2014. december 18. csütörtök

dec. 18
20:30
Férfi kosár NB I: sorozatban kilencedszer nyert az éllovas (She)
A Jászberény kiütése után csütörtök esti vendége, a ZTE ellen is magabiztosan győzött (90–60) a Kecskemét a férfi kosárlabda NB I-ben. A 13. forduló másik csütörtöki mérkőzésén a Falco hazai pályán 77–62-re verte az Alba Fehérvárt.
dec. 18
20:32
PL: Balotelli rasszizmus miatt nem játszhat az Arsenal ellen (She)
Rasszista megnyilvánulása miatt egy mérkőzésre szóló eltiltással sújtották a Liverpool labdarúgócsapatát erősítő Mario Balotellit, aki így nem léphet pályára a „vörösök” Arsenal elleni vasárnapi bajnokiján.
dec. 18
20:48
Berki Krisztián az év férfi sportolója (Infostart)
A lólengésben idén harmadszor világbajnok Berki Krisztián lett az év férfi sportolója a magyar sportújságírók szavazatai alapján.
dec. 18
20:48
Németh Krisztián amerikai focira váltott (Blikk)
Kansas - Az Egyesült Államokban folytatja pályafutását a magyar válogatott labdarúgó, Németh Krisztián (25). A csatárnak fél éve nem volt klubja, de a Major League Soccerben (MLS) szereplő Kansas City Wizardsnál megfelelt a próbajátékon.
dec. 18
20:50
Berki Krisztián és Hosszú Katinka az Év sportolója (Infostart)
Berki Krisztián tornászt és Hosszú Katinka úszót, valamint a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatát, Storcz Botondot, a kajak-kenu válogatott szövetségi kapitányát, illetve Shane Tusup úszóedzőt választották az év legjobbjának a Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) 57. alkalommal kiírt szavazásán.
dec. 18
21:06
FIFA - Szavazhatnak a Garcia-jelentésről (Infostart)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) végrehajtó bizottsága várhatóan pénteken szavazással dönt arról, hogy nyilvánosságra kerüljön-e az a jelentés, amely a 2018-as és 2022-es világbajnoki helyszínkijelölésekkel kapcsolatban felmerült korrupciós vádakkal foglalkozott.
dec. 18
21:06
Serie A: a Juventus legyőzte idegenben a Cagliarit (She)
Már csütörtökön megkezdődött a Serie A 16. fordulója: a címvédő és listavezető Juventus mestere, Massimiliano Allegri korábbi csapatához, a Cagliarihoz látogatott, és nagyon meg sem kellett izzadnia a három pontért.
dec. 18
21:06
Berki és Hosszú lett az Év sportolója (Blikk)
Berki  Krisztián tornászt és Hosszú Katinka úszót, valamint a Győri Audi  ETO női kézilabdacsapatát, Storcz Botondot, a kajak-kenu válogatott  szövetségi kapitányát, illetve Shane Tusup úszóedzőt választották az  év legjobbjának a Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) 57.  alkalommal kiírt szavazásán.
dec. 18
21:08
Videó: így nyert a Juve Vidal bombaerős kapásgóljával (She)
Arturo Vidal lenyűgöző góljának is köszönhetően a Juventus idegenben 3–1-re győzni tudott a Cagliari ellen. A találkozón a Zebrák oldaláról Carlos Tevez és Fernando Llorente volt még eredményes, Rossettini fejesgóljával csak szépíteni tudott a hazai együttes. Nézze meg a találkozó góljait!
dec. 18
21:33
Berki és Hosszú az Év sportolója (Metropol)
Kiderült, kik a Magyar Sportújságírók Szövetségének 57. alkalommal kiírt szavazásának nyertesei.
dec. 18
21:42
Jégkorong EBEL: nyert, holnapig biztosan második a Alba Volán! (She)
Az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) csütörtöki játéknapján a Fehérvár AV 19 hazai pályán 4–1-re legyőzte a  Villachot, így feljött a 2. helyre, megelőzve az egyaránt pénteken jégre lépő Linz, Vienna Capitals duót.
dec. 18
22:00
Darts-vb: legendaveréssel rajtolt a londoni viadal (She)
A PDC-világbajnokság 2003-as és 2008-as győztesének vereségével rajtolt a darts-vb a londoni Alexandra Palace-ban, ahol a kanadai John Part 3:2-es vereséget szenvedett az angol Keegan Browntól.
dec. 18
22:18
Király-kupa: öt héten belül három Atlético-Real lesz! (She)
Az Atlético Madrid csak 2–2-es döntetlent játszott harmadik ligás ellenfelével, a L'Hospitalettel a spanyol labdarúgó Király-kupa csütörtöki játéknapján, de 5–2-es összesítéssel a papírformának megfelelően továbbjutott, így készülhet a Real Madrid elleni januári nyolcaddöntőre.
dec. 18
22:54
Holland Kupa: az Ajax négy, az NAC hat gólt kapott (She)
A hat mérkőzés óta nyeretlen Vitesse idegenben 4–0-ra kiütötte az Ajaxot a labdarúgó Holland Kupa nyolcaddöntőjében.
dec. 18
23:30
Eurofutball: kiesett a Benfica, Megyeriék meccs nélkül is nyertek (She)
A görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szuperliga) 15. fordulójának mai mérkőzésein Megyeri Balázs együttese, az Olympiakosz pályára sem lépett, mégis örülhetett. A jelenleg második helyen álló címvédő legnagyobb vetélytársai ugyanis egyaránt kikaptak.
dec. 18
23:48
NS: 2014 legjobbjait díjazták; Németh Krisztián az álmok földjén - péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.
dec. 18
23:50
Darts-vb: idegőrlő győzelemmel kezdett a holland óriás (She)
A világbajnoki címvédő Michael van Gerwen idegőrlő győzelemmel kezdett a darts-világbajnokságon, az októberben őt legyőző angol Joe Cullen pazar játéka csak a tisztes helytállásra volt elég a világelső holland ellen. A világbajnokság 2003-as és 2008-as győztese, a kanadai John Part 3:2-es vereséget szenvedett az U21-es vb-címvédő angol Keegan Browntól. A nap meglepetése a spanyol Cristo…

Keresés