2014. december 15. hétfő

dec. 15
14:51
Sportfogadás: Lent állt meg a hullámvasút (Agroinform)
Ha kicsivel is, de mínuszban zárta az elmúlt hetet a Protipp-rendszer.
dec. 15
15:06
BL: a Real Madridnál számolnak a németországi kockázattal (She)
Emilio Butragueno, a Real Madrid korábbi kiváló támadója, jelenlegi nemzetközi igazgatója elismeri, ők az esélyesek Raúl korábbi csapata, a Schalke ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, de szerinte nem szabad alábecsülni a kockázatot, amelyet kilencvenpercnyi játék rejt egy német stadionban.
dec. 15
15:06
Az év síelése: ez a videó mindent visz (Síelők)
Az amerikai Cody Townsend őrületes csúszásáért a hétvégén több díjat is besöpörhetett a Powder Magazin díjátadóján. A „Days of my Youth” film egyik jelenetéből készített videó, amelyben Townsend leviharzik egy szűk kuloárban szinte vírusként terjed az interneted. Nem csoda.
dec. 15
16:00
BL: „Wenger el lesz bűvölve, hogy visszatérhet Monacóba" (She)
Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere korábbi klubjával, a Monacóval néz majd szembe a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében – egy-egy vélemény innen is, onnan is a hétfői sorsolás után.
dec. 15
16:02
BL: a Schalke-védő verhetőnek tartja a Real Madridot (She)
Hétfő délután sorsoltak a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A Schalke – az előző szezonhoz hasonlóan – a Real Madriddal játszik a nyolcaddöntőben. Benedikt Höwedes, a német csapat hátvédje szerint a királyiak sem legyőzhetetlenek.
dec. 15
16:03
Manchester United: Túlságosan függ a csapat De Geától - Mata (Agroinform)
A spanyol támadó örül az újabb győzelemnek, de szerinte dolgozniuk kell még, hogy De Geának kevesebb munkája legyen.
dec. 15
16:18
Nem örülhetnek a trafikosok - Korlátozták a beszerzést (Behaviour)
Jövő évtől a dohányboltok kizárólag állami vagy azzal szerződésben álló ellátóktól vásárolhatnak majd dohányterméket.
dec. 15
16:39
Bajnokok Ligája: Esélytelen a City és a PSG? (Agroinform)
Sorsoltak a BL-ben, megnéztük hogyan vélekednek az esélyekről a bet365-nél.
dec. 15
16:54
Dortmund: Kloppék a krízisben is első számú sportemberek (She)
A Borussia Dortmundnak sokkolóan pocsék Bundesliga-szereplése tudatában minden egyes pontra, győzelemre szüksége van, de Jürgen Klopp tanítványainál a cél nem szentesíti az eszközt: még ebben a nehéz szituációban is a fair play nagykönyve szerint játszanak.
dec. 15
16:56
KTE: Bekő új elemeket próbálna ki a felkészülés során (She)
Bekő Balázs, a labdarúgó NB I-ben tizedik helyen álló Kecskemét vezetőedzője az őszi szezont három szakaszra osztotta fel, valamint elmondta, a felkészülés során szeretne új elemeket is kipróbálni a munkában.
dec. 15
17:12
Videó: CR olyan díjat nyert, amilyen még Messinek sincs (She)
Mindössze a negyedik labdarúgóként Cristiano Ronaldo megnyerte a BBC Év sportszemélyisége díjat a nem brit emberek kategóriájában (BBC Overseas Sports Personality of the Year). A vasárnap este megtartott ünnepségen a portugál extraklasszis nem volt jelen, de Gareth Bale társaságában üzent.
dec. 15
17:14
La Liga: meccs manipulálásával vádolják a mexikói edzőt (She)
Az ügyészi vizsgálat szerint a japán labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányaként dolgozó Javier Aguirre is érintett lehet a 2011 májusában játszott Levante–Zaragoza spanyol bajnoki mérkőzés eredményének befolyásolásában.
dec. 15
17:16
BL: Messi a sorsolás után úgy érezte, ideje kihívni Agüerót (She)
Lionel Messi (Barcelona) szembekerül barátjával és honfitársával, Sergio „Kun" Agüeróval (Manchester City) a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőben – a hétfői sorsolás után üzent is neki a Facebookon.
dec. 15
17:48
DVSC: Mint egy horror, a szívem majd' megszakadt - Szakály (She)
Szakály Péter, a labdarúgó NB I szereplő DVSC-Teva játékosa csapata honlapján elmondta, a BATE elleni vereséget nagyon nehezen dolgozták fel a debreceniek.
dec. 15
18:06
Románia: 3.5 milliárd forintos tartozása van a CFR-nek - sajtóhír (She)
Komoly tartozást, 50 millió lejt (átszámítva mintegy 3.5 milliárd forintot) halmozott fel a CFR Cluj labdarúgócsapata, ezt állapította meg egy vizsgálat. A hírről a román ProSport számolt be.
dec. 15
18:09
Sportfogadás-suli: Így kezdj neki a dartsfogadásnak! (Agroinform)
Összegyűjtöttük azokat a szempontokat, amikre érdemes lesz odafigyelni a darts-vb-n, mielőtt fogadást kötünk.
dec. 15
18:24
CFR: 3.5 milliárd forintos a tartozás - sajtóhír (She)
Jelentős tartozást, 50 millió lejt (átszámítva mintegy 3.5 milliárd forintot) halmozott fel a CFR Cluj labdarúgócsapata, ezt állapította meg egy vizsgálat. A hírről a román ProSport számolt be.
dec. 15
18:24
"Szörnyű látvány volt!" - Újabb roham a nyugdíjért (Behaviour)
"Az emberek mintha elvesztették volna emberi mivoltukat, szinte egymás fején másztak át."
dec. 15
18:26
Real Madrid: őrült pletyka - 115 millió Bale-ért, két klasszis jön? (She)
Már megint Gareth Bale. Az angol sajtó nem tud leszállni a Real Madrid walesi futballistájáról. Most épp arról cikkeznek a britek, hogy a Manchester United csap le a szélsőre, cserébe pedig két klasszist szerződtetnek a blancók.
dec. 15
18:26
Orbán a szegények csokiját majszolta (Behaviour)
"Én azt szeretném az angyalkától, hogy a szüleink ne veszítsék el a munkájukat."
dec. 15
18:28
Oroszország atomfegyvereket telepíthet a Krímbe (Behaviour)
Szergej Lavrov hétfőn tett ilyen értelmű nyilatkozatot a múlt héten elfogadott, Ukrajnát támogató törvényre reagálva.
dec. 15
18:30
Elég volt nyolc mérkőzés, hogy kirúgjanak… (Behaviour)
dec. 15
18:42
Női kézilabda Eb - Román siker (Infostart)
A román válogatott remek második félidei játékával 22-20-ra legyőzte a spanyol csapatot a magyar-horvát rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság debreceni középdöntőjében, és ezzel nagy szívességet tett a magyar együttesnek.
dec. 15
19:18
Javier Aguirrét is bundázással gyanúsítják (Infostart)
Az ügyészi vizsgálat szerint a japán labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányaként dolgozó Javier Aguirre is érintett lehet a 2011 májusában játszott Levante-Zaragoza spanyol bajnoki mérkőzés eredményének befolyásolásában.
dec. 15
19:18
NHL: 16 meccsből 15 vereség, repült a vezetőedző (She)
Menesztették posztjáról Dallas Eakinset, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Edmonton Oilers vezetőedzőjét.
dec. 15
19:36
Jégkorong: az IIHF elébe ment a fogadási csalásoknak (She)
A Nemzetközi Jégkorongszövetség (IIHF) ma három évre szóló megállapodást kötött a fogadási csalások megelőzésére szolgáló Sportradarral.
dec. 15
19:39
Bajnokok Ligája: Megismétlődhet az Arsenal ellen a júliusi bravúr - Toulalan (Agroinform)
Jérémy Toulalan szerint a Monaco egyáltalán nem esélytelen az Arsenal elleni BL-nyolcaddöntőn.
dec. 15
19:54
Kosár: Szolnokon teadélután lett a szimpátiatüntetésből (She)
Helyzet van Szolnokon. Az Olaj szombati, Krka elleni Adria-liga-mérkőzésén nem játszott Lóránt Péter. A klub vezetése szerint a válogatott kosárlabdázónak pihenésre van szüksége. Az egyik közösségi oldalon a magasbedobó melletti szimpátiatüntetést szervezett egy szurkoló. A Körcsarnok előtt összesen tízen-tizenketten gyülekeztek, majd öten maradtak. Miközben Lóránt Péter odabent edzett a…
dec. 15
19:56
Női kézi Eb: négy között a norvégok, ellenünk „lazíthatnak” (She)
A magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének második fordulójában Norvégia egy félidőnyi szenvedés után 26–24-re legyőzte Lengyelországot.
dec. 15
20:21
A norvégok már az eb elődöntőjében (Metropol)
Elsőként az olimpiai bajnok norvég válogatott jutott be a magyar-horvát rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság elődöntőjébe.
dec. 15
20:30
PSG: karácsonyi meglepetés - Ibrahimovic saját márkát alapít (She)
Zlatan Ibrahimovic, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának svéd klasszisa hosszas tervezés után úgy döntött, saját sportmárkát indít.
dec. 15
20:32
Fogadási csalás: Pintér Ádám és 41 gyanúsított a Levante-Zaragoza meccsen (She)
A japánoknál szövetségi kapitányként dolgozó Javier Aguirre mellett további 41 gyanúsítottja van a Levante–Zaragoza spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzésnek, amelyet a négy évvel ezelőtti szezon utolsó fordulójában játszottak. Az érintett játékosok között ott találjuk a zaragozaiak akkori magyar légiósát, Pintér Ádámot, aki viszont nem lépett pályára az ominózus bajnokin.
dec. 15
20:34
Női kézi Eb: Magyarország-Dánia élőben az NSO-n! (She)
A magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének második fordulójában a magyar válogatott Dániával csap össze. Kövesse a találkozót folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
dec. 15
20:48
Női kézilabda Eb - Elsőként a norvégok az elődöntőben (Infostart)
Elsőként az olimpiai bajnok norvég válogatott jutott be a magyar-horvát rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság elődöntőjébe, miután a debreceni középdöntő hétfői játéknapján legyőzte a lengyel csapatot.
dec. 15
20:50
Vereség a dánoktól, elúszott az elődöntő reménye (Infostart)
A magyar női kézilabda-válogatott 23-20-as vereséget szenvedett a dánoktól a hazai rendezésű Európa-bajnokságon. Minimális esélyt maradt a legjobb hat közé kerülésre, s ehhez mindenképpen meg kellene verni az eddig százszázalékos norvégokat. Az elődöntőre már nincsen remény.
dec. 15
21:06
Serie A: tovább szenvednek a torinóiak, iksz az Empolival (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 15. fordulójában a találkozó előtt a tabella 14. helyét elfoglaló Empoli 0–0-s döntetlent játszott a 17. Torinóval, amely immár hat meccs óta nyeretlen a ligában.
dec. 15
21:08
MTK: új látványképek a készülő Hidegkuti-stadionról (She)
Másfél év múlva, 2016 júniusában kerül átadásra az új Hidegkuti Nándor Stadion, amelynek bontása már elkezdődött. A klub honlapja ma újabb látványterveket közölt a modern létesítményről.
dec. 15
21:24
F1: Esteban Gutiérrez lett a Ferrari tesztpilótája (She)
A mexikói Esteban Gutiérrez lett a Formula–1-es Ferrari-istálló teszt- és tartalék pilótája. Maurizio Arrivabene, a maranellói csapat új főnöke a hétfői bejelentés kapcsán kiemelte, bár a versenyző még csak 23 éves, rengeteg tapasztalattal rendelkezik az új generációs F1-es autókkal kapcsolatban.
dec. 15
21:42
Edzés közben állt meg a szíve egy 17 éves orosz kosarasnak (Infostart)
Edzés közben elhunyt egy alig 17 éves orosz kosárlabdázó, halálát hirtelen szívmegállás okozta.
dec. 15
22:18
Sportgazdaság: plusz 4 milliárd forint a stadionokra (She)
A Magyar Közlönyben megjelent határozat szerint a 26 labdarúgó-létesítmény 2014–2016-os fejlesztési kerete – a tartalékkerettel együtt – az eddigi 22.193 milliárdról 26.281 milliárd forintra növekszik. Erről az NB1.hu számolt be a napi.hu információira hivatkozva.
dec. 15
22:20
Női kézi Eb: a dán válogatott három góllal nyert ellenünk (She)
A magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének második fordulójában a magyar válogatott 23–20-ra kikapott Dániától. Két nap múlva Norvégiával mérkőzik meg Németh András együttese.
dec. 15
22:36
Játékossors: két magyar fiatal barcelonai tesztre utazott (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint két fiatal magyar futballista mától egy héten át próbajátékon vesz részt a spanyol élvonalbeli Espanyolnál. Egyikük a 18 éves Csicsvári Milán, aki a DVTK védője, a másik futballista pedig a Honvéd 17 éves középpályása, Kiss Viktor.
dec. 15
22:45
Vereség a dánoktól, elúszott az elődöntő (Metropol)
A sok hibával játszó magyar válogatott 23-20-ra kikapott a vb-bronzérmes dán csapattól a magyar-horvát rendezésű női kézilabda Európa-bajnokságon.
dec. 15
22:54
Kézi Eb: „Támadásban csak toszogattuk a labdákat!” (She)
A magyar női kézilabda-válogatott 23–20-as vereséget szenvedett Dániától a hazai rendezésű Európa-bajnokság debreceni középdöntőjének második fordulójában. A mérkőzés után Németh András szövetségi kapitány, Tomori Zsuzsanna és Kovacsics Anikó értékelt az NSO Tv-nek.
dec. 15
22:56
Női kézi Eb: Norvégia ellen az iksz is elég Budapesthez, ha... (She)
Négy ponttal a negyedik helyen áll a magyar női kézilabda-válogatott az Európa-bajnokság középdöntőjének I. csoportjában. A négy közé már nem juthatunk, de azért esélyünk még maradt a budapesti fellépésre, vagyis a kontinensbajnokság helyosztóira – a pénteki elődöntők mellett aznap lesz mérkőzés az ötödik helyért.
dec. 15
22:58
Serie A: öt nyeretlen bajnoki után könnyed Inter-győzelem (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 15. fordulójának záró mérkőzésén az Internazionale 2–0-ra legyőzte a Chievót, amely tíz emberrel fejezte be a találkozót.
dec. 15
23:12
La Liga: egy gól döntött, harmadszor nyert a Depor (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 15. fordulójában a Deportivo hazai környezetben egygólos győzelmet aratott az Elche ellen. A La Coruna-i együttes harmadszor nyert a szezonban, a sereghajtó elchei kilencedszer kapott ki.
dec. 15
23:48
Légiósok: Tamás Krisztián próbajátékon Csehországban? (She)
Olasz sajtóhírek szerint az AC Milan labdarúgócsapatának magyar légiósa, Tamás Krisztián – aki jelenleg a Varesében szerepel kölcsönben – Csehországba utazott próbajátékra.

Keresés