2014. december 20. szombat

dec. 20
16:36
Huntelaar szerződést hosszabbított Gelsenkirchenben (Infostart)
Két évvel, 2017-ig meghosszabbította szerződését klubjával Klaas-Jan Huntelaar, a Schalke 04 holland labdarúgója.
dec. 20
16:36
Sífutás: újabb norvég dupla Davosban (She)
A svájci Davosban férfi 15 és női 10 km-es szabadstílusú versennyel folytatódott a sífutók világkupája. Mindkettőben norvég siker született: előbbieknél Anders Glöersen, utóbbiaknál Marit Björgen győzött. Az északiösszetett-versenyzők csapatversenyét a Mikko Kokslien, Havard Klemetsen, Jan Schmid, Jörgen Graabak összeállítású norvégok nyerték.
dec. 20
16:54
Videó: az ellenfél is megköszönte a sarokkal lőtt büntetőt (She)
Túlságosan magabiztos volt egy amatőr játékos az egyik perui labdarúgó-bajnokságban játszott mérkőzésen. Csapata büntetőhöz jutott, ám úgy gondolta, hogy belsővel túl egyszerű lenne berúgni a labdát, így inkább sarokkal ért hozzá. Nem kellett volna...
dec. 20
16:54
Meghalt Magasházy István (Behaviour)
A színművész életének 67. évében rövid, súlyos betegség után hunyt el.
dec. 20
16:57
Sportfogadás: Fogadj ingyen a Stoke-Chelsea-re! (Agroinform)
A Premier League 17. fordulójának zárómérkőzésére most ingyen fogadhatsz a Bet365-ön!
dec. 20
17:12
Darts-vb: itt az első meglepetés! Webster kiejtette Whitlockot! (She)
A londoni Alexandra Palace-ban zajló darts-vb első fordulójának szombati játéknapján három párharcban is kiemelt búcsúzott el a világbajnokságtól.
dec. 20
17:14
Indiai Szuperliga: spanyolos csapat lett az első bajnok (She)
Az Atlético Kolkata nyerte meg a labdarúgó indiai Szuperliga első idényét, miután a szombati mumbai fináléban 1–0-ra legyőzte a Kerala Blasterst.
dec. 20
17:30
Bundesliga: kikapott a Dortmund, kieső helyen telel (She)
Kieső helyen telel a Borussia Dortmund a német labdarúgó Bundesligában, miután vereséget szenvedett a Werder Brementől is – sőt, akár még utolsó is lehet, ha a Freiburg nyer vasárnap. A dobogóra hajtó csapatok közül a Leverkusen ikszelt, a Mönchengladbach kikapott a remeklő Augsburgtól. Nem született gól Gelsenkirchenben és Stuttgartban, Stieber Zoltán (HSV) a kispadon ülte végig csapata…
dec. 20
17:48
Videó: senki sem ért Tőzsér nyomába a Watford versenyén (She)
Angliában népszerű játék a szögletrúgóverseny, amelyben jobbról és balról is leesés nélkül kell a kapuba rúgni a labdát. A másodosztályú Watfordnál Tőzsér Dániel, Gianni Munari és Daniel Pudil mérte össze tudását. A címben már elárultuk, hogy Tőzsér lett a legjobb, ám a videóból az is kiderül, hogy egészen fantasztikus teljesítményt nyújtott. „Ez túl könnyű!” – mondta utána Tőzsér...
dec. 20
17:50
Úszás: Hosszú újabb két aranyat gyűjtött Szentpéterváron (She)
A Magyarországon az év legjobb női sportolójának választott Hosszú Katinka a pénteki négy elsőség után szombaton két számban diadalmaskodott a szentpétervári hagyományos rövid pályás úszóversenyen, a Szalnyikov-kupán.
dec. 20
18:06
Szalnyikov Kupa - Hosszú Katinka szombaton két döntőben győzött (Infostart)
A Magyarországon az év legjobb női sportolójának választott Hosszú Katinka a pénteki négy elsőség után szombaton két számban diadalmaskodott a szentpétervári hagyományos rövidpályás úszóversenyen, a Szalnyikov Kupán.
dec. 20
18:06
La Liga: Suárez meglőtte első bajnoki gólját, nyert a Barca (She)
A La Liga 16. fordulójában a Barcelona hazai pályán 5–0-ra legyőzte a Córdobát. Pedro kezdte a gólgyártást (a szélső 71 másodperc után volt eredményes), a második félidőben aztán Luis Suárez, Gerard Piqué és Lionel Messi is eredményes volt (utóbbi duplázott). Az uruguayi csatárnak ez volt az első gólja a spanyol élvonalban.
dec. 20
18:08
PL: Falcao kezdett és betalált, de az MU nem nyert (She)
Radamel Falcao kezdőként kapott lehetőséget és gólt is szerzett a Manchester United színeiben az angol labdarúgó-élvonal (Premier League) 17. fordulójában, az MU azonban nem tudott nyerni az Aston Villa otthonában.
dec. 20
18:15
Hosszú Katinka szombaton két döntőben győzött (Metropol)
Hat aranyérmet nyert Szentpéterváron.
dec. 20
18:17
2014 legdurvább sportsérülései (Metropol)
Az idei év nem csak a szemet gyönyörködtető és szórakoztató jelenetekről szólt a sport világában.
dec. 20
18:24
Simán nyert a Barcelona, Suarez betalált (Infostart)
Múlt heti döntetlenjét követően az FC Barcelona kiütéses győzelmet aratott a spanyol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának első szombati mérkőzésén.
dec. 20
18:24
Anglia: a magyar futballisták klubjai tökéletes napot zártak (She)
Tőzsér Dániel (Watford), Bajner Bálint (Ipswich) és Király Gábor (Fulham) csapata egyaránt győzött az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 22. fordulójának szombati játéknapján. A magyar légiósok közül csak Tőzsér játszott.
dec. 20
18:42
Megszakadt a Manchester United győzelmi sorozata (Infostart)
A harmadik helyen álló Manchester United nem bírt a házigazda Aston Villával az angol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának szombati játéknapján, így megszakadt hatmeccses győzelmi sorozata.
dec. 20
18:42
Úszás: átadták az új, 50 méteres győri uszodát - fotó (She)
Átadták szombaton a 3.2 milliárd forintból elkészült új győri uszodát, az Aqua Sport Központot, ahol januárban a magyar női vízilabda-válogatott világliga-mérkőzést játszik.
dec. 20
18:51
Megvan Suarez első bajnoki gólja (Metropol)
Az FC Barcelona kiütéses győzelmet aratott a Córdoba ellen.
dec. 20
19:00
Férfi vízilabda ob I - Szolnoki siker (Infostart)
A házigazda Szolnok magabiztos győzelmet aratott a BVSC ellen az E.ON férfi vízilabda ob I 11., idei utolsó fordulójának második szombati mérkőzésén.
dec. 20
19:00
Ligue 1: füttykoncertbe fulladt a PSG utolsó meccse (She)
A Paris Saint-Germain hazai pályán nem bírt a szervezetten futballozó Montpellier-vel a francia élvonalbeli bajnokság (Ligue 1) 19. fordulójának szombati játéknapján. A 0–0 után továbbra is második a PSG.
dec. 20
19:18
Németország: a csereként beálló magyar fontos gólt lőtt (She)
A súlyos sérülését követően novemberben visszatérő Jakabfi Zsanett megszerezte első gólját ebben az idényben a Wolfsburg első csapatában.
dec. 20
19:20
Vívás: két bajnoki címet nyert a BHSE, a női kard a BVSC-é (She)
Női tőrben és férfi párbajtőrben a BHSE, női kardban pedig a BVSC győzött csapatban a vívók budapesti országos bajnokságán.
dec. 20
19:22
Férfi kosár NB I: rengeteg triplát vert be a Jászberény (She)
A Jászberény négypontos győzelmet aratott a Nyíregyháza vendégeként a férfi kosárlabda NB I 13. fordulójának szombati játéknapján.
dec. 20
19:36
Röplabda: simán nyert Miskolcon a Kaposvár a nőknél (She)
A Kaposvár 3:0-ra nyert Miskolcon a női röplabda NB I első szombati mérkőzésén.
dec. 20
19:38
U20-as divízió I/B hoki-vb: Magyarország utolsó, kiesett (She)
A magyar jégkorong-válogatott kikapott a japán csapattól a dunaújvárosi U20-as divízió I/B-világbajnokság ötödik, utolsó fordulójában, így A hatodik, azaz AZ utolsó helyen végzett, és búcsúzott ettől az osztálytól.
dec. 20
19:40
Klub-vb: CR-nek filmsztár szólt be - „piszkálják meg a haját” (She)
A Real Madrid fennállása első klubvilágbajnoki címét szerezheti meg Marokkóban, ha szombat este legyőzi a döntőben a San Lorenzót. Viggo Mortensen filmsztár, az argentin csapat szurkolója szerint Cristiano Ronaldo megfogható, ha egy kicsit megpiszkálják a haját…
dec. 20
19:54
Férfi kézi NB I: elsöprő Csurgó-hajrá döntött Tatabányán (She)
A férfi kézilabda NB I 20. fordulójának rangadóján a Csurgó fantasztikus hajrával 24–23-ra nyert a Tatabánya otthonában.
dec. 20
19:56
Női kézi Eb: kiváló kapusok és Triscsuk - így látták az olvasók (She)
A Nemzeti Sport Online olvasói rendkívül széles skálán értékelték a hazai Európa-bajnokságon hatodik helyen végző magyar válogatott játékosainak teljesítményét. A csapat tagjai közül a kapus Kiss Éváé lett a legjobb átlagosztályzat a legeredményesebb játékos, Triscsuk Krisztina, illetve váltótársa, a fiatal Bíró Blanka előtt. Az alábbiakban az olvasók által adott osztályzatok átlagát tekintheti…
dec. 20
19:58
Férfi kosár NB I: folytatta győzelmi sorozatát a Sopron (She)
A Sopron a MAFC-ot (97–83), az Atomerőmű a Körmendet (88–79) győzte le hazai pályán a férfi kosárlabda NB I 13. fordulójának szombati játéknapján.
dec. 20
20:12
Videó: zseniális góllal készül a Juve klasszisa a Szuperkupára (She)
Paul Pogba és a Juventus már Dohában tartózkodik, ahol a Napoli ellen vív meg hétfőn a labdarúgó Olasz Szuperkupáért. A francia klasszis nem akármilyen tmozdulattal vétette észre magát az edzésen.
dec. 20
20:14
Serie A: megint a ráadásban vesztett pontot a Sassuolo (She)
Az olasz labdarúgó-élvonal (Serie A) 16. fordulójában hiába vezetett sokáig a Sassuolo, a 94. percben egyenlített a vendég Cesena, így a hazaiak – a múlt heti, Roma elleni találkozóhoz hasonlóan – ismét a ráadásban veszítettek pontot.
dec. 20
20:16
Női kosár NB I: továbbra is nyeretlen a Vasas (She)
A Vasas hazai pályán 74–65-re kikapott a Ceglédtől, így továbbra is nyeretlen a női kosárlabda NB I-ben.
dec. 20
20:18
La Liga: egyenlítés Valenciában a 93. percben, 11-esből (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának szombati mérkőzésén a Levante 1–1-re végzett a Real Sociedaddal Valenciában. David Moyes csapata Sergio Canales révén előnyhöz jutott a második félidő elején, ám a hosszabbításban vitatható tizenegyest kaptak a hazaiak, és Andreas Ivanschitz egyenlített. A Levante sorozatban ötödik tétmeccsén játszott döntetlent.
dec. 20
20:30
Klub-vb: Real Madrid-San Lorenzo élőben az NSO-n! (She)
A Real Madrid fennállása első klubvilágbajnoki címét szerezheti meg Marokkóban, ha ma este legyőzi a döntőben az argentin San Lorenzót. Kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk és folyamatosan frissülő, élőképes cikkünk segítségével!
dec. 20
20:32
Bundesliga: bombafejessel Wolfsburg-siker, 11 pont a Bayern-fór (She)
A német labdarúgó Bundesliga 17. fordulójában a Wolfsburg az 1. FC Köln csapatát fogadta, és 2–1-es sikert aratott, így megerősítette második helyét.
dec. 20
20:34
Törökország: Futács büntetőt harcolt ki a Galatasaray ellen (She)
Futács Márkó csapata, a Mersin Idmanyurdu kétszer vezetett a Galatasaray vendégeként a török labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának szombati játéknapján, mégis kikapott 3–2-re.
dec. 20
20:48
Dortmund: megtudtuk Klopptól, mi az, ami a legjobban hiányzott (She)
Nagyon harapós Borussia Dortmundot ígér a tavaszi szezonra Jürgen Klopp, a BVB vezetőedzője – szükség is lesz erre, miután a dortmundiak a klubtörténet egyik legrosszabb őszét követően kieső helyen telelnek a német labdarúgó Bundesligában.
dec. 20
20:50
Serie A: Roma-Milan élőben az NSO-n! (She)
2014 utolsó olasz bajnoki fordulóját rendezik a hétvégén, szombat este a második helyen álló Roma az európai kupaindulásért küzdő AC Milant fogadja a Stadio Olimpicóban. Kövesse a találkozó alakulását folyamatosan frissülő, szöveges tudósításunk segítségével!
dec. 20
20:57
Átadták az új győri uszodát (Metropol)
3,2 milliárd forintból készült el az Aqua Sport Központ.
dec. 20
20:59
Jól zárta az évet a Wolfsburg, bajban a Dortmund (Metropol)
Ha a Freiburg nyer vasárnap, akkor utolsó helyen zárja a Dortmund az őszi szezont.
dec. 20
21:06
Férfi vízilabda ob I - Idegenben győzött a Honvéd és az OSC (Infostart)
A Honvéd és az OSC magabiztos győzelmet aratott idegenben az E.ON férfi vízilabda ob I 11., idei utolsó fordulójának szombati játéknapján.
dec. 20
21:24
Golf: Rózsa Csilla elképesztően jó eredményt ért el Marokkóban! (She)
Rózsa Csilla nagyszerű szombati teljesítménye révén a 18. helyen várja az utolsó, döntő fordulót a női golfozók első számú európai körversenyének (LET) szezonvégi, marokkói kvalifikációs viadalán (Lalla Aicha Tour School Final), amelyen a jövő évi profi versenyzői kártyáért folyik a harc.
dec. 20
21:26
Görögország: az Olympiakosz az élre állt, a Niki Volosz visszalépett (She)
Vége a PAOK „uralmának” a görög labdarúgó Szuperligában: az Olympiakosz Pireusz szombaton 5–0-s győzelmet aratott a Kalloni otthonában, ezzel átvette a vezetést szaloniki riválisától.
dec. 20
21:42
Asztalitenisz: gálán búcsúztatták el Tóth Krisztinát (She)
Jakab János nyerte szombaton a Körcsarnokban az asztaliteniszezők látványos gálaműsorral színesített Generációk csatája elnevezésű versenyét.
dec. 20
21:44
Klub-vb: Kroos passzt se rontott, Ramos gólokban beérte Iniestát (She)
Toni Kroos, a Real Madrid labdarúgócsapatának német válogatott középpályása ritka bravúrt mutatott be a San Lorenzo elleni klubvilágbajnoki döntő első félidejében: 44-ből 44 átadása ment emberhez, így passzmutatója százszázalékos.
dec. 20
21:46
Hollandia: ötöt gurított a PSV; kikapott a harmadik és az AZ (She)
A holland labdarúgó-élvonal (Eredivisie) 17. fordulójában könnyedén nyert a PSV, a harmadik helyezett Zwolle azonban kikapott, míg az AZ Alkmaar meglepően sima vereséget szenvedett.
dec. 20
22:18
NB II: az ifjabb Lovrencsics a tavaszra biztosan marad (She)
Tavasszal is az NB II-es Soroksár labdarúgója lesz a gólerős támadó, Lovrencsics Balázs.
dec. 20
22:36
Klub-vb: a Real Madrid legyőzte a döntőben a San Lorenzót (She)
A Real Madrid megszerezte fennállása első klubvilágbajnoki címét Marokkóban, a döntőben az argentin San Lorenzót 2–0-ra legyőzve. A spanyolok góljait Sergio Ramos és Gareth Bale szerezte.

Keresés