2014. december 9. kedd

dec. 9
22:36
Női kézi Eb: Elindulunk harcba a harmadik helyszínért - Németh (She)
Németh András, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya a lengyelek elleni mérkőzést követően elmondta, hogy az első félidőben fantasztikusan védekezett csapata.
dec. 9
22:54
BL, B-csoport: Sousáék kiejtették a Poolt; nyert a Real (She)
A Liverpool hazai pályán csak 1–1-es döntetlenre volt képes a Basel ellen, így a labdarúgó Bajnokok Ligája B-csoportjából a Paulo Sousa által irányított svájci csapat jutott tovább másodikként a Real Madrid mögött. A spanyol együttes könnyedén elintézte a Ludogorecet a csoportkör utolsó fordulójában.
dec. 9
22:56
BL, A-csoport: az Olympiakosz négy gólja ellenére a Juve ment tovább (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája A-csoportjának 6. fordulójában az Olympiakosz, Megyeri Balázs együttese 4–2-re legyőzte ugyan a Malmőt, de a Juventus Atlético Madrid elleni pontszerzése miatt így is az Európa-ligában folytathatja.
dec. 9
22:58
BL, C-csoport: csoportelső a Zenitet fölülmúló Monaco (She)
A Monaco 2–0-ra legyőzte a Zenitet, miközben a Leverkusen gól nélküli döntetlent játszott Lisszabonban a Benficával. Mindez azt jelenti, hogy a Monaco jutott tovább elsőként a C-csoportból, megelőzve a németeket. A Zenit átkerül az Európa-ligába, a Benfica búcsúzik Európától.
dec. 9
23:00
BL, D-csoport: az Arsenal simán nyert, de a Dortmund megelőzte (She)
Az Arsenal idegenben 4–1-re kiütötte a Galatasarayt a Bajnokok Ligája D-csoportjának hatodik fordulójában, de rosszabb gólkülönbsége miatt csak a kvartett második helyén végzett a Borussia Dortmund mögött, amely hazai pályán nem bírt az Anderlechttel. Nem túlzás kijelenteni, az „ágyúsoknál” Aaron Ramsey Puskás-díjra esélyes gólt szerzett.
dec. 9
23:12
Női kézi Eb: Azt hiszem, ilyen egy igazi magyar válogatott! - Tomori (She)
A magyar női kézilabda-válogatott remek játékkal 29–23-as győzelmet aratott Lengyelország felett a hazai rendezésű Európa-bajnokság második győri csoportmérkőzésén. A találkozó után Németh András szövetségi kapitány mellett a bravúrosan védő Kiss Éva, a hat gólt szerző Mayer Szabina, a csapatkapitány, Tomori Zsuzsanna és a kiválóan irányító Szucsánszki Zita értékelt az NSO Tv-nek.
dec. 9
23:14
BL: már csak két hely kiadó - csoportelsők, másodikok (She)
Miután kedden a Juventus, a Basel és a Monaco is bebiztosította BL-nyolcaddöntős szereplését, már csak két hely kiadó a legjobb 16 között, szerdán az E-csoportban a Roma a Manchester Cityt fogadja, míg a CSZKA Moszkva Münchenben próbál meg csodát tenni. A G-csoportban a Sporting a Chelsea otthonában próbálja meg kiharcolni a továbbjutást, miközben a Schalke Mariborban lép pályára.
dec. 9
23:24
A Juventus, a Basel és a Monaco jutott tovább (Metropol)
A Basel döntetlent ért el Liverpoolban, ezzel kiejtve Gerrardékat.
dec. 9
23:30
BL: 11 emberrel pokollá tettük volna a Basel életét a végén - Gerrard (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája A-csoportjának 6. fordulójában az Olympiakosz, Megyeri Balázs csapata 4–2-re legyőzte ugyan a Malmőt, de a Juventus Atlético Madrid elleni pontszerzése miatt csak az Európa-ligában folytathatja. A Liverpool hazai pályán csak 1–1-es döntetlenre volt képes a Basel ellen, így a B-csoportból a Paulo Sousa által irányított svájci csapat jutott tovább másodikként,…

Keresés