2014. december 17. szerda

dec. 17
20:30
NFL: ismét a Cowboys a legértékesebb sportklub Amerikában (She)
A Dallas Cowboys visszaelőzte a New York Yankeest, így ismét az NFL-csapat a legértékesebb sportklub az Egyesült Államokban. Sőt a Forbes legfrissebb kimutatása szerint a New England Patriots is többet ér már, mint a baseballfranchise.
dec. 17
20:30
Samsal Dalibor 21. az Európa Kupa obereggeni futamán (Síelők)
Az utóbbi évtizedek legjobb magyar férfi alpesi sí eredményét nyújtotta Samsal Dalibor az olaszországi Obereggen megrendezett Európa Kupa szlalom versenyszámában.
dec. 17
20:32
Férfi vízi BL: a Szolnok a Spandaut, a Recco az Egert verte meg nagyon (She)
A férfi vízilabda Bajnokok Ligájában a ZF Eger hazai pályán súlyos, 12–4-es vereséget szenvedett az olasz Pro Reccótól, míg a Szolnoki Dózsa-Közgép 17–7-re verte meg Berlinben a Spandaut.
dec. 17
20:33
Barcelona: Olyan szeretnék lenni, mint Guardiola - Xavi (Agroinform)
Xavi beismerte, hogy öregszik, nem is húzná sokáig, de mindenképpen maradna a Barcelonánál. Akár edzőként is.
dec. 17
20:34
Klub-vb: tizenegyespárbaj után algériai ötödik hely (She)
Az algériai ES Szétif szerezte meg az ötödik helyet a FIFA-klubvilágbajnokságon: 2–2-es rendes játékidő után tizenegyesekkel legyőzte az ausztrál Western Sydney Wandererst a helyosztón.
dec. 17
20:36
Női kézilabda Eb: Magyarország-Norvégia - ÉLŐBEN az NSO-n! (She)
Utolsó középdöntős mérkőzésén a norvégokkal játszik a magyar válogatott a női kézilabda Európa-bajnokságon. Kövesse figyelemmel a debreceni találkozót folyamatosan frissülő, szöveges tudósításunk segítségével!
dec. 17
20:48
Az eddigi legjobb játékkal győzelem a norvégok ellen (Infostart)
Magyar női kézilabda-válogatott legyőzte norvégokat 29-25-re a hazai rendezésű Európa-bajnokságon, s ezzel bejutott a legjobb hat közé, az 5-6. helyért játszhat a franciák ellen pénteken.
dec. 17
20:48
Férfi kosár Ek: bravúros sikerrel búcsúzott a Szolnok (She)
Győzelemmel búcsúzott a Szolnoki Olaj KK a férfi kosárlabda Európa-kupától a török Besiktas otthonában. Az utolsó forduló eredményeitől függetlenül biztos kieső Tisza-partiak a szép búcsú reményében utaztak Isztambulba, és a 68–67-es sikerrel teljesítették is küldetésüket.
dec. 17
21:06
Férfi vízilabda BL - A Szolnok tíz góllal nyert Berlinben (Infostart)
A Spandau 04 vendégeként Berlinben is diadalmaskodni tudott, méghozzá tízgólos különbséggel a Szolnok a férfi vízilabda Bajnokok Ligája 12 csapatos főtáblájának B jelű hatosában, a körmérkőzéses sorozat szerda esti második fordulójában.
dec. 17
21:06
Bundesliga 2.: a Darmstadt már második; Kalmárék ikszeltek (She)
A német labdarúgó Bundesliga 2. tizennyolcadik fordulójának szerdai játéknapján a listavezető Ingolstadt 2–1-re nyert a St. Pauli ellen, a Darmstadt pedig a Sandhausen ellen aratott 2–1-es sikere után feljött a tabella második helyére. Kalmár Zsolt csapata, az RB Leipzig gól nélküli döntetlent játszott az Aalennel, a magyar játékos csereként beállva két percet töltött a pályán.
dec. 17
21:08
Férfi kosár NB I: a Kaposvár legyőzésével élen a Sopron (She)
A Sopron 18 ponttal legyőzte az első félidőben szívósan küzdő Kaposvárt a férfi kosárlabda NB I szerdai mérkőzésén, ezzel a Kecskemétet megelőzve a tabella élére állt.
dec. 17
21:10
Argentína: ez nem az Aranylabda - Di María megelőzte Messit (She)
Ángel Di María, a Manchester United szélsője lett Argentínában az idei év legjobb külföldön játszó labdarúgója.
dec. 17
21:33
Kiütötték az Egert csapatát, a Szolnok viszont parádézott (Metropol)
Nyolcgólos vereséget szenvedett a magyar bajnok Eger olasz vendégétől. Tízzel nyert a Szolnok a Berlin ellen.
dec. 17
21:42
Videó: lézerparádét rendezett a Bayern, a szurkolóknak bejött (She)
A Bayern München labdarúgócsapata látványos lézershow-val ünnepelt és köszönte meg szurkolóinak a kitartó buzdításukat az őszi szezonban. Pep Guardiola fiai a lézerparádé előtt „Köszönjük” feliratú molinóval sétáltak végig a pályán. A szurkolóknak bejött  a látvány. Ön mit szól hozzá?
dec. 17
21:51
Di María az év labdarúgója Argentínában (Metropol)
A Manchester United szélsője a vb-n ezüstérmet, a BL-ben aranyat szerzett.
dec. 17
22:00
Női kosár Ek: minden klappolt, a PEAC a 16 közé jutott (She)
Továbbjutott a PEAC-Pécs a női kosárlabda Európa-kupa G-csoportjából azt követően, hogy győzött Belgiumban, és a német Wasserburg hazai pályán vereséget szenvedett a csoportelső Nantes-tól. A Győr az F-csoportban sima vereséggel, csoportutolsóként búcsúzott a sorozattól.
dec. 17
22:02
Videó: hibázott a Newcastle kapusa, 0-1 a szünetben (She)
Egy félidőnyi játék után Nabil Bentaleb góljával 1–0-ra vezet a Tottenham Hotspur a Newcastle ellen az Angol Ligakupában. A vendégek kapusa kiejtette a labdát, és az algériai ezt gólra váltotta a találkozó 18. percében.
dec. 17
22:04
Női kézi Eb: kifacsart narancs, a franciák utazhatnak Budapestre (She)
A francia női kézilabda-válogatott 20–18-ra legyőzte a zágrábi középdöntős csoport utolsó mérkőzésén Hollandiát, így a narancsosok lemaradtak a budapesti végjátékról. A franciák a folytatásban az ötödik helyért játszhatnak, a csoport második helye pedig így Svédországé lett, amely Norvégiával találkozik a négy között. A másik ágon Montenegró–Spanyolország összecsapás lesz.
dec. 17
22:06
Bundesliga: dortmundi iksz; 3. a Gladbach; őrült 4-4 Frankfurtban (She)
A német labdarúgó Bundesliga 16., hétközi fordulójában a Borussia Dortmund hazai pályán 2–2-re végzett a Wolfsburggal, így a Bayern München 11 ponttal vezeti a „farkasok" előtt a bajnokságot. Szalai Ádám kezdő volt a Hoffenheimben, a TSG otthon kapott ki a Leverkusentől. Immár harmadik a sereghajtó Werder Brement kiütő Mönchengladbach, a Frankfurt a 90. percben még 2–4-re állt a Hertha…
dec. 17
22:18
Női kézilabda Eb: legyőztük Norvégiát, jöhetnek a franciák (She)
Utolsó középdöntős mérkőzésén a magyar válogatott 29–25-re legyőzte a biztos csoportelső Norvégiát a női kézilabda Európa-bajnokságon. Az északiakat 2005 óta először tudtuk megverni világversenyen, így Németh András együttese kiharcolta magának a lehetőséget, hogy az 5–6. helyért játszhasson a budapesti helyosztón Franciaországgal.
dec. 17
22:20
Videó: elhagyta parókáját a védő a Pool-meccsen (She)
Baily Cargill egy passz közben elveszítette parókáját a Bournemouth–Liverpool Angol Ligakupa-találkozón. A  vendégek Lazar Markovics góljával és Raheem Sterling duplájával végül 3–1-re megnyerték a mérkőzést.
dec. 17
22:36
Női kézi Eb: pénteken jönnek a franciák - további program (She)
A magyar női kézilabda-válogatott pénteken az ötödik helyért folytatja szereplését a hazai Európa-bajnokságon, Budapesten a Papp László Sportarénában. A mieink ellenfele Franciaország lesz 15.30 órától. Táblázatunkban megtekintheti a kontinensviadal további programját!
dec. 17
22:45
Történelmi siker, feltámadó válogatott (Metropol)
Nem volt a lányokon nyomás, bátor játékkal győzték le a norvégokat. Meglehet az 5. hely.
dec. 17
22:54
Női kézi Eb: „Már-már reális, hogy az ötödik helyért játszunk” (She)
A magyar női kézilabda-válogatottat irányító Németh András szerint már-már reálisnak mondható, hogy az ötödik helyért játszhatnak a magyar-horvát rendezésű Európa-bajnokságon. A mieink ennek a lehetőségét a norvégok elleni 29–25-ös sikerrel vívták ki.
dec. 17
22:56
Angol Ligakupa: a Liverpool és a Tottenham is a négy között (She)
A Liverpool 3–1-re nyert a másodosztály élén álló Bournemouth otthonában az Angol Ligakupa negyeddöntőjében, és a négy közé jutott, akárcsak a Newcastle ellen fölényes, 4–0-s győzelmet arató Tottenham. A két klub a kedden elődöntőbe jutó Chelsea-hez és Sheffield Unitedhoz csatlakozott.
dec. 17
23:12
Már árulják a jegyeket a mogyoródi kamion Eb-futamra (Infostart)
Elkezdődött a jegyértékesítés a jövő év szeptember 5-én és 6-án a Hungaroringen sorra kerülő kamion Európa-bajnoki versenyhétvégére.
dec. 17
23:12
Klub-vb: százhúsz perc kellett, de összejött az álomdöntő (She)
A vártnál sokkal nehezebben jött össze az Európa–Dél-Amerika döntő a marokkói labdarúgó-klubvilágbajnokságon. A szerdai elődöntőben a San Lorenzo a rendes játékidőben 1–1-re végzett a torna meglepetéscsapatával, az új-zélandi Auckland Cityvel, és csak hosszabbításban tudta legyőzni, hogy ezzel kivívja a Real Madrid elleni szombati finálét.

Keresés