2014. december 10. szerda

dec. 10
16:40
A futball-vb mindent felülmúlt, Suárez és Messi is megelőzte CR-t (She)
Sportos évet zárt a Facebook. A legnépszerűbb közösségi, ismertségi oldal kedden közzétette a 2014-es év legmeghatározóbb trendjeit, azaz miről és kikről beszélt a legtöbbet az 1.35 milliárd aktív havi felhasználó.
dec. 10
16:54
Ligakupa: defenzív Fradi, Ojo nélküli Újpest - kezdők (She)
A labdarúgó Ligakupa nyolcaddöntőjében az Újpest az FTC fogadja, miután az első mérkőzésen a zöld-fehérek 4–1-re legyőzték riválisukat. A visszavágóra mindkét vezetőedző több poszton változtatott. Az újpestieknél Asmir Suljic és Kim Ojo ezúttal a keretben sincs, míg a vendégeknél Jova Levente helyett Dibusz Dénes véd, a kezdőbe pedig hat – elsődleges posztját tekintve – védőjátékos került be.
dec. 10
17:24
Csütörtökön "nagy" bejelentés a McLarennél (Metropol)
Alonso, vagy nem Alonso? Ez itt a kérdés.
dec. 10
17:26
Villámcsapás ért egy perui labdarúgót (Metropol)
Ssúlyos égési sérüléseket szenvedett, de életben van.
dec. 10
17:30
Női kézilabda Eb - Cél a csoportelsőség (Infostart)
A magyar női kézilabda-válogatott célja, hogy csoportelsőként jusson a debreceni középdöntőbe a magyar-horvát közös rendezésű Európa-bajnokságon, ehhez csütörtökön le kell győzni az eddig hibátlan spanyol csapatot.
dec. 10
17:30
Videó: kínos - Diego Maradona elaludt az elnök beszéde alatt (She)
Kellemetlen helyzetbe került a minap Diego Maradona: a legendás argentin labdarúgót Venezuelába hívták, az ayacuchói csata  – ez volt a spanyolok ellen vívott perui szabadságharc döntő ütközete  – 190. évfordulója alkalmából tartott megemlékezésre. Nicolás Maduro venezuelai elnök a közönség által ünnepelt Maradonát mint „lázadót és forradalmárt" méltatta. Sajnos az 54 éves korábbi világklasszis…
dec. 10
17:32
Ligakupa: Újpest-FTC - élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Ligakupa nyolcaddöntőjében az Újpest az FTC fogadja a visszavágón, miután az első mérkőzésen a zöld-fehérek 4–1-re legyőzték riválisukat. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
dec. 10
17:33
Bajnokok Ligája: Olvasóink nehezen tudtak csak dönteni a Roma-City rangadón (Agroinform)
Megoszlanak a tippek, hogy melyik sztárcsapat jut a legjobb 16 közé, de az olvasók végül a City sikerét várják.
dec. 10
17:48
Újpest: lehet, hogy a társával ütköző Ojóra arcműtét vár (She)
Elképzelhető, hogy műteni kell Kim Ojót, az Újpest labdarúgócsapatának nigériai csatárát.
dec. 10
18:24
Videó: ezt nem kell magyarázni - ő a legszebb magyar kézis (She)
A magyar szurkolók megválasztották a női kézilabda Eb legszebb magyar játékosát. A győztes kiléte szoros verseny után dőlt el!
dec. 10
18:42
El: tét nélkül is 25 ezren mennek ki Dzsudzsákék PSV-meccsére (She)
Bár már eldőlt, hogy a százszázalékos Dinamo Moszkva zárja az élen az Európa-liga E-csoportjának küzdelmeit és a PSV lesz a második, csütörtökön 25 ezer embert várnak a Philips-stadionba Dzsudzsák Balázsék látogatására.
dec. 10
18:44
Férfi kézi NB I: a szegedi kapus is gólt dobott a Fürednek (She)
A listavezető Szeged 12 góllal legyőzte a Balatonfüredet a férfi kézilabda NB I 17. fordulójában. A hazaiak legjobbja a sérüléséből felépülő Antonio García Robledo volt nyolc góllal, de még José Manuel Sierra cserekapus is betalált egy védést követően az ellenfél üres kapujába egész pályáról.
dec. 10
19:00
NFL: J. J. Watt a South Parkban, Bradyéké a decemberi királyok csatája (She)
2014-ben is hétről hétre jelentkezik a Red Zone! Sorozatunkban a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) fordulóinak legérdekesebb eseményeiből szemezgetünk. Tartsanak velünk, 20 pontból álló összeállításunkból olyan részleteket is megtudhat, amelyeket eddig nem ismert!
dec. 10
19:02
Asztalitenisz: nyírbátori siker a férfi Extraligában (She)
A Nyírbátor 6:3-ra legyőzte a vendég Pénzügyőr első csapatát a férfi asztalitenisz Extraliga szerdai játéknapján.
dec. 10
19:03
Bajnokok Ligája: Maradok akkor is, ha kiesünk - Pellegrini (Agroinform)
A chilei szakvezető nyerni szeretne a Stadio Olimpicóban, de a legkevésbé sem félti az állását.
dec. 10
19:18
Villámcsapás ért egy perui labdarúgót (Infostart)
Villámcsapás ért egy perui labdarúgót, akit súlyos égési sérülésekkel szállítottak kórházba.
dec. 10
19:18
Győri ETO: Miriuta kolozsvári játékossal erősíti a védelmet? (She)
Román lapértesülés szerint Miriuta Vasile az Universitatea Cluj 26 éves játékosával, Dan Bucsával erősítené meg a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO védelmét.
dec. 10
19:20
Férfi kézilabda NB I - Tizenkét gólos Szegedi siker (Infostart)
A listavezető, Bajnokok Ligája-nyolcaddöntős Szeged 38-26-ra legyőzte a vendég Balatonfüredet a férfi kézilabda NB I szerdai játéknapján, így továbbra is százszázalékos.
dec. 10
19:21
Bulvár: Villám csapott a perui focistába - videó (Agroinform)
Joao Contrerasba a csodával határos módon túlélte a felvillanyozó találkozást a természettel.
dec. 10
19:36
Ligakupa: nem született gól Újpesten, továbbjutott a Fradi (She)
A labdarúgó Ligakupa nyolcaddöntőjében az Újpest 0–0-s döntetlent játszott hazai pályán az FTC-vel, így a zöld-fehérek 4–1-es összesítéssel jutottak be a legjobb nyolc közé.
dec. 10
19:38
Női kosár Ek: ötödik meccsét is megnyerte a Sopron (She)
Az Uniqa-Euroleasing Sopron női kosárlabdacsapata ötödik mérkőzését megnyerve őrzi hibátlan mérlegét az Európa-kupa csoportkörében, az ötödik fordulóban a negyedik vereségét elszenvedő francia Landes lett a soproniak áldozata.
dec. 10
19:40
Női kézi Eb: a franciák kiütötték Szerbiát, Hollandia ikszelt (She)
A holland és a svéd válogatott 30–30-as döntetlent játszott egymással a magyar-horvát rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság C-csoportjának 2. fordulójában. A D jelű kvartettben a franciák 27–16-ra nyertek Szerbia ellen.
dec. 10
19:54
Női kézilabda Eb - Vetési: eddig nagyon pozitívak a visszajelzések (Infostart)
Eddig nagyon pozitív visszajelzéseket kaptak a magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság házigazdái Vetési Iván, a magyar szövetség (MKSZ) és egyben a szervezőbizottság elnöke szerint.
dec. 10
19:54
Férfi vízi-vl: 5-0-s harmadik negyeddel sokkoltuk Romániát (She)
A férfi vízilabda-világliga selejtezőjének európai zónájában a magyar válogatott Miskolcon tíz góllal nyert a tartalékos felállásban játszó Románia ellen.
dec. 10
19:56
F1: Newey továbbra is a Red Bull kulcsembere marad (She)
Bár Adrian Newey már hivatalosan nem a Red Bull-istálló műszaki vezetője, a 2015-ös szezonban is ő felügyeli az autó építését és fejlesztését, sőt, a legfontosabb versenyekre személyesen elutazik.
dec. 10
19:58
Női kézi Eb: Mit érez ilyenkor az ember? Hogy 61 éves - Németh (She)
Németh András szövetségi kapitány szerint egyértelműen látszik a női kézilabda-válogatotton a fejlődés, ám bőven van még csiszolni való a csapaton. Kérdés, hogy jut-e erre elég idő az egyre nagyobb téttel bíró csaták előtt. Kovacsics Anikó szerint a továbbiakban is a csapategységre kell építenünk, míg a lengyelek ellen hibátlanul lövő Mayer Szabina elárulta, az első meccsen még halálra izgulta…
dec. 10
20:00
BL: Totti a csatár; Agüero helyett Nasri elöl - kezdőcsapatok (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája 2014–2015-ös idényének csoportköre a végéhez érkezett. A továbbjutásért küzdő Manchester City az AS Romával találkozik, míg a Barcelona a Paris Saint-Germainnel csap össze az F-csoport első helyéért. Lássuk a kezdőcsapatokat!
dec. 10
20:06
Nyolc között a Ferencváros (Metropol)
A Ferencváros gól nélküli döntetlent ért el az ősi rivális Újpest otthonában.
dec. 10
20:12
Maradt Dárdai, betartják a szavukat a focisták (Blikk)
Budapest — Marad a posztján a szövetségi kapitány Dárdai Pál (38), így a futballválogatott tagjainak teljesíteniük kell a fogadalmukat.
dec. 10
20:12
Férfi kézi NB I: komlói siker az utolsó kettő meccsén (She)
A sereghajtó Komló háromgólos győzelmet aratott az utolsó előtti Balmazújváros ellen a férfi kézilabda NB I szerdai fordulójában. A Tatabánya szoros meccsen győzte le az Orosházát, míg a Csurgó és a Gyöngyös fölényes győzelemmel zárta a 17. fordulót.
dec. 10
20:14
Férfi kosár Ek: Szolnokon játszhatott, de kikapott az Olaj (She)
A továbbjutásra már esélytelen Szolnoki Olaj utolsó hazai mérkőzésén kikapott az orosz Himki Moszkvától szerdán a férfi kosárlabda Európa-kupa kilencedik fordulójában.
dec. 10
20:30
Férfi vízilabda világliga - Magyar siker a románok ellen (Infostart)
Második mérkőzését is megnyerte világligás európai selejtezőcsoportjában a magyar férfi vízilabda-válogatott: Benedek Tibor szövetségi kapitány együttese 10 góllal verte a románok legjobbjait a szerda esti, miskolci összecsapáson.
dec. 10
20:32
Ligakupa - Nem született gól a rangadón, nyolc között a Ferencváros (Infostart)
A Ferencváros gól nélküli döntetlent ért el az ősi rivális Újpest otthonában a szerdai visszavágón, így megőrizte az első összecsapáson szerzett háromgólos előnyét, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé a labdarúgó Ligakupában.
dec. 10
20:33
Bajnokok Ligája: Továbbjutott a Manchester City, csoportelső a Barca (Agroinform)
Nyert a Manchester City Rómában, így Manuel Pellegrini csapata van ott a legjobb 16 között.
dec. 10
20:48
A Man City bravúros győzelemmel mégis továbbjutott (Infostart)
A Manchester City, elsősorban Samir Nasri remek játékával, 2-0-ra győzött Rómában a "Farkasok" ellen, s rossz rajtja ellenére továbbjutott a Bajnokok Ligájában. A másik a játéknap előtt még kiadó hely a Schalke csapatáé lett.
dec. 10
20:48
Jégkorong: Hetényi Z., Németh A. és Revák az év játékosa (She)
A Magyar Jégkorongszövetség a 2014-es évben mutatott teljesítmény alapján megnevezte az év férfi, női és inline hokisát. Mindhárom díjazott első alkalommal kapja meg ezt a kitüntetést, számolt be róla a honi szövetség honlapja.
dec. 10
20:50
BL: Roma-Manchester City élőben az NSO-n! (She)
Ma este véget ér a labdarúgó Bajnokok Ligája 2014–2015-ös idényének csoportköre. Az E-csoportban a Roma, a Manchester City és a CSZKA Moszkva is 5 ponttal áll, közülük azonban csak egy együttes juthat tovább. Kövesse a sorsdöntő Roma-City találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
dec. 10
20:52
BL: Barcelona-Paris Saint-Germain élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája 2014–2015-ös idényének csoportköre ma véget ér. Az E-csoportban már eldőlt, hogy a Paris Saint-Germain, valamint a Barcelona lép tovább a nyolcaddöntőbe, az első hely azonban még nem talált gazdára, ennek sorsa most dől el. Kövesse élő, szöveges tudósításunkkal a Barca-PSG találkozót!
dec. 10
21:06
Férfi kosár NB I: a Szedeák 99-cel rontott neki a ZTE-nek (She)
Az élvonalbeli kosárlabda-bajnokság 11. fordulójában a Naturtex-SZTE-Szedeák hazai környezetben 25 ponttal nyert a Zalakerámia ZTE ellen, a vendéglátók egy híján száz pontot szereztek.
dec. 10
21:24
Videó: Nasri kapufás bombájával továbbment a City - BL-gólok (She)
Az alábbi videós összeállításban a labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai játéknapjának góljait tekinthetik meg!
dec. 10
21:27
Tottenham: Adebayor anyja miatt gólképtelen, hazament rendet tenni (Agroinform)
A csatár szerint édesanyja átkot szórt rá, ezért nem megy neki a futball, testvére úgy véli, Emmanuel agyát kimosták.
dec. 10
22:00
Női kézi Eb: a horvátok nem jutnak középdöntőbe (She)
A társházigazda horvát válogatott 26–24-re kikapott a németektől a női kézilabda Európa-bajnokság C-csoportjában, így két forduló után biztossá vált, hogy nem jut a középdöntőbe. A D-csoportban Montenegró fél gőzzel is könnyedén nyert Szlovákia ellen, bebiztosítva továbbjutását.
dec. 10
22:02
Dopping: a gyanús oroszok után vetette magát a WADA (She)
A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) vizsgálatot indít az ARD német televíziós csatornában bemutatott állítólagos orosz szisztematikus doppingprogram ügyében.
dec. 10
22:12
Magyar siker a románok ellen (Metropol)
Második mérkőzését is megnyerte világligás európai selejtezőcsoportjában a magyar férfi vízilabda-válogatott.
dec. 10
22:14
Kiesett a társházigazda horvát csapat (Metropol)
A magyarokkal társházigazda horvát csapat nem juthat középdöntőbe a női kézilabda Európa-bajnokságon.
dec. 10
22:18
BL: öt Bayern-védőn szólózott át, de Neuer azt mondta, nem (She)
A Bayern München egygólos vezetést szerzett a CSZKA Moszkva elleni Bajnokok Ligája–csoportmérkőzés első félidejében, Müller büntetőből volt eredményes. Nem sokkal később közel állt az egyenlítéshez az orosz együttes.
dec. 10
22:20
Női kosár Ek: negyedszer kapott ki a DVTK (She)
A női kosárlabda Európa-kupa csoportkörének ötödik fordulójában az Aluinvent DVTK Miskolc ötpontos vereséget szenvedett a francia Carolo vendégeként, így elszálltak továbbjutási esélyei.
dec. 10
22:54
BL, E-csoport: római sikerével 16 között a Man. City (She)
Rómában aratott kétgólos győzelmet a Manchester City, így az angolok folytathatják tavasszal a labdarúgó Bajnokok Ligája legjobb tizenhat csapata között, míg az olaszok átsorolnak az Európa-ligába. A csoportelső Bayern München otthon győzte le a kieső CSZKA Moszkvát.
dec. 10
22:56
BL, F-csoport: a PSG-t legyőző Barca végzett a négyes élén (She)
A Barcelona nyerte meg a labdarúgó Bajnokok Ligája F-csoportját, miután hazai pályán 3–1-re győzött a PSG ellen. A kvartett harmadik helyén az ciprusi APOEL-t 4–0-ra megverő Ajax végzett, így a holland gárda folytathatja szereplését az Európa-ligában.
dec. 10
22:58
BL, G-csoport: a Chelsea segített, Meyer továbblőtte a Schalkét (She)
A Chelsea simán legyőzte a Sportingot, ezzel lehetőséget adott a Schalkénak arra, hogy kiharcolja a továbbjutást a BL G-csoportjából. A német csapat Max Meyer góljával élt is a sansszal, eldöntötte a maribori találkozót, így a gelsenkircheniek negyedik német csapatként bejutottak a legjobb 16 közé.

Keresés