2013. június 21. péntek

jún. 21
0:03
Konföderációs Kupa: Nigéria-Uruguay - élőben az NSO-n! (She)
A Konföderációs Kupa B-csoportjának mai második mérkőzésén Uruguay Nigériával csap össze. Mivel az uruk az első fordulóban kikaptak Spanyolországtól, míg Nigéria könnyedén legyőzte Tahitit, a „zöld sasok" egy esetleges győzelemmel (a spanyolokkal együtt) már most továbbjutnának a legjobb négy közé. Persze, ehhez az uruknak is lesz egy-két szavuk. A találkozót folyamatosan bővülő cikkünkben és…
jún. 21
0:21
A spanyol futballisták megdöntötték a magyarok csúcsát (Infostart)
Ritka eredmény született a Konföderációs Kupán: a világ- és Európa-bajnok spanyol válogatott 10-0-ra legyőzte Tahitit. Felnőtt FIFA-tornán legutóbb 1982-ben a magyar csapat jutott tíz gólig, a spanyolországi Mundialon Salvadort verve.
jún. 21
0:39
Légiósok: megegyeztek, 8 millió eurót fizet Szalaiért a Schalke - sajtóhír (She)
A Nemzeti Sport a hét elején arról számolt be, hogy a Mainz előrehaladott tárgyalásokat folytat egy klubbal Szalai Ádám eladásáról, és hamarosan megállapodási is születhet a felek között. A kicker.de úgy tudja, hogy megszületett az egyezség, és már Szalai Ádám is megállapodott a Schalke labdarúgócsapatával, amely nyolcmillió euróért igazolja át a magyar válogatott légióst.
jún. 21
1:18
Lugano dupla luftjával vezet Uruguay - videó (Agroinform)
Szerencsésen szerezte meg csapatának a PSG védője a vezetést; ő és Cavani is mellérúgott Forlán beadásának.
jún. 21
1:22
Mikel egy csellel egalizált - videó (Agroinform)
A Chelsea légiósa szépen húzta meg az uruguayi gólt szerző Diego Lugano mellett, majd lőtte a bal alsó sarokba.
jún. 21
1:36
Forlán bombagóllal ünnepelt - videó (Agroinform)
A legutóbbi világbajnokság aranylabdása hatalmas dugót ragasztott a nigériai kapuba.
jún. 21
2:09
Konföderációs Kupa: Uruguay legyűrte Nigériát (She)
A Konföderációs Kupa B-csoportjának második fordulójában Uruguay labdarúgó-válogatottja 2–1-re legyőzte Nigériát, ezzel mindkét csapat három-három ponttal rendelkezik az utolsó kör előtt.
jún. 21
2:12
Forlán döntött a jublilánsok meccsén - videó (Agroinform)
A vb Aranylabdása 100. válogatottságát ünnepelte Nigéria ellen; emlékül egy hatalmas góllal döntötte el a továbbjutást.
jún. 21
6:24
A Spurs összeroppant, Jamesék ismét felülhettek a trónra (Agroinform)
Elfáradt, így kikapott a nagydöntő hetedik mérkőzésén a San Antonio Spurs a Miami Heat otthonában.
jún. 21
6:39
A győzelembe menekült a Miami (Infostart)
A Miami harmadik bajnoki címét szerezte az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban. A nagydöntő utolsó meccsen a floridaiak hazai pályán nyertek 95-88-ra a San Antonio ellen, ezzel 4-3-as összesítéssel diadalmaskodtak.
jún. 21
6:39
NBA: a Miami megvédte bajnoki címét, James az MVP (She)
Bár sokáig jól tartotta magát a San Antonio Spurs az NBA nagydöntőjénejk hetedik mérkőzésén, a hajrát a hazai pályán játszó Miami Heat bírta jobban, és megvédte bajnoki címét. A floridaiaknál LeBron James 37 pontot dobott, ezzel főszerepet vállalt a sikerben, s a tavalyi finálé után az idén is MVP lett.
jún. 21
6:57
Konföd. Kupa: Nagy győzelmet arattunk - Etaeta a 0-10 után (She)
Eddy Etaeta, a tahiti labdarúgó-válogatott szövetségi kapitány azt találta mondani a Konföderációs Kupán a spanyoloktól elszenvedett történelmi, tízgólos vereséget (10–0) követő sajtótájékoztatón, hogy nagy győzelmet arattak.
jún. 21
7:06
A futball már nem vallás? (Behaviour)
Nem szűnnek a tiltakozó akciók a Konföderációs Kupát rendező Brazíliában, s aki eddig azt hitte, hogy a futball álruhájában mindent el lehet adni Pelé, Zagallo, Zico és Ronaldo hazájában, most csalódni kénytelen. A több százezres tüntető tömeg nemhogy ünnepelné a foci-fiesta főpróbáját, úgy véli, hogy a világbajnokság nem egyéb költséges szemfényvesztésnél.
jún. 21
7:08
Vizesnyolcas a vívó Európa-bajnokságon (Behaviour)
Mind a magyar női kardcsapat, mind a férfi tőrválogatott a 8. helyen végzett a zágrábi vívó Európa-bajnokság csütörtöki versenynapján. Hiába várunk az első magyar aranyra, az csak nem akar megszületni a horvát fővárosban.
jún. 21
7:10
NHL: harmadszor is hirtelen halál döntött (Behaviour)
A döntő negyedik meccsén harmadszor döntött hosszabbítás a Chicago Blackhawks és a Boston Bruins között a Stanley Kupáért zajló párharcban. Az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság (NHL) négy győzelemig tartó fináléjában a vendég Chicago 6-5-re nyerte a legutóbbi partit, így az összesített állás 2-2.
jún. 21
7:12
A Győré a leginkább családbarát stadion (Behaviour)
Ahogy 2011-ben, ezúttal is a Győr nyerte a Magyar Labdarúgó Szövetség és a Sport Tv által meghirdetett Családbarát Stadion-versenyt.
jún. 21
7:14
Botrányok Brazíliában (Behaviour)
A Kondöderációs Kupa A csoportjából Brazília és Olaszország csapata egyaránt továbbjutott az elődöntőbe, igaz, mindkettő megszenvedett ezért, előbbi a mexikóiak (2-0), utóbbi a japánok (4-3) ellen. A kiélezett küzdelmeken kívül is zajlottak összecsapások, tízezrek tüntetnek az utcákon, autókat borogatnak, s hogy a közállapotok mennyire rosszak, azt a spanyolok saját pénzükön tapasztalták meg.…
jún. 21
7:15
Forlán visszaforgatta az idő kerekét (Infostart)
Uruguay 2-1-re legyőzte Nigériát a Konföderációs Kupa hajnali mérkőzésén, Bahia állam fővárosában, Salvadorban. A Céleste sikere azt jelenti, hogy - miután azt szinte biztosra vehetjük, hogy a harmadik csoportmeccsén legyőzi Tahitit -, Nigériának az utolsó körben nyernie kell Spanyolország ellen a továbbjutáshoz, s még az sem feltétlenül elég a Szuper Sasok továbbjutásához.
jún. 21
7:15
PSG: Mancini sem jön, Blanc a legújabb jelölt (She)
A francia L’Équipe legfrissebb információi szerint a Manchester Citytől menesztett Roberto Mancini is nemet mondott a Paris SG-nek, de a francia bajnok nem adja fel a keresgélést: a legújabb kiszemeltje Laurent Blanc, aki a 2012-es Európa-bajnokságig a francia válogatott szövetségi kapitánya volt, ám azóta nincs állása.
jún. 21
7:33
A Kicker szerint magyar csatár lesz Huntelaar vetélytársa a Schalkéban (Infostart)
A legtekintélyesebb német futballmagazin, a Kicker szerint a Schalke 04 nyolcmillió euróért szerződteti Szalai Ádámot, a Mainz magyar csatárát.
jún. 21
7:51
Autósport: az Audi tarolt a Le Mans-i 24 órás időmérőjén (She)
A Tom Kristensen, Allan McNish, Lois Duval trió Audi R18 e-tron Quattrója indul az élről a szombaton 15 órakor rajtoló Le Mans-i 24 órás versenyen. A pole pozíciós kört a francia Duval futotta a csütörtök éjszakai időmérő utolsó 20 percében. Az első három rajthely a három gyári Audié lett.
jún. 21
8:09
DVSC: Coulibaly ára naponta változik, újabb kérője van (She)
A DVSC-Teva leháró szerződésű csatára, a francia Adamo Coulibaly továbbra is az egyik legfelkapottabb játékosnak számít a dél-kelet európai térségben, bár egyre több klubnál unják meg, hogy a csatár és menedzsere mindenhol igyekszik minél jobban felverni az árat, aztán sehova nem ír alá.
jún. 21
8:12
Szalait nyolcmillió euróért viszi a Schalke - sajtóhír (Agroinform)
A mértékadónak számító Kicker szerint a gelsenkircheniek, akik már Szalaival is megállapodtak a személyes részletekben.
jún. 21
8:18
A Merci talán kimosakodott (Metropol)
Csütörtökön tárgyalta a Merci titkos tesztjét az FIA nemzetközi bírósága Párizsban: egy kiskapu mentheti fel az istállót.
jún. 21
8:27
Ökölvívás: Chávez Jr. szeptemberben bokszol ismét (She)
Hosszas huzavona és bizonytalanság után eldőlt, hogy a WBC korábbi középsúlyú világbajnoka, Julio César Chávez Jr. szeptember 7-én, a Los Angeles-i Staples Centerben bokszol legközelebb, méghozzá Brian Vera ellen. A Legenda Fia és ellenfele a mérkőzésre egy középsúly feletti köztes súlyhatárban állapodott meg.
jún. 21
8:48
Senkinek sem kell bizonyítanom - Torres (Agroinform)
A világ- és Európa-bajnok spanyolok 10-0-ra verték Tahiti, Fernando Torres négyszer volt eredményes.
jún. 21
9:03
NBA: A hetedik meccs életem végéig kísérteni fog - Duncan (She)
Tim Duncan, az NBA döntőjét a hetedik mérkőzésen elveszítő San Antonio Spurs játékosa úgy érzi, csapatának a hatodik találkozón el kellett volna döntenie a finálét. Ám a hetedik meccsen is voltak olyan lehetőségek, amelyek elszalasztása élete végéig kísérteni fogja.
jún. 21
9:06
Tisza Tibor visszatért a műtét után (Agroinform)
A DVTK támadója, Tisza Tibor csütörtökön csatlakozott társaihoz és könnyített edzésekkel bekapcsolódott a felkészülésbe.
jún. 21
9:21
PMFC: fizetéscsökkentés, régi-új játékosok bizonyíthatnak (She)
A költségek csökkentésére törekszik a labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC. A pécsiek hivatalos tájékoztatása szerint ellentmondást nem tűrő csapatot építenek, ennek szellemében új játékosok bizonyíthatnak a klubnál. Alább az egylet közleményét változtatás nélkül közöljük.
jún. 21
9:30
Megvédte címét a Miami Heat (Metropol)
A finálé mindent eldöntő hetedik mérkőzésén 95-88-ra legyőzte a San Antonio Spurs együttesét.
jún. 21
9:39
Videó: óriási izgalmak után lett NBA-bajnok a Miami (She)
Az utolsó percig nyílt csatát vívott egymással a Miami Heat és a San Antonio Spurs az NBA nagydöntőjének hetedik mérkőzésén. A Spurs 90–88-as állásnál egyenlíthetett volna, ám Tim Duncan kihagyott egy könnyűnek igérkező kosarat, innentől pedig a Heat nem ismert kegyelmet. Összefoglaló.
jún. 21
9:41
DVTK: bosnyák U-válogatott védő érkezik - sajtóhír (She)
Bosnyák utánpótlás-válogatott védővel erősít a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK: sajtóhírek szerint Senad Husic három évre szóló szerződést köt a diósgyőri együttessel.
jún. 21
9:42
A Forma-1-be szeretne eljutni a világ legfiatalabb kamionversenyzője (Agroinform)
Michael Schumacher a példaképe Major Benedeknek, akivel eddigi pályafutásáról és jövőbeni terveiről beszélgetettünk.
jún. 21
9:57
NB III: Jovánczai, Ulvicki és még kilencen távoznak Szegedről (She)
Egyelőre egy csapatra való játékostól szabadul meg az NB II-es osztályozón elbukó Szeged 2011.
jún. 21
9:59
Konföd. Kupa: Pirlo és De Rossi sem játszik a brazilok ellen (She)
Az olasz labdarúgó-válogatott két középpályása, Andrea Pirlo és Daniele De Rossi sem játszhat a Brazília elleni csoportmeccsen a Konföderációs Kupán. A két együttes szombaton este 21 órakor csap össze.
jún. 21
10:06
Szalai a Schalkéhoz igazol? (Metropol)
A Kicker című német sportnapilap szerint klubot vált Szalai Ádám, a Mainz magyar válogatott futballistája.
jún. 21
10:15
NB II: a Ferencváros nem jelentkezett Kuruczért a Siófoknál (She)
A Siófok labdarúgócsapatának szakmai igazgatója, Horváth Károly a Nemzeti Sport Online érdeklődésére elmondta, a különböző pletykákkal ellentétben kapusukért, Kurucz Péterért nem jelentkezett a Ferencváros.
jún. 21
10:17
MU: megegyeztek a Barcelona középpályásával - sajtóhír (She)
Egybehangzó brit sajtóhírek szerint a Manchester United labdarúgócsapata megegyezett a személyes feltételekben Thiago Alcántarával, a Barcelona középpályásával. A 22 éves futballista állítólag évi ötmillió fontos fizetésért (jelenleg 1.5 millió eurót tehet zsebe évente) szerződik az angol bajnokhoz.
jún. 21
10:18
Az olimpiai bajnok center a vb-indulásért harcol (Agroinform)
A Világliga szuperdöntőjéről bordasérülése miatt hiányzott Kis Gábor.
jún. 21
10:20
Kihagyja az amerikai válogatót a női 100 méter vb-címvédője (Agroinform)
Carmelita Jeter a sanghaji Gyémánt Liga-viadalon szenvedett combsérülést, s azóta egyetlen viadalon sem állt rajthoz.
jún. 21
10:36
A Barcelona 17 millió fontért elengedi Thiagót Manchesterbe (Agroinform)
Angol sajtóhírek szerint a Manchester United megegyezett Thiago Álcantarával, most a Barcelonával kell dűlőre jutnia.
jún. 21
11:09
Úszás: hazánkban edz a Phelps-verő olimpiai bajnok (She)
Július 5-ig Hódmezővásárhelyen edzőtáborozik az olimpiai bajnok Chad le Clos. A dél-afrikai úszónak – aki Londonban Michael Phelps előtt győzött 200 pillangón – a csongrádi város a barcelonai világbajnokság előtti utolsó felkészülési helyszíne. A sportoló a delmagyar.hu-nak adott interjút.
jún. 21
11:11
Jótékonyság: Zsiborás özvegyét támogatják az FTC és az MTK drukkerei (She)
A Ferencváros és az MTK labdarúgócsapatának szurkolói közösen segítenek korábbi kapusuk, a 20 éve, 35 évesen elhunyt Zsiborás Gábor özvegyén.
jún. 21
11:12
Kikaptunk 10-0-ra, de megnyertük a szíveket - Etaeta (Agroinform)
Eddy Etaeta, a csendes-óceániai szigetlakók szövetségi kapitánya az újabb kiütés ellenére nagyon büszke fiaira.
jún. 21
11:13
Wimbledon: Federer már a nyolc között találkozhat Nadallal (She)
Pénteken elkészítették a 2013-as wimbledoni teniszbajnokság főtáblájának párosítását. A füves pályás viadalon a címvédő Roger Federer Andy Murrayvel egy ágon lesz, a svájci a legjobb nyolc között találkozhat Rafael Nadallal, míg a brit Jo-Wilfried Tsongával. A másik ágon a világelső Novak Djokovics a negyeddöntőben Tomás Berdychhel mérheti össze erejét, az elődöntőben pedig David Ferrer jöhet a…
jún. 21
11:30
Orosz, dán és svéd ellenfél az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon (Agroinform)
A kézilabdatorna sorsolásán a magyar női ifjúsági válogatott a B-csoportba került.
jún. 21
11:45
Videó: így edzett Diósgyőrben a Dortmund korábbi kapusa (She)
Próbajátékra érkezett a Borussia Dortmund korábbi kapusa, Marcel Höttecke. Az alábbi videóban a 26 éves játékos miskolci edzéséről láthatnak felvételeket.
jún. 21
11:47
NB I: szeptemberben lesz a Fradi-Újpest derbi (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség ma elkészítette az NB I 2013–2014-es szezonjának sorsolását. A Ferencváros–Újpest mérkőzést a 8. fordulóban, a szeptember 20–22-i hétvégén rendezik majd.
jún. 21
11:48
A bajnok a Diósgyőr ellen kezdi a szezont (Agroinform)
Az MLSZ pénteken tartotta az OTP Bank Liga 2013-2014-es bajnoki idényének hivatalos sorsolását.
jún. 21
11:49
NB II: az MTK és az ETO ellen is edződik a Gyirmót (She)
Folyamatosan zajlik a labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC felkészülési programjának kialakítása: a Puskás Akadémia, az MTK és a bajnok Győri ETO ellen már biztosan pályára lép az új vezetőedző, Sisa Tibor legénysége.

Keresés