2014. december 10. szerda

dec. 10
0:06
NS: Dárdai Bence szava; menne Nikolics; Eb: jó mulatság, női munka - szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.
dec. 10
0:10
BL: Tudtuk, hogy nehéz lenne hattal nyerni - Wenger (She)
Arsene Wenger és Aaron Ramsey is csalódott amiatt, hogy az Arsenal nem tudta hat góllal legyőzni a Galatasarayt Isztambulban (3–0-s félidő után 4–1-re nyert), és lecsúszott a csoportelsőségről, amelyre lett volna esélye a Dortmund Anderlecht elleni döntetlenje miatt.
dec. 10
5:51
Bázeli csoda Liverpoolban (Behaviour)
Igencsak izgalmasra sikeredett a BL-csoportkörének utolsó fordulója a tegnap.
dec. 10
5:53
Gyilkosságok társadalomkritikával (Behaviour)
Arne Dahl svéd krimiíró a gazdasági elit bűneit sem rejti el köteteiben.
dec. 10
7:00
Bajnokok Ligája - A Juventus, a Basel és a Monaco jutott tovább (Infostart)
A Juventus, az AS Monaco és a nagy meglepetésre a Liverpool otthonában döntetlent elérő, és ezzel az angolokat kiejtő svájci Basel harcolta ki a továbbjutást a labdarúgó Bajnokok Ligája-csoportkör utolsó fordulójának keddi mérkőzései után.
dec. 10
7:18
PAFC: nagyon súlyosnak tűnik a felcsúti tehetség sérülése (She)
A Puskás Akadémia FC NB I-es labdarúgócsapata hivatalos honlapján számolt be a múlt héten a PMFC ellen megsérült Margitics Andor sérüléséről.
dec. 10
7:20
Hoffenheim: a magyar csatár úgy véli, kint egész más a tempó (She)
Terjedelmes interjút adott a női Bundesliga hatodik helyén álló Hoffenheim hivatalos honlapjának Zeller Dóra, az együttes magyar válogatott támadója, aki a nyáron a Ferencvárosból igazolt a német élvonalba. A még mindig csak 19 esztendős támadó szerint csapatának jót tesz majd a téli szünet, de addig még hátravan az idei utolsó bajnoki mérkőzés, melyen Zeller szerint a világ legjobb csapata…
dec. 10
7:36
NBA: James és Bosh is 30 fölött - Cavs- és Heat-siker (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján a Cleveland a 35 pontos LeBron James vezérletével legyőzte a Keleti főcsoportot vezető Torontót. James előző csapata, a Miami is nyert – a 34 pontos Chris Bosh vezette Heat a Phoenix otthonában diadalmaskodott. A bajnoki címvédő San Antonio a Utah vendégeként szenvedte el szezonbeli hatodik vereségét.
dec. 10
7:54
MLSZ: 100 milliós kormányzati támogatás; 130 ezer szurkolói kártya (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség elnöksége keddi ülésén tárgyalt az utánpótlás-bajnokságok versenykiírásában tervezett változásokról, döntött hátrányos helyzetű térségek pályáinak felújításáról, elfogadta a női szövetségi kapitány beszámolóját és bemutatta legújabb, az utánpótlásképzést segítő innovációját is – írja az mlsz.hu.
dec. 10
8:12
NHL: a Wild kétszer volt háromgólos hátrányban, de nyert (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) keddi játéknapján a Minnesota Wild kétszer is háromgólos hátrányban volt a New York Islanders ellen, ám 5–4-re nyert. A Chicago Blackhawks sorozatban hetedszer győzött, Steven Stamkos (Tampa Bay Lightning) megszerezte 250. gólját.
dec. 10
8:14
Videó: 360S - ez a technológia kellene a magyar kluboknak (She)
A Benficánál különleges módszerrel fejlesztik a játékosok célzó pontosságát. Emellett a periférikus látásmódot és a reakcióidőt, a labdakezelést is javítja a technológia. Ez a 360S.
dec. 10
8:30
Ajánló: horvát-német és szerb-francia csata a kézi Eb-n - program (She)
A magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság szerdai játéknapján a C- és a D-csoport küzdelmeivel folytatódik a program. Varasdon holland–svéd és horvát–német összecsapást rendeznek, Eszéken pedig Szerbia Franciaországgal, míg Szlovákia Montenegróval játszik.
dec. 10
8:48
BL: Roma-City a továbbjutásért, Barca-PSG az első helyért - program (She)
Ma este véget ér a labdarúgó Bajnokok Ligája 2014–2015-ös idényének csoportköre. Az E-csoportban a Roma, a Manchester City és a CSZKA Moszkva is 5-5 ponttal áll, közülük azonban csak egy együttes juthat tovább. Az olaszok és az angolok épp egymás ellen játszanak, a CSZKA a Bayern München vendége lesz. Az F jelű kvartettben a Barcelona a Paris Saint-Germainnel küzd meg a csoportelsőségért.
dec. 10
8:50
Klubvilágbajnokság: rajt ma, a Real újabb trófeára hajt (She)
A házigazdákat képviselő marokkói Magreb Tétuan és az óceániai BL-győztes új-zélandi Auckland City összecsapásával szerdán megkezdődik a labdarúgó-klubvilágbajnokság.
dec. 10
8:51
Kosárlabda: Az utolsó szalmaszálba kapaszkodna a Paks (Agroinform)
Amennyiben Ausztriában nem nyer minimum 11 ponttal az Atomerőmű, úgy biztosan kiesik az Eurochallenge sorozatból.
dec. 10
9:06
Futsal: a női válogatott megnyerte a csehországi viadalt (She)
A Visegrádi Négyek Tornája első fordulójában hétfőn a magyar női futsalválogatott 6–1-re nyert a házigazda Csehország ellen, míg a második körben kedden 4–1-re diadalmaskodott a szlovákok felett, ezzel megnyerte a háromcsapatos viadalt – számolt be róla az mlsz.hu.
dec. 10
9:27
Vízilabda: Ezúttal Románián gázolna át a Benedek-csapat (Agroinform)
A szlovákok magabiztos legyőzése után ezúttal a románokat fektetheti könnyedén két vállra Benedek Tibor válogatottja.
dec. 10
9:42
Videó: villám csapott belé, halálhírét keltették, de túlélte (She)
A labdarúgó Perui Kupában a Sport Águila–Fuerza Minera mérkőzést a pályára csapó villám szakította félbe, több sérülést okozva. A játékosok közül Joao Contreras és Julio Ríos kórházban lábadozik, csakúgy, mint a játékvezető-asszisztens Abraham Loayza.
dec. 10
9:44
Videó: Ramsey bombáját semmi sem múlhatja felül? - Top 5 BL-gól (She)
Kiválogattuk a Bajnokok Ligája keddi játéknapjának legszebb góljait. Aaron Ramsey második találatát nem nagyon múlhatja felül semmi. Vagy mégis? Szavazzon!
dec. 10
10:00
Hitel miatt bukta a lakását Mészöly Kálmán (Blikk)
Budapest – Nem tudta fizetni devizahitelét Mészöly Kálmán (73), ezért ki kellett költöznie a lakásából.
dec. 10
10:03
Kosárlabda: Rangadót nyerhet a Barca, nehéz helyzetbe kerülhet a Galata (Agroinform)
A Fenerbahce ellen nyerheti meg csoportját a Barcelona, a Galatasaray Litvániában kerülhet nehéz helyzetbe. EL-előzetes.
dec. 10
10:18
Ők az év legjobb sportolói a szövetségek szerint (Infostart)
A Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik: kik sportágukban az év legjobbjai. Idén 50 sportág szövetsége válaszolt az MTI megkeresésére.
dec. 10
10:36
Sportszövetségek: Berki tizedszer, Juhász harmadszor - íme, a legjobbak (She)
A Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik: kik sportágukban az év legjobbjai. Az idén 50 sportág szövetsége válaszolt az MTI megkeresésére.
dec. 10
10:57
Bajnokok Ligája: Mire megy Agüero nélkül a City, mennyire lesz portugál Mourinho? (Agroinform)
A Roma és a Manchester City is támadni fog, így fantasztikus meccs vár ránk az olasz fővárosból.
dec. 10
11:12
Női kézi Eb: a „megváltó” Müllert benevezték a németek (She)
A Német Kézilabda-szövetség (DHB) hivatalos oldalán tudatta: az ujjtöréséből felgyógyult, kedden már a válogatottal edző Susann Müllert játékra alkalmasnak találták az orvosok, így a Győri Audi ETO KC játékosát nevezték a női Európa-bajnokságra.
dec. 10
11:14
Női kézi Eb: Szucsánszki repül, Tomori mezét széttépik - a lengyel-magyar képekben (She)
A társházigazda magyar válogatott a második csoportmérkőzésén 29–23-ra legyőzte a lengyeleket a női kézilabda Európa-bajnokságon, így a mieink továbbjutottak az A-csoportból, és biztosan ott lesznek a középdöntőben. Tekintse meg a találkozó legjobb fotóit képgalériánk segítségével.
dec. 10
11:30
NB I: „Becsüljék meg magukat a játékosok Nyíregyházán!” (She)
A Nyíregyháza labdarúgócsapata a keddi, Békéscsaba elleni Ligakupa-siker után közös vacsorával búcsúztatta az évet, amelyen Mátyus János vezetőedző értékelte az elmúlt időszakot.
dec. 10
11:48
Női kézi Eb: Mit tud Tomori, amit Michael Jordan tudott? - blog (She)
Igen, ismét visszatér a Pillanatnyi diszpozíció, a kézilabdás világverseny-elemző, másnap reggel józanabbul átgondoló, más szemszögből is megtekintő gondolat- és képfolyam. Aki még nem találkozott vele, jó szívvel ajánljuk, hogy görgessen vissza a januári férfi Eb-ig legalább – érdemes, becsszóra.
dec. 10
11:51
Kosárlabda: A tisztes helytállás a cél Szolnokon (Agroinform)
Az Eurocup legerősebb együttesét fogadja szerdán a már kiesett Szolnoki Olaj gárdája.
dec. 10
12:24
Videó: Katinka, nézd, világcsúcsot úsztál! - a dohai aranyak története (She)
Előfordult olyan is, hogy Hosszú Katinka csak akkor vette észre, hogy világcsúcsot úszott, amikor látta, hogy a medenceparton férje és edzője, Shane Tusup „őrjöng”. Bernek Pétertől hátúszóként vártak kiemelkedőt, erre 400 gyorson verte meg a mezőnyt, Gyurta Dániel pedig menetrendszerűen szállította az aranyat 200 mellen. A dohai rövid pályás úszó-világbajnokság magyar szereplésének története.
dec. 10
12:26
Rio 2016: macskaköves szakasz a kerékpárosok útvonalán (She)
Macskaköves szakaszon is keresztül kell majd haladniuk a kerékpárosoknak a 2016-os Rio de Janeiró-i nyári olimpia országúti mezőnyversenyében.
dec. 10
12:28
NFL: túra magyar szemmel - zárás Chicagóban és New Orleansban (She)
A januári élménybeszámoló sikerén felbuzdulva ismételten amerikaifutball-túrára indultam. Ezúttal szerencsére ebbe több találkozó fért bele, így az élménybeszámolókba is több érdekesség és kulisszatitok kap helyet. A háromrészes beszámoló záró fejezetében két csalódást keltő csapat folytatódó lejtmenetének voltunk szemtanúi.
dec. 10
12:42
Real: Nem kérdés, hogy CR-é lesz az Aranylabda - Ronaldo (She)
Ronaldo, a Real Madrid korábbi, brazil labdarúgója szerint teljesen egyértelmű, hogy Cristiano Ronaldónak kell kapnia a FIFA-Aranylabdát.
dec. 10
13:18
BL: Ramsey bombájánál csak a társak döbbenete volt nagyobb (She)
Aaron Ramsey a BL-ősz egyik legnagyobb góljával büntette a Galatasarayt az Arsenal törökországi győzelme alkalmával.
dec. 10
13:21
Bajnokok Ligája: Guardioláék szusszanhatnak egyet a CSZKA ellen (Agroinform)
Már biztos csoportelsőként fogadja a Bayern München a továbbjutásért harcoló CSZKA Moszkvát.
dec. 10
13:48
A Real a hatodik százszázalékos (Metropol)
Hatodik alkalommal sikerült egy csapatnak százszázalékos teljesítményt nyújtania a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében.
dec. 10
14:06
A Real Madrid utolérheti a rekorder AC Milant (Metropol)
Szerdán kezdődik a labdarúgó-klubvilágbajnokság, amelynek döntőjét jövő hét szombaton rendezik.
dec. 10
14:15
Magyar foci: Mínusz háromról állna fel az Újpest a Fradi ellen (Agroinform)
A tetemes hátrány ellenére az újpestiek trénere nem tett le a továbbjutásról.
dec. 10
14:30
BL: egészen lebilincselő egyérintőzés a Bayern edzésén (She)
Pep Guardiola edzői filozófiáját egyre inkább kezdi érvényesíteni a Bayern Münchennél, ez a bajorok mérkőzésein és edzésmunkáján is észrevehető.
dec. 10
15:06
Kramer a nyáron visszatér Leverkusenbe (Infostart)
Az idény végén visszatér a Bayer Leverkusen csapatához a német labdarúgó-válogatottal idén világbajnok Christoph Kramer.
dec. 10
15:06
Kézi Eb: „Szeretnénk több nézőt behozni a csarnokokba” (She)
Vetési István, a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) elnöke elmondta, eddig pozitív visszajelzéseket kaptak a magyar-horvát közös rendezésű női Európa-bajnokság kapcsán. A szövetség vezetője hozzátette, több nézőt szeretnének behozni a csarnokokba.
dec. 10
15:24
Videó: paskold a feneked! - spanyol örömtánc a magyar meccs előtt (She)
Igencsak jó hangulatban telt a spanyol női kézilabda-válogatott kedd estéje, persze ez érthető is, hiszen az oroszok elleni győzelemmel már két forduló után továbbjutott az Európa-bajnokság középdöntőjébe. Az ünneplés nem maradt el, a szálloda folyosóján táncolgattak jókedvűen a játékosok. Folytatás a mieink ellen, csütörtökön.
dec. 10
15:27
Hol áll meg? - Megint lejjebb megy a benzin ára (Behaviour)
A benzinár több éve nem mozgott 350 forint körül.
dec. 10
15:42
Vitorlázás: jól ment a 16 éves magyar lány Spanyolországban (She)
A mindössze 16 éves Érdi Mária kiválóan szerepelt a kanári-szigeteki Las Palmasban rendezett Olimpiai Hét elnevezésű vitorlásversenyen: a Laser Radial hajóosztályban a hetedik helyen végzett.
dec. 10
15:45
Gaskóéknál is betelt a pohár (Behaviour)
A 2011-ben módosított sztrájktörvény nagyon megnehezíti a jogszerű sztrájkot.
dec. 10
15:45
Női kézilabda Eb: Megvan a továbbjutás, jöhet a spanyol fieszta (Agroinform)
Csütörtökön harmadik csoportmérkőzését játssza a házigazda magyar válogatott Győrben. Telt ház várható.
dec. 10
16:18
NB II: korábbi újpesti elöljáró az új tulajdonos Kaposváron (She)
Átalakult a labdarúgó NB II-ben szereplő Kaposvári Rákóczi futballcsapat tulajdonosi szerkezete, a klubban többségi tulajdont szerzett a Sólyom Sándor nevével fémjelzett Puebla Kft., amelynek vezetője korábban többek között Újpesten és Salgótarjánban is részt vállalt a futballklub üzemeltetéséből.
dec. 10
16:18
Mocsai Tamás: Örülök, hogy megúsztam (Blikk)
Felsőmocsolád — Már az is nagy öröm Mocsai Tamásnak (36), hogy a születésnapját kedden nem a kaposvári kórházban, hanem felsőmocsoládi otthonában tölthette.
dec. 10
16:36
Vízilabda: mindkét csapatunk helye fix az Európai Játékokon (She)
Az Európai Úszószövetség (LEN) ezen a héten bejelentette az első ízben megrendezendő Európai Játékok vízilabdatornájának selejtező procedúráját. A junior Eb-ként szolgáló viadalon a magyar férfi és női válogatott helye is biztos már.
dec. 10
16:38
F1: bejelentés jön a McLarennél - talán már a pilótákról (She)
Úgy tűnik, csütörtökön véget ér a várakozás, s fény derül a McLaren-istálló 2015-ös felállására. Legalábbis erre enged sejtetni, hogy az F1-es csapat magyar idő szerint 11 órára exkluzív meghívót küldött a nemzetközi sajtó egyes képviselőinek, hogy fontos bejelentést tegyen.

Keresés