2014. december 20. szombat

dec. 20
0:24
NS: maradt a hatodik hely; dr. Török vitába száll; Hosszú nem áll le - szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.
dec. 20
6:24
Primera División - Ez várható a spanyol labdarúgó bajnokságban (Infostart)
Az Almería meglepetésre egygólos győzelmet aratott a Celta Vigo vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.
dec. 20
7:00
NHL: nagy pofont kapott a ligaelső a kanadai fővárosban (She)
Öt vereség után újra nyert a New Jersey Devils, amely szétlövéssel 3–2-re legyőzte a Tampa Bayt. A ligaelső Anaheim nagy pofonba szaladt bele a kanadai fővárosban, az Ottawa a kétgólos Mike Hoffman vezérletével 6–2-re győzte le a Kacsákat. Közben Pittsburghben a harmadik játékosnál diagnosztizáltak mumpszot, Sidney Crosby és Beau Bennett után Olli Maatta dőlt ki a gyerekbetegségként ismert kór…
dec. 20
7:18
NBA: a Celtics győzelemmel kezdte a Rondo utáni érát (She)
Az Oklahoma City Thunder a bokasérülés miatt kényszerpihenőt kapó Kevin Durant nélkül állt ki idegenben az LA Lakers ellen, de 104–103-ra így is legyőzte vendéglátóját. A Los Angeles Clippers is kikapott, pedig szünetbeli 16 pontos hátrányát ledolgozta Denverben. A legutóbbi (2008-as) bajnokcsapatának utolsó tagjától, Rajon Rondótól  megváló Boston a Minnesota elleni 16 pontos győzelemmel kezdte…
dec. 20
7:36
Autósport: Schumacher fia túl van első versenyautós tesztjén (She)
Megtette az első lépéseket a gokartozásból való feljebb lépésre Mick Schumacher, a hétszeres F1-es világbajnok Michael Schumacher 15 éves fia, aki Valenciában a német Peter Mücke versenycsapatának Formula–4-es gépével körözött.
dec. 20
7:38
Dinamo: Douglas távozik, akár Dzsudzsák is követheti (She)
A holland állampolgársággal is rendelkező brazil Douglas az első távozó légiós a Dinamo Moszkvánál, akitől a rubel árfolyamcsökkenése miatt válik meg a klub. Guram Adzsojev klubigazgató elmondta, a szerződése alapján euróban fizetett, ezért túl drágává váló légiósok közül a középhátvédet biztosan áruba bocsátják.
dec. 20
8:12
Újpest: a belga védő úgy érzi, kinőtte az NB I-et, váltana (She)
A Duchatelet-birodalom magasabban jegyzett klubjainak egyikébe szerződne Újpestről Jonathan Heris 24 éves belga labdarúgó, aki úgy érzi, a lila-fehéreknél nem a megfelelő poszton játszik, mert amíg a Megyeri úton középhátvédként számítanak rá, ő többet segítené a támadásokat. Heris egyébként is úgy érzi, kinőtte már az NB I-et.
dec. 20
8:30
Férfi vízilabda: világbajnok pólóst szerződtetett a Ferencváros (She)
A Ferencváros férfi vízilabdacsapata szerződtette a korábban Romániában légióskodó szerb Marko Avramovicsot – erről maga a játékos számolt be.
dec. 20
8:48
Ajánló: a vb-címért hajt a Real, furcsa német rangadó - program (She)
A Real Madrid fennállása első klubvilágbajnoki címét szerezheti meg Marokkóban, ha este legyőzi a döntőben az argentin San Lorenzót. A dél-amerikaiak az elődöntőben nem mutattak meggyőző játékot, a spanyolok ellen sokkal jobb teljesítményre lesz szükségük, mint az Auckland City ellen hosszabbításba torkolló összecsapáson. Spanyolországban a nagy rivális Barcelona a Córdobát fogadja, Angliában a…
dec. 20
9:06
Videó: bizarr - ellenfele fenekébe nyúlt a labdarúgó, mire az... (She)
Elképesztő jelenet játszódott le egy kuvaiti labdarúgó-mérkőzésen. Két játékos ugrott fel fejelni, szerencsétlenül ütköztek, és ezt követően mindketten elterültek a füvön. Az egyik labdarúgó annyira zokon vette az esetet, hogy felnyúlt ellenfele fenekébe, mire a másik játékos majdnem megharapta az elkövetőt. Nézze meg a bizarr videót!
dec. 20
9:08
Fradi: ezért kellett Tuijpnek visszatérnie Hollandiába (She)
Jack Tuijp, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros játékosa – aki jelenleg Hollandiában szerepel kölcsönben – elmondta, miért kellett távoznia Magyarországról.
dec. 20
9:09
Biatlon: A csodaszép cseh sílövő újra régi fényében tündököl (Agroinform)
Domracseva a 6., Makarainen a 15. helyről próbálja elcsípni az élről rajtoló Soukalovát a szombati üldözéses versenyben.
dec. 20
9:24
Sznúker: a hererák után a tüdőrákot is legyőzte Ali Carter (She)
A hererák után a tüdőrákot is legyőzte Alister Carter angol sznúkerjátékos, a 2008-as és a 2012-es világbajnokság döntőse, aki 2015-ben már ismét minden figyelmét a sportágnak kívánja szentelni.
dec. 20
9:26
DVTK: Folynak a tárgyalások a külföldi érdeklődőkkel - Kádár (She)
Kádár Tamás, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK játékosa csapata honlapján elmondta, úgy érzi, megérett arra, hogy újra külföldön bizonyítson.
dec. 20
10:03
Premier League: Diego Costa tarthatja élen a Chelsea-t (Agroinform)
Diego Costa a Stoke-nak találhat be, a Tottenham gólparádét rendezhet, a City hozhatja a kötelezőt. PL-előzetes.
dec. 20
10:18
Liverpool: végre megvan Suárez utódja, 40 milliós csatár jön? (She)
Angol és olasz sajtóhírek szerint a Liverpool labdarúgócsapata a téli átigazolási időszakban szeretné megszerezni a Napoli argentin klasszisát, Gonzalo Higuaínt.
dec. 20
10:20
Videó: vészhelyzet vagy vicc? - Van Gaal beszédét megzavarták (She)
Érdekes közjáték zavarta meg Louis van Gaal sajtótájékoztatóját. A „ vörös ördögök″ menedzserét beszéd közben szakította félbe egy női hang, amely elmondta, masszőrt kérnek az első csapat öltözőjébe. Van Gaal értetlenül állt a dolog előtt, de a mellette ülő hölgy elmondta, ez nem vicc.
dec. 20
10:36
Vízilabda: Bud Spencer szerint Kárpáti minden idők legjobbja (She)
Kárpáti György, a Nemzet Sportolója a hét végén az otthonában meglátogatta Carlo Pedersolit, azaz Bud Spencert, akivel évtizedek óta jó barátságot ápol. A háromszoros olimpiai bajnok magyarral nosztalgiáztak, s az olasz óriás megígérte, hogy februárban eljön Magyarországra, hogy viszonozza a látogatást.
dec. 20
10:39
Klub-vb: Játszi könnyedséggel lehet meg a Real Madrid idei negyedik trófeája (Agroinform)
A Blancók szombat este zsinórban 22. győzelmüket és idei negyedik trófeájukat gyűjthetik be a Klub-VB döntőjében.
dec. 20
10:54
Légiósok: a Milan magyarjának tetszik Prága, játszani akar (She)
A Milan kölcsönjátékosaként az olasz másodosztályban szereplő Varesében mindössze négy mérkőzésen szerepet kapó Tamás Krisztián azt reméli, hogy tavasszal olyan csapatnál folytathatja karrierjét, amelyben rendszeresen játszhat. Az őt tesztelő Slavia Prahát szívesen választaná.
dec. 20
11:12
Pécsi MFC: orrsövényműtéttel a derékfájás ellen (She)
Orrsövényműtéten esett át Fröhlich Roland, a Pécsi MFC játékosa, aki azt reméli, hogy az orvosi beavatkozásnak köszönhetően derékbántalmai is elmúlnak. Biztosat egy orvos sem mondott, így a futballista a csodában bízik.
dec. 20
11:30
NBA: Vince Carterék karácsonyi ajándéka meghatotta Amerikát (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Memphis Grizzliesnél beköszöntött a karácsony, sőt, egyesek már az ajándékukat is megkapták. De ne szaladjunk ennyire előre…
dec. 20
11:32
Győri ETO: a Fradiban köthet ki az átadólistára tett támadó (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a Ferencváros érdeklődik a Győri ETO-nál átadólistára tett Varga Roland iránt.
dec. 20
11:33
Darts-vb: A Varázsló, a Bika és a Repülő skót is sima rajtot vehet (Agroinform)
Szombaton tíz mérkőzéssel dübörög tovább a PDC darts-vb, színpadra lép többek között Simon Whitlock és Gary Anderson is.
dec. 20
12:42
NHL - Kikapott a ligaelső Ottawában (Infostart)
A ligaelső Anaheim Ducks meglepetésre kikapott az Ottawa Senators otthonában az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján.
dec. 20
12:42
Kézi Eb: Nem volt igazi vezére a csapatnak - Németh András (She)
A magyar női kézilabda-válogatott a hatodik helyen végzett a hazai rendezésű Európa-bajnokságon. Németh András szövetségi kapitány az NSO Tv-nek elmondta, reálisnak tartja a válogatott helyezését, két poszttal rendkívül elégedett volt, illetve többet várt a szélsőktől.
dec. 20
12:44
Férfi vízi ob I: egygólos siker, de sima meccs az UVSE–FTC (She)
A Ferencváros legyőzte az UVSE-t a Margitszigeten a férfi vízilabda ob I 11. fordulójában. A 12–11-es végeredmény szoros csatát tükröz, de az Újpest csak 19 másodperccel a vége előtt került egy gólra a Fraditól – először 1–2 után.
dec. 20
13:00
Férfi vízilabda ob I - Nyert a Ferencváros (Infostart)
Az FTC egy góllal jobbnak bizonyult az UVSE együttesénél az E.ON férfi vízilabda ob I 11., idei utolsó fordulójának első szombati mérkőzésén.
dec. 20
13:00
Milan: „Ha nem lenne a futball, már börtönben lennék…” (She)
Jérémy Ménez, az AC Milan labdarúgócsapatának francia támadója elmondta, ha nem lenne a futball, nagy valószínűséggel valamelyik börtönben kötött volna ki.
dec. 20
13:02
Tottenham: Nehéz, amikor a szurkolók énekelnek - Soldado (She)
Roberto Soldado szégyelli magát, amiért eddig adós maradt a gólokkal a Tottenham labdarúgójaként.
dec. 20
13:54
PL: Manchester City-Crystal Palace élőben az NSO-n! (She)
A Premier League 17. fordulójának nyitó mérkőzésén a bajnoki címvédő Manchester City a Crystal Palace-t fogadja. Kövesse velünk a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
dec. 20
13:56
Ausztrália: Vernes kezdett, de túl nagy falat volt az éllovas (She)
A Vernes Richárddal felálló Central Coast Mariners háromgólos vereséget szenvedett az ausztrál A-League 11. fordulójában az éllovas Perth Glorytól.
dec. 20
14:12
Női kézi Eb: A jegyek talán túl drágák voltak - Vetési (She)
Vetési Iván, a Magyar Kézilabda-szövetség elnöke elismerte, hogy talán túl drágák voltak a jegyek a vasárnap záruló magyar-horvát rendezésű női Európa-bajnokságra.
dec. 20
14:14
Videó: a volt DVSC-csatár óriási hibája után zseniális gólt lőtt (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Lens 2–0-ra nyert hazai pályán a Nice ellen. Az újonc második gólját a korábbi debreceni csatár, Adamo Coulibaly szerezte parádés cselsorozat után. Igaz, a francia támadó az 56. percben kihagyott egy büntetőt. Nézze meg a tizenegyeset és a gólt!
dec. 20
14:30
Betis: visszatért a zöld-fehérekhez Gera utolsó angliai edzője (She)
Visszatért a Betishez Gera Zoltán korábbi edzője, Pepe Mel. Az 51 éves spanyol szakember 2014 januárjától a szezon végéig vezette a West Bromwich Albiont, ő volt Gera utolsó menedzsere Angliában.
dec. 20
14:32
Sílövészet: norvég és fehérorosz siker üldözésesben (She)
Szombaton a férfiak és a nők üldözéses versenyével folytatódott a sílövők világkupa-sorozata a szlovéniai Pokljukában. A győzelmet előbbieknél a norvég Emil Hegle Svendsen, utóbbiaknál a fehérorosz Darja Domracseva szerezte meg.
dec. 20
14:51
NFL: Madárháború a hazai pályáért (Agroinform)
Az Arizona és a Seattle összecsapásán az lehet a tét, hogy ki játszik végig hazai pályán a playoffban.
dec. 20
15:06
Benedek Tibor szerint ez vár a magyar vízilabdára (Infostart)
A magyar férfi vízilabda-válogatott immár nem kihívó, hanem kihívott - hangsúlyozta az InfoRádió Aréna című műsorában Benedek Tibor szövetségi kapitány. Mint mondta: az elmúlt évszázad bizonyítja, hogy az olimpiákon mindig nagyon jól szereplünk, de az első hely igazából az alapelvárás. A magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitányával készült interjút teljes terjedelmében…
dec. 20
15:24
Alpesisí-vk: Vonn és Jansrud nyert szombaton, Miklós 40. (She)
Az olaszországi Val Gardenában a férfiaknak szuper-G, a franciaországi Val d'Isére-ben a nőknek lesikló futammal folytatódott szombaton az alpesisí-világkupa. A győzelmet az előbbieknél a norvég Kjetil Jansrud, utóbbiaknál az amerikai Lindsey Vonn szerezte meg. Az utóbbi versenyen indult Miklós Edit is, és a 40. helyen zárt.
dec. 20
15:27
Női kézilaba Eb: Kiss Éva vitte prímet, Németh András közepes - osztályzás (Agroinform)
A hatodik helyen zártuk a hazai rendezésű női kézilabda-Eb-t, most egyesével osztályzunk játékost, kapitányt.
dec. 20
15:42
PL: a Chelsea új mezszponzora lehet Messihez a kulcs (She)
A futballmezekkel foglalkozó szakportál, a Footy Headlines címlapján tette közzé a Chelsea 2015–2016-os szezonban használatos felszerelését, amely Lionel Messi szerződtetésével kapcsolatban újabb spekulációra adhat okot. Hogy is van ez?
dec. 20
15:44
Bundesliga: Werder Bremen-Dortmund élőben az NSO-n! (She)
A Bundesligában eddig bukdácsoló és tartalékos Borussia Dortmund a bukdácsoló és tartalékos Werder Bremen vendége lesz. Kövesse a „kiesési rangadót″ online, szöveges közvetítésünk segítségével!
dec. 20
15:46
Női kézi Eb: az „átkozott” Montenegró „nem érdemel bronzérmet” (She)
A magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság bronzmérkőzése előtt Johanna Ahlm, a svédek balátlövője elmondta, a montenegróiak nem érdemelnek érmet.
dec. 20
15:48
PL: simán nyert a Manchester City, és utolérte a Chelsea-t (She)
A Premier League 17. fordulójának nyitó mérkőzésén a Manchester City hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Crystal Palace-t, így pontszámban befogta a listavezető Chelsea-t. David Silva duplázott, a végeredményt Yaya Touré állította be a 81. percben.
dec. 20
16:00
Beérte a Chelsea-t a Manchester City (Infostart)
A címvédő Manchester City a papírformát igazolva magabiztos győzelmet aratott a vendég Crystal Palace ellen az angol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának szombat délutáni nyitómérkőzésén, s ezzel pontszámban utolérte a listavezető Chelsea-t a tabellán.
dec. 20
16:00
PL: Aston Villa-Manchester United élőben az NSO-n! (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 17. fordulójában a Manchester United az Aston Villa otthonában lép pályára. Kövesse a találkozó alakulását folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
dec. 20
16:03
NB I: A Sevillától igazolt csatárt az ETO (Agroinform)
A 24 éves, 10-szeres bosnyák válogatott Miroslav Stevanovic három és fél vére írt alá a győriekhez.
dec. 20
16:18
La Liga: Barcelona-Córdoba élőben az NSO-n! (She)
A La Liga 16. fordulójában a Barcelona a Córdobát látja vendégül. Kövesse velünk a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
dec. 20
16:20
Bundesliga 2.: Korcsmárral a soraiban ikszelt a Fürth a Frankenderbyn (She)
Nem született gól a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) szombati rangadóján, a Nürnberg–Greuther Fürth regionális presztízscsatán (47 501 néző előtt). Az 1904 óta immár 258. alkalommal megvívott Frankenderbyn a Fürth majd' egy félidőt emberhátrányban játszva harcolta ki a 0–0-s döntetlent, az 56. perctől Korcsmár Zsolttal a soraiban. A Fürth már 456 perce gólképtelen a…
dec. 20
16:27
A ManCity beérte a Chelsea-t (Metropol)
Igaz a londoniak ebben a fordulóban még nem léptek pályára. Birminghamben megszakadt az MU győzelmi sorozata

Keresés