2013. november 1. péntek

nov. 1
0:06
Primera División: mínusz kettőről egyenlített a Bilbao (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság (Primera División) 11. fordulójában hazai pályán került kétgólos hátrányba az Athletic Bilbao az Elche ellen, de a második félidőben sikerült egyenlítenie.
nov. 1
0:42
Férfi kosár Euroliga: francia csapattól kapott ki a Barca (She)
A spanyol FC Barcelona Regal hazai pályán kapott ki a francia Nanterrétől a férfi kosárlabda Euroliga A-csoportjának csütörtöki mérkőzésén.
nov. 1
7:00
NBA: javított a Chicago Bulls és az LA Clippers (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának harmadik játéknapján nyert, így az első napon elszenvedett vereség után 1/1-es mérleggel áll a Chicago Bulls és a LA Clippers. A két vesztes, a New York Knicks és a Golden State Warriors ugyancsak 1/1-nél tart.
nov. 1
7:02
NHL: szétlövéssel nyert a Boston és a Phoenix (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 30. játéknapján szétlövéssel nyert a Boston és a Phoenix, a NY Rangers viszont a rendes játékidőben.
nov. 1
7:18
NFL: a Dolphins veszni látszó meccset nyert meg Miamiban (She)
Negyedik győzelmét aratta a tengerentúli amerikaifutball-bajnokságban (NFL) a Miami Dolphins, amely az alapszakasz 9. fordulójában hazai környezetben túlórás meccsen kerekedett a Cincinnati Bengals fölé. Utóbbi gárda 6–3-mal várja a folytatást, a győztes 4/4-gyel. Négy negyed és 20–20-as döntetlen után a túlóra 9. percében Cameron Wake kétpontosa döntött.
nov. 1
8:30
Labdarúgás: Pápa-Kecskemét, pályán a Barca és a Dortmund - program (She)
A jövő heti BL-szereplésre hangolva már pénteken letudja soros bajnokiját a Barcelona és a Borussia Dortmund, a spanyol együttes városi derbin fogadja az Espanyolt, az előző BL-kiírásban döntős német gárda a VfB Stuttgartot látja vendégül. A magyar NB I 13. fordulója a Lombard Pápa–Kecskeméti TE-Phoenix Mecano mérkőzéssel rajtol.
nov. 1
8:32
FTC: hazája több mint 15 millió forinttal támogatja Adamset (She)
A Trinidad és Tobagó-i Labdarúgó-szövetség (TTFA) a keddi közgyűlését követően bejelentette, hogy összesen 72 300 dollárral (15.7 millió forinttal) támogatja a Ferencváros súlyos szívinfarktust szenvedett védőjét, Akeem Adamset.
nov. 1
8:48
Roma: Fantasztikus sorozat, de nincs idő ünnepelni - Garcia (She)
Történelmet írt az AS Roma, miután az idénybeli tizedik bajnokiját is megnyerte az olasz Serie A-ban. Rudi Garcia, a „farkasok” francia vezetőedzője szerint azonban nincs idő ünnepelni a fantasztikus sorozatot.
nov. 1
8:50
El: Sousáék kérésének nem adott helyt az izraeli szövetség (She)
Hiába kérte az Izraeli Labdarúgó-szövetséget, nem halasztják el az Európa-ligában is érdekelt Maccabi Tel-Aviv hétfői, Hapoel Beer Sheva elleni bajnokiját. Paulo Sousa csapata azért szerette volna későbbi időpontban lejátszani a találkozót, mert csütörtökön már az Eintracht Frankfurt ellen lép pályára a második számú európai kupasorozatban, a német együttes pedig már szombaton megvívja soros…
nov. 1
8:52
NB II: „Ennyire azért nem súlyos a helyzet a ZTE-nél” (She)
Ahogy arról korábban beszámoltunk, szerda késő este az öltözőben gyűltek össze az NB II-ben szereplő ZTE játékosai, akik közül többen ott is éjszakáztak. Ennek oka a fizetések késése, ami miatt több futballistának már arra sem futja, hogy kifizesse az albérletét. Nagy Ferenc, a zalaegerszegiek elnöke saját elmondása szerint megérti a labdarúgók akcióját, de nem gondolja, hogy ennyire súlyos lenne…
nov. 1
9:06
A kormány támogatja a női kézilabda BL-döntő hazai megrendezését (Metropol)
Olyan színvonalas helyszínt szeretnének biztosítani az első alkalommal bemutatkozó női döntő számára, amelynek turisztikai jelentősége is kiemelkedő.
nov. 1
9:07
Óvatos a Roma, csak egy lépést tett Európa felé (Agroinform)
Sorozatban tizedik győzelmével megdöntötte a legjobb idénykezdet rekordját Olaszországban az AS Roma.
nov. 1
9:24
Kézi: Nagy László EHF-blogja Anderssonról és katalán konyháról (She)
Megírta első blogbejegyzését Nagy László, az MKB-MVM Veszprém kézilabdázója az EHF hivatalos honlapján. A jobbátlövő első írásában mesélt családjáról, a Veszprémről, illetve arról is, hogy kiket tart a legjobbnak a mai kézilabdázók közül.
nov. 1
9:26
Monaco: 40 millióért vinnék az Arsenal sztárját a nyáron? (She)
Az átigazolások terén jól értesült tuttomercatoweb.com értesülései szerint a francia labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő AS Monaco a nyáron akár 40 millió eurót is hajlandó lenne fizetni az Arsenal szélsőjéért, Theo Walcottért.
nov. 1
9:28
Inter: az U-válogatott védő szívprobléma miatt visszavonult (She)
Bejelentette a visszavonulását Felice Natalino, az Internazionale labdarúgócsapatának 21 éves olasz utánpótlás-válogatott védője, aki szívprobléma miatt hagyott fel az aktív játékkal.
nov. 1
9:42
Ausztria: Alaba az év sportolója, Polster óta először nyert futballista (She)
Ausztriában a Bayern Münchennel az előző szezonban német bajnokságot, kupát és Bajnokok Ligáját nyerő futballistát, David Alabát választották meg az év sportolójának.
nov. 1
10:00
Videó: 15 méter magas, alsónadrágos C. Ronaldo feszít Madridban (She)
Gigantikus, mintegy 15 méter magas hirdetésen feszít Cristiano Ronaldo. A Real Madrid portugál labdarúgója a képen alsónadrágban áll a spanyol főváros egyik galériájában, a dán JBS, a fehérneműpiac egyik meghatározó szereplőjének megbízásából. A bemutatóra azt követően került sor, hogy Cristiano Ronaldo mesterhármassal vette ki a részét a Sevilla elleni gólzáporos sikerből (7–3), amelynek Sepp…
nov. 1
10:02
F1: Abu-dzabi Nagydíj, 1. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Sebastian Vettel négyszeres világbajnokként érkezett meg az Abu-dzabi Nagydíjra, amelynek első szabadedzésén a nagy izgalmak után Kimi Räikkönen is részt vesz, miután egy órával a kezdés előtt befutott a helyszínre.
nov. 1
10:18
Liverpool: A Chelsea-nél nem bíztak bennem - Sturridge (She)
Daniel Sturridge, a Liverpool labdarúgócsapatának kirobbanó formában lévő angol válogatott támadója a Daily Mirrornak elmondta, Brendan Rodgers menedzser személye miatt döntött úgy, hogy 2013 nyarán a „vörösökhöz” igazol.
nov. 1
10:18
Unalom a naplementében (Agroinform)
Nem csak a Vettel által eldöntött bajnokság miatt lesz unalmas a hétvége, a pálya sem tartogat túl sok izgalmat.
nov. 1
10:20
Vidi: Mindenki ellenünk akarja megmutatni, milyen jó - Torghelle (She)
A Kaposvári Rákóczi ellen folytatja szereplését a labdarúgó NB I-ben a Videoton. A listavezető fehérvári együttes válogatott támadója, Torghelle Sándor a sereghajtó ellen is nehéz mérkőzésre számít – ahogy arról a vidi.hu klubhonlapnak nyilatkozott: mindenki ellenük akarja megmutatni, hogy milyen jó.
nov. 1
10:22
MU: Javulnunk kell, ha mindent meg akarunk nyerni - Evra (She)
Patrice Evra, a Manchester United labdarúgócsapatának védője elmondta, a „vörös ördögöknek” legalább tíz mérkőzést meg kell nyerniük sorozatban, ha az előzetes tervek szerint a bajnokágban és a kupákban is az első helyen akarnak zárni.
nov. 1
10:36
Az Espanyol nem fél a Barcelonától (Agroinform)
Katalán rangadóval kezdődik a spanyol labdarúgó-bajnokság 12. fordulója.
nov. 1
10:54
Atlético: A tizenegyesek a játék részei - Simeone (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában az Atlético Madrid idegenben 2–1-es győzelmet aratott a Granada ellen. A fővárosiak mindkét gólja tizenegyesből született, de Diego Simeone, az Atlético vezetőedzője ennek nem tulajdonított különösebb jelentőséget.
nov. 1
10:56
Videó: Csapkodósabb a magyar labdarúgás - Perea (She)
Győztes góllal mutatkozott be Edixon Perea, a Budapest Honvéd kolumbiai válogatott labdarúgója. Egyik álma valósult meg, amikor Európába tudott igazolni, és természetesen a 26 válogatottságára a legbüszkébb. Ahogy elmondta, Dél-Amerikában a technika kap nagyobb hangsúlyt – emiatt lassabb is az iram –, míg itt Magyarországon az erő dominál, többet futnak a játékosok, sokszor csapkodóbb a játék, de…
nov. 1
11:30
Ökölvívás: Stevens nagy verést ígért szombatra Golovkinnak (She)
Csütörtökön került sor a szombati Gennagyij Golovkin (27–0, 24 K.O.)–Curtis Stevens (25–3, 18 K.O.) középsúlyú profi ökölvívó-világbajnoki WBA- és IBO-címmérkőzés utolsó sajtótájékoztatójára. A kihívó Stevens a New York-i Madison Square Gardenben rendezendő gála előtt azt mondta: készen áll arra, hogy ő legyen a súlycsoport következő világbajnoka.
nov. 1
11:48
F1: Grosjean Hamilton és Vettel előtt Abu-Dzabiban (She)
A legutóbbi három versenyen dobogóra álló Romain Grosjean Abu-Dzabiba is átmentette kiváló formáját, s az élen zárta az első szabadedzést Lewis Hamilton és Sebastian Vettel előtt. A pályára a tréning előtt egy órával megérkező Kimi Räikkönen a hatodik helyen végzett, Fernando Alonso a 12. lett. Folytatás 14 órakor, helyi idő szerint naplementekor.
nov. 1
12:06
Videó: félelmetes nézőtéri rendbontás az Orosz Kupában (She)
A rendőrség 78 futballszurkolót vett őrizetbe szerdán a Sinnyik Jaroszlavl–Szpartak Moszkva orosz kupamérkőzésen történt nézőtéri rendbontások miatt. A vendégdrukkerek a meccs előtt pirotechnikai eszközöket és füstbombákat dobáltak, majd összecsaptak a rendőrökkel, akik felé feltépett székeket hajigáltak. A találkozót, amely az 53. percben húsz percre félbeszakadt a zavargások miatt, 1–0-ra a…
nov. 1
12:06
Diego Costa nem irigy, Simeone a folyamatos sikerekkel barátkozik (Agroinform)
Parádés teljesítményt nyújt az Atlético Madrid, amely 11 forduló alatt tíz mérkőzésen győzött a bajnokságban.
nov. 1
12:24
Túraautó-vb: Michelisz csak 18. lett a kínai gyakorláson (She)
Michelisz Norbert a 18. helyen zárta a túraautó-világbajnokság (WTCC) kínai állomásának pénteki tesztjét. A Zengő-csapat nem talált hibát az autón, a jelek szerint a szuzukai győztes beállítások nem működnek megfelelően Sanghajban.
nov. 1
12:42
Galatasaray: Fatih Terim a tv-ből tudta meg, hogy kirúgták (She)
Fatih Terim, a Galatasaray eddigi vezetőedzője saját elmondása szerint a televízióból tudta meg, hogy együttese már nem számít rá a jövőben.
nov. 1
12:42
Grosjean formában maradt, ő kezdett a legjobban (Agroinform)
Romain Grosjean volt a leggyorsabb a Forma-1-es világbajnokság Abu-dzabi Nagydíjának pénteki első szabadedzésén.
nov. 1
13:00
Írország: északír szövetségi kapitányt kaphat a válogatott (She)
A dublini fogadóirodákban már nem lehet arra fogadni, hogy Martin O'Neill lesz-e az ír labdarúgó-válogatott következő szövetségi kapitánya. A 61 éves szakember kinevezését ugyanis már mindenki kész ténynek veszi, és jövő heti hivatalos bejelentésről ír az ír, valamint a brit sajtó.
nov. 1
13:18
Abu-Dzabi Nagydíj - Grosjean az első szabadedzés legjobbja (Infostart)
Az előző három futamon harmadik helyezett Romain Grosjean, a Lotus francia pilótája volt a leggyorsabb a Formula-1-es Abu-Dzabi Nagydíj pénteki első szabadedzésén.
nov. 1
13:18
Női kézi: halálos gázolás után megúszta a börtönt, mert profi sportoló (She)
A gyalogátkelőn elütött egy zágrábi nőt, aki a helyszínen meghalt – ennek ellenére Ivana Lovricnak, a horvát női kézilabda-válogatott játékosának nem kell börtönbe mennie ezért a tettéért, amelyet alkoholos befolyásoltság alatt követett el, s amely után nem állt meg, hanem továbbhajtott Opel Corsa személygépkocsijával – írja a Magyar Szó.
nov. 1
13:19
Tie-breakre és Berdych továbbjutására fogadunk (Agroinform)
A párizsi torna pénteki játéknapján Federeréknél legalább egy szoros játszmát várunk, de Berdych győzelmére is fogadunk.
nov. 1
13:36
Liverpool: a mester soha nem adná el Suárezt az Arsenalnak (She)
Szombaton kora este Arsenal–Liverpool rangadót rendeznek a Premier League-ben, és a régmúlt, valamint a mostani kiegyenlített versenyfutás mellett Luis Suárez személye miatt is előtérbe kerül a párosítás. A Pool menedzsere, Brendan Rodgers az uruguayi kapcsán kizárta, hogy pont a londoni riválisnak adnák el.
nov. 1
13:36
Nadal is a nyolc között (Metropol)
Utolsóként az esélyeknek megfelelően Rafael Nadal jutott be a negyeddöntőbe a 3,2 millió euró (935 millió forint) összdíjazású, párizsi fedettpályás férfi tenisztornán.
nov. 1
13:36
Két gépkocsi ütközött össze a szolnoki Tisza-hídon (Behaviour)
nov. 1
13:38
Real: C. Ronaldo bojkottálná a FIFA rendezvényeit - sajtóhír (She)
A spanyol AS értesülései szerint Cristiano Ronaldo, a Real Madrid futballistája a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség egyetlen eseményén sem kíván megjelenni a jövőben, mivel a FIFA elnöke, Sepp Blatter kigúnyolta őt.
nov. 1
13:54
Nadal is a nyolc között Párizsban (Infostart)
Utolsóként az esélyeknek megfelelően Rafael Nadal jutott be a negyeddöntőbe a 3,2 millió euró (935 millió forint) összdíjazású, párizsi fedettpályás férfi tenisztornán.
nov. 1
13:54
Labdarúgás: „Az én rekordomat Messi és CR sem dönti meg” (She)
Filippo Inzaghi, az AC Milan labdarúgócsapatának korábbi kétszeres BL-győztes csatára a La Gazzetta dello Sportnak elmondta, hogy megítélése szerint Lionel Messi és Cristiano Ronaldo sem lesz képes ahhoz fogható teljesítményre, mint amilyenre ő volt.
nov. 1
13:56
Argentína: Orban és Roncaglia is a válogatott keretben (She)
Lucas Orban és Facundo Roncaglia személyében két újoncot is meghívott az argentin labdarúgó-válogatott keretébe Alejandro Sabella szövetségi kapitány.
nov. 1
13:58
Videoton: Brachi kihagyja a Kaposvár elleni bajnokit (She)
Nem léphet pályára a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton szombati, Kaposvári Rákóczi elleni bajnokiján Álvaro Brachi, akinek megrándult a bokája a Budapest Honvéd elleni összecsapáson, de a jövő héten már bekapcsolódhat az együttes felkészülésébe – számolt be róla a vidi.hu.
nov. 1
14:12
F1: Abu-dzabi Nagydíj, 2. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Romain Grosjean valóban formába lendült, a Lotus francia pilótája a legutóbbi három versenyt dobogós helyen zárta, s Abu-Dzabiban megmutatta, hogy a szabadedzéseken is bele lehet szólni a Red Bull és a Mercedes állandó csatájába. A második tréningen előkerülnek a lágyabb abroncsok is, ezeken általában már nemigen van riválisa Sebastian Vettelnek az utóbbi időben – vajon a negyedik…
nov. 1
14:12
Cristiano Ronaldo beintett a FIFA-nak (Agroinform)
Még mindig nem emésztette meg Sepp Blatter "nagy sikerű" nyilatkozatát Cristiano Ronaldo.
nov. 1
14:14
Az orosz expressz pénteken is tovább roboghat (Agroinform)
A Lokomotív Kubanra fogadunk a Maccabi Tel-Aviv ellenében a férfi Euroligában.
nov. 1
14:30
Videó: egy 55 yardos futás még csak hosszabbításra volt elég (She)
Nehezen született meg negyedik győzelme a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) a Miami Dolphinsnak, amely az alapszakasz 9. fordulójában hazai környezetben hosszabbításban győzte le Cincinnati Bengalst. Giovani Bernard 55 yardos futása még csak 17–17-re kozmetikázta az eredményt. Négy negyed és 20–20-as állás után a túlóra 9. percében Cameron Wake kétpontosa döntött. (22–20)
nov. 1
14:48
Monaco: az alelnök szerint Falcao nem igazol télen a Realba (She)
Vagyim Vasziljev, a francia élvonalbeli AS Monaco alelnöke cáfolta azon híreket, melyek szerint a kolumbiai Radamel Falcao a Real Madridhoz szerződik a téli átigazolási időszakban.
nov. 1
14:50
NB II: Csiszár Ákos ügyvezetőt visszahelyezték pozíciójába (She)
A Nemzeti Sport információja szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Sopron elnöke, Skála János visszahelyezte ügyvezető igazgatói pozíciójába Csiszár Ákost, aki a múlt hét elején mondott le tisztségéről.

Keresés