2013. június 1. szombat

jún. 1
0:06
Nem tudom elhinni, hogy nyertünk – Alaba (Agroinform)
A Bayern München balhátvédje még mindig eufóriában van a Bajnokok Ligája-győzelem óta.
jún. 1
0:10
Andrea Pirlo még mindig halálpontos - videó (Agroinform)
A Juventus karmestere 25-ről tekert a bal felső sarokba a San Marino elleni barátságos mérkőzésen.
jún. 1
0:42
A Bordeaux nyerte a döntőt - videó (Agroinform)
A Bordeaux 3-2-re verte az Eviant a labdarúgó Francia Kupa döntőjének párizsi meccsén.
jún. 1
3:24
Eltiltották a Heat kakaskodó játékosát (Agroinform)
Chris Andersen Tyler Hansbrough-val akaszkodott össze az ötödik meccsen, amiért egymeccses eltiltást kapott.
jún. 1
4:00
Az év vezetője rábólintott a Raptors ajánlatára (Agroinform)
Masai Ujiri visszatér Torontóba, ezúttal már általános igazgatóként fog dolgozni Kanadában.
jún. 1
5:00
Szlovák meccset is megbundáztak? (Blikk)
Nyitra - A szlovák futballból is hasznot húzhatott a magyar fogadási maffia. A rangado.hu internetes oldalon közzétett jegyzőkönyvrészlet szerint a bundaügy kulcsszereplője, egyik vádlottja, Horváth Gábor (29) a Központi Nyomozó Főügyészségen állítólag az mondta, személyesen tárgyalt a 2010. szeptember 17-én rendezett Senica–FC Nitra élvonalbeli bajnoki manipulálásáról.
jún. 1
6:12
Erőss Zsolt élete fél liter vízen múlott - Kollár nyilatkozata (Infostart)
Erőss Zsolt nagyon kevés folyadékot vitt magával, hogy kevesebb terhet kelljen cipelnie. A kimerült Erőss a rádión többször mondta Kollár Lajosnak, hogy nem lát. Ezt a dehidratáció és a rendkívüli hideg okozhatta, ilyenkor ugyanis lefagy az ember szaruhártyája. Kollár szerint Kiss Péter visszafordult, hogy segítsen társának, de kicsúszhatott és lezuhant. Erőss Zsolt egyedül maradt és valahol…
jún. 1
7:06
NB II: Bajzát és Bodnár felépült, de Balogh nem védhet (She)
A Putnok elleni sorsdöntő mérkőzésen harcolhatja ki a bennmaradást az NB II Keleti csoportjában szereplő Nyíregyháza Spartacus együttese. A Szpariban húzódása után pályára léphet Bajzát Péter és a két héttel ezelőtti, Honvéd-MFA elleni bajnoki megsérülő Bodnár László is.
jún. 1
7:06
Arjen Magic (Behaviour)
Sokáig úgy tűnt, hogy nem lesz maradása Münchenben. A tavalyi BL-döntőben kihagyott büntetője után a bajor közönség bűnbaknak kiáltotta ki, s még az idei bajnokság során is többször felmerült, hogy kifelé áll a rúdja a klubból. De aztán egycsapásra minden megváltozott. A Barca elleni elődöntő mindkét meccsén betalált, majd a finálét is eldöntötte. Most hősként ünneplik Münchenben, a címlapokon ott…
jún. 1
7:08
Marosi kiesett, nincs már magyar Párizsban (Behaviour)
Sajnos a tegnapi nap folyamán az utolsó magyar teniszező vereségével immár biztossá vált, az elkövetkezendő napokat már csak maximum a legjobbak továbbjutásáért izgulhatunk.
jún. 1
7:10
Schmitt Pál újra szolgálatban van (Behaviour)
Nehéz órákat élhetett át Schmitt Pál, amikor a Nemzetközi Olimpiai Bizottság végrehajtó bizottsága csütörtökön személyes meghallgatásra citálta őt a testület szentpétervári ülése elé.
jún. 1
7:12
A fejvédő hattyúdala (Behaviour)
Ma délelőtt 11-től a sorsolással hivatalosan is kezdetét veszi a Minszkben rendezendő ökölvívó Európa-bajnokság. A magyar ökölvívó válogatott csütörtökön éjjel, Frankfurton keresztül érkezett meg a fehérorosz fővárosba, ahol a remények szerint jövő vasárnap érmekkel megrakottan - 2-3 medál az álom - indulhat majd haza. A mostani Eb az új olimpiai ciklus első felnőtt kontinentális versenye, ahol…
jún. 1
7:14
Csak a Mercedes hibázott (Behaviour)
Meglehetősen érdekes kijelentéseket tett a Pirelli a tegnapi, hirtelen összehívott telefonos (!) sajtótájékoztatóján az eltitkolt barcelonai gumitesztje miatt egyre kényelmetlenebb helyzetbe kerülő Pirelli. Az olaszok minden felelősséget a Mercedesre hárítanak, mondván, ők nem kérték a német istállót, hogy az idei autójukat vesse be a gyakorlás alkalmával, amin ráadásul nem az idei, hanem a…
jún. 1
7:24
Férfi vízi BL: Dubrovnik-Zvezda döntő a végső sikerért (She)
A horvát Jug Dubrovnik és a szerb Crvena zvezda játssza a finálét a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában, előbbi a Partizan Beogradot, utóbbi a Barcelonetát verte meg a négyes döntő pénteki elődöntőjében.
jún. 1
7:26
Női válogatott: négyet rúgott Walesnek a magyar csapat (She)
Női labdarúgó-válogatottunk mindkét félidőben két gólt rúgott a walesi U19-es válogatottnak Gyirmóton, ezzel 4–0-ra nyert felkészülési mérkőzésen.
jún. 1
8:00
CFR: Vassék az elrontott idény után a kupában törnének ki (She)
Ha a kolozsvári CFR elveszíti a Román Kupa mai döntőjét, nem szerepel európai kupában. Mivel a háromszoros Bajnokok Ligája-induló romániai klubnál ilyesmi 2008 óta csupán egyszer, a 2011–2012-es idényben fordult elő, nyugodtan mondhatjuk, Vass Ádám csapata vízválasztó előtt áll.
jún. 1
8:12
Klinsmann és Löw Washingtonban méri össze erejét (Agroinform)
Kettős érdeklődés előzi meg az Egyesült Államok és Németország labdarúgó válogatottjának hétvégi találkozóját.
jún. 1
8:30
Négy gólt rúgott Walesnek a női válogatott (Agroinform)
A magyar női labdarúgó-válogatott 4-0-ra megnyerte a Gyirmóton rendezett felkészülési mérkőzést.
jún. 1
8:36
Labdarúgás: Klinsmann és Löw Washingtonban csap össze (She)
Fokozott érdeklődés előzi meg az Egyesült Államok és Németország labdarúgó-válogatottjának hétvégi találkozóját.
jún. 1
8:38
Videó: Chicharito duplája, mexikói döntetlen Nigériával (She)
Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen Mexikó 2–2-es döntetlent játszott Nigériával Houstonban. Javier Hernández (Chicharito) kétszer is betalált. Az elsőnél vezetést szerzett Mexikónak, de a második találat már csak az egyenlítésre volt jó, mert közben a nigériaiak fordítottak. Összefoglaló.
jún. 1
8:48
Egy jó szexhez hasonlított ez a meccs - Horváth Ferenc (Agroinform)
A vendég Kecskemét egygólos győzelmet aratott a Paks felett az OTP Bank Liga utolsó fordulójának pénteki nyitómeccsén.
jún. 1
8:54
Ajánló: MTK-DVSC, révbe érhet a Mezőkövesd - program (She)
Az utolsó fordulót rendezik a hétvégén az NB I-ben és az NB II-ben. Az első osztályban a kiesés szempontjából sorsdöntő meccseket vasárnap játsszák, ma a még kiadó nemzetközi kupás hely dől el, mégpedig jó eséllyel a Budapest Honvéd szerzi meg az ehhez szükséges harmadik helyet. Az NB II Keleti csoportjában révbe érhet a Mezőkövesd.
jún. 1
9:06
Vége az ingyencirkusznak (Agroinform)
Elérkezett a búcsú. Az egri játékosok emelt fővel léphetnek le a színről, a lelkiismeretükkel nem nekik kell elszámolni
jún. 1
9:12
Man. City: két héten belül bejelenthetik Pellegrinit (She)
Haldun al-Mubarak, a Manchester City labdarúgócsapatának elnöke legutóbbi interjújában elmondta: a tárgyalások jól haladnak, így a manchesteri kékek drukkereinek már csak legfeljebb két hetet kell várniuk az új menedzser bejelentésére, aki az angol és spanyol lapok egybehangzó véleménye szerint Manuel Pellegrini lesz.
jún. 1
9:14
Videó: sapkáját ledobva ünnepelte a szenzációs ütést (She)
A nap ütését hajtotta végre Ken Duke a jelenleg is zajló golftornán az egyesült államokbeli Dublinban. Az amerikai játékos a második forduló 18. pályáján 119 méterről célozta meg a greent, és ez olyan jól sikerült, hogy a labda egy jó nagy kanyart leírva egyből a lyukban kötött ki. Duke a sapkáját a levegőbe dobva ünnepelt.
jún. 1
9:24
Cicharito duplázott Nigéria ellen - videó (Agroinform)
A mexikói labdarúgó-válogatott 2-2-es döntetlent játszott Nigériával a Houstonban rendezett felkészülési mérkőzésen.
jún. 1
9:42
Magyar sikerek női birkózásban Sassariban (Agroinform)
Barka Emese és Sastin Marianna első, Godó Kitti második, Dénes Mercédesz harmadik lett.
jún. 1
9:48
Birkózás: Barka és Sastin is győzött az olasz GP-versenyen (She)
Szép magyar sikerek születtek az olaszországi Sassariban rendezett női birkózó Golden Grand Prix-versenyen – tájékoztatta a Magyar Birkózószövetség szombat reggel az MTI-t. Barka Emese és Sastin Marianna első, Godó Kitti második, Dénes Mercédesz harmadik lett.
jún. 1
9:50
AC Milan: a Santos Robinho visszatérésén munkálkodik (She)
Odilio Rodrigues, a brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Santos elnöke megerősítette a korábbi pletykákat, miszerint a Sao Pauló-i csapat szeretné megszerezni a Milan játékosát, Robinhót.
jún. 1
9:52
Anglia: a Millwalltól érkezik a „farkasok” új menedzsere (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságból a 2012–2013-as szezonban kieső Wolverhampton Wanderers hivatalos honlapján jelentette be, hogy a Millwall korábbi trénere, Kenny Jackett lesz a „farkasok" menedzsere a következő szezontól.
jún. 1
9:54
Real Madrid: Diego López sérült, ám így sem Casillas véd (She)
A spanyol Marca értesülései szerint a kisebb műtéten áteső Diego López helyett Antonio Adán védheti a Real Madrid kapuját a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 38. (utolsó) fordulójában rendezendő Osasuna elleni mérkőzésen.
jún. 1
10:06
Videó: Mario Balotelli szoros barátságot kötött a kapufával (She)
Mint arról már beszámoltunk, az olasz labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 4–0-ra legyőzte San Marinót. Mario Balotelli négy helyzetéből egyszer sem szerzett gólt, ellenben háromszor is eltalálta a kapufát.
jún. 1
10:08
Ajánló: Bayern-Stuttgart kupadöntő, zárul a spanyol liga (She)
A hétvége külföldi labdarúgó kínálatából kiemelkedik a ma esti Német Kupa-döntő, amelyben a Bayern München a triplázás reményében lép pályára a Stuttgart ellen Jupp Heynckes utolsó meccsén. A spanyoloknál az utolsó forduló mind a tíz találkozójára ma kerül sor.
jún. 1
10:18
Coulibaly kilencmilliót kér havonta (Agroinform)
A Debrecen francia csatárát szeretné megtartani a Loki, de a bajnok Győr is leigazolná.
jún. 1
10:20
Az utolsó felvonás következik (Agroinform)
Véget ér a spanyol bajnokság is, de az utolsó körre is akad izgalom bőven.
jún. 1
10:24
La Liga: Hiszem, hogy képesek vagyunk bennmaradni - Pintér (She)
Az utolsó fordulóra maradt a döntés a Primera Divisiónban Pintér Ádámék esetében, de legalább nem új a helyzet, a Zaragoza egy éve is az utolsó mérkőzésen aratott győzelmével hosszabbította meg élvonalbeli tagságát. Ráadásul akkor sem a saját kezében volt a sorsa, ahogy most sem, egy éve a Granada és a Villarreal is kikapott, így a Zaragoza bennmaradt, ezúttal a Deportivót és a Celtát kell…
jún. 1
10:36
López sérült, de Casillast sem nevezte Mourinho (Agroinform)
A királyiaknál Diego López kisebb műtéten esett át a héten, de így sem Iker Casillas áll majd a kapuban.
jún. 1
10:42
NBA: egymeccses eltiltást kapott a Heat lökdösődő sztárja (She)
Chris Andersen, az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) szereplő Miami Heat játékosa egymeccses eltiltást kapott a Tyler Hansbrough elleni durva szabálytalansága miatt, így nem lehet ott az Indiana Pacers elleni főcsoportdöntő hatodik mérkőzésén.
jún. 1
10:44
Videó: a Milan sztárjai is búcsúztatták a grúz klasszist (She)
Gálamérkőzésen elbúcsúztatták a már egy éve visszavonult Kaha Kaladzét, a grúz labdarúgó-válogatott játékosát, aki klubszinten a Milanban játszott a legtöbbet, összesen kilenc évet. A búcsúmeccsen Kaladze barátai és a Milan egykori sztárjaiból összerakott csapatok játszottak egymással. Többek között Fabio Cannavaro, Paolo Maldini, Franco Baresi, Luca Toni és Fabio Grosso is pályára lépett.
jún. 1
10:54
Ronaldo barátnője Budapesten forgat (Agroinform)
Cristiano Ronaldo barátnője, Irina Shayk is szerepet kapott a Budapesten forgó, Herkulesről szóló akciófilmben.
jún. 1
11:00
Honvéd: Nincs teher, csak motiváció - Marco Rossi (She)
Marco Rossi, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd vezetőedzője a Szombathelyi Haladás elleni bajnoki előtt értékelte csapata esélyeit, és elmondta: igaz, hogy a soron következő mérkőzésen múlik az Európa-liga-indulásuk, de játékosain így sincs teher.
jún. 1
11:12
A Haladás és a Honvéd is pontot tenne az i-re (Agroinform)
Szombathelyen a hetedik hely, Kispesten a bronzérem a tét. De van még egy nyitott kérdés: játszhat-e Lanzafame?
jún. 1
11:18
Haladás: Örülünk, hogy Lanzafame nem játszik - Artner (She)
Artner Tamás, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás vezetőedzője, annak ellenére, hogy még nem tudni biztosan, hogy a Budapest Honvéd játékosa, Davide Lanzafame pályára léphet-e majd a szombati bajnokin ellenük, már elmondta: nagy megkönnyebbülés, hogy az olasz csatár nem lehet ott Szombathelyen.
jún. 1
11:30
Szezonvégi játék volt - Prukner (Agroinform)
A Kaposvár 2-2-es döntetlent ért el Győrben a Ferencváros ellen az OTP Bank Liga utolsó fordulójának pénteki mérkőzésén.
jún. 1
11:36
Arsenal: megegyeztek az Inter korábbi kapusával - sajtóhír (She)
Az átigazolási hírekben jártas tuttomercatoweb.com értesülései szerint az Arsenal labdarúgócsapata mindenben megegyezett a Queens Park Rangers brazil válogatott kapusával, Júlio Césarral, így az „ágyúsoknak” már csak a másodosztályba kieső klub vezetőivel kell dűlőre jutniuk a vételárral kapcsolatban.
jún. 1
11:38
Roland Garros: Nadal élesen bírálta a torna időbeosztását (She)
A hétszeres Roland Garros-győztes spanyol Rafael Nadal pénteki győzelmét követően éles kirohanást intézett a torna időbeosztása miatt, mondván, soron következő ellenfelének több lehetősége lesz a pihenésre.
jún. 1
11:48
Roberto Martínez a kettes számú jelölt a Citynél (Agroinform)
Ha Manuel Pellegrinivel nem sikerül megállapodni, Roberto Martínez lehet a Manchester City új menedzsere.
jún. 1
11:54
Férfi kézi BL: A halottak is feltámadtak a döntőre - Sterbik (She)
Sterbik Árpád, a Veszprém korábbi világklasszis kapusa szombaton és vasárnap a Barcelona játékosaként főszereplő lehet a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjében. (Az elődöntőben Barcelona–Kielce és Kiel–Hamburg.) A katalánok kulcsjátékosa szerint erre a hétvégére még a halottak is feltámadtak.
jún. 1
11:56
Blog: Mr. Anderson, Dél-Afrika tenisznagykövete (She)
Szurdi István, a Nemzeti Sport újságírója harmadszor vesz részt a legrangosabb salakpályás tenisztornán, a Roland Garroson. Munkatársunk rendszeresen jelentkezik helyszíni beszámolókkal és blogbejegyzésekkel is. Ezúttal bemutatja a dél-afrikai Kevin Andersont, aki Wayne Ferreira óta országa legjobbjának számít a sportágban, és aki egyedül képviseli egész Afrikát Párizsban.
jún. 1
11:58
Monaco: Falcao köré fogom építeni a csapatot - Ranieri (She)
Claudio Ranieri, a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságba két év után visszajutó, és ezen a nyáron nagybevásárlást tartó Monaco vezetőedzője a France Footballnak elmondta, hogy a legújabb szerzemény, az Atlético Madridtól – a hírek szerint – potom 60 millió euróért megvásárolt Radamel Falcao köré fogja építeni újjáalakuló csapatát.

Keresés