2014. december 2. kedd

dec. 2
17:06
Inter: Inkább az El-győzelem, mint a dobogó - Mancini (She)
Roberto Mancini, az Inter régi-új vezetőedzője elmondása szerint szívesebben hódítaná el a szezonban az Európa-ligát, mint hogy az olasz dobogón végezzen együttesével.
dec. 2
17:24
PL: szerzetesekkel a Liverpool ellen? Az MU ellen bevált (She)
A Leicester City kedden este a Liverpoolt fogadja az angol bajnokság (Premier League) 14. fordulójában. A „rókák” nem mindennapi rituáléval készülnek a mérkőzésre. A Manchester United ellen egyszer már bevált.
dec. 2
17:33
Áfacsalási botrány: csak a Fidesz! (Behaviour)
"A korrupt Fidesz-kormány és sajtóbirodalma azért támadnak, mert sarokba szorítva érzik magukat."
dec. 2
17:33
Darts: Van Gerwen és Phil Taylor csak a döntőben találkozhat (Agroinform)
Két hét és kezdődik a világbajnokság Londoban. A két nagy sztár csupán a döntőben találkozhat.
dec. 2
17:42
Ligakupa: tartalékos hazaiak, Ojo a padon - FTC-Újpest kezdők (She)
A labdarúgó Ligakupa nyolcaddöntőjének legérdekesebb párosítása a Ferencváros–Újpest találkozó lesz. Az oda-visszavágós párharc első mérkőzését az FTC pályáján rendezik. A hazaiaknál több olyan játékos kapott lehetőséget, aki a bajnokságban kevesebbet játszik, míg a vendégek Kim Ojo, Balajcza Szabolcs és Balogh Balázs kivételével gyakorlatilag legerősebb összeállításukban állnak fel.
dec. 2
17:42
Doppingos atlétát segített a műkorcsolya-világbajnok (Blikk)
Róma — Elfogadhatatlannak és egyben valótlannak is nevezte az ellene felhozott doppingvádat Carolina Kostner (27), a világ- és Európa-bajnok műkorcsolyázó, akit bűnsegédként négy év három hónap eltiltásra ítélhet az Olasz Olimpiai Bizottság.
dec. 2
18:00
A The Washington Post fanyalog Hosszú Katinka győzelme miatt (Infostart)
A The Washington Post azon fanyalog, hogy az amerikai Katie Ledeckyvel szemben Hosszú Katinkát választotta az év legjobb női úszójának a nemzetközi sportági szövetség, a FINA.
dec. 2
18:00
Úszás: a The Washington Post fanyalog Hosszú Katinka díján (She)
A The Washington Post azon fanyalog, hogy az amerikai Katie Ledeckyvel szemben Hosszú Katinkát választotta az év legjobb női úszójának a nemzetközi sportági szövetség, a FINA.
dec. 2
18:00
A Nyíregyháza 700 ezer forintos büntetést kapott (Metropol)
A testület további négy klubra szabott ki bírságot az NB I 16. fordulójában történtek miatt.
dec. 2
18:02
Olasz Kupa: Tamásék kiestek, Saviola lőtte tovább a Veronát (She)
A labdarúgó Olasz Kupában a legjobb 16 közé jutásért a Lazio hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Vareset. A vendégeknél Tamás Krisztián a kispadon nézte végig a találkozót. A Verona Javier Saviola büntetőgóljával jutott tovább.
dec. 2
18:04
Ligakupa: Ferencváros-Újpest élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Ligakupa nyolcaddöntőjének legérdekesebb párosítása a Ferencváros–Újpest találkozó. Az oda-visszavágós párharc első mérkőzésén, az Üllői úton rendezik, a hazaiaknál több olyan játékos kapott lehetőséget, aki a bajnokságban kevesebbet játszik, míg a vendégek Kim Ojo, Balajcza Szabolcs és Balogh Balázs kivételével gyakorlatilag legerősebb összeállításukban állnak fel. Közvetítésünk…
dec. 2
18:18
Videó: a Hamiltonnak gratuláló Alonso különös bókot kapott (She)
A idényzáró Formula–1-es Abu-dzabi Nagydíj után a Ferrari pilótája, Fernando Alonso is átment gratulálni a világbajnok Lewis Hamiltonnak. A Mercedes versenyzője nagy örömmel fogadta a szintén kétszeres világbajnok spanyol gratulációt, aki a Hamilton család többi tagjának is köszönt. Köztük volt a brit pilóta barátnője, Nicole Scherzinger is, aki különös kedveskedéssel indította a rövid…
dec. 2
18:36
Budapest olimpiarendezési esélyeit növelheti a NOB reformprogramja (Metropol)
A MOB-elnök kizártnak tartja, hogy a NOB december 9-i, Monacóban sorra kerülő közgyűlésén ne fogadják el az Agenda 2020-at.
dec. 2
18:45
Bulvár: Mario Balotelli megint hülye volt (Agroinform)
Az olasz támadó antirasszistának szánt kiírása fordítva sült el: rasszizmussal vádolja az Angol Labdarúgó Szövetség.
dec. 2
18:54
Barca: megműtötték Vermaelent, négy hónapig biztos nem játszhat (She)
További négy hónapig biztosan nem léphet pályára Thomas Vermaelen, az FC Barcelona belga labdarúgója, aki nyári érkezése óta még egyetlen meccset sem játszott a katalán együttesben.
dec. 2
19:12
FTC: „Hallottam, hogy a beléptetőrendszert nem tudják megemészteni” (She)
A Ferencváros korábbi labdarúgója, Pinte Attila is a helyszínen tekinti meg volt csapata Újpest elleni Ligakupa-mérkőzését. A harmincegyszeres szlovák válogatott játékos az NSO Tv-nek beszélt jelenlegi munkahelyéről, az új Fradi-stadionról és a korábbi csapattársakról.
dec. 2
19:14
Premjer-liga: finn ásza duplájával fordított a CSZKA (She)
A finn Roman Eremenko volt a CSZKA Moszkva hőse az orosz Premjer-liga 14. fordulójának keddi mérkőzésén az Amkar Perm ellen. A vendég csapat a 79. percig vezetett, ekkor a finn középpályás egyenlített, majd a 91. percben egy magpattanó lövéssel a győzelmet is kicsikarta.
dec. 2
19:48
Férfi kosár EC: a Körmend és az ASE is otthon kapott ki (She)
Az Atomerőmű fordulatos, szoros mérkőzésen kikapott a török Trabzonsportól a férfi kosárlabda EuroChallenge csoportkörének negyedik fordulójában.  A Körmend a B-csoportban hazai pályán az első negyedben jelentős hátrányba került, s nem tudott visszajönni a bolgár Academic Szófiára, amely végül 76–63-ra győzött.
dec. 2
19:57
Bajnokok Ligája: A Manchester City elvérzik Rómában - Benatia (Agroinform)
A Roma volt hátvédje szerint a Farkasok esélyesebbek a továbbjutásra, mint a Manchester City.
dec. 2
20:06
Ennyien lézengtek az FTC-Újpest meccsen (Blikk)
Budapest — A vadiújnak nevezhető, mégis meglehetősen kopottas gyep mellett csak a lelátó nyújtott lehangolóbb képet az FTC futballstadionjában.
dec. 2
20:06
„Hámesz” és Isco brillírozott, a Real 9–1-gyel ment tovább (She)
A spanyol Király-kupában a legjobb 16 közé jutásért a Real Madrid a Cornellával küzd meg. Az első mérkőzésen a királyiak 4–1-re nyertek idegenben. Kövesse a visszavágót a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósításának segítségével!
dec. 2
20:24
Röpi CEV-kupa: újra vereséggel kezdett a Kecskemét (She)
Ahogyan az első fordulóban, a Dinamo Bukarest ellen, a második fordulót is hazai vereséggel kezdte a Gorter Kecskemét férfi röplabdacsapata a CEV-kupában. Ezúttal azonban nem öt játszmában, hanem simán, 3:0-ra kapott ki a magyar csapat, így az újabb továbbjutáshoz sokkal nagyobb bravúrra lenne szükség a két hét múlva esedékes visszavágón.
dec. 2
20:42
Honvéd: 3 légióst elküldhetnek, az alapember távozni akar (She)
Nagy a felfordulás a Budapest Honvédnál: a Nemzeti Sport Online információi szerint három légióst elküldhetnek a csapattól, míg az alapembernek számító Raffaele Alcibiade maga kérte, hogy távozhasson a klubtól.
dec. 2
20:44
PL: Manchester United-Stoke City élőben az NSO-n! (She)
A Premier Leauge-ben hétközi fordulót rendeznek, a 14. körben a Manchester United a Stoke Cityt fogadja. Kövesse velünk a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
dec. 2
20:51
NB I: Ezen a hétvégén is jól keresett az MLSZ (Agroinform)
A szövetség fegyelmi bizottsága öt klubot bírságolt meg a szurkolók bekiabálásai miatt.
dec. 2
21:00
Futsal: 6-4 után 1-0, a válogatott megint legyőzte Ciprust (She)
A magyar futsalválogatott Dróth Zoltán találatával 1–0-ra legyőzte Ciprust Pápán felkészülési mérkőzésen.
dec. 2
21:18
Az FTC győzött az Újpest ellen az Üllői úton (Infostart)
A Ferencváros simán, 4-1-re győzött hazai pályán az ősi rivális Újpest ellen kedden a labdarúgó Ligakupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, így kiváló helyzetből várhatja a jövő heti visszavágót.
dec. 2
21:18
Ligue 1: a 9-es volt a legkisebb szám az OM-nél; Monaco-siker (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság listavezetője, a Marseille mindössze 1–1-es döntetlent játszott a Lorient otthonában a 16. fordulóban. Ha a PSG holnap nyer a Lille ellen, átveszi a vezetést a bajnokságban.
dec. 2
21:20
NHL: Brodeur visszatért, a szezon végéig a St. Louisé (She)
Hiába írták le Martin Brodeurt, a New Jersey korábbi kapusát, a 42 éves játékos elhatározta, tesz még egy próbát az NHL-ben, és St. Louisban lehetőséget is kap: a Blues a szezon végéig szerződtette a liga valaha volt legtöbb győzelmét jegyző a kapust.
dec. 2
21:54
Király-kupa: a Real kiütötte a Cornellát és továbbjutott (She)
A spanyol Király-kupában a Real Madrid labdarúgócsapata 5–0-ra legyőzte a harmadosztályú Cornellát és bejutott a legjobb 16 közé.
dec. 2
22:30
Videó: íme, a parádés Real-gólok és Jesé elképesztő köténye! (She)
A Real Madrid labdarúgócsapata 5–0-ra kiütötte a harmadosztályú Cornellát a spanyol Király-kupában. A meccs legjobbja a királyiak játékosa, a duplázó James Rodríguez volt. Nézze meg a találatokat!
dec. 2
22:48
Premier League: zsinórban negyedszer győzött az MU (She)
A Manchester United 2–1-re legyőzte a Stoke Cityt az Old Traffordon, ezzel zsinórban a negyedik bajnokiján szerzett három pontot. A Liverpool hátrányból győzte le a Leicester Cityt, a győztes gólt Steven Gerrard szerezte. A West Ham a WBA ellen fordított idegenben, a Swansea közel nyolcvanpercnyi szenvedés után kettőt lőtt a Queens Park Rangersnek, míg a Newcastle erejéből csak az egyenlítésre…
dec. 2
23:42
NB I: Szabó Zsolt fúj a Fradinak, Vad II-é a Vidi-meccs (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség kijelölte a játékvezetőket a hétvégi NB I-es bajnoki mérkőzésekre. Az ebben a naptári évben utolsó, azaz a 17. fordulóban Szabó Zsolt vezeti a Ferencváros–Lombard Pápa találkozót. Az éllovas Videoton dunaújvárosi vendégjátékán Vad II István fújja a sípot.
dec. 2
23:44
Videó: hihetetlen végjátékot úszott meg az MU, Cambiasso meg... (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában a Liverpool 0–1-ről fordítva 3–1-re nyert a Leicester City vendégeként, míg a Manchester United a Stoke Cityt győzte le hazai pályán 2–1-re. Nézze meg a két mérkőzés összes gólját!

Keresés