2014. december 22. hétfő

dec. 22
13:21
Honvéd: Traoré, Job és Portilla is távozott - hivatalos (She)
A Bp. Honvéd szerződést bontott három labdarúgójával, Thomas Jobbal, Kandia Traoréval és Cristian Portillával, számolt be róla a kispestiek klubhonlapja. A Nemzeti Sport Online már december elején írt arról, hogy a három légióstól még a téli szünet alatt elköszönhetnek, a szerződésbontás karácsony előtt realizálódott.
dec. 22
13:23
Real: Bale bólintott, 100 millióért Angliába szerződik - sajtóhír (She)
Sajtóhírek szerint Gareth Bale, a Real Madrid klasszisa elfogadta, hogy távoznia kell a blancóktól. Az angolok szerint a walesi 100 millió euróért a Manchester Unitedhez szerződik a nyári átigazolási időszakban.
dec. 22
13:33
KTE: Tujvel mégis maradhat a szezon végéig - sajtóhír (She)
Mégis a Kecskeméti TE labdarúgója maradhat a szezon végéig Tomás Tujvel, erről a kesport.hu számolt be. Az éllovas Videotontól nyáron eleve egy évre kölcsönkapott szlovák kapus alapembere a jó őszt záró együttesnek, és élvezi Bekő Balázs vezetőedző bizalmát.
dec. 22
13:51
Akár negyvenéves koráig is futballozna Tim Cahill (Infostart)
Fittnek érzi magát és akár negyvenéves koráig is játszana Tim Cahill, minden idők legeredményesebb ausztrál labdarúgója.
dec. 22
13:51
Síugrás: nem tudni, Stoch részt vehet-e a Négysáncversenyen (She)
Egyelőre bizonytalan, hogy részt vehet-e a hétvégén rajtoló Négysáncversenyen Kamil Stoch, a lengyelek kétszeres olimpiai bajnok síugrója, aki december elején bokaműtéten esett át.
dec. 22
13:53
Nyíregyháza: januárban három felkészülési meccsük lesz (She)
Januárban három felkészülési mérkőzést játszik a Nyíregyháza Spartacus élvonalbeli labdarúgócsapata, erről a klub honlapja számolt be.
dec. 22
13:57
Topligák: Kiesőként telel a Dortmund, nyert a City és a Barca - ez történt a hétvégén (Agroinform)
Kieső helyen zárt a Dortmund, első maradt a Juve, a City beérte a Chelsea-t, a Barca gólparádét rendezett az évzárón.
dec. 22
14:27
Miklós Editet megműtötték (Infostart)
Kisebb műtéten esett át Ausztriában Miklós Edit, a női alpesi sízők világkupa-sorozatának magyar résztvevője.
dec. 22
14:27
Férfi kosár: az Olaj szerb légiósa Szkopjéba igazolt (She)
A Szolnoki Olaj kosárlabdacsapata és Sztefan Szinovec a mai nappal szerződést bontott, a szerb légiós a szintén Adria-ligában szereplő MZT Szkopjéban folytatja pályafutását. Erről a szolnoki klub közleményben tájékoztatta a Nemzeti Sportot.
dec. 22
14:39
Miklós Editet megoperálták (Metropol)
A síelő ujjában egy elszakadt ínszalagot kellett megműteni.
dec. 22
14:45
Videó: Pesten mennydörgés, Milánóban interes rakéta szólt nagyot (She)
Szemmel alig követhető, villámgyors lövéssel szerzett gólt Mateo Kovacic, az olasz élvonalban szereplő Internazionale labdarúgója a Lazio elleni rangadón a San Siróban. A horvát válogatott középpályás bombaerős lövése visszaadta a hazaiaknak a reményt, ugyanis a 66. percben ezzel a találattal módosult 1–2-re az állás. A mérkőzés döntetlennel ért véget, az Inter a 80. percben egyenlített.
dec. 22
14:47
Napoli: „Ha Benítez türelmetlen, nélküle érjük el a céljainkat” (She)
Aurelio De Laurentiis, a Napoli labdarúgócsapatának tulajdonosa és elnöke elmondta, türelmesnek kell lennie mindenkinek, a drukkereknek, valamint Rafa Benítez vezetőedzőnek is.
dec. 22
14:51
Olasz foci: Meglepi a Napoli a Juventust? (Agroinform)
Hétfő este Dohában rendezik az Olasz Szuperkupa döntőjét a Juventus és a Napoli között.
dec. 22
15:03
Tenisz: Juhász Gábor és Kuhárszky Zoltán a két kapitány (She)
A jövőben Juhász Gábor irányítja a női tenisz Fed-kupa-csapatot, Kuhárszky Zoltán pedig a férfi Davis-kupa-válogatottat – közölte a Magyar Teniszszövetség (MTSZ) hétfőn a honlapján.
dec. 22
15:57
Real Madrid: 65 millió euró jött össze a pénzdíjakból (She)
A Real Madrid labdarúgócsapata igen eredményes évet zár, és ezt nem csak a megnyert trófeák miatt jelenthetjük ki, hanem a pénzdíjakból befolyt szép kis összeg miatt is.
dec. 22
16:03
Spanyol foci: Fontos meccsekről marad le a Real védője (Agroinform)
Megsérült a San Lorenzo elleni találkozó Marcelo, aki két rangadóról is lemarad emiatt januárban.
dec. 22
16:15
Videó: „letarolta” a testvérét, kiállították az ecuadorit (She)
Nem mindennapi testvérharc zajlott le az ecuadori élvonalbeli labdarúgó-bajnokság döntőjében, az Emelec–Barcelona SC találkozón.
dec. 22
16:17
Real: Jól döntöttem, amikor elhagytam a Bayernt - Kroos (She)
Toni Kroos, a Real Madrid labdarúgócsapatának német középpályása úgy érzi, jól döntött, amikor a blancókhoz szerződött.
dec. 22
16:19
Newcastle: újra pályára lépett a rákot legyőző argentin (She)
Hétfőn újra hivatalos mérkőzésen lépett pályára a Newcastle United labdarúgócsapatában Jonás Gutiérrez. A rákot legyőző argentin szélső a „szarkák” tartalékegyüttesében a West Ham United fiataljai elleni mérkőzésen öltötte magára klubja mezét, túlkorosként.
dec. 22
16:33
Gyász: elhunyt Fritz Sdunek, a magyar bunyósok sikeredzője (She)
Elhunyt Fritz Sdunek ökölvívóedző, aki többek között Kovács Istvánt, Erdei Zsoltot és Balzsay Károlyt készítette fel profi pályafutása során. A magyar világbajnokok mellett a Klicsko fivéreket, Dariusz Michalczewskit és Felix Sturmot is világbajnoki címhez segítő szakember 67 éves volt.
dec. 22
17:09
F1: a Mercedestől érkezik az új vezető versenymérnök (She)
A távozók után az érkezőkről kezdett el közleményeket kiadni a Formula–1-ben szereplő Ferrari-istálló, amely hétfőn bejelentette, hogy csatlakozik hozzá a Mercedestől távozó Jock Clear versenymérnök. A szakember a világbajnok istállónál Lewis Hamilton autójának előkészítéséért felelt.
dec. 22
17:12
Elsápadtak a korallok a Csendes-óceánban (Behaviour)
dec. 22
17:14
Halálos baleset - Karácsonyi tömegbe hajtott a teherautó (Behaviour)
A szerencsétlenségben hatan életüket vesztették, a sérültek száma meghaladja a tízet.
dec. 22
17:27
Elhunyt Fritz Sdunek ökölvívóedző (Infostart)
Hatvanhét éves korában elhunyt Fritz Sdunek német ökölvívóedző, aki többek között Erdei Zsolt, Kovács István és Balzsay Károly felkészülését is irányította.
dec. 22
17:33
Premier League: Rossz hír a Poolnak, nem lesz meg a BL-szereplés (Agroinform)
Soha egyetlen csapatnak sem sikerült a hatodik helynél előbb végeznie, ha a karácsonyt a tabella 10. pozíciójából várta.
dec. 22
18:03
Anglia: elfogadták a játékosként BL-t nyerő tréner lemondását (She)
Az angol másodosztályban kieső helyen álló Brighton vezetősége elfogadta Sami Hyypiä menedzser lemondását.
dec. 22
18:21
Szavazás: Milyen hatással lesz Dzsudzsákra a rubelválság? (She)
Zuhan a rubel árfolyama, az orosz klubok egy részénél ez súlyos problémákat okoz, mert a nagy sztárok fizetését euróban szabták meg, azaz a kiadások nőnek, a bevétel – rubelben – nem változik. Ez több klubnál arra kényszeríti a vezetőket, hogy szerződést bontsanak vagy módosítsanak légiósaikkal. Vajon Dzsudzsák Balázs sorsát is befolyásolja a jelenség? Ha igen, miképpen? Szavazzon!
dec. 22
18:23
Női kézi Eb: a csinos norvég szélső nem tudta megállni, újra dalra fakadt (She)
Önfeledten énekelve ünnepelte a norvég női kézilabda-válogatott az Európa-bajnoki aranyérmet a spanyolok elleni győztes mérkőzés után. A 28–25-re megnyert finálé után a balszélső, Camilla Herrem gondoskodott az amúgy is fergeteges hangulat fokozásáról. Herrem szokásává vált az elmúlt évek válogatott sikerei után, hogy az ünneplés egy pontján elénekli Morten Abel Tore Tang című számát, ez a mostani…
dec. 22
18:39
Olasz Szuperkupa: Juventus-Napoli élőben az NSO-n! (She)
Hétfőn az olasz futball a Szuperkupa-mérkőzéssel búcsúzik 2014-től, a bajnoki címvédő Juventus és a kupagyőztes Napoli Dohában csap össze. A mérkőzést ön is követheti  folyamatosan frissülő, szöveges cikkünk segítségével!
dec. 22
18:41
Férfi kézi BL: távozott a tavalyi nyolcaddöntős edzője (She)
Távozott a Motor Zaporizzsja férfi kézilabdacsapatának éléről Szerhij Bebesko. Az ukrán együttes új vezetőedzője Bebesko korábbi segítője, Nyikolaj Sztepanec lett.
dec. 22
18:43
Dortmund: téli szerzemény! Gulácsi csapattársa érkezik (She)
A Bundesligában kieső helyen telelő Borussia Dortmund hivatalos honlapján jelentette be, hogy Kevin Kampl, a Red Bull Salzburg szlovén válogatott támadója 2019-ig szóló szerződést kötött a klubbal. A nyáron szerződtetett dél-koreai Dong Von Dzsitől megvált a BVB.
dec. 22
18:57
Juhász Gábor és Kuhárszky Zoltán a két teniszkapitány (Infostart)
A jövőben Juhász Gábor irányítja a női tenisz Fed Kupa-csapatot, Kuhárszky Zoltán pedig a férfi Davis Kupa-válogatottat - közölte a Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) hétfőn a honlapján.
dec. 22
18:57
Videó: Tévez-Higuaín 2-2, Buffon hiába parádézott (She)
Óriási védelmi megingást követően már az 5. percben megszerezte a vezetést Carlos Tévez révén a Juventus a Napoli elleni Olasz Szuperkupa-mérkőzésen Dohában. A Napoli a 68. percben Gonzalo Higuaín fejes góljával egyenlített, és ezzel hosszabbításra mentette a találkozót. A hosszabbításban aztán mindketten ismételtek: előbb Tévez talált be újra a 106. percben, majd két perccel a mérkőzés vége előtt…
dec. 22
19:15
Muhammad Ali jobban van (Infostart)
Sokkal jobban van Muhammad Ali, az amerikai bokszlegenda, akit szombaton tüdőgyulladással vittek kórházba Louisville-ben.
dec. 22
19:15
Boksz: sokat javult a kórházban fekvő Muhammad Ali állapota (She)
Sokat javult Muhammad Ali állapota. Az amerikai bokszlegendát szombaton tüdőgyulladással vitték kórházba Louisville-ben.
dec. 22
19:17
Röplabda: bikinis naptáron a női válogatott tagjai (She)
Naptár jelent meg a jövő évi Európa-bajnokságon való részvételt kivívó magyar női röplabda-válogatott tagjairól. A lányok bikiniben mutatják meg, hogy nemcsak ügyesek, hanem szépek is.
dec. 22
19:21
Karrier: Ronaldo a klubfoci ásza (Agroinform)
A portugál az egyetlen játékos a világon, aki két különböző klubbal is megnyert mindent, amit csak lehet.
dec. 22
19:33
La Liga: a két letartóztatott egyikét emberöléssel vádolják (She)
Újabb két személyt tartóztattak le az Atlético Madrid–Deportivo spanyol bajnokit megelőző szurkolói összecsapások kapcsán, melyek a 43 esztendős Francisco Javier Romero Taboada halálát okozták.
dec. 22
19:33
Hosszú Katinka: bajai halászlé lesz az ünnepi menü (Infostart)
Baján tölti a karácsonyi ünnepeket az Év női sportolója, Hosszú Katinka. A többszörös világbajnok úszó az utolsó pillanatban szerzi be az ajándékokat és a karácsonyi menüben nem tartja a diétát - árulta el a múlt héten az InfoRádióban.
dec. 22
19:35
FA-kupa: 17 órát fagyoskodott, hogy láthassa az MU-t (She)
James Krzyzanowsk, a Yeovil Town labdarúgócsapatának egyik szurkolója 17 órán át várakozott a hidegben azért, hogy biztosan bejusson kedvencei Manchester United elleni FA-kupa-mérkőzésére.
dec. 22
19:51
Elérte az ötmillió követőt az Arsenal Twitter-oldala (Infostart)
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő klubok közül elsőként az Arsenal Twitter-oldala érte el az ötmillió követőt.
dec. 22
19:51
Férfi kosár: korábbi Albacomp-játékost igazolt át az Olaj (She)
A Szolnoki Olaj KK szerződtette Michael Rahjoan Lee-t, aki a francia Boulogne-tól érkezik a Tisza-parti város kosárcsapatához, és az orvosi vizsgálatok, valamint a játékengedélyek megérkezése után kapcsolódhat be a munkába – közölte a klub hivatalos közleményben.
dec. 22
20:09
F1: a Ferrari késésben van az új autó építésével (She)
Sergio Marchionne, a Ferrari elnöke elismerte, hogy késésben vannak a következő szezonra tervezett versenyautó építésével.
dec. 22
20:51
Válogatás: Ki a legjobb focista a világon? (Agroinform)
A Guardian nem semmi listát hozott össze, a világ 100 legjobb játékosát keresik. A 41. helytől lefelé készen vannak.
dec. 22
21:03
Női kézi: Löke szívesen látná az Eb legjobbját Győrben (She)
Heidi Löke, a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának norvég beállója szívesen játszana együtt a svéd Isabelle Gulldénnel a Rába-parti csapatban.
dec. 22
21:05
Barca: Afellay viselkedése a szerződésbontásra ad okot? (She)
A görög bajnoki címvédő Olympiakosz a hírek szerint felbontaná a Barcelonától kölcsönkapott Ibrahim Afellay szerződését, aki a Panioniosz elleni mérkőzésen haragította magára a klubvezetőket és a szakmai stábot.
dec. 22
21:07
Premier League: Stoke City-Chelsea élőben az NSO-n! (She)
Hétfőn Angliában a 17. forduló záró mérkőzésén a listavezető Chelsea a középmezőny hátsó régiójában található Stoke City otthonába látogat. Kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
dec. 22
21:57
Aranycsapat: Buzánszky Jenő jobban van, de kórházban marad (She)
Jobban van Buzánszky Jenő, az Aranycsapat legendás jobbhátvédje, akit a hetekben kétszer is megműtöttek. A karácsonyt azonban biztosan az esztergomi kórházban tölti.
dec. 22
22:15
A Napoli szerezte meg az Olasz Szuperkupát (Infostart)
A kupagyőztes Napoli büntetőkkel legyőzte a bajnok Juventust a labdarúgó olasz Szuperkupáért kiírt, Dohában rendezett hétfői összecsapáson.
dec. 22
22:15
PSG: a brazil fiú megpillantotta David Luizt, majd elsírta magát (She)
Nem kell ismerni a portugál nyelvet ahhoz, hogy pontosan értsük, mi történik az alábbi videóban.

Keresés