságban.
dec. 14
17:44
Győzelmükkel reménykedhetnek a montenegróiak (Metropol)
A montenegrói válogatott hét góllal nyert a német csapat ellen Zágrábban a horvát-magyar eb-n.
dec. 14
18:06
Döntetlennel őrizte meg hazai veretlenségét a Leverkusen (Infostart)
A Bayer Leverkusen hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Borussia Mönchengladbach együttesével a német labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.
dec. 14
18:24
Női kézilabda Eb - Győzelmükkel reménykedhetnek a montenegróiak (Infostart)
A montenegrói válogatott hét góllal nyert a német csapat ellen Zágrábban a horvát-magyar közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének első vasárnapi mérkőzésén. A svédek a franciák ellen nyertek.
dec. 14
18:27
Karrier: Ribéry új kalandok után nézne? (Agroinform)
A francia támadó kilátásba helyezte, hogy a közeljövőben elhagyhatja a Bayernt egy gazdagabb ország kedvéért.
dec. 14
18:42
Ausztria: Gulácsiék nem bírták el a 70 perces emberhátrányt (She)
A Gulácsi Péterrel felálló listavezető Salzburg a 94. percben kapott góllal hazai pályán 2–1-es vereséget szenvedett a Rapid Wientől az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának záró mérkőzésén, ám előnye még mindig nyolc pont első számú üldözője, a Wolfsberger AC előtt.
dec. 14
19:00
Videó: Totti elutasította a Roma kapitányi szalagját (She)
Mint megírtuk, az AS Roma 1–0-ra legyőzte idegenben a Genoát az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában. A mérkőzésen a 77. percben csereként beálló Francesco Totti meglepő módon nem fogadta el Seydou Keitától a Roma csapatkapitányi karszalagját. Íme, a jelenet!
dec. 14
19:02
Ligue 1: Ibra sem segített, a PSG elvesztette veretlenségét (She)
Elvesztette veretlenségét a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Paris Saint-Germain, amely idegenben 1–0-ra kikapott a Guingamp-tól. A párizsi együttes legutóbb 2014 májusában, a Rennes-től kapott ki a Ligue 1-ben.
dec. 14
19:04
La Liga: meglepő döntetlen a Sevillától (She)
A Sevilla gól nélküli döntetlent játszott az Eibarral hazai pályán a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában. Az újonc az első együttes ebben az idényben, amely megúszta kapott gól nélkül a Sánchez-Pizjuán-stadionban.
dec. 14
19:06
Premier League: a Spurs hajrágóllal nyert Swansea-ban (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 16. fordulójában a Tottenham Spurs hajrában szerzett góllal nyert a Swansea City vendégeként.
dec. 14
19:18
U20-as hoki-vb: gól nélküli 65 perc után magyar siker (She)
A Dunaújvárosban zajló U20-as divíziós 1/B-világbajnokság első fordulójában a korosztályos magyar válogatott szétlövésben nyert Lengyelország ellen.
dec. 14
19:36
Mol Liga: a DAB 4 gólja 3 pontot ért Csíkszeredában (She)
A jégkorong Mol Liga alapszakaszában a Dab.Docler kétgólos győzelmet aratott a HSC Csíkszereda vendégeként.
dec. 14
19:38
Bundesliga: a Wolfsburg szurkolói erre aligha gondoltak (She)
A Bayern München első számú üldözője, a Wolfsburg hazai pályán csak 1–1-es döntetlenre volt képes az újonc Paderborn ellen a Bundesliga 15. fordulójának záró mérkőzésén.
dec. 14
19:40
Női kézi Eb: ez igen! A svédek mínusz hatról legyőzték a franciákat (She)
A magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének II. csoportjában Franciaország az első félidőben hat góllal is vezetett Svédország ellen, végül azonban 29–26-ra kikapott.
dec. 14
20:12
Serie A: Munir koronázta meg a Fiorentina teljesítményét (She)
A Fiorentina idegenben 4–1-re megverte a 77. perctől emberhátrányban játszó Cesenát az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának vasárnapi játéknapján.
dec. 14
20:14
EBEL: Ljubljanában folytatta menetelését a Fehérvár (She)
A jégkorong EBEL alapszakaszában a Fehérvár AV 19 két góllal nyert az Olimpija Ljubljana vendégeként. A fehérváriak 27. mérkőzésükön a 16. győzelmüket aratták, a rendes játékidőben tizenkettedik alkalommal nyertek.
dec. 14
20:16
Női kosár NB I: a Győr a PINKK-et, a Sopron a DVTK-t győzte le (She)
A Győr 74–62-re győzött a PINKK-Pécsi 424 ellen, míg a Sopron a DVTK-t verte meg 99–78-ra hazai pályán a női kosárlabda NB I vasárnapi játéknapján.
dec. 14
20:30
Férfi kézilabda NB I: két góllal győzött a Csurgó (She)
A szünetben már hat góllal vezetett, végül azonban csak kettővel nyert a második helyen álló Csurgó az Orosháza vendégeként a férfi kézilabda NB I vasárnapi játéknapján.
dec. 14
20:32
SEHA-liga: megvan a Veszprém 11. győzelme (She)
A férfi kézilabda SEHA-liga alapszakaszának 12. fordulójában a Metalurg Szkopje vendégeként öt góllal nyert az MKB-MVM Veszprém, amely tovább őrzi hibátlan mérlegét.
dec. 14
20:34
Férfi kosárlabda NB I: 42 ponttal nyert a Kecskemét (She)
Az éllovas Kecskemét 42 ponttal verte a vendég Jászberényt a férfi kosárlabda NB I vasárnapi játéknapján.
dec. 14
20:48
Serie A: Milan-Napoli élőben az NSO-n! (She)
Az olasz labdarúgó–bajnokság (Serie A) 15. fordulójának vasárnap esti észak-dél rangadóján az AC Milan a Napoli együttesét fogadja. Kövesse velünk a találkozó alakulását folyamatosan frissülő, szöveges tudósításunk segítségével!
dec. 14
20:50
Eredivisie: az Ajax mérföldkőhöz érkezett, de maradt második (She)
Az Ajax hazai pályán 3–1-re megverte az Utrechtet a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának vasárnapi játéknapján, ezzel fennállása 1300. győzelmét aratta az Eredivisie-ben.
dec. 14
21:06
La Liga: kikapott az Atlético, hét ponttal leszakadt a Realtól (She)
A Villarreal idegenben 1–0-ra legyőzte az Atlético Madridot a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában. A „sárga tengeralattjáró” győztes gólját az argentin Luciano Vietto szerezte a meccs hajrájában.
dec. 14
21:08
Autósport: öreg, de nem vén - Coulthard a Bajnokok Bajnoka (She)
David Coulthard lett a Bajnokok Bajnoka az egyéves szünet után az idén Barbadoson megrendezett autós Bajnokok Tornáján. A nemzetek versenyét a dán Tom Kristensen és a norvég Petter Solberg alkotta Észak nyerte meg.
dec. 14
21:24
Mol Liga: a Fradi eggyel nyomta le a címvédőt (She)
A jégkorong Mol Liga alapszakaszában az FTC Bp. ESMTK hazai környezetben három pontot gyűjtött be a címvédő érsekújvári alakulattal szemben. A Dab.Docler kétgólos győzelmet aratott a HSC Csíkszereda vendégeként, a Brassó két góllal legyőzte a vendég Miskolcot.
dec. 14
21:26
Videó: peches öngóllal egy pontot tartott otthon a Wolfsburg (She)
Mint beszámoltunk róla, a Wolfsburg hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Paderbornnal a Bundesliga 15. fordulójának záró mérkőzésén. Rafael López Gómez peches öngóljának köszönhetően a hazaiak a 17. percben megszerezték a vezetést, majd a Paderborn a második félidő elején Alban Meha tizenegyesével egyenlített. Íme, a találkozó gólösszefoglalója.
dec. 14
21:28
BL: Reus és Ramsey bődületes bombája - a csoportkör legszebb góljai (She)
Szerdán befejeződtek a Bajnokok Ligája csoportkörének küzdelmei, és kialakult a nyolcaddöntő mezőnye. A kupasorozat követői már eddig is megannyi emlékezetes találatot láthattak, Pirlo szabadrúgásától Reus hálószaggató lövésén át Ramsey bombájáig, most egy válogatásban nézhetjük meg a legszebbeket. Az összefoglaló alapján joggal reménykedhetünk a hasonlóan élvezetes folytatásban.
dec. 14
21:33
Hibátlan maradt a Veszprém (Metropol)
A Veszprém öt góllal nyert a macedón Metalurg Szkopje vendégeként vasárnap, így továbbra is százszázalékos a férfi kézilabda SEHA Ligában.
dec. 14
21:42
Videó: ez a gól törte meg az Atlético remek hazai sorozatát (She)
Mint megírtuk, a Villarreal idegenben 1–0-ra legyőzte az Atlético Madridot a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában. A mérkőzés egyetlen érvényes találatát Luciano Vietto szerezte, aki egy szép csel után Miguel Ángel Moya mellett a kapu közepébe emelt.
dec. 14
22:36
NFL: rájátszásban a New England és az Indianapolis (She)
Az NFL 15. játékhetének vasárnapi mérkőzésein tovább folytatódott az AFC Északi csoportjában a rájátszásért vívott csata, miután a Bengals 30–0-ra lemosta a Brownst, és a rivális Steelers, valamint a Ravens is nyerni tudott. Győzött a Patriots és a Colts, amellyel biztossá vált, hogy mindkét csapat ott lesz a rájátszásban, csak úgy, mint a San Diego otthonában nyerő Broncos, a címvédő Seattle…
dec. 14
22:54
Röplabda: nagy nehezen nyert a női címvédő - eredmények (She)
A férfiaknál és a nőknél is nagyüzem volt az élvonalbeli röplabdabajnokságokban. A női címvédő Békéscsaba ötszettes csatában nyert az Aluprof-TF-Budapest otthonában, míg a férfiaknál csak hazai sikerek születtek.
dec. 14
22:56
Serie A: a hatékony Milan legyőzte a lélektelenül játszó Napolit (She)
A Milan 2–0-ra legyőzte a Napolit az olasz labdarúgó–bajnokság (Serie A) 15. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén. Az első félidőben a 6., a másodikban a 7. percben szerzett gólt a nem túl jól, de hatékonyan futballozó Inzaghi-csapat, amely sikerével pontszámban beérte a fejben kissé szétesett együttes benyomását keltő nápolyi ellenfelét a bajnoki tabellán, jobb gólkülönbségének köszönhetően…
dec. 14
23:12
Eurofutball: Quaresma őrjöngött, a Benfica megverte a Portót (She)
A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának rangadóján a Benfica idegenben a brazil Lima duplájával 2–0-ra legyőzte a Portót. A lisszaboni együttes 2005 októbere óta először nyert a Sárkány Stadionban.
dec. 14
23:14
Ligue 1: nem tudott ellógni a Marseille, kikapott Monacóban (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában a listavezető Olympique Marseille egygólos vereséget szenvedett Monacóban, így nem tudott ellépni legfőbb üldözőjétől, a második helyen álló, a fordulóban ugyancsak pont nélkül maradó PSG-től.

Keresés