2014. december 22. hétfő

dec. 22
0:42
Darts-vb: nem hibáztak a nagy nevek, csak egy kiemelt esett ki (She)
A hatodik helyen kiemelt James Wade és a nyolcadikként rangsorolt Dave Chisnall sem hibázott a londoni Alexandra Palace-ban zajló dartsvilágbajnokság első fordulójában, mindketten bejutottak a következő körbe. Vasárnap a kiemeltek közül csak az ausztrál Paul Nicholson búcsúzott.
dec. 22
1:54
NFL: rájátszásban a Cowboys és a Seahawks, kiesett a Bills (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 16. fordulójának 22 óra után kezdődő mérkőzésen a Dallas Cowboys 42–7-re kiütötte az Indianapolis Coltsot, így 2009 óta először jutott be a rájátszásba, egyben kiharcolta a címvédő Seattle Seahawks playoffszereplését is. A Buffalo Bills viszont már biztosan nem juthat tovább, miután kikapott az Oakland Raiderstől.
dec. 22
7:18
NHL: tíz gól Edmontonban, majd szétlövéses Dallas-siker (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában tíz gól esett a rendes játékidőben az Edmonton Oilers–Dallas Stars találkozón, amelyen végül a szétlövés döntött, méghozzá a vendégek javára.
dec. 22
7:20
NBA: kinyílt a pontzsák, 11 klub ért el legalább 100 pontot (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában a legutóbbi játéknapon tizennyolc csapat lépett pályára, ebből tizenegy ért el legalább 100 pontot.
dec. 22
7:45
Biztos Atlético-győzelem (Metropol)
Hátrányból fordítva nyert 4-1-re a címvédő a Bilbao otthonában.
dec. 22
7:54
PAFC: három Vidi-játékos jöhet, egy légiós mehet (She)
Benczés Miklós, a Puskás Akadémia labdarúgócsapatának vezetőedzője a Nemzeti Sportnak elmondta: három korábbi akadémistát hozna vissza a klubhoz a téli átigazolási időszakban.
dec. 22
7:56
Paks: engedik tárgyalni a kérőkkel a válogatott bekket (She)
A Paksi FC labdarúgócsapatának ügyvezetője, Haraszti Zsolt a Nemzeti Sportnak elmondta: Fiola Attilát megfelelő ajánlat esetén elengedhetik a téli átigazolási időszakban. A válogatott védő első számú „kérője” a Puskás Akadémia.
dec. 22
8:09
Január 16-17-én Innsbruckban lesz az Air & Style (Síelők)
Az Air & Style egyike a legnagyobb és leglátványosabb európai freestyle és snowboard fesztiváloknak. 1993 óta minden évben megrendezik, és bár a "szülővárosa" az ausztriai Innsbruck, meghódította már Amerikát és Ázsiát is. A fesztivál központi eleme a Straight Jump verseny, de a buli és a koncertek is szerves részei.
dec. 22
8:12
ETO: méltatlan bánásmódról beszélt a visszavonuló védő (She)
Várakozás, fájdalom, hiányérzet és némi keserűség. Vegyes érzelmek kavarognak a januárban edzői pályára lépő Takács Ákosban, a szeptemberben egészségügyi okok miatt visszavonuló labdarúgó izgalommal tekint az új szerepköre elé, és a múltbeli sérelmeit még nem tudta teljesen elfeledni. Az ötszörös válogatott védő a Nemzeti Sportnak beszélt arról: sokszor úgy érezte, méltatlanul bántak vele.
dec. 22
8:48
NBA - Megszakadt a Miami otthoni rossz sorozata (Infostart)
A Miami Heat magabiztos győzelmet aratott a Boston Celtics ellen az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján, s ezzel megszakította öt meccs óta tartó hazai nyeretlenségi sorozatát.
dec. 22
8:48
Real Madrid: „Nem annyira gyenge csapat, Reusnak oda kéne igazolnia” (She)
Jupp Heynckes, a Bayern München volt vezetőedzője úgy véli, Marco Reusnak jót tenne, ha a Borussia Dortmundtól a Real Madridba igazolna.
dec. 22
8:50
Spanyolország: karácsonyfa lett a volt Barca-kapusból - kép (She)
Kisfia egy csúcsdísz segítségével karácsonyfát csinált José Manuel Pintóból, a Barcelona volt labdarúgójából.
dec. 22
9:09
Heti műsor: A hét, amikor szinte megáll az élet (Agroinform)
Angliában megkezdődik az év végi hajrá, a Juve trófeát nyerhet, NFL-derbik, darts vb, téli sportok, ez vár ránk a héten.
dec. 22
9:24
Karakas Hedvig és Joó Abigél Európa Kupa-győztes (Infostart)
A cselgáncsozó Karakas Hedvig és Joó Abigél Európa Kupa-győztes lett német klubjával, a JSV Speyerrel.
dec. 22
9:33
Karakas és Joó is Európa Kupa-győztes (Metropol)
A cselgáncsozó Karakas Hedvig és Joó Abigél Európa Kupa-győztes lett német klubjával.
dec. 22
9:42
Szerbia: az amerikai csillag fénye 13 perc után kimúlt (She)
Freddy Aduval szerződést bontott a szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Jagodina. A pár éve még a legnagyobb amerikai ígéretnek tartott – több helyi szakértő vélte úgy, hogy ő lehet az első világklasszis amerikai labdarúgó – támadó a nyáron másfél éves szerződést kötött, ám egy tétmérkőzés után távozott.
dec. 22
9:44
Cselgáncs: Karakas Hedvig és Joó Abigél Európa-kupa-győztes (She)
A cselgáncsozó Karakas Hedvig és Joó Abigél Európa-kupa-győztes lett német klubjával, a JSV Speyerrel.
dec. 22
9:46
Dortmund: „Biztos, hogy nem adom fel” - Klopp nem mond le (She)
Jürgen Klopp, a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának vezetőedzője kategorikusan kizárja, hogy lemondjon posztjáról.
dec. 22
9:51
Valami nem "Kloppol" a Dortmundnál (Metropol)
Hiába maradtak "Kloppon", a vezetőedző kizárta, hogy lemondjon. A borzalmas szóviccekért elnézést kérünk!
dec. 22
10:00
Ez okoz nehézséget Benedek Tibornak a válogatottnál (Infostart)
Benedek Tibor szövetségi kapitány szerint a magyar férfi vízilabda-válogatott a győzelemért utazik a jövő évi világbajnokságra. A szakvezető az InfoRádió Aréna című műsorában arról is beszélt, hogy sok országban űzik a sportágat, de az igazi tehetség csak a magyar és a dél-szláv pólósokban van meg. Benedek Tibor arról is beszélt, hogy a játékosok nagyon szerették volna az aranyat a budapesti Eur…
dec. 22
10:00
Kolumbia: „Hámesz” és Falcao apja együtt tolta a Tolimában - kép (She)
Igazi gyöngyszem került elő az 1987-es Panini-albumból – ezért is érdemes őket megőrizni az utókornak, arra fogékony fiúgyermeknek vagy unokának ajándékozni –, a kolumbiai Deportes Tolima két játékosa nem más, mint korunk két kolumbiai klasszisának, James Rodrígueznek és Radamel Falcaónak az édesapja.
dec. 22
10:02
Barcelona: Sosem tudnék a Real Madridban játszani - Xavi (She)
Xavi, a Barcelona labdarúgócsapatának spanyol középpályása elmondta, nem tudja, mit hoz a jövő, ám az biztos, hogy sosem fog az ősi rivális Real Madridhoz szerződni.
dec. 22
10:18
Bundesliga - Klopp kizárja, hogy lemondjon (Infostart)
Kategorikusan kizárja, hogy lemondjon posztjáról Jürgen Klopp, a német labdarúgó-bajnokságot katasztrofálisan kezdő Borussia Dortmund vezetőedzője.
dec. 22
10:18
Juve: Lichtsteiner családja vétózta meg a PSG ajánlatát (She)
Olasz sajtóértesülések szerint közel a megegyezés Stephan Lichtsteiner és a Juventus között, ennek értelmében a 2011-ben szerződtetett svájci védő további 2+1 évre kötelezné el magát a torinói klubhoz.
dec. 22
10:54
Arsenal: kellemetlen kép került ki, szétszedik a védőt - fotó (She)
Vasárnap a Premier League-ben a forduló rangadóján a Liverpool az Arsenallal találkozott, és izgalmas hajrá után 2–2-re végződött a nehezen beinduló, ám a végére fordulatossá váló mérkőzés. A találkozó után a legtöbb kritikát Per Mertesacker kapta, méghozzá az alábbi kép miatt.
dec. 22
10:56
Válogatott: Juhász és Németh megrázó, de hatalmas élményen van túl (She)
Az ünnepeket is szociális intézményben töltő gyerekeknek vitt karácsonyi ajándékokat Juhász Roland és Németh Krisztián. A Videoton FC válogatott futballistája és a napokban a Sporting Kansas Citybe igazoló barátja vasárnap délután látogatta meg a Nógrád megyei Szátokban található Margaréta Gyermekotthont, és teljesítette a kis lakók kívánságát. A jótékony akciót a Kuckó Önkéntes Programot…
dec. 22
10:57
Darts-vb: Bajba kerülhet a hollandok ötszörös világbajnoka (Agroinform)
Hétfőn öt mérkőzéssel dübörög tovább a 22. darts-vb, nyilat ragad Van Barneveld és a tavaly Taylort kiütő Smith is.
dec. 22
10:58
Real: a Pool, az Arsenal és az MU is vinné a mellőzött védőt (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő három klub, a Liverpool, a Manchester United és az Arsenal is élénken érdeklődik Fábio Coentrao, a Real Madrid balhátvédje iránt.
dec. 22
11:12
PL: visszatérne a New York-i védő, 40 évesen is játszana (She)
Fittnek érzi magát és akár negyvenéves koráig is játszana Tim Cahill, minden idők legeredményesebb ausztrál labdarúgója.
dec. 22
11:30
PL: visszatérne a New York-i csatár, 40 évesen is játszana (She)
Fittnek érzi magát és akár negyvenéves koráig is játszana Tim Cahill, minden idők legeredményesebb ausztrál labdarúgója.
dec. 22
11:32
Egyiptom: 3 év után ismét beengednek drukkereket a meccsekre (She)
Csaknem három évvel a 2012. eleji Port Szaid-i stadionkatasztrófát követően ismét megnyitják a kapukat a szurkolók előtt az egyiptomi élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban.
dec. 22
11:48
Barcelona: „Nem tudom, Luis Suárez meddig marad…” (She)
Ruud Gullit, a hollandok legendás futballistája szerint Luis Suáreznek nem lesz könnyű dolga, ha be akar illeszkedni a Barcelonánál.
dec. 22
12:03
MTK: szerződést hosszabbított a kék-fehérek jobbhátvédje (She)
Meghosszabbította szerződését az MTK labdarúgócsapatával a kék-fehérek jobbhátvédje, Nagy Tibor – tudatta az NB I második helyén telelő klub hivatalos honlapján.
dec. 22
12:09
Sportfogadás: Elbántak velünk a hétvégén (Agroinform)
Furcsábbnál furcsább eredmények születtek a hétvégén, így jókora mínuszban zárták a tippmesterek az elmúlt hetet.
dec. 22
12:21
Megsérült a Real Madrid kulcsjátékosa (Infostart)
Két fontos év eleji mérkőzésen sem állhat csapata rendelkezésére Marcelo, a Real Madrid brazil balhátvédje, mivel megsérült és várhatóan három hétig nem játszhat.
dec. 22
12:21
Real Madrid: Marcelo három hétre kidőlt (She)
Két fontos év eleji mérkőzésen sem állhat csapata rendelkezésére Marcelo, a Real Madrid brazil balhátvédje, mivel megsérült és várhatóan három hétig nem játszhat.
dec. 22
12:23
Ajánló: Juve-Napoli az olasz Szuperkupáért, pályán a Chelsea (She)
Hétfőn két mérkőzést rendeznek a labdarúgó topligák csapatainak részvételével. Angliában a 17. forduló záró mérkőzésén a listavezető Chelsea a középmezőny hátsó régiójában található Stoke City otthonába látogat, míg az olasz futball a Szuperkupa-mérkőzéssel búcsúzik 2014-től, a bajnoki címvédő Juventus és a kupagyőztes Napoli Dohában csap össze. A Nemzeti Sport Online mindkét találkozót élőben…
dec. 22
12:25
Németország: Höfl-Riesch, Harting és a labdarúgók az év legjobbjai (She)
Az olimpiai bajnok alpesi síelő Maria Höfl-Riesch, a diszkoszvető Robert Harting és a Brazíliában világbajnoki címet szerző labdarúgó-válogatott nyerte az Év sportolója-szavazást Németországban.
dec. 22
12:39
Barca: új kihívásokat keresne a középpálya alapembere (She)
Sergio Busquets távozhat a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División) szereplő Barcelonától, mivel új kihívásokra vágyik.
dec. 22
12:41
Női kézi: négy győri is ott lehet az év európai csapatában (She)
Tizenhét ország újságírói nyolc kategóriában jelölték ki azokat a legjobb női kézilabdázókat – kategóriánként négyet-négyet –, akikből a Handball-Planet.com szakhonlapon összeállhat majd az év csapata. A hét alapposzt mellett a védőkre külön is lehet szavazni, de ott speciel már lehet és van is átfedés, méghozzá a beállók közé is jelölt norvég Heidi Löke révén.
dec. 22
12:42
Hoppá! Rokon vezette le a szülést telefonos segítséggel (Behaviour)
Farfekvéses csecsemő világrajövetelében kellett segédkeznie a bátor hozzátartozónak.
dec. 22
12:57
Kramer visszatér a Bayer Leverkusenhez (Infostart)
A következő szezonban visszatér klubjához, a Bayer Leverkusenhez a világbajnok német labdarúgó, Christoph Kramer.
dec. 22
12:57
Leverkusen: a világbajnok nyáron visszatér a Bayerhez (She)
A következő szezonban visszatér klubjához, a Bayer Leverkusenhez a világbajnok német labdarúgó, Christoph Kramer.
dec. 22
12:59
Női kézi Eb: a norvég sikerkapitány „életfogytos” szerződést kaphat (She)
Ünneplik a Norvég Kézilabda-szövetségben a női válogatott Európa-bajnoki címét, és a dicséretből bőven kijut a szövetségi kapitány Thorir Hergeirssonnak is, aki új – és akár „életre szóló” – szerződésajánlatot kap.
dec. 22
13:01
PL: 20 ezerért nem létező szék és láthatatlan kapu a Pool-Arsenalon (She)
Miközben a Liverpool menedzsere, Brendan Rodgers a pálya pocsék állapotára panaszkodott az Arsenal elleni, 2–2-es döntetlenre végződő bajnokit követően, egy „ágyús” szurkoló azzal az ülőhellyel volt elégedetlen, amelyért 52 fontot, átszámítva 20 ezer forintot fizetett – és igazából nem is létezett.
dec. 22
13:03
Tipp: Őrült formában a sógorok klasszisa, ezt kihasználjuk (Agroinform)
Hétfő este a Karácsony előtti utolsó alpesi sí versenyre kerül sor, ebből próbálunk hasznot húzni.
dec. 22
13:15
Ők az év német sportolói (Infostart)
Az olimpiai bajnok alpesi síelő Maria Höfl-Riesch, a diszkoszvető Robert Harting és a Brazíliában világbajnoki címet szerzett labdarúgó-válogatott nyerte az Év sportolója szavazást Németországban.
dec. 22
13:15
Női kézi Eb: a norvég sikerkapitány „életfogytos” szerződést kaphat (She)
Ünneplik a Norvég Kézilabda-szövetségben a női válogatott Európa-bajnoki címét, és a dicséretből bőven kijut a szövetségi kapitány Thorir Hergeirssonnak is, aki új – és akár „életre szóló” – szerződésajánlatot kap.
dec. 22
13:17
Női kézi: a Fradi visszarendelte szegedi kölcsönjátékosát (She)
Az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata azonnali hatállyal visszarendelte a NB I-ben sereghajtó Szeged KKSE-Chance-Exicomnak kölcsönadott irányítóját, Dajka Bettinát. Erről a szegedi városi televízió információira hivatkozva az ulloi129.hu számolt be. Dajka a visszarendeléssel önmagában még nem biztos, hogy a ferencvárosiaknál is folytatja a pályafutását, sőt, sokkal valószínűbb, hogy…
dec. 22
13:19
Videó: kevés volt a bajnoki címhez a pazar perui ollózós gól (She)
Gyönyörű gólt szerzett ollózásból Junior Viza, a perui élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Juan Aurich játékosa.

Keresés