2014. december 28. vasárnap

dec. 28
18:39
Anglia: Tőzsérék 4-2-vel tértek vissza a győzelmi ösvényre (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 24. fordulójának vasárnapi mérkőzésnapján Tőzsér Dániel csapata, a Watford 4–2-re nyert a Cardiff City otthonában. A meccsen ugyan a hazaiak jutottak előnyhöz, de a duplázó Adlene Guédiura vezérletével fordítottak a vendégek, a walesi csapat csak a hosszabbításban tudott szépíteni. A Watford három győzelem után legutóbb kikapott a…
dec. 28
18:41
Chelsea: Fabregas kiérdemelte a műesésért kapott sárga lapot? (She)
A döntetlennel végződő Southampton–Chelsea angol bajnoki mérkőzésen Cesc Fabregas mellel maga elé tette a labdát, a szerelni igyekvő védő elcsúszott, a Chelsea támadója pedig hasra esett a lábában. Mindez a tizenhatoson belül történt, 1–1-es állásnál. A játékvezető műesésért kifelé ítélt szabadrúgást, a spanyolnak pedig sárga lapot adott. Jogosan tette vagy hibázott? Szavazzon!
dec. 28
18:57
Alpesi vk - Amerikai győzelem az olaszországi férfi lesiklóversenyen (Infostart)
Az amerikai Travis Ganong nyerte a férfi alpesi sízők világkupa-sorozatának vasárnapi lesiklóversenyét az olaszországi Santa Caterina Valfurvában.
dec. 28
18:57
Férfi vízi: kanadaival és brazillal tárgyalnak a pécsiek (She)
Tizenegy fordulót követően a 13., utolsó előtti helyen álló a PVSK-Mecsek Füszért az élvonalbeli férfi vízilabda-bajnokságban. A pécsiek vezetőedzője, Bereczki Miklós a bama.hu oldalnak elmondta: a keretet szándékukban áll megerősíteni a folytatásra, csapatához tengerentúli légiósok érkezhetnek.
dec. 28
19:00
Ezekben a megyékben marad hétfőn is a narancsriasztás (Behaviour)
8 megyében továbbra is készülni kell arra, hogy a friss hóval fedett területeken a viharos szél magas hótorlaszokat emelhet.
dec. 28
19:06
Hosszú Katinka csaknem 15 éves magyar csúcsot döntött meg (Metropol)
Csupán négy távon nem ő a legjobb magyar úszónő.
dec. 28
19:15
Hosszú Katinka csaknem 15 éves magyar csúcsot döntött meg (Infostart)
Ötból öt számot nyert meg a réunioni évzáró nemzetközi rövidpályás viadal nyitónapján Hosszú Katinka, aki a 200 méteres mellúszásban a múltnak adta át Kovács Ágnes csaknem tizenöt éve felállított magyar csúcsát.
dec. 28
19:15
NFL: a Seahawks az első kiemelt, pihen a Packers és a Broncos (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2014-es alapszakaszának utolsó fordulójában a címvédő Seattle Seahawks a St. Louis Rams legyőzésével bebiztosította, hogy a rájátszás során végig hazai pályán játszhat, a Halászsasok mellett pedig a Green Bay Packers és a Denver Broncos is kiharcolta, hogy a playoff első körében pihenjen (a Patriots ezt már egy hete megtette). Rájátszásba jutott…
dec. 28
19:17
Triatlon: civil munkáját feladva profi lesz az év legjobbja (She)
Sikeres évet zárt Flander Márton. Kiváló triatlonistánk megnyerte a középtávú ob-t, majd a nagyatádi hosszú távú ob-t. A frankfurti hosszú távú Eb-n korosztálya (25-29 évesek) legjobbja lett, a jól sikerült vb-t követően pedig merész elhatározásra szánta el magát az év hosszú távú triatlonistája: felhagy az amatőr státusszal, január elsejétől profi sportolóként él majd.
dec. 28
19:19
Premier League: későn eszmélt a Newcastle ellen az Everton (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 19. fordulójának utolsó vasárnapi mérkőzésén a Newcastle United hazai pályán, nagy küzdelemben 3–2-re legyőzte az Evertont.
dec. 28
19:21
Haladás: Mancini mellett a Honvéd olasz védője is érkezik (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint Raffaele Alcibiade, a labdarúgó NB I-ben szereplő Honvéd olasz védője a Haladásnál folytatja pályafutását.
dec. 28
19:33
Mol Liga: hatot vágott a DAB, a végét nem bírta a Fradi (She)
A jégkorong Mol Liga alapszakaszában a Dab.Docler hazai környezetben kiadós verésben részesítette a ligaújonc debrecenieket. A FTC Bp. ESMTK két harmadon át kezében tartotta az irányítást Brassóban, de a záró harmaddal fordítottak a házigazdák.  A listavezető Miskolci Jegesmedvék háromgólos győzelmet aratott otthon a címvédő HK Nové Zámky ellen.
dec. 28
19:51
EBEL: Bécsben kapott ki zsinórban 4-edszer a Fehérvár (She)
A jégkorong EBEL alapszakaszában folytatódott a Fehévár AV 19 rossz sorozata, az együttes ezúttal a Vienna Capitals otthonában kapott ki. Ez volt a fehérváriak zsinórban negyedik veresége.
dec. 28
19:53
Négysáncverseny: másodszor kellett törölni a történelemben (She)
A kedvezőtlen időjárás miatt törölték vasárnap a 63. síugró Négysáncverseny első, oberstdorfi felvonását.
dec. 28
20:09
Africa Race: a kötelező után jöhet a sivatag (She)
Sikerrel vette az első akadályt a három magyar egység az Africa Race-en – mindhárman sikeresen átestek a kötelező adminisztratív és technikai ellenőrzésen, majd pedig a hivatalos rajtceremónián, amelyet Saint Cyprienben tartottak meg vasárnap este. Most pedig kezdődhet az igazi küzdelem!
dec. 28
20:27
ETO: két kolozsvári játékos lépéseket tett az NB I felé (She)
A román Stiri de Sport exkluzív információira hivatkozva arról ír, hogy a CFR két játékosa, Ciprian Deac és Mateo Susic konkrét lépéseket tett a kolozsvári csapat elhagyása érdekében.
dec. 28
20:27
Kulcscsontját törte Pulai Imre (Blikk)
BUDAPEST – Kényszerpihenőt kell tartania Pulai Imrének (47), aki nemrég bobozás közben nagyot bukott a lettországi Siguldában, s kulcscsonttörést szenvedett.
dec. 28
20:45
Svéd siker az ausztriai női óriás-műlesiklásban (Infostart)
Sara Hector győzött a női alpesi sízők világkupa-sorozatának vasárnapi óriás-műlesikló versenyén az ausztriai Kühtaiban. A 22 éves svéd síelő pályafutása első vk-diadalát aratta.
dec. 28
21:09
Tipp: A svéd szöszivel kereshetjük meg a szilveszterre valót (Agroinform)
Hétfőn az ausztriai Kühtai-ban az év utolsó alpesi sí Világkupa versenyére kerül sor.
dec. 28
21:21
Videoton: irány Marbella, Sousával is találkozhatnak (She)
Spanyol sajtóhírek szerint 2015 elején ismét Marbellába utazik a Videoton a téli felkészülésre, ahol ezúttal is neves csapatokkal küzdhet meg a fehérvári együttes.
dec. 28
21:39
PL: Hadjárat folyik a Chelsea ellen - Mourinho kifakadt (She)
José Mourinho ismét fókuszban: a Chelsea menedzsere a Southampton elleni vasárnapi döntetlen után újabb látványos kifakadással hívta fel magára a figyelmet. Ugyan az 1–1-re végződött mérkőzésen szinte „felborult a pálya”, annyira nyomtak a vendégek, a portugál szakember szerint nem a helyzetkihasználás volt a pontvesztés oka, hanem sötét erők munkálkodása a háttérben.
dec. 28
21:42
Rendőröket vertek, lövés dördült (Behaviour)
Intézkedő rendőrökre támadt három férfi a Fejér megyei Száron.
dec. 28
21:44
Kövért elrabolta a CIA? (Behaviour)
dec. 28
22:15
Férfi kézi: a szakportálnál Carlos Ortega az Év edzője (She)
A spanyol nyelvű, férfi kézilabdával foglalkozó HandStation elnevezésű oldalnál Carlos Ortega, az MKB-MVM Veszprém szakmai irányítója lett az Év edzője.
dec. 28
22:51
Spanyolország: fesztivál és iksz a baszk-katalán meccsen (She)
Az új San Mamésben kiváló hangulatot és a barátságos játék képének megfelelően döntetlent hozott a két spanyol tartományi válogatott, Baszkföld és Katalónia év végi találkozója.
dec. 28
23:09
Darts-vb: Phil Taylor nem lassít, csúcsjátékkal a 16 között (She)
Phil Taylor továbbra is szettveszteség nélkül menetel a PDC darts-világbajnokságon, amelynek második fordulójában ellentmondást nem tűrő játékkal, a vb eddigi legmagasabb háromnyilas átlagával 4:0-ra legyőzte a walesi Mark Webstert. A kétszeres világbajnok Adrian Lewisnak a legjobbjára volt szüksége az U21-es vb-címvédő Keegan Brown legyőzéséhez.
dec. 28
23:27
NS: Pintér Attila az év citromdíjasa; 60 millió fontos gólpasszkirály - hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:

Keresés