2013. november 24. vasárnap

nov. 24
0:09
Primera División: az Atlético Madrid is kinyitotta a gólcsapot (She)
Hét gólt rámolt be a Getafénak hazai pályán az Atlético Madrid a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 14. fordulójának szombati mérkőzésén. A fővárosi csapat így továbbra is tapad a listavezető Barcelonára, hátránya három pont a katalánok mögött.
nov. 24
0:27
Videó: összesen 12 gólt szerzett a két madridi csapat (She)
Az Atlético Madrid 7–0-ra, a Real Madrid 5–0-ra győzött a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság szombati mérkőzésen. Szép gólokban nem volt hiány, Diego Costa hanyatt vetődve lőtt a kapuba az Atléticóban, Álvaro Morata pedig szép emeléssel állította be az végeredményt a Real meccsén. Összefoglalók.
nov. 24
0:27
A Szeged és Csurgó idegenben szerzett előnyt (Agroinform)
A Pick Szeged 25-24-re nyert a portugál Benfica otthonában a16-os középdöntőbe jutásért rendezett első mérkőzésen.
nov. 24
0:31
Bundesliga: A világ legjobb kontracsapatát győztük le - Guardiola (She)
Jürgen Klopp, a Borussia Dortmund vezetőedzője és Pep Guardiola, a Bayern München trénere sem volt maradéktalanul elégedett csapatával a két együttes szombat esti bajnokiját követően. Mint ismert, a bajorok 3–0-ra győztek a legnagyobb riválisnak számító BVB otthonában.
nov. 24
4:39
Grosicsék felejthetetlen emlékei (Blikk)
Budapest – Már lassan 60 éve volt, de máig nem felejti el a legendás meccs diadalmas pillanatait az Aranycsapat két élő tagja, Buzányky Jenő (88) és Grosics Gyula (87).
nov. 24
6:27
Egy góllal nyert a Szeged a Benfica otthonában (Infostart)
A Pick Szeged 25-24-re nyert a portugál Benfica otthonában a férfi kézilabda EHF Kupában, a 16-os középdöntőbe jutásért rendezett első mérkőzésen.
nov. 24
6:29
Labdarúgó NB I - Mezőkövesden kapott ki a címvédő (Infostart)
A címvédő Győri ETO FC 3-0-ra kikapott Mezőkövesden a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójának szombat játéknapján.
nov. 24
6:31
Férfi kézilabda BL - Hat forduló után is százszázalékos a Veszprém (Infostart)
A sérült Nagy László nélkül felálló MKB-MVM Veszprém egy kihagyott időntúli büntetőnek köszönhetően 27-26-ra nyert a vendég szlovén Celje ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, és hat forduló után továbbra is pontveszteség nélkül vezeti csoportját.
nov. 24
6:45
Férfi vízilabda ob I - Debreceni diadal a Pécs ellen (Infostart)
A Debreceni VSE hat góllal verte a vendég PVSK-t szombaton, a férfi vízilabda ob I 10. fordulójában.
nov. 24
6:47
Szocsi 2014 - Négymillió rubelt ér egy orosz aranyérem (Infostart)
Négymillió rubelt (26,8 millió forint) kap majd az az orosz sportoló, aki aranyérmet nyer a jövő februári szocsi téli olimpián.
nov. 24
7:21
Az ászok nélkül is nyert 4 góllal a Barca (Infostart)
A Barcelona sérült alapemberei nélkül kezdte a szombati bajnokit a Granada ellen.
nov. 24
7:21
Profi ökölvívás: két vereség után ismét győzött Pacquiao (She)
Újra győzött Manny Pacquiao: a két éve nyeretlen Fülöp-szigeteki bokszoló vasárnap hajnalban Makaóban tért vissza a ringbe, és egyhangú pontozással legyőzte Brandon Ríost.
nov. 24
7:39
Öt góllal nyert a Real, de Ronaldo megsérült (Infostart)
A Real Madrid az Almeria ellen játszott idegenben szombaton. Cristiano Ronaldónak köszönhetően már a harmadik percben vezetéshez jutott a Madrid.
nov. 24
7:39
NHL: 9 másodperc alatt sokkolta a címvédő a Vancouvert (She)
A címvédő Chicago Blackhawks – amely a második legtöbb pontot gyűjtötte eddig az alapszakaszban – 2–1-re legyőzte az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján a Vancouver Canucksot idegenben, miután a harmadik harmadban kilenc másodperc alatt két gólt szerzett, és ezzel fordított, Corey Crawford kapus révén pedig megőrizte előnyét a folytatásban.
nov. 24
7:41
NBA: nyert a Pacers és a Heat, megműtik Derrick Rose-t (She)
Tizenkettedik győzelmét aratta az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban és ezzel a San Antonio Spursszel együtt a liga élén áll az Indiana Pacers (12–1-es mérleg). Az indianapolisiak a 27 pontos Roy Hibbert vezetésével győzték le a Philadelphia 76erst. A Miami sorozatban hatodik sikerét könyvelhette el, a Heatben a legutóbbi két meccset kihagyó Dwyane Wade 27 ponttal volt a legeredményesebb,…
nov. 24
7:57
"Labdarúgóink 6:3 arányú nagyszerű győzelemmel megsemmisítették az angol hazai veretlenséget" (Infostart)
1953. november 26-án valószínűleg hiába került a Szabad Nép címlapjára Szodorai István Kossuth-díjas esztergályos lélegzetelállító csúcsteljesítménye tervének teljesítéséről, és bizonyára elsikkadt az is, hogy a diósgyőri Lenin Kohászati Művek nagyolvasztója az év legnagyobb napi termelését produkálta. Ezen a napon Magyarországot csak egyetlen dolog érdekelte az újságból, az, ami az utolsó oldalra…
nov. 24
8:15
Újpest: hétfőtől kaphatóak a jegyek az FTC elleni meccsre (She)
Hétfőtől megvásárolhatóak a Megyeri úti pénztáraknál az Újpest–Ferencváros Magyar Kupa-párharc visszavágójára szóló jegyek – tájékoztatott róla az ujpestfc.hu. A szerdai, FTC elleni kupamérkőzés visszavágóját december 4-én 18 órakor rendezik a Szusza Ferenc Stadionban.
nov. 24
8:51
Az első randevú az őszi elsőségről dönt (Agroinform)
A Diósgyőr és a Videoton másfél héten belül háromszor találkozik egymással, először vasárnap, bajnoki mérkőzésen.
nov. 24
9:09
Videó: világklasszis védés a Newcastle volt kapusától (She)
Nagyot védett Fraser Forster, a Celtic kapusa az Aberdeen elleni mérkőzésen a skót labdarúgó-bajnokságban szombaton. A 3–1-es Celtic-sikerrel végződött találkozó egyik jelenetében Forster (aki korábban a Newcastle-ben is játszott) éppen csak elért egy kapura lőtt labdát.
nov. 24
9:27
Chelsea: Mata kölcsönbe az Atléticóhoz vagy a Juvéhoz kerülhet (She)
Juan Mata, a Chelsea világ- és Európa-bajnok spanyol támadója José Mourinho menedzserrel és Michael Emenalo technikai igazgatóval is beszélni akar a kevés játéklehetőség miatt. Mata attól tart, hogy ha nem lesz rendszeresen játékban, elúszhat szereplése a 2014-es, brazíliai világbajnokságon – írja a Sunday Mirror.
nov. 24
9:27
Először pont nélkül hazai jégen a Phoenix (Metropol)
A Phoenix Coyotes 4-2-re kikapott a vendég Anaheim Duckstól az NHL szombati játéknapján.
nov. 24
9:29
NB I: Szabics irreális körülményeket, értékelhetetlen bajnokit látott (She)
A pocsék körülmények miatt értékelhetetlen bajnokit látott Szombathelyen Szabics Imre, a Sturm Graz játékosmegfigyelője, aki a Haladás–PMFC (1–3) mérkőzésre látogatott ki.
nov. 24
9:45
DVTK: Szivics a mély talaj és a taktika miatt is sakkozhat (She)
Tomiszlav Szivics. A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK vezetőedzője szerint a Videotonnak nehézségeik vannak, ha felállt védelem ellen kell játszaniuk, ám szakembernek nem csak a taktikában, hanem a mély talaj miatt az összeállításban is sakkoznia kell.
nov. 24
10:03
Kosárlabda: a 7. percre elfáradt a bíró, nem akart dönteni - félbeszakadt a meccs (She)
Egészen rendhagyó események történtek szombaton egy kosárlabda-mérkőzésen Sopronban, amikor a juniorbajnokság egyik összecsapása szakadt félbe a 7. percben.
nov. 24
10:21
Ajánló: DVTK-Vidi, Paks-FTC; NB II-es, NB III-as forduló - program (She)
Két mérkőzést rendeznek a labdarúgó NB I 15. fordulójának vasárnapi játéknapján: a Videoton a kisebb gödörbe kerülő DVTK otthonába látogat, míg a Ferencváros az MVM Paks vendégeként próbál meg zárkózni az élmezőnyre. A másodosztályban egy, az NB III-ban öt mérkőzésre kerül sor a mai nap.
nov. 24
10:21
Öt gólt lőtt a Real Madrid, Ronaldo megsérült (Metropol)
A Real Madrid 5-0-ra nyert az Almería vendégeként. Ronaldo a gólja után megsérült, és az 52. percben lesántikált a pályáról.
nov. 24
10:39
Súlyos dunaújvárosi vereség (Metropol)
A pénteki sikert követően súlyos vereséget szenvedett a Dab.Docler a norvég Stavanger Oilerstől a jégkorong Kontinentális Kupa dániai tornáján.
nov. 24
10:57
Ajánló: városi rangadó Sevillában, City-Tottenham - topligák programja (She)
Városi rangadót rendeznek ma a spanyol labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában: a Sevilla a Betist fogadja az esti mérkőzésen. Az angoloknál a City–Tottenham, az olaszoknál az Udinese–Fiorentina adhat pikantériát a játéknapnak. Huszti Szabolcs csapata, a Hannover pedig a Hamburg otthonába látogat – topligák programja.
nov. 24
10:59
PL: Úgy felrúgták Suárezt, hogy 15 perc múlva tért magához - Rodgers (She)
A szenzációs Everton–Liverpool derbit (3–3) követően Brendan Rodgers, a Pool menedzsere alighanem jogosan kérte számon Phil Dowd játékvezetőn, hogy elmaradt a Luís Suárezbe beleszálló Kevin Mirallas piros lapja – Roberto Martínez, az Everton szakvezetője ezt meg tudja érteni, bár úgy vélekedik, a sárga jó döntés volt, figyelembe véve a felfokozott hangulatot.
nov. 24
11:15
Real: C. Ronaldo sérülése nem súlyos, de vizsgálatok elé néz (She)
Nem súlyos Cristiano Ronaldo sérülése, amelyet az Almería elleni szombati bajnokin szedett össze, ám a következő napokban részletes vizsgálatok várnak a Real Madrid támadójára. A portugál szélsőt – aki csapata vezető gólját szerezte – a második félidő elején cserélte le Carlo Ancelotti az 5–0-ra végződő mérkőzésen.
nov. 24
11:17
F1: Massa szerint problémás lesz az Alonso, Räikkönen duó (She)
A Ferraritól a vasárnapi Brazil Nagydíj után távozó Felipe Massa szerint nehezen fog működni a Fernando Alonso, Kimi Räikkönen páros a Scuderiánál 2014-ben.
nov. 24
11:33
F1: Én is világbajnok lennék a Red Bull-lal - Maldonado (She)
Magabiztosan beszélt a jövőjéről a Brazil Nagydíjon a Williams-istállótól távozó Pastor Maldonado, a tavalyi Spanyol Nagydíj győztese, aki jövőre – nagyrészt évi 40 millió dolláros szponzori hátterének köszönhetően – a Lotusnál vagy a Saubernél köthet ki. A venezuelai szerint nem a pénze tartja az F1-ben.
nov. 24
11:51
Anglia: Vinnie Jonesot bőrrákkal kezelik, többször műtötték (She)
Vinnie Jones, az angol labdarúgásban legendásnak számító wimbledoni „Crazy Gang” egykori meghatározó tagja – egyáltalán nem mellékesen sikeres színész – bőrrákos, és kezelésekre szorul. Ezt maga az egykori brutálisan kemény védő jelentette be a Sunnak adott interjújában.
nov. 24
11:51
Messi sérülése intő jel lehet Ronaldo számára, eljött a pihenés ideje? (Agroinform)
A portugál klasszis még egyszer pályára lépne az Aranylabda-szavazás lezárása előtt, ám az egészsége ennél is fontosabb.
nov. 24
11:53
Videó: nagy pech - feldőlt a kapu, így elmaradt a gól (She)
Két érdekes jelenet az NHL legutóbbi játéknapjáról. Az első videóban a Philadelphia Flyers támadója, Scott Hartnell véletlenül felborítja a New York Islanders kapuját, így az utána következő lövésből nem lesz gól, mert a korong épp a fekvő kapuba vágódik. A másodikban a St. Louis Blues támadója, Ryan Reaves gondol egyet, és kilöki Valerij Nicsuskint, a Dallas Stars játékosát a Blues…
nov. 24
12:28
Manny Pacquiao újra a csúcson - videó (Agroinform)
Közel egy év kihagyás után csodás boksszal tért vissza és lett újra világbajnok a Fülöp-szigeteki szupersztár.
nov. 24
12:45
Videó: Mignolet szenzációsan védett az Everton ellen (She)
Bár három gólt is kapott, a Liverpool köszönetet mondhat kapusának, Simon Mignolet-nak a védéseiért az Everton elleni városi rangadón, amit az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban játszottak szombaton. A belga ziccerek sorát hárította, nagy szerepet vállalt csapata pontszerzésében.
nov. 24
12:45
NBA: sorozatban tizedszer nyert a Spurs (Metropol)
A 12 győzelemmel és egy vereséggel álló, s így ligaelső Spurs a Cleveland Cavaliers ellen nyert 30 ponttal.
nov. 24
12:45
A tékozló fiú esete a türelmes bajorokkal (Agroinform)
Jürgen Klopp a kihagyott helyzetek miatt bosszankodott, Josep Guardiola szerint a kontratámadások királyát győzték le.
nov. 24
13:03
Premjer-liga: rangadót veszített Dzsudzsákkal a Dinamo (She)
A Dzsudzsák Balázzsal felálló Dinamo Moszkva 1–0-s vereséget szenvedett idegenben városi riválisától, a Lokomotiv Moszkvától az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában.
nov. 24
13:03
Dzsudzsákék városi rangadót buktak el - videó (Agroinform)
A Dinamo Moszkva vasárnap délelőtt 1-0-ás vereséget szenvedett a Lokomotiv otthonában, így az élboly mögött rekedt.
nov. 24
13:05
FTC: Adams 2 héten belül új szívet és műlábat kaphat - sajtóhír (She)
A Trinidad és Tobagó-i Wired868 hírportál Akeem Adams családjához közel álló – ám meg nem nevezett – forrásra hivatkozva azt írja, a Ferencváros trinidadi futballistája súlyos szívrohama és amputációja után két héten belül új szívet és műlábat kaphat.
nov. 24
13:21
Real Madrid: Senki sem ér Ronaldo közelébe - Bale (She)
Gareth Bale, a Real Madrid walesi szélsője szerint jelenleg nincs senki csapattársa, Cristiano Ronaldo szintjén a világfutballban.
nov. 24
13:57
Blokád alá vonták a San Sirót, Allegri egységre buzdít (Agroinform)
A Milan szurkolóinak egy csoportja eltorlaszolta a stadion kijáratát a játékosok számára a Genoa elleni döntetlen után.
nov. 24
14:33
Videó: csúnyán megtréfálták a világklasszis krikettjátékost (She)
Tökéletes fricska a világ egyik legjobb krikettjátékosának: az Ausztrália–Anglia mérkőzés előtt egy hazai szurkoló úgy tett, mintha autogramot kérne a vendégek klasszisától, Kevin Pietersentől. Amikor az angol elindult, hogy teljesítse a kívánságot, a szurkoló váratlanul visszahúzta a kezeit, és inkább a söréhez nyúlt.
nov. 24
14:35
Megyei foci: tömegbunyó, 11 kiállítás a Békés III-ban (She)
Különös véget ért a Békés megyei harmadosztályban rendezett szombati Kaszaper FC–Atletico Békéscsaba labdarúgó-mérkőzés: a 65. percben a hazai csapatból öt, a vendég együttesből hat játékost állított ki a játékvezető, és ennek következtében félbeszakadt az összecsapás.
nov. 24
14:37
PL: Man. City-Tottenham élőben az NSO-n! (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 12. fordulójában a táblázat kilencedik helyén álló Manchester City a hetedik helyezett Tottenham Hotspurt fogadja. Kövesse nyomon a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
nov. 24
14:39
Primera División: a Villarreal esélyt sem adott a Levanténak (She)
A 10. perctől emberhátrányban játszó Levante hazai pályán 3–0-s vereséget szenvedett a negyedik helyen álló Villarrealtól a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának vasárnap kora délutáni mérkőzésén.
nov. 24
14:51
Férfi röplabda NB I: fölényes junior siker a SZESE ellen (She)
A juniorválogatott három nagyon sima játszmában legyőzte a győri SZESE együttesét a férfi röplabda NB I vasárnapi mérkőzésén.
nov. 24
14:53
Hollandia: Erwin örülhetett a Koeman kontra Koeman végén (She)
Nagy meglepetés a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 14. fordulójában: a kiesés ellen küzdő RKC Waalwijk luxemburgi támadója, Aurélien Joachim 93. percben szerzett góljával 1–0-ra legyőzte a Feyenoordot – másként megfogalmazva a Koeman testvérek edzői csatájában az RKC-t irányító Erwin diadalmaskodott Ronald felett. Az Utrecht rendkívül simán verte meg az alsóházban tanyázó…

Keresés