2014. december 12. péntek

dec. 12
0:06
NS: Müncheni riport; Ellenségekből barátok - péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.
dec. 12
0:10
El : teljes a legjobb 32 mezőnye, a Roma és a Pool sem kiemelt (She)
Kialakult az Európa–liga kieséses szakaszának mezőnye, a legjobb 32 csapata között legnagyobb számban, pontosan öt együttessel az olaszok képviseltetik magukat. A sorsolást hétfőn 13 órától rendezik Nyonban.
dec. 12
0:42
Férfi kosár Euroliga: kikapott a Barca, továbbment a Milan (She)
A férfi Euroliga C-csoportjának 9. fordulójában a Barcelona hosszabbítás után elszenvedte első vereségét az alapszakaszban, míg a Milan a Panathinaikosz legyőzésével továbbjutott a legjobb 16 közé. Továbbra is hibátlan a B jelű hatosban a CSZKA.
dec. 12
0:46
Női kézi Eb: Zágrábban ingyen adnak jegyet a középdöntős meccsekre (She)
A társ házigazda horvát válogatott korai búcsúja után az Európai Kézilabda-szövetség bejelentette, ingyen jeggyel megtekinthetőek a női kézilabda Európa-bajnokság zágrábi középdöntőjének mérkőzései.
dec. 12
5:30
Cseh László elhagyja klubját és edzőjét (Infostart)
Elhagyja nevelőegyesületét, a Kőbánya SC-t Cseh László - írja a Népszabadság pénteki számában.
dec. 12
7:00
Úszás: Cseh László úszó elhagyja klubját és edzőjét - sajtóhír (She)
Elhagyja nevelőegyesületét, a Kőbánya SC-t Cseh László – írja a Népszabadság pénteki számában. Az olimpiai ezüst- és bronzérmes, világbajnok, tizenegyszeres Eb-első úszó sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta az értesülést, de a távozása tényként kezelhető – olvasható a lapban.
dec. 12
7:18
NHL: nagyot mentett a Colorado, sorozott Predators (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában a Columbus Blue Jackets túlórás meccsen nyert Washington a Capitals ellen, míg a Colorado Avalanche az 53. perc végéig még kétgólos hátárnyban volt otthon, aztán szétlövésig vitte a dolgot, és ott a Winnipeg Jets fölé nőtt.
dec. 12
7:30
Megvan a Grand Slam (Metropol)
Úszószövetségi évértékelő és interjú Bernek Péterrel.
dec. 12
7:36
Női kézi Eb: zárás a C- és a D-csoportban - program (She)
A magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokságon ma a C-, illetve a D-csoportban is befejeződnek a küzdelmek. Eldől, hogy melyik válogatottak jutnak a középdöntőbe, valamint az is, hogy ott milyen mutatóval folytathatják szereplésüket. A nap rangadóját Eszéken vívják, ahol két hibátlan válogatott, Montenegró és Franciaország feszül egymásnak.
dec. 12
8:12
Ajánló: már pénteken pályán a Real; Szalai visszatérhet (She)
A klubvilágbajnokság miatt már pénteken lejátssza soros bajnokiját a Real Madrid a spanyol labdarúgó-élvonal (Primera División) 15. fordulójában. Németországban, a Bundesligában Szalai Ádám csapata, a Hoffenheim az Eintracht Frankfurtot fogadja. A magyar támadó kétmeccses eltiltása lejárt, így pályára léphet az esti mérkőzésen – program.
dec. 12
8:14
NBA: LeBron nélkül megszakadt a Cleveland győztes sorozata (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján a LeBron James nélkül felálló Cleveland Cavaliers nyolc győztes mérkőzés után idegenben kapott ki az Oklahoma City Thundertől, míg a Houston Rockets csak hosszabbítás után győzte le a Sacramento Kingset.
dec. 12
8:30
MU: a világ leggazdagabb kapusa lehet De Geából (She)
A Real Madrid által erősen körüludvarolt David De Geához ragaszkodik jelenlegi klubcsapata, a Manchester United, és angol sajtóértesülések szerint ennek a szándékának jelentős anyagi nyomatékot adna. A spanyol labdarúgóból a világ legjobban kereső kapusa lehet.
dec. 12
9:09
Sportfogadás: Fogadj ingyen a Manchester United-Liverpoolra! (Agroinform)
A hétvége angol csúcsmérkőzésére most ingyen fogadhatsz a Bet365-ön!
dec. 12
9:18
A debreceni középdöntő programja (Metropol)
Az európai Kézilabda Szövetség véglegesítette a magyar-horvát rendezésű női Európa-bajnokság debreceni középdöntős programját.
dec. 12
9:24
NFL - Védelmi csatát nyert a klubrekordot beállító Arizona (Infostart)
A ligaelső Arizona Cardinals a szezon eddigi legpontszegényebb összecsapásán 12-6-ra nyert a csoportrivális St. Louis Rams ellen a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) csütörtöki rangadóján.
dec. 12
9:24
Győri ETO: a románok szerint a kolozsvári védő már alá is írt (She)
Román lapértesülés szerint Dan Bucsa felbontotta szerződését a Universitatea Clujnál és már alá is írt a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO-hoz.
dec. 12
9:42
A Liverpool ellen folytathatja menetelését a Manchester United (Infostart)
Sorozatban hatodik győzelmére tör a rossz rajt után már harmadik Manchester United az angol labdarúgó-bajnokságban, amelynek 16. fordulójában a mindössze kilencedik ősi riválist, a Liverpoolt fogadja.
dec. 12
9:42
KTE: a Fluminensénél jött rá, hogy a futball az élete (She)
A Brazíliából hazatérve a Kecskeméthez szerződő Kovács Dánielt a Fluminensénél eltöltött hónapok győzték meg arról, hogy érdemes a labdarúgásnak szentelnie az életét. A legnagyobb élménye az volt, hogy együtt edzhetett a helyi válogatott Freddel.
dec. 12
9:44
Kerékpár: akár két olimpiai kvótánk is lehet országúton (She)
Vasárnapig még Siófokon lehet találkozni a legjobb magyar országúti kerékpárosokkal, akik Stubán Ferenc felügyelete mellett már 2015 jegyében gyakorolnak, amely fontos év lesz, hiszen nemcsak világbajnoki, olimpiai kvótát is osztanak majd a végén.
dec. 12
10:00
Kajak-kenu: csúcseredmény Kucserától a téli erőfelmérőn (She)
Ha december, akkor jöhet az erőfelmérő, tudják ezt legjobb kajakosaink és kenusaink is, akik ismét felvonultak a négynapos „összevetésre” a tatai edzőtáborba, ahol hétfőn és kedden az 1000 méteren szereplő férfi kenusok és kajakosok, szerdán és csütörtökön a női kajakosok és kenusok, valamint a férfi sprinterek jutottak szóhoz.
dec. 12
10:02
El: Különleges mérkőzés volt ez számomra - Dzsudzsák (She)
A labdarúgó Európa-liga csoportkörének záró fordulójában Dzsudzsák Balázs „hazatért”. A szélső korábbi klubja, a PSV Eindhoven otthonában lépett pályára a Dinamo Moszkva színeiben, a magyar futballista nem tagadta, különleges érzés volt visszatérnie Hollandiába.
dec. 12
10:18
Atlétika: a dopping-ügy miatt lemondott az oroszok elnöke (She)
Máris megvannak a következményei az Eltitkolt dopping – így készülnek az orosz győztesek című dokumentumfilmnek, amelyet múlt hét szerdán a német ARD nevű televíziós csatorna mutatott be. A film hatására először pert helyezett kilátásba az ARD ellen, végül a vizsgálatok lezárultáig lemondott az atléták nemzetközi szövetségének orosz kincstárnoka, Valentyin Balahnyicev, aki egyben az orosz…
dec. 12
10:20
Videó: elképesztő gólt lőtt Gulácsi csapatának a román (She)
Gyönyörű gólt szerzett Florescu, a román Astra játékosa az Európa-ligában Gulácsi Péter csapata, a Salzburg ellen. A magyar kapus nem lépett pályára az 5–1-re megnyert találkozón, így kollégája, Alexander Walke kapta a csodagólt: Florescu a jobb oldalon megkapta a labdát, felpörgette magának, majd védhetetlenül a léc alá bombázta. Akármilyen szép is volt ez a találat, pontot nem ért, az osztrák…
dec. 12
10:30
Európa Liga: összecsapás, késelés Kijevben (Metropol)
A csütörtök esti, Dnyipro - Saint-Étienne labdarúgó Európa Liga-mérkőzést követő verekedésben a francia gárda több szurkolója is megsérült.
dec. 12
10:36
Női kézi Eb: ennyi volt Susann Müller tornája, nem játszhat (She)
Susann Müller, a női kézilabda Európa-bajnokságon szereplő német válogatott játékosa sérülés miatt nem léphet pályára a magyar-horvát közös rendezésű torna hátralévő részében.
dec. 12
10:38
El: összecsapások, késelés a St-Étienne meccse után Kijevben (She)
Tömegverekedés tört ki a csütörtök esti, Dnipro–Saint-Étienne labdarúgó Európa Liga-mérkőzés után Kijevben, a francia gárda több szurkolója is megsérült – jelentette az ukrán média.
dec. 12
10:39
Női kézilabda Eb: Két pontot vesztettünk, egyet nyertünk (Agroinform)
Kikaptunk a spanyoloktól, de a lengyeleknek köszönhetően mégis két ponttal megyünk a középdöntőbe.
dec. 12
10:54
La Liga: új edzővel menekül a kiesés elől az Almería (She)
Juan Ignácio Martínezt nevezték ki a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Almería vezetőedzőjének. Az 50 éves szakember korábban a Levante és a Valladolid együttesét irányította az élvonalban.
dec. 12
10:56
Barcelona: Montoya nem vár tovább, azt akarja, adják el (She)
A Luis Enrique vezetőedző irányítása alatt magát számkivetettnek érző Martín Montoya azt kérte a Barcelona vezetőségétől, hogy a januári átigazolási időszakban adja el – végleg, ne csak kölcsönbe.
dec. 12
10:58
Ajax: az „új Lewandowski” lepipálja Suárezt és Ibrát is (She)
Arkadiusz Milik nem kellett a Leverkusennek, Hollandiában ontja a gólokat, a vb-győztes németeknek is betalált. Ő az Ajax legjobb csatára Klaas-Jan Huntelaar és Luis Suárez távozása óta, és a szezon egyik felfedezettje.
dec. 12
11:12
Románia: két visszavonult játékos lehet újra válogatott (She)
A válogatottságtól visszavonult két védőt, Mirel Radoit és Stefan Radut szeretné rávenni a visszatérésre Anghel Iordanescu, a magyarokkal azonos Európa-bajnoki selejtezőcsoportban szereplő román csapat szövetségi kapitánya.
dec. 12
11:30
Olimpia: Lehetőség a rendezésre, ki kell használni - Borkai (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság monacói, 127. közgyűlésén elfogadott 40 pontos reformcsomag jelentős változásokat eredményezhet az olimpiai mozgalomban. Új időszámítás kezdődik például az olimpiarendezés pályáztatásában, ami Budapestet, Magyarországot is érintheti. Pénteken a MOB székházában Borkai Zsolt elnök tartott sajtótájékoztatót, amelyen bejelentette: javaslatot tesz a rendkívüli…
dec. 12
11:48
El: csodát tettek a 94. percben, a bíró döntésén csúsztak el (She)
Továbbjutást érő gólt vett el a játékvezető az Európa-ligában szereplő azerbajdzsáni Quarabag együttesétől az Internazionale ellen.
dec. 12
11:51
Premier League: Muszáj újabb veretlenségi szériát produkálnunk - Cahill (Agroinform)
Hiába a 14 veretlen mérkőzés, a City ott lohol a Chelsea nyakában, így a londoniak figyelme nem lankadhat.
dec. 12
12:45
Tipp: Naná, hogy van tippünk a United-Poolra! (Agroinform)
Alábbi cikkünkből kiderül, hogy mit várunk a hétvége legpikánsabb mérkőzésétől!
dec. 12
13:30
"Gazdaságos olimpiát" rendezne 2024-ben Budapest (Metropol)
A Magyar Olimpiai Bizottság februárban rendkívüli közgyűlésen dönt arról, hogy Budapest pályázzon-e ötkarikás játékok rendezésére.
dec. 12
13:36
Dárdai Páltól ezt várhatjuk (Infostart)
Nem ígérget, és egyelőre tippelni sem szeretne az Európa-bajnoki selejtezők tavaszi folytatásával kapcsolatban Dárdai Pál, aki a sorozat végéig elvállalta a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztját.
dec. 12
13:54
DVSC: szerződést bontottak a légiós csatárral (She)
A DVSC-Teva hivatalos honlapján jelentette be, hogy közös megegyezéssel távozik a klubtól a 27 éves szlovén csatár, Dalibor Volas.
dec. 12
13:57
Bundesliga: Jön a téli hajrá a németeknél is (Agroinform)
Megerősítheti második helyét a Wolfsburg, rangadót bukhat a Bayer. Bundesliga-előzetes.
dec. 12
14:24
Dárdai nem tippel és nem ígérget (Metropol)
A 38 éves szakember az Európa-bajnoki sorozat végéig vállalta a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztját.
dec. 12
14:30
Hosszabbítás: Furulyás János - aki elfradizta a fél életét (She)
Hosszabbítás: a Nemzeti Sport szombati mellékletéből ajánljuk.
dec. 12
14:32
Asztalitenisz: Póta Georgina a nyolc között a World Tourban (She)
Póta Georgina hat szettben legyőzte a román Elizabeta Samarát, s ezzel bejutott a legjobb nyolc közé a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség (ITTF) World Tour-sorozatának egymillió dollár összdíjazású döntőjében, Bangkokban.
dec. 12
14:42
Cseh László maradna Kőbányán, de edzőt és uszodát vált (Metropol)
Az olimpiai ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok úszó edzője az eddig az utánpótlás-neveléssel foglalkozó Plagányi Zsolt lesz.
dec. 12
14:44
Asztalitenisz World Tour: Póta a nyolc között (Metropol)
Az aktuális világranglistán 18. Pótára a szombati negyeddöntőben a portugálok honosított asztaliteniszezője, Yu Fu vár.
dec. 12
14:48
Öttusa: Gyenesei Leila visszavonult az élsporttól (She)
Befejezi versenyzői pályafutását Gyenesei Leila, aki két sportágban – sífutásban és öttusában – is rajthoz állt olimpián, utóbbiban kétszer nyert aranyérmet világbajnokságon, háromszor Európa-bajnokságon.
dec. 12
14:50
Úszás: Cseh László elismerte, új edzővel, új helyen készül Rióra (She)
Cseh László elismerte azokat a sajtóértesüléseket, amelyek szerint elhagyja korábbi edzőjét, és új partnerrel készül a riói olimpiára. A környezetváltozás részeként az olimpiai ezüst- és bronzérmes, világbajnok, tizenegyszeres Eb-első úszó a Kőér utcából Törökbálintra költözik, ott edz.
dec. 12
15:00
Visszavonul az élsporttól Gyenesei Leila (Metropol)
A 28 éves sportoló hosszan tartó, makacs sérülésével indokolta döntését.
dec. 12
15:06
Visszavonul az élsporttól Gyenesei Leila (Infostart)
Befejezi versenyzői pályafutását Gyenesei Leila, aki két sportágban - sífutásban és öttusában - is rajthoz állt olimpián, utóbbiban kétszer nyert aranyérmet világbajnokságon, háromszor pedig Európa-bajnokságon.
dec. 12
15:09
NB I: Megvált mellőzött csatárától a bajnok (Agroinform)
Dalibor Volast első góljai után hamar megkedvelte debreceni publikum, ám a szlovén támadó gyorsan kegyvesztetté vált.
dec. 12
15:24
Asztalitenisz World Tour - Póta a nyolc között (Infostart)
Póta Georgina hat szettben legyőzte a román Elizabeta Samarát, s ezzel bejutott a legjobb nyolc közé a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség (ITTF) World Tour-sorozatának egymillió dollár összdíjazású döntőjében, Bangkokban.

Keresés