2014. december 8. hétfő

dec. 8
19:38
PSG: Cavani Angliába menne, kéri, hogy engedjenek az árából (She)
Angol sajtóhírek szerint Edinson Cavani, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának támadója arra kérte a párizsi klub vezetőségét, engedjen az 50 millió fontos kivásárlási árából, hogy a téli átigazolási időszakban nagyobb esélye legyen a távozásra.
dec. 8
19:54
NB I: élen a Hali, hátul a Fradi, Honvéd kontra Pápa (She)
A Hivatásos Labdarúgók Szervezete által vezetett statisztikák szerint az NB I tizenhét őszi fordulóját kielemezve a legfiatalabb csapatnak a Bp. Honvéd (25.01 év), míg legidősebbnek a Lombard Pápa (28.34 év) bizonyult.
dec. 8
19:56
El: Dzsudzsák eindhoveni visszatérésekor magyar bíró fúj (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) döntésének értelmében Vad II István vezeti az Európa-liga csoportkörének hatodik fordulójában rendezendő PSV–Dinamo Moszkva mérkőzést.
dec. 8
19:58
Asztalitenisz: döntetlen a női Extraliga rangadóján (She)
Döntetlent hozott az asztalitenisz Bajnokok Ligájából kiesett két magyar klub találkozója a női Extraliga rangadóján.
dec. 8
20:12
Február 21-én pótolják a Paks-Nyíregyháza mérkőzést (Infostart)
Február 21-én, egy héttel a tavaszi rajt előtt pótolják a szombaton elhalasztott MVM-Paks - Nyíregyházi Spartacus összecsapást a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójából.
dec. 8
20:12
Női kézi Eb: Lunde után újabb norvég kezdőkapusra sem számíthatnak (She)
Rossz híreket kapott a norvég kézilabda-válogatott, Kari Aalvik Grimsbö térdsérülése miatt kidőlt.
dec. 8
20:12
Tóth Márton harmadik kupaaranyát szerezte a Szolnokkal (Blikk)
Vasárnap este harmadik kuparanyát szerezte az RTL Klub Konyhafőnök című műsorában is szereplő válogatott vízilabdázó. A fináléban a Szolnok 10-7-re győzte le az OSC csapatát.
dec. 8
20:15
Bulvár: Játékvezetők helyett jönnek a robotok? (Agroinform)
Beckenbauer szerint hamarosan robotok fogják levezényelni a mérkőzéseket, és a bírókra semmi szükség nem lesz.
dec. 8
20:30
Női kézilabda Eb - A hollandok legyőzték a németeket (Infostart)
A német válogatott némi meglepetésre háromgólos vereséget szenvedett a holland csapattól a magyar-horvát közös rendezésű Európa-bajnokság csoportküzdelmeinek hétfői játéknapján.
dec. 8
20:48
FA-kupa: megismétlődik az idei döntő; Tőzsérék a Stamfordon (She)
Kisorsolták az angol FA-kupa harmadik fordulójának párosítását. A címvédő Arsenal a Hull Cityvel találkozik, tehát megismétlődik a 2014-es döntő, mely az „ágyúsok" 3–2-es sikerét hozta. A Manchester United az Accringtonnal vagy a Yeovil Townnal, a Liverpool az AFC Wimbledonnal, a Manchester City a Sheffield Wednesdayjel, míg a Chelsea a Tőzsér Dánielt foglalkoztató Watforddal találkozik a…
dec. 8
21:06
Menedzsment: már itthon is követik Mourinho módszerét (She)
Már Magyarországon is alkalmazzák José Mourinho kiválasztási módszereit. Az ezeket követő, elsősorban utánpótláskorú játékosokkal foglalkozó AFCK menedzseriroda egyik menedzsere, Kovács Bálint a Digi Sportnak beszélt arról a rendszerről, amit a Chelsea szakvezetője is alkalmaz. Ennek fényében elemezte az itthoni hiányosságokat, illetve beszélt arról is, milyen szisztematikus munkára van szükség az…
dec. 8
21:08
PL: Southampton–Manchester United élőben az NSO-n! (She)
Nem akármilyen mérkőzéssel zárul a hétfő este: Angliában a "Szentek" a "Vörös ördögökkel" csapnak össze. Kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
dec. 8
21:10
La Liga: a valenciai csapatban először volt eredményes légiós (She)
Bár a jó nevű Karim Yoda góljával a Getafe előnybe került a Levante otthonában a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának záró mérkőzésén, a hazaiak szűk húsz perccel a lefújás előtt egyenlítettek, így 1–1-es döntetlennel zárult a két együttes összecsapása. A valenciai csapatból a brazil Rafael Martins volt eredményes, aki ebben a szezonban az első nem spanyol gólszerzője az…
dec. 8
21:24
Női vízilabda világkupa - Húszas keret az olaszok ellen (Infostart)
Merész András, a női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya négy klubból húsz játékost hívott be a csütörtöktől keddig tartó válogatott edzésekre, melyek után december 16-án a nemzeti csapat világliga-mérkőzést vív az olaszokkal.
dec. 8
21:24
Serie A: cagliari sikerével kapaszkodik a Chievo (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 14. fordulójában a Chievo az első tíz percben szerzett gólokkal 2–0-ra nyert Cagliariban.
dec. 8
21:42
NOB - Eltörölték a sportági határt, új kandidálási rendszer és tv-csatorna (Infostart)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) közgyűlésének hétfői napján az egyik legfontosabb döntés volt, hogy eltörölték azt a határt, miszerint a nyári játékokon legfeljebb 28 sportág szerepelhet és a programba bekerülőknek már nem kell kivárniuk az eddig megszokott hét évet.
dec. 8
21:42
Női vízi: négy klub húsz játékosa Merész vl-keretében (She)
Merész András, a női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya négy klubból húsz játékost hívott be a csütörtöktől keddig tartó válogatott edzésekre, melyek után december 16-án a nemzeti csapat világliga-mérkőzést vív az olaszokkal.
dec. 8
21:44
MLS: cigánykerékkel és jégen csúszással ünnepelt bajnoki cím (She)
Mint beszámoltunk róla, a Los Angeles Galaxy nyerte az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) fináléját a New England Revolution ellen. A találkozón és azt követően több érdekes jelenet is lezajlott, ezeket gyűjtöttük össze.
dec. 8
21:46
Mol Liga: 4-0 után is izgult az Újpest, kikapott a Fradi (She)
A jégkorong Mol Liga alapszakaszában az Újpest hazai pályán nyert a brassóiak ellen – bár négygólos előny után is akadt izgulnivalója –, az FTC-Bp. ESMTK túlórás meccsen kapott ki otthon a sereghajtó Csíkszeredától.
dec. 8
21:48
BL: A Juve elleni meccs nem hasonlítható semmihez - Simeone (She)
A Bajnokok Ligája A csoportjának hatodik fordulójában a már biztos továbbjutó Atlético Madrid a Juventushoz látogat. A spanyol bajnok vezetőedzője, Diego Simeone a mérkőzést felvezető sajtótájékoztatóján elmondta, egyedi lesz a keddi mérkőzés.
dec. 8
22:36
NHL: győzelem után jött az első edzőmenesztés (She)
Menesztették posztjáról Paul MacLeant, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Ottawa Senators vezetőedzőjét. Ezzel a kanadai klub vált meg elsőként szakvezetőjétől ebben a szezonban.
dec. 8
22:38
BL: Wenger felfedte lapjait, Jürgen Klopp még nem (She)
Az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger hétfői sajtótájékoztatóján elárulta, milyen összetételben küldi pályára csapatát a Galatasaray elleni idegenbeli BL-meccsen. Az Anderlecht elleni mérkőzésre készülő Borussia Dortmund trénere, Jürgen Klopp ugyanakkor nem kötötte a nyilvánosság orrára, hogy ki véd kedden.
dec. 8
23:12
Rózsa Csilla az év legjobb golfozója (Infostart)
Az ötkarikás műsorba visszakerült, és a 2016-os riói nyári játékokon ismét teljes jogú sportágként szereplő golf idei hazai legjobbjait, köztük az abszolút első Rózsa Csillát jutalmazta hétfőn a Magyar Golf Szövetség (MGSZ).
dec. 8
23:12
Serie A: veronai sikerével a Napoli előtt a Sampdoria (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 14. fordulójának záró mérkőzésén a Sampdoria 3–1-re nyert a Hellas Verona otthonában, így a Napolit megelőzve feljött a negyedik helyre.
dec. 8
23:30
NS: Dzsudzsák holland formában; elkel 3 BL-hely - kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:
dec. 8
23:32
Videó: Van Persie okos duplával dobogóra lőtte az MU-t (She)
Mint beszámoltunk róla, a Manchester United idegenben 2–1-re legyőzte a Southamptont, és ezzel a harmadik helyre lépett előre az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A United mindkét gólját Robin van Persie szerezte, két rendkívül fineszes megoldással. A hazaiak 14, míg a vendégek 3 kapuralövéssel próbálkoztak, ám a holland klasszis hatékonyságának köszönhetően felléptek a dobogóra, míg a…

Keresés