2014. december 17. szerda

dec. 17
14:50
Női kézi Eb: három magyar az All Star-jelöltek között (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) hivatalos honlapján már lehet szavazni a torna álomcsapatára. Három magyar játékos került be az All Star-jelöltek közé.
dec. 17
14:52
Videó: félpályás góllal ment tovább a kupában az Almería (She)
Mint beszámoltunk róla, az Almería 2–1-re győzött a Real Betis ellen, és 6–4-es összesítéssel bejutott a legjobb 16 közé a spanyol labdarúgó Király-kupában. A csapat második gólját Jonathan Zongo szerezte, nem is akármilyen mozdulattal. A 25 éves, Burkina Fasó-i válogatott játékos a felezővonal közelében, nagyjából 55 méterre a Betis kapujától döntött a lövés mellett, tökéletes ívelését nem…
dec. 17
15:06
Győri ETO: Vargának és Völgyinek le kellett adnia az Audi-kulcsokat... (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a Győri ETO évzáró vacsoráján le kellett adniuk a klubtól kapott Audik kulcsait azoknak a játékosoknak, akikkel hosszú távon már nem számol a klub vezetősége.
dec. 17
15:08
PL: kidőlt a Liverpool hátvédje, a szurkolók pezsgőt bontanak (She)
Megsérült Glen Johnson, a Premier League-ben szereplő Liverpool szélső hátvédje a Manchester United ellen 3–0-ra elveszített rangadón, legalább egy hónapig nem számíthat rá Brendan Rodgers menedzser. A szurkolók – egy része – jól fogadta a klub tájékoztatását. Talán túl jól.
dec. 17
15:42
Eltiltottak 23 verekedő kínai kosarast (Infostart)
A Kínai Kosárlabda Szövetség (CBA) eltiltással sújtott 23 női játékost, akik tömegverekedésbe keveredtek egy bajnoki mérkőzésen.
dec. 17
15:42
Barca: Pályafutásom napjai meg vannak számlálva - Xavi (She)
Játékos-pályafutását követően is Josep Guardiola példáját szeretné követni Xavi, az FC Barcelona világ- és Európa-bajnok futballistája, aki reményei szerint irányíthatja majd nevelőklubja csapatát.
dec. 17
15:45
Liverpool: A kupában indulhat be a csapat szezonja? (Agroinform)
A bajnokságban botladozik, a BL-ből kiesett, a Ligakupában viszont a legjobb négy közé juthat a Liverpool.
dec. 17
16:00
Videó: Xabi Alonso rakétáját lazán „lenyelte” a kapus (She)
Játszi könnyedséggel fogta meg a Bayern München spanyol labdarúgójának, Xabi Alonsónak a távoli bombáját a Freiburg kapusa a két együttes tegnapi bajnokiján. A svájci Roman Bürki olyan laza mozdulattal húzta le a 28 méterről leadott, léc alá tartó életerős lövést, mintha egy bogarat kapott volna el.
dec. 17
16:09
Xavi követné Guardiolát (Metropol)
"Remélem, sikerül majd Guardiola útját követnem itt, a Barcelonánál".
dec. 17
16:18
Kuvait: magyar kapusedzővel kupagyőztes az al-Arabi (She)
Az al-Arabi csapata nyerte meg a kuvaiti labdarúgókupát (Koronaherceg-kupa), a döntőben 4–2-re győzve a Kuwait SC ellen. Ez volt az al-Arabi hetedik kupagyőzelme.
dec. 17
16:20
Bayern: hónapok óta nem játszott, de hosszabbított (She)
Bár ebben a szezonban még egy percet sem játszott, 2016 nyaráig meghosszabbította szerződését a Bayern München labdarúgócsapatával Tom Starke tartalék kapus.
dec. 17
16:22
Arsenal: lengyel csodagyerek a legújabb kiszemelt (She)
Az angol labdarúgó-élvonalban szereplő Arsenal a hírek szerint mindenben megállapodott a Legia Warszawa 16 éves lengyel tehetségével, Krystian Bielikkel.
dec. 17
16:36
A Barcelona rekordját a Real Madrid döntötte meg (Infostart)
A Real Madrid újabb két rekordot állított fel azzal, hogy kedden 4-0-ra legyőzte a mexikói Cruz Azul együttesét a labdarúgó klubvilágbajnokság elődöntőjében.
dec. 17
16:36
La Liga: a Barca elleni iksz után árulja edzőjét a Getafe (She)
A spanyol élvonalban szereplő Getafe vezetése azt szeretné, ha Cosmin Contra, a labdarúgócsapat vezetőedzője elfogadná a kínai Kuangcsou ajánlatát, így a nehéz anyagi helyzetben lévő klub jelentős bevételre tenne szert.
dec. 17
16:38
MU: az Atlético elfogadta az angolok ajánlatát a sztárvédőért (She)
Angol lapok egybehangzó állítása szerint mindenben megállapodtak a felek, így Joao Miranda, a spanyol Atlético Madrid labdarúgócsapatának 30 éves sztárja januárban csatlakozhat a Manchester Unitedhez.
dec. 17
16:45
Halmozza a rekordokat a Real Madrid (Metropol)
Simán jutottak be a klubvilágbajnokság döntőjébe.
dec. 17
16:54
Nem történt incidens a magyar-dán mérkőzés után (Infostart)
A női kézilabda Európa-bajnokság szervezőbizottságának vizsgálata szerint semmiféle incidens nem történt a hétfői magyar-dán mérkőzést követően a kispadoknál.
dec. 17
16:54
Videó: Futács beindult, ismét gólt szerzett a Mersinben (She)
Futács Márkó lába újra elsült, most a Török Kupa C-csoportjában rendezett Mersin Idmanyurdu–Samsunspor labdarúgó-mérkőzés 93. percében, amivel csapata 3–1-re megnyerte a találkozót.
dec. 17
16:56
NFL: Brady a gepárd; Wilson Marino előtt; Super Bowlban a Cowboys? (She)
2014-ben is hétről hétre jelentkezik a Red Zone! Sorozatunkban a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) fordulóinak legérdekesebb eseményeiből szemezgetünk. Tartsanak velünk, 20 pontból álló összeállításunkból olyan részleteket is megtudhat, amelyeket eddig nem ismert!
dec. 17
16:58
F1: új nap, újabb fontos távozó a Ferrari-istállónál (She)
Újabb nap, újabb távozó a Ferrari tapasztalt mérnöki stábjából: a Scuderia közleménye szerint december végén elköszön a csapattól a japán Hamasima Hirohide, aki három éve dolgozott gumispecialistaként a maranellói istállónál.
dec. 17
17:12
Női kézi Eb: az MKSZ jegyakciót hirdet a budapesti meccsekre (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség 1+1 akciót hirdet a női Európa-bajnokság utolsó két, budapesti versenynapjára, azaz a december 19-i elődöntőkre és az 5. helyért sorra kerülő mérkőzésekre, valamint a december 21-i bronzmérkőzésre és Eb-döntőre.
dec. 17
17:30
Eb 2016: Petev váltja Penevet a bolgár válogatott padján (She)
A 39 éves Ivajlo Petevet nevezték ki a bolgár labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának a novemberben menesztett Ljuboszlav Penev helyére.
dec. 17
17:33
Darts-vb: Van Gerwen, Taylor vagy valaki más? (Agroinform)
Csütörtöktől újra megtelik a londoni Ally Pally, kezdetét veszi ugyanis a 22. darts-világbajnokság - esélylatolgatás.
dec. 17
17:48
Női kézi Eb: Montenegró feltámadt, és elődöntőbe jutott (She)
A szünetben ugyan ötgólos hátrányban volt, Montenegró végül mégis legyőzte az eddig veretlen Svédországot a női kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének utolsó fordulójában. A címvédő ezzel már biztosan elődöntős és csoportelső. Franciaország kiesett, és ha Hollandia nem győzi le este 10 góllal a franciákat, akkor Svédország a másik elődöntős a hatosból.
dec. 17
17:50
Roma: Garcia szerint eltiltása hazugság, be akarják mocskolni (She)
Rudi Garcia, a Serie A-ban szereplő Roma vezetőedzője kikelt eltiltása ellen, és minden lehetséges eszközzel harcolna az őt lejárató vádak ellen.
dec. 17
17:52
PMFC: távozik a csapat leghűségesebb játékosa (She)
A Pécsi MFC labdarúgócsapata hivatalos honlapján tudatta, hogy távozik a több játéklehetőség reményében Lantos Levente, a klub jelenlegi keretének leghűségesebb futballistája.
dec. 17
17:54
Arsenal: Henry a legjobban kereső szakértő lett (She)
A profi labdarúgástól visszavonuló Thierry Henry bejelentette, hosszú távú tervei között szerepel, hogy egyszer korábbi klubja, az Arsenal menedzsere legyen.
dec. 17
17:56
Női kézi Eb: Ungureanu és Neagu szállította a sikert Romániának (She)
A magyar-horvát közös rendezésű Európa-bajnokság középdöntőjének záró fordulójában Románia 24–19-re legyőzte Lengyelországot, ezzel pillanatnyilag feljött a harmadik helyre az I. csoportban.
dec. 17
17:57
Kézilabda Eb: jegyakció a budapesti összecsapásokra (Metropol)
Minden megvásárolt jegy mellé egy másikat adnak ajándékba.
dec. 17
18:24
FIFA - Lemondott Michael Garcia (Infostart)
Lemondott a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) etikai bizottságában betöltött pozíciójáról Michael Garcia.
dec. 17
18:24
MU: Falcao maradna, ám nem tudja, a klub akarja-e őt (She)
Radamel Falcao, a Premier League-ben szereplő Manchester United labdarúgócsapatának kolumbiai sztárja elmondása szerint felépült korábbi sérüléséből, és a pályán is győzelmekhez segítené együttesét, kölcsönszerződésének lejárta után pedig maradna Manchesterben, ahol hosszú távra tervez.
dec. 17
18:26
Női kézilabda Eb - Román győzelem Debrecenben (Infostart)
A román válogatott legyőzte a pont nélküli lengyel csapatot a magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság debreceni középdöntős csoportjának utolsó fordulójában szerdán.
dec. 17
18:42
PMFC: a támadó többet várt magától, elhagyja a csapatot (She)
A Pécsi MFC labdarúgócsapata hivatalos honlapján tudatta: közös megegyezéssel megszüntették Wittrédi Dávid szerződését. A támadó szabadon igazolhatóvá válik.
dec. 17
18:44
Videó: beollózta a kidobást, a kapus csak nézett (She)
Kapuskidobás után ollózva lőtt gólt Ervins Krainis lett futsalos a RFK Rezekne–FK Rinuzi Riga bajnoki mérkőzésen. A forduló találatának titulált lövést a kapus nem tudta hárítani, meredten nézte.
dec. 17
18:45
Angol foci: Hogy is van az, hogy Mata megbukott a Unitednél? (Agroinform)
A negyven millió fontért vett spanyolt divat lett kutyázni, de a helyzet az, hogy kiválóan teljesít a United mezében.
dec. 17
18:51
Elbúcsúztatták Varga István világválogatott kézilabdázót (Metropol)
Több százan vettek végső búcsút szerdán a 71 éves korában elhunyt sportlegendától.
dec. 17
19:00
Kézi: elbúcsúztatták a világválogatott Varga Istvánt (She)
Több százan vettek végső búcsút szerdán a 71 éves korában elhunyt Varga István világválogatott kézilabdázótól a debreceni Köztemetőben.
dec. 17
19:18
Győr: ismét megrendezik a Fehér Miklós Emlékgálát (She)
December 27-én ismét megrendezi az Egészséges Újszülöttekért Alapítvány a Fehér Miklós Emlékgálát. Az öregfiúk mérkőzéseken ezúttal is hat csapat vesz részt – a házigazda Győri ETO FC mellett az állandó indulónak számító MTK és Újpest, a tavalyi győztes Lázár Lovaspark Team, a Dunaszerdahely és a Videoton.
dec. 17
19:27
Újfent kikaptak fiatal hokisaink (Metropol)
Pedig nekünk állt a zászló, de az a fránya utolsó harmad...
dec. 17
19:36
Everton: Fél éven belül tökéletes játékossá válhatok - Besic (She)
A hétfő esti, Queens Park Rangers ellen 3–1-re megnyert bajnokin Muhamed Besic volt az Everton labdarúgócsapatának egyik legjobbja. A Ferencváros korábbi bosnyák középpályása úgy gondolja, hogy fél éven belül tökéletes játékos válhat belőle.
dec. 17
19:38
Videó: valenciai trükkök, elképesztő portugál szóló (She)
Joao Cancelo, a Valencia 20 éves portugál labdarúgója elképesztő szólót mutatott be a spanyol Király-kupában (Copa del Rey). A nyáron a Benficából a Valenciához érkező ifjú futballista leiskolázta a Rayo Vallecano játékosait. A találkozó 4–4-es döntetlennel zárult, összesítésben pedig a Valencia jutott a következő fordulóba.
dec. 17
19:40
PMFC: megy a takarítás, Mohl és Pölöskey sem kell Jarninak (She)
A Pécsi MFC bejelentette, hogy Lantos Levente és Wittrédi Dávid mellett Mohl Dávid és Pölöskey Péter is távozhat a klubtól, Robert Jarni vezetőedző ugyanis nem számít rájuk.
dec. 17
19:45
Kinevezték Mocsait a TF élére (Metropol)
Áder János köztársasági elnök szerdán aláírta Mocsai Lajos kinevezését a Testnevelési Egyetem rektorává.
dec. 17
19:54
Női kézi Eb: összeomló dánok, elődöntőben a spanyolok (She)
A magyar-horvát közös rendezésű Európa-bajnokság középdöntőjének záró fordulójában Spanyolország 29–22-re legyőzte a végére összeomló Dániát, ezzel bejutott az elődöntőbe, amelyben Montenegró lesz az ellenfele.
dec. 17
19:57
NFL: Jön a véghajrá, elkezdődött a matek - kikre érdemes fogadni a héten? (Agroinform)
Utolsó előtti fordulójához érkezett az alapszakasz, mi pedig górcső alá vettük a heti 16 meccs tétjét.
dec. 17
20:12
Női kézilabda Eb - Spanyolok az elődöntőben (Infostart)
A spanyol válogatott legyőzte a hajrára összeomlott vb-bronzérmes dán csapatot a magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság debreceni középdöntős csoportjának utolsó fordulójában és ezzel bejutott a pénteki, budapesti elődöntőbe, ahol majd a címvédő montenegrói együttessel találkozik.
dec. 17
20:12
Férfi kézi NB I: a Szeged, a Füred és a Tatabánya is nyert (She)
A Mol-Pick Szeged hazai pályán 35–25-re legyőzte az Orosházát, így továbbra is hibátlan mérleggel vezeti a férfi kézilabda NB I alapszakaszának tabelláját. A szerdai játéknapon a Komló is otthon nyert, míg a Balatonfüred és a Tatabánya idegenben gyűjtötte be a két pontot.
dec. 17
20:12
Real-focista exét szereti Alonso (Blikk)
Madrid – Újra szerelmes Fernando Alonso (33). A McLarenes világbajnok spanyol Forma–1-es pilótája a katalán Sport napilap információi szerint ismét párra lelt.
dec. 17
20:14
Férfi kézilabda NB I - Hibátlan maradt a Szeged (Infostart)
Továbbra is hibátlan a Szeged a férfi kézilabda NB I-ben: a Tisza-parti együttes szerdán hazai környezetben tíz góllal múlta felül az Orosháza együttesét.
dec. 17
20:30
Kiütötte az Egert a Pro Recco (Infostart)
Kiütéses, nyolcgólos vereséget szenvedett a magyar bajnok Eger olasz vendégétől, a Pro Reccótól a férfi vízilabda Bajnokok Ligája 12 csapatos főtáblájának A jelű hatosában, a körmérkőzéses sorozat szerda esti második fordulójában a Bitskey-uszodában.

Keresés