2014. december 13. szombat

dec. 13
15:42
Bundesliga: Augsburg-Bayern München élőben az NSO-n! (She)
A Bundesliga 15. fordulójában a listavezető Bayern München a tabella harmadik helyén álló bajor riválisához, az Augsburghoz látogat. Kövesse velünk a mérkőzés alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!
dec. 13
16:00
PL: Chelsea-Hull City - élőben az NSO-n! (She)
A Chelsea, az angol labdarúgó-élvonal (Premier League) éllovasa a Hull ellen próbálja meg kiköszörülni a csorbát, amelyet a Newcastle ejtett rajta (1–2) a múlt héten. Thibaut Courtois és Cesc Fabregas nem léphet pályára a délután négykor kezdődő találkozón, előbbi sérült, utóbbi eltiltását tölti. Kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
dec. 13
16:02
La Liga: Getafe-Barcelona - élőben az NSO-n! (She)
A héten edzőváltáson áteső Almería sem tudta feltartóztatni a Real Madridot péntek este: a blancók 4–1-es győzelmet arattak vendégként, huszadik tétmeccsüket nyervén meg zsinórban. Az első számú üldöző Barcelonának így megint nem maradt más, mint hogy előzés helyett tartsa a lépést a fergeteges formában futballozó madridiakkal.
dec. 13
16:36
Real Madrid: Ramos maradna, de csökkenteni akarják a bérét (She)
Sergio Ramos, a Real Madrid világ- és Európa-bajnok hátvédje szívesen maradna továbbra is csapatánál, de kevesli azt a pénzt, amelyet szerződéshosszabbítás fejében a klubelnök, Florentino Pérez ajánlott neki.
dec. 13
16:38
Videó: C. Ronaldo nem tudta tartani Bale futósebességét (She)
Egy kimaradt helyzet a pénteki Almería–Real Madrid (1–4) spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzésről: Gareth Bale nagyot sprintelt előre a labdával (egyes források szerint 60 métert tett meg 6 másodperc alatt!), majd oldalra passzolt Cristiano Ronaldóhoz. A portugál azonban néhány másodperces késéssel érkezett...
dec. 13
16:54
Boksz: végre! májusban jöhet a Pacman-Mayweather ütközet (She)
Végre összecsaphat egymással Manny Pacquiao és Floyd Mayweather Jr. Eddig úgy tartották, hogy Mayweather nem akarja vállalni a filippínó elleni mérkőzést, de a bokszoló most kihívta Pacquiaót, akivel május 2-án küzdene meg.
dec. 13
16:56
Olaszország: az egykori kispesti lángszóró volt a legjobb (She)
A canalejuve.it szerint a Juventus egykori játékosa, a korábban a Honvédban is szereplő Davide Lanzafame volt a Perugia legjobbja a tegnapi, Trapani elleni olasz másodosztályú mérkőzésen. Az olasz portál rövid írásban emlékezik meg a játékosról.
dec. 13
17:12
Női kézi: Tervel edzőként térhet vissza korábbi klubjához (She)
Francia sajtóhírek szerint a Győri ETO-ból visszavonuló Raphaëlle Tervel edzőként térhet vissza korábbi egyesületéhez, a jelenleg a francia másodosztályú kézilabda-bajnokságban listavezető Besancon együtteséhez.
dec. 13
17:30
Férfi vízilabda ob I - Fölényes szolnoki siker a Pécs ellen (Infostart)
A listavezető és százszázalékos mérlegét megőrző Szolnok kiütéssel felérő, 14 gólos különbséggel diadalmaskodott vendége, a Pécs felett a férfi vízilabda ob I 10. fordulójának szombat délutáni nyitómérkőzésén.
dec. 13
17:30
Bundesliga: a Bayern gálázott, a Dortmund újra kikapott (She)
A Bayern München a második félidő elején gyors egymásutánban szerzett két góllal megtörte vendéglátóját, az addig derekasan helytálló Augsburgot, és végül 4–0-s győzelemmel tudta le a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 15. fordulójának szombati játéknapját. A Schalke odahaza, a Dortmund idegenben kapott ki, a Werder Bremen 3–3-at játszott a Hannoverrel, míg Stieber Zoltán…
dec. 13
17:33
Premier League: Én vagyok a megfelelő ember a csapatnak - Rodgers (Agroinform)
A Liverpool trénere szerint teljesen új csapatot kell építenie, ez pedig nem megy napok alatt.
dec. 13
17:48
Bayern: börtön után 3 év kiutasítás vár a védőre (She)
Börtönbüntetésének letöltése után életbe lép Breno Vinicius Borges (azaz Breno) kiutasítása Németországból – a német bajnok, olimpiai bronzérmes brazil labdarúgónak december 20-ig el kell hagynia az országot, és három évig nem is léphet be ismét oda.
dec. 13
17:50
Női kézi Eb: fölényes dán siker a középdöntő rajtján (She)
Elkezdődött a magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság középdöntője. A debreceni csoportban Dánia egy szorosabb félidő után végül fölényesen nyert a lengyelek ellen.
dec. 13
18:06
La Liga: a Barcelona döntetlent játszott a Getaféval (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában a Barcelona nem bírt idegenben a Getaféval, gól nélküli döntetlen lett a végeredmény.
dec. 13
18:06
Női kézilabda Eb - Dán diadal Debrecenben (Infostart)
A dán válogatott a második félidőben mutatott remek játékkal kilenc góllal legyőzte a lengyel csapatot a magyar-horvát rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság debreceni középdöntőjének szombati nyitányán.
dec. 13
18:08
Videó: földre vitte a berohanó drukkert, irgalmatlant rúgott bele (She)
Igen csúnya jelenet játszódott le a Dél-Afrika–Egyesült Államok hetesrögbi-mérkőzésen Port Elizabethben: a pályára berohant egy drukker, „összegabalyodott” Perry Bakerrel, aki felállt, és borzasztó nagyot rúgott bele, miközben ő már a földön hevert. Az eseményt nem ismételték meg a televízióban. Baker a mérkőzés után a Twitteren kért elnézést viselkedéséért. A dél-afrikai válogatott 26–0-ra…
dec. 13
18:10
Férfi kosár NB I: 100-at dobott a Kaposvár, kikapott a Körmend (She)
A Kaposvár 100 pontot szerezve nyert a Falco ellen, míg a Szeged 93–83-ra diadalmaskodott a Körmend ellen a férfi kosárlabda NB I alapszakaszának szombati játéknapján. PVSK 79–72-re győzött a MAFC ellen idegenben. Az Atomerőmű majdnem dupla annyi pontot szerezve győzött a Zalakerámia ellen idegenben.
dec. 13
18:12
PL: Hazard-gól és gólpassz; Lampard döntött a City javára (She)
A Chelsea hazai pályán 2–0-ra nyert a Hull City ellen a Premier League 16. fordulójában. A sikerből Eden Hazard egy góllal és egy gólpasszal vette ki a részét. A Manchester City sem botlott, 1–0-ra győzött a Leicester otthonában.
dec. 13
18:24
Videó: Neuer megijesztette az augsburgi labdaszedőt (She)
Mintakapus? Megijesztett egy labdaszedőt, és a térfele közepén tisztázott Manuel Neuer, a Bayern München kapusa az Augsburg elleni német bajnoki mérkőzésen. Mindemellett csapata 4–0-ra nyert, Robben duplázott, Benatia és Lewandowski is betalált.
dec. 13
18:26
Championship: Király végre szerencsét hozott a Fulhamnek (She)
Király Gábor csapata, a Fulham 1–0-ra győzött a Leeds United vendégeként az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 21. fordulójának szombati játéknapján.
dec. 13
18:28
Hoffenheim: súlyos sérülés, fél évig nem játszhat a tehetség (She)
Legkevesebb fél évig nem számíthat a német élvonalbeli Hoffenheim labdarúgócsapatának szakmai stábja Niklas Sülére. A 19 éves védő az Eintracht Frankfurt elleni pénteki bajnokin sérült meg súlyosan.
dec. 13
18:30
Női kosár NB I: nagyot csatázott a ZTE, simán nyert az Atom (She)
A ZTE nagy csatában, kiélezett küzdelemben 66–64-re győzött a PEAC-Pécs ellen hazai pályán a női kosárlabda NB I alapszakaszának szombati játéknapján.
dec. 13
18:42
PL: Arsenal-Newcastle - élőben az NSO-n! (She)
Arsenal–Newcastle találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
dec. 13
18:42
F1-es belharcok: riválisok lesznek a társak (Blikk)
WOKING – Pikánsnak ígérkezik a Forma–1-es világbajnokság következő szezonja. A 2014-évad két csapattárs, a Mercedesszel vb-címet szerző brit Lewis Hamilton (29) és a másodikként végző német Nico Rosberg (29) csatájáról szólt. Párharcuk nem egyszer óriási indulatokat kavart az istállón belül is.
dec. 13
18:44
Síugrás: a rekordbajnokot előzte meg az első vk-győzelméért (She)
Anders Fannemel győzelmével ért véget az oroszországi Nyizsnyij Tagilban a síugrók világkupaversenye. A norvég először nyert egyéni vk-vidalt, ráadásul a győzelmi örökranglistát 53 elsőséggel vezető osztrák Gregor Schlierenzauer előtt.
dec. 13
18:46
Lengyelország: Guzmics újra a csapata legjobbjai között (She)
Guzmics Richárd csapata, a Wisla Kraków idegenben 2–1-re legyőzte a Ruch Chorzów legénységét a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának szombati játéknapján.
dec. 13
18:48
Férfi kosár Adria-liga: izgalmas lett a vége, de győzött az Olaj (She)
A Szolnoki Olaj 63–59-re győzött a szlovén Novo Mesto ellen hazai pályán a férfi kosárlabda Adria-liga 12. fordulójában.
dec. 13
19:03
EURO 2016: Megúszták a balhét a horvátok (Agroinform)
Csak részleges szektorbezárással sújtotta az UEFA a horvát szövetséget, amiért az olaszok elleni félbeszakadt a meccs.
dec. 13
19:18
Pellegrini szeretné, ha Lampard maradna a Manchester Citynél (Infostart)
Manuel Pellegrini, az angol bajnok Manchester City labdarúgócsapatának vezetőedzője szeretné, ha Frank Lampard december után is maradhatna az együttesnél.
dec. 13
19:18
Barcelona: Az ilyen meccseket meg szoktuk nyerni - Xavi (She)
Mint arról beszámoltunk, a Barcelona 0–0-s döntetlent játszott a Getaféval a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában – Xavi Hernández bánkódott is az elmulasztott győzelmi lehetőség miatt. A Barcelona hátránya immár négy pont a Real Madriddal szemben, ráadásul a tabella második helyén álló katalánokat pontszámban beérheti az Atlético Madrid is.
dec. 13
19:36
Női vízilabda: a Merész-csapat legyőzte Kanadát (She)
A magyar női vízilabda-válogatott egy góllal legyőzte Kanada legjobbjait a Szentesen rendezett szombati barátságos mérkőzésen.
dec. 13
19:38
Férfi kézi NB I: tízgólos szegedi siker a PLER otthonában (She)
A férfi kézilabda NB I 18. fordulójában a Mol-Pick Szeged 35–25-re nyert a PLER Budapest vendégeként, így továbbra is hibátlan mérleggel vezeti a bajnokságot.
dec. 13
19:40
Mol Liga: egyenlített a Csíkszereda, de a Miskolc örülhetett (She)
A Miskolc szétlövéssel nyert Csíkszeredában a jégkorong Mol Liga szombati mérkőzésén. A DAB is idegenben nyert.
dec. 13
19:54
La Liga: a Valencia hármat vágott a Rayónak (She)
A Valencia 3–0-ra győzött a Rayo Vallecano ellen hazai pályán a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában. Szofian Feguli duplázott: előbb nagy gólt fejelt, majd egy szögletet követően talált be.
dec. 13
20:12
Jelena Iszinbajeva férjhez ment (Infostart)
Férjhez ment gyermeke apjához, a gerelyhajító Nyikita Petinovhoz Jelena Iszinbajeva, a rúdugrás kétszeres olimpiai bajnoka.
dec. 13
20:12
Női kézi Eb: Norvégia továbbra is hibátlan, közel az elődöntő (She)
A magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének debreceni csoportjában Norvégia végig nagy küzdelmet vívott Spanyolországgal, de a végjátékot jobban bírta, és 29–26-os győzelemmel továbbra is hibátlan, közel kerülve az elődöntőhöz.
dec. 13
20:14
EBEL: remek Fehérvár-siker a címvédő Bozen ellen (She)
A remek formában levő Fehérvár AV19 jégkorongcsapata az EBEL alapszakaszában 4–3-as győzelmet aratott a bajnoki címvédő HC Bozen felett.
dec. 13
20:15
Alpesi sí: Hirscher duplázhat Are-ban (Agroinform)
Górcső alá vettük a bet365 által az Are-i férfi műlesiklásra kínált piacokat.
dec. 13
20:16
Férfi vízi ob I: a Vasas majdnem meglepte az OSC-t (She)
A férfi vízilabda ob I 10. fordulójában az OSC óriási hajrával fordított, s egy góllal nyert a Vasas ellen. A Honvéd végül simán legyőzte a KSI-t, a Fradinak esélye sem volt Egerben.
dec. 13
20:18
Belgium: Köteles sérülése árnyékot vet a Genk sikerére (She)
Köteles Lászlóval kezdte, de nélküle fejezte be szombati mérkőzését a Racing Genk labdarúgócsapata: a magyar kapus megsérült a Kortrijk ellen 3–0-ra megnyert belga bajnokin.
dec. 13
20:20
Videó: Contra csak azt nem érti, miért mentette meg a bíró a Barcát (She)
Rendkívül büszke volt játékosaira Cosmin Contra, a Getafe labdarúgócsapatának vezetőedzője a Barcelona elleni 0–0-s döntetlent követően – ugyanakkor ő is értetlenkedett, miért fújta le Inaki Bikandi Garrido játékvezető a mérkőzést akkor, amikor Álvaro Vázquez ziccerben mehetett (volna) kapura. A bíró négyperces hosszabbítást jelzett, és le is fújta a meccset ennek leteltével – pont, amikor a…
dec. 13
20:24
Egy góllal nyert a női vízilabda-válogatott (Metropol)
Kanada legjobbjait győzték le a Szentesen rendezett szombati barátságos mérkőzésen.
dec. 13
20:26
Nagy vereségbe szaladt bele a Vasas Szekszárdon (Metropol)
A Szekszárd hazai környezetben magabiztosan, csaknem 30 pontos különbséggel győzte le a nyeretlenül sereghajtó Vasast a női kosárlabda NB I szombati játéknapján.
dec. 13
20:30
Ifj. sakkolimpia: győzelemmel kezdett az első csapat Győrben (She)
Megkezdődtek az U16 Ifjúsági Sakkolimpia küzdelmei Győrben. A magyar csapatok közül a 3-as számú válogatottunk nyitott a legerősebben, hiszen játékosaink mind a négy táblán győztek jordániai vetélytársaik ellen. Első számú csapatunkból Gledura Benjamin és Kántor Gergely sötéttel győzött, Korpa Bence és Gál Hanna Krisztina remizett. Az esélyesek valamennyien hozták a kötelező győzelmet.…
dec. 13
20:32
Serie A: remek csere nyomán ért véget a veretlenségi széria (She)
A Palermo a nem sokkal korábban becserélt Andrea Belotti 93. percben szerzett góljával hazai pályán 2–1-re legyőzte a veretlenségét nyolc bajnoki óta őrző Sassuolót az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 15. fordulójának szombat esti mérkőzésén.
dec. 13
20:34
PL: könnyedén nyert az Arsenal a Newcastle ellen (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 16. fordulójában az Arsenal hazai pályán rendkívül könnyedén, 4–1-re megverte a meccs előtt vele azonos pontszámmal álló Newcastle-t.
dec. 13
20:48
Sílövészet: orosz és német siker a váltóversenyeken (She)
Szombaton a férfiak és a nők váltóversenyével folytatódott a sílövők világkupa-sorozata az ausztriai Hochfilzenben. Előbbieknél a győzelmet az oroszok, utóbbiaknál pedig a németek szerezték meg.
dec. 13
20:50
Bundesliga: nincs győztese a szombati krízisderbinek (She)
A sereghajtó Stuttgart 1–1-es döntetlent harcolt ki a szintén rossz passzban lévő Mainz otthonában a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 15. fordulójának szombat esti mérkőzésén.
dec. 13
21:06
Film: katalóniai bemutató előtt a Magyarok a Barcáért (She)
Az FC Barcelona labdarúgóklub vezetősége elkötelezett amellett, hogy a Magyarok a Barcáért című magyar filmet a jövő tavasszal bemutassák Barcelonában.
dec. 13
21:08
Hollandia: a gólzsák köszönettel tartozik Otigbának is (She)
Otigba Kenneth gólpasszal járult hozzá ahhoz, hogy a Heerenveen idegenben 2–0-ra legyőzze az NAC Bredát a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 16. fordulójának szombati játéknapján.

Keresés