2013. október 31. csütörtök

okt. 31
0:06
Primera División: óriási verést mért a Real a Sevillára (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, Primera División 11. fordulójában a Real Madrid a Sevillát fogadta, és őrült, gólesőt hozó meccsen alapos verést mért ki az idegenben tovább gyengélkedő Sevillára.
okt. 31
0:06
Bale duplázott, Ronaldo megdöntötte Puskás rekordját (Agroinform)
Ronaldo triplázott, Benzema és Bale duplázott. Olaszországban a Napoli győzött a Fiorentina otthonában.
okt. 31
0:10
NS: Huszti megmondja; futballcsináló kéne; Benedek vetítése - csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.
okt. 31
0:14
Dánia: Vadóczék 2-0-ra vezettek a Köbenhavn ellen - hiába (She)
A labdarúgó Dán Kupa nyolcaddöntőjében a Vadócz Krisztiánt végig a kispadon tartó Odense 2–0-ra és 3–2-re is vezetett a Köbenhavn otthonában, végül azonban 4–3-as vereséget szenvedett, így búcsúzott a további küzdelmektől.
okt. 31
7:00
NHL: túlórás Kings–siker, a Pittsburgh legyőzte a Bostont (She)
Az észak–amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 29. játéknapján a Los Angeles Kings haza környezetben túlórás meccset nyert a San Jose Sharks ellen. Otthon győzött a Pittsburgh Penguins, de csak minimális különbséggel bizonyult jobbnak a Boston Bruinsnál.
okt. 31
7:00
Hetet rúgott a Real Madrid a Sevillának (Metropol)
A Real Madrid hazai környezetben 7-3-ra győzött a Sevilla ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának szerdai játéknapján.
okt. 31
7:18
NBA: kikapott a Miami és a Boston, elpáholták a Lakerst (She)
Az észak–amerikai kosárlabda–bajnokság (NBA) alapszakaszának második játéknapján kikapott a Miami Heat, míg a LA Lakers kimondottan kínos vereségbe futott bele. Az első játéknapon mindkét gárda nyert. Nem sikerült a Boston Celtics bajnoki premierje, hiszen a Toronto Raptors vendégeként szenvedett hatpontos vereséget. A Minnesota Timberwolves–Orlando Magic találkozón 235 pont esett, és a…
okt. 31
7:20
MLB: 1918 után ünnepelt Bostonban bajnoki címet a Red Sox (She)
Nyolcadik diadalát aratta az észak-amerikai baseballbajnokságban (MLB) a Boston Red Sox – 2004 óta a harmadikat –, ráadásként az elsőt hazai környezetben 1918 után.
okt. 31
8:12
Bulgária: Nem vertek meg! Nem is jártam Plovdivban! - Bozsinov (She)
Életjelet adott magáról a bolgár sajtóban Valerij Bozsinov. A korábban Olaszországban, Angliában és Portugáliában is légióskodó bolgár labdarúgó kategorikusan tagadta azt a napokkal korábbi hírt, miszerint eszméletlenre verték volna Plovdivban.
okt. 31
8:12
Ingyen pénz sportfogadáshoz? Novemberben is játssz velünk 600 ezer forintért! (Agroinform)
A hatharom.com-on ebben a hónapban rekordösszegű pénzdíjakért tehetitek próbára futballhoz való szakértelmeteket.
okt. 31
8:14
Újpest: Ma hogyan döntenék? Belevágnék! - Kozma István (She)
Kozma István, a korábbi negyvenszeres válogatott labdarúgó elmondása szerint péntek délelőtt kapott egy papírt Újpesten, amely szerint a korábbi vezetőedzőt áthelyezték videoelemzői munkakörbe. Délután pedig egy másikat, amelyben azonnali hatállyal, egyoldalúan felbontották a szerződését. Azt állítja, nem állt módjában azon tanakodni, elfogadja-e, egyszerűen a kezébe nyomták a papirost.
okt. 31
8:30
Ökölvívás: Baromság a Hopkins-meccs - Mayweather Sr. (She)
Az elmúlt hetekben több alkalommal szóba került egy szupermeccs lehetősége a legendás Bernard Hopkins, valamint napjaink legjobb ökölvívója, Floyd Mayweather Jr. között. Az ötletet leginkább az IBF félnehézsúlyú világbajnoka reklámozgatta, és mindenkit megnyugtatott, hogy képes egy ilyen esemény kedvéért visszafogyasztani eredeti súlycsoportjába, középsúlyba. A másik tábor egyelőre hallgatott…
okt. 31
8:30
Telt ház várja a Ferencvárost (Metropol)
A zöld-fehérek az előző fordulóban hazai pályán csak egy pontot tudtak szerezni a kieső helyen álló Mezőkövesd ellen.
okt. 31
8:32
Videó: C. Ronaldo szalutálva ünnepelte a 155. bajnoki gólját (She)
Mint beszámoltunk róla, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, Primera División 11. fordulójában a Real Madrid a Sevillát fogadta, és őrült, sok bírói hibával tarkított meccsen hetet rúgott a hárommal válaszoló Sevillának. Cristiano Ronaldo szalutálva ünnepelte a 155. bajnoki gólját madridi mezben. Íme!
okt. 31
8:48
Labdarúgás: otthon a Roma, idegenben az Atlético - program (She)
Olaszországban és Spanyolországban is a mai játéknappal zárul a hétközi forduló, a Serie A-ban pályára lép a listavezető Roma, amely ezúttal a sereghajtó Chievo ellen őrizheti meg hibátlan mérlegét. A Primera Divisiónban többek között az Atlético Madridot láthatjuk, amely granadai pontszerzés esetén tapadhat tovább a listavezető Barcelonára.
okt. 31
9:06
Videó: Garics György bevágta a Bologna vezető gólját (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 10. fordulójában a Bologna 3–0-ra nyert a Cagliari otthonában. A találkozó 26. percében a szombathelyi születésű, de osztrák válogatott védő, Garics György szerezte meg a vendégek vezető találatát. Íme!
okt. 31
9:06
Akár négy dortmundival is erősíthet a Barca (Agroinform)
Andoni Zubizarreta, a Barcelona sportigazgatója a Borussia Dortmund játékosai után tapogatózik.
okt. 31
9:24
Csütörtökön a Bilbaóba fektetünk (Agroinform)
A baszk csapat az újonc Elchét látja vendégül, s könnyed győzelmet arathat felette.
okt. 31
9:42
Brazília: Pato a nyáron nemet mondott a Tottenhamnek (She)
Alexandre Pato, a Corinthians labdarúgócsapatának támadója elismerte a brazil SporTV-nek adott interjújában, hogy a nyári átigazolási időszakban a Tottenham Hotspur szerződtetni kívánta.
okt. 31
9:42
Simeone Costát és önmagát is megvédte (Agroinform)
Az Atlético Madrid menedzsere megvédte játékosát, aki a jövőben a spanyol válogatottban szeretne szerepelni.
okt. 31
9:44
Angol Ligakupa: Stoke-MU, Spurs-WHU a negyeddöntőben (She)
Elkerülték egymást a nagycsapatok az angol Ligakupa negyeddöntőjének szerda esti sorolásán: a Manchester City a Fulhamet 4–3-mal búcsúztató Leicester City vendége lesz a következő fordulóban, a Manchester United a Stoke Cityhez utazik, míg a Tottenham Hotspur a West Ham Unitedet fogadja. A Chelsea a november 6-ra kiírt Sunderland–Southampton párharc továbbjutójával mérkőzik.
okt. 31
9:46
Felkészülés: hat gól, mexikói siker a finnek ellen (She)
Az Új-Zéland elleni interkontinentális vb-pótselejtezőre készülő mexikói labdarúgó-válogatott 4–2-re győzött hazai pályán a ligaválogatottjával felálló finn csapat ellen felkészülési mérkőzésen. A meccsen Rafa Márquez gólját követően végig a mexikóiak voltak előnyben, a finnek futottak az eredmény után – 2–1-re és 3–2-re még feljöttek, de Jesús Escoboza találata mindent eldöntött.
okt. 31
10:00
Győri ETO: „Bízni kell Kamenárban, mert megérdemli” (She)
Szasa Sztevanovics, a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO kapusa szerint mindenkinek bíznia kell a Puskás Akadémia elleni hazai bajnokin (2–2) nagyot hibázó Lubos Kamenárban. A szlovák válogatott kapuvédő sokat várt egy hazagurított labda elrúgásával, majd amikor megpróbált felszabadítani, az őt megzavaró Lencse Lászlóról a kapujába pattant a labda.
okt. 31
10:01
Síelj meztelenül - Made in USA a kínai gagyi helyett (Agroinform)
Az amerikai csapat ruháit ezúttal hazai cégek készítették el - igaz van, amiknek még ruha sem kell a hó élvezetéhez.
okt. 31
10:02
Videó: bostoni diadal - felborított kocsi, randalírozó drukkerek (She)
Mint beszámoltunk róla, nyolcadik diadalát aratta az észak-amerikai baseballbajnokságban (MLB) a Boston Red Sox – 2004 óta a harmadikat –, ráadásként az elsőt hazai környezetben 1918 után. Az összecsapás után a szurkolók az utcán randalíroztak. Íme!
okt. 31
10:04
Honvéd: a szurkolók borsot törtek a tulajdonos orra alá (She)
A Kemecse–Budapest Honvéd (1–3) labdarúgó Magyar Kupa-mérkőzést követően az NB I-es csapat feldühödött drukkerei kifejezték nemtetszésüket: kiszúrták a kispesti klub tulajdonosa autójának egyik kerekét.
okt. 31
10:06
Arsenal: Drága jegyek, színházi hangulat, szurkolás alig - Arsavin (She)
Andrej Arsavin, az orosz válogatott és a Zenit támadója kritizálta a Daily Mirrornak adott interjújában volt csapata, az Arsenal stadionjában uralkodó hangulatot. Arsavin 2009 és 2013 között volt az Arsenal igazolt játékosa, de ritkán nyújtott igazán meggyőző teljesítményt a londoni nagycsapatban.
okt. 31
10:36
Ronaldo, Bale és Benzema megtalálta az összhangot - Ancelotti (Agroinform)
A Real Madrid szerdán 7-3-ra legyőzte a Sevillát a spanyol bajnokságban. A királyi gárda támadói villogtak.
okt. 31
10:38
A bruges-i derbin nem nehéz választani (Agroinform)
A belga Jupiler League 13. fordulójának mérkőzésén a két bruges-i csapat randevújával nyerészkednénk.
okt. 31
10:54
Videó: számon kérte Ravanellit lecserélt támadója (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában a Guingamp 2–1-re nyert az Ajaccio ellen. A találkozó 63. percében a vendégek támadója, Gadji Tallo egy összecsapás után megsérült, Fabrizio Ravanelli vezetőedző pedig azonnal becserélte Stefan Popescut sérült játékosa helyére, aki felpattant a hordágyról, és számon kérte trénerét a csere miatt. Íme!
okt. 31
10:56
ZTE: nincs fizetés, a játékosok az öltözőben aludtak - fotó (She)
Szerda késő este az öltözőben gyűltek össze a labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE játékosai, akik közül többen ott is éjszakáztak. Ennek oka a fizetések késése, ami miatt több futballistának már arra sem futja, hogy kifizesse albérletét.
okt. 31
11:12
F1: még a takarítónő is milliós jutalmat kapott a Red Bullnál (She)
Dietrich Mateschitz, a Formula–1-es Red Bull-istálló tulajdonosa az idén is tartja magát a korábbi években bevett szokásához, és a konstruktőr-világbajnok és a 2. helyezett FOM-jutalma közötti különbséget szétosztja a csapat tagjai között.
okt. 31
11:12
Baku kiszállt a versenyből, nőttek Budapest esélyei (Agroinform)
Kétesélyessé szűkült a harc a 2019-es nyári Universiadéért. Már csak Budapest és Brazíliaváros fut versenyt...
okt. 31
11:14
A háború folytatódik, a Honvéd ultrái kiszúrták Hemingway autójának kerekét (Agroinform)
A Kemecse elleni Magyar Kupa-találkozón folytatódott a kispesti klub ultráinak és tulajdonosának "különmeccse".
okt. 31
11:30
Diósgyőr: a remeklés híre már Európába is elért (She)
A diósgyőri labdarúgócsapat remeklésének a híre már elért Európába is – vagy legalábbis az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hivatalos oldalára. Az UEFA magyarországi tudósítója a DVTK remekléséről írt beszámolót.
okt. 31
11:48
Videó: „Gyógyulunk!” - a győri női kosarasok újra edzenek (She)
Egy hónappal a busztragédia után – amelyben Tapodi Péter klubigazgató és Fűzy Ákos vezetőedző életét vesztette – elkezdte a munkát az Agro-Uni Győr női kosárlabdacsapata. A játékosok az utolsó kórházban töltött napig is segítették, támogatták egymást, és szakemberek segítségével próbálták feldolgozni a történteket.
okt. 31
11:48
Harry Potter bújik Sebastian Coe bőrébe (Agroinform)
Daniel Radcliffe lesz az, aki megformálja a kétszeres olimpiai bajnok brit futót egy készülő új sportfilmben.
okt. 31
11:50
Dortmund: nem zúzták be a Götze-mezeket, jobbat találtak ki (She)
Nem hagyja veszni az el nem adott  Mario Götze-mezeket a Borussia Dortmund, amely átragasztással Henrih Mhitarjan-mezekké változtatta a tízes számmal ellátott felsőket, és áron alul, 85 helyett 29 euróért árusítja azokat.
okt. 31
11:52
Dortmund: nem engedik vissza Sahint a Real Madridhoz (She)
A Kicker információi szerint a Borussia Dortmund labdarúgócsapata a nyáron érvényesíti kivásárlási opcióját Nuri Sahinnál. A saját nevelésű középpályás (aki jelenleg a Real Madridtól kölcsönben szerepel a német csapatnál) hétmillió euróért kerülhet vissza végleg a BVB-hez.
okt. 31
12:06
F1: Räikkönen és Hülkenberg szabadnapot kapott (She)
Nico Hülkenberg és Kimi Räikkönen is kihagyja a hét végi Abu-dzabi Nagydíj csütörtöki sajtónapját. A Sauber német pilótája betegség miatt a helyszíni hotelben maradt, míg a Lotus finn pilótája az Indiai Nagydíj után hazautazott Svájcba, és csak este érkezik meg a pályára.
okt. 31
12:06
Nemzetközi szereplés a cél a megerősödött Honvédnál (Metropol)
A kispestiek elsősorban a támadó szekciót erősítették meg két-két csatár és középpályás megszerzésével.
okt. 31
12:07
Matthäus nem zárkózna el a kapitányságtól (Agroinform)
Az ismét Magyarországon élő szakember szerint Huszti Szabolcsot vissza kell szerezni, mert ő lehet az Eb-kijutás vezére.
okt. 31
12:08
Honvéd: Nagyon örülök, hogy így tudtunk igazolni - Rossi (She)
Sajtótájékoztatót tartott a Budapest Honvéd labdarúgócsapata, amelyen bemutatták a klub utóbbi időben szerződtetett játékosait: Anibal Godoyt, Edixon Pereát, Ayub Daudot és Thomas Jobot.
okt. 31
12:24
Matthäus elgondolkodna a szövetségi kapitányi felkérésen (Infostart)
Lothar Matthäus, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya nem zárkózna el a lehetőségtől, ha a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) ismét felkérné őt a nemzeti együttes irányítására.
okt. 31
12:25
Djokovics veretésével szakíthatunk nagyot (Agroinform)
A párizsi férfi keménypályás torna csütörtöki játéknapján, John Isner győzelme jelentősen növelheti bankunkat.
okt. 31
12:42
Női válogatott: kötelező a siker a mai, Bulgária elleni meccsen (She)
Vágó Attila szövetségi edző szerint az első gólig nehéz lehet női labdarúgó-válogatottunk számára a csütörtöki világbajnoki selejtező (Bozsik-stadion, 17.00), de mindenképpen győznie kell Bulgária ellen a Bozsik-stadionban.
okt. 31
12:42
Szivics megállíthatatlan - Gomes hátradőlhet (Agroinform)
A szeptemberi fölényes győzelem után októberben is a Diósgyőr trénerére szavaztak a legtöbben a csapatkapitányok közül.
okt. 31
12:44
Így lesz Götzéből Mhitarjan - fotó (Agroinform)
Barkácsmegoldással ugyan, újrahasznosították Götze raktáron maradt mezeit.
okt. 31
13:00
Videó: kiütés - Lázár-négyes, az Újpest hatot vágott Baján (She)
Mint beszámoltunk róla, a labdarúgó Magyar Kupában az Újpest hat gólt vágva jutott be a nyolcaddöntőbe. Szankovics távoli lövéssel villant, míg Lázár Bence négyet lőtt a harmadosztályú Bajának. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
okt. 31
13:18
Tottenham: az új stadionért házakat dózerolnának le? (She)
Új stadion építését tervezi az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Tottenham. A Guardian beszámolója szerint az 56 ezer férőhelyesre tervezett létesítmény azonban károsíthatja a környékbeli lakásokat és üzleteket is.

Keresés