2013. október 6. vasárnap

okt. 6
0:15
NS: lemosták a Hypót; menetel a Diósgyőr - vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
okt. 6
1:09
Eurofutball: 3 pontra váltotta hármas emberelőnyét a Steaua (She)
Helycsere történt az első helyen a román labdarúgó-bajnokságban: az eddigi éllovas Astra Giurgiu hiába vezetett a Concordia Chiajna vendégeként, végül 3–1-re elbukott, így a Steaua a Vaslui elleni idegenbeli 1–0-s sikerével előrelépett egyet, és hárompontos előnyre tett szert. A bukarestieknek a jó formában lévő Federico Piovaccari szállította a győzelmet, amiben közre játszott az is, hogy a…
okt. 6
4:27
Szoronganak a Fradi-focisták? (Blikk)
Budapest - Mi játszódik le egy csapat játékosainak fejében, miközben társuk az életéért küzd? Az FTC labdarúgói már második alkalommal lépnek úgy pályára, hogy Akeem Adams (22) súlyos állapotban fekszik a városmajori kórház intenzív osztályán.
okt. 6
6:51
Klicsko simán verte Povetkint (Behaviour)
Vlagyimir Klicsko a vártnál könnyebben, meggyőző fölénnyel, egyhangú pontozással legyőzte Alekszandr Povetkint profi nehézsúlyú ökölvívó címmérkőzésen Moszkvában.
okt. 6
7:27
NHL: Chára csatárként is remekel a Bostonban (She)
Öt játéknap után az NHL 30 csapatából hét maradt százszázalékos, a Toronto úgy, hogy már három mérkőzésen is túl van.
okt. 6
7:45
Profi boksz: „Vlad. Klicsko a világ legjobbja, ez nyilvánvaló” (She)
Amint arról már beszámoltunk, az ukrán Vladimir Klicsko (62–3–0, 51 K. O.–T. K. O.) az IBF, a WBA, a WBO és az IBO nehézsúlyú világbajnoki címéért rendezett mérkőzésen 12 menet után egyhangú pontozással legyőzte az orosz Alekszandr Povetkint (26–1–0, 18)., akire többször is számolni kellett. A meccs után Povetkin elmondta, ezen a meccsen nyilvánvalóvá vált, hogy Vladimir Klicsko a világ legjobbja.
okt. 6
7:45
Vettel megint nyert, világbajnok(?) (Agroinform)
Egy pillanatig sem forgott veszélyben Sebastian Vettel győzelme Koreában, a második Räikkönen, a harmadik Grosjean lett.
okt. 6
8:03
F1: Dél-koreai Nagydíj, a futam élőben az NSO-n! (She)
Az edzések után a verseny is száraz lesz Dél-Koreában, ahol már pénteken tudni lehetett, hogy a hét közepén beharangozott Fitov tájfun irányt változtatott, és megkímélte az országot a természeti csapástól. A versenyen Sebastian Vettel zsinórban a negyedik győzelmére tör, amivel tovább növelné hatvanpontos előnyét a világbajnoki pontversenyben.
okt. 6
8:21
Ajánló: FTC-Honvéd, Videoton-Újpest az NB I-ben (She)
Ma a labdarúgó NB I-ben két mérkőzést rendeznek, a Ferencváros a Honvédot fogadja a Puskás-stadionban, a Videoton az Újpestet látja vendégül. Az NB II-ben Balmazújváros–Vasas meccset rendeznek.
okt. 6
8:39
Profi boksz: Cotto brutális balhoroggal nyert - videó (She)
A korábbi kisközépsúlyú világbajnok, a Puerto Ricó-i Miguel Cotto (38–4–0) Orlandóban a harmadik menetben egy brutális balhoroggal padlóra küldte a dominikai Delvin Rodriguezt (28–7–3), aki nem tudta folytatni a küzdelmet. Cotto így K.O.-val győzött. Tekintse meg a kiütést videón!
okt. 6
9:15
Ajánló: Juve-Milan, Marseille-PSG - program (She)
A labdarúgó topligák vasárnapi kínálatában a Juventus és az AC Milan, valamint a Lazio és a Fiorentina csap össze a Serie A-ban, az angoloknál Gera Zoltán együttese az Arsenallal találkozik, a franciáknál Marseille–PSG összecsapásra kerül sor.
okt. 6
9:33
Videó: Rosberg autója szikrákat hányt Hamilton előzésénél (She)
A Formula–1-es Dél-koreai Nagydíj közepén Nico Rosberg megelőzte a lelassuló Lewis Hamiltont, de az első légterelő lehajlott a német kocsijáról, nagy szikrákat hányt az egyenesekben.
okt. 6
9:33
Továbbra is százszázalékos az FC Barcelona (Metropol)
Néhány percig hátrányban volt, de végül háromgólos győzelmet aratott a Barcelona együttese hazai pályán a Real Valladolid ellen szombat éjjel a spanyol labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójában.
okt. 6
9:33
Mostantól Morata lehet az első számú csatár Ancelottinál (Agroinform)
A Real Madrid vezetőedzője elismerte, hogy rossz játékkal nyertek a Levante elleni szombat esti bajnokin.
okt. 6
9:35
Tenisz: Del Potro két szoros szettben nyert a tokiói döntőben (She)
Az első helyen kiemelt Juan Martín del Potro két szoros szettben legyőzte a harmadikként rangsorolt Milos Raonicot a tokiói kemény pályás férfi tenisztorna döntőjében.
okt. 6
9:51
F1: Vettel sorozatban a negyedik futamon nyert (She)
Sorozatban negyedik futamgyőzelmét aratta a Red Bullal Sebastian Vettel, a pole pozícióból induló német világbajnoki címvédő behúzta a Formula–1-es Dél-koreai Nagydíjat is, tovább növelve előnyét a pontversenyben. Mögötte a két Lotus zárt, Kimi Räikkönen, Romain Grosjean sorrendben.
okt. 6
9:51
klicsko, povetkin, ukrán, orosz, boksz, wbo (Metropol)
Az Olimpiai Stadionban rendezett gálán telt ház volt, azaz 14 ezer néző kísérte figyelemmel az összecsapást.
okt. 6
10:27
Vettel nyerte a Koreai Nagydíjat (Infostart)
A világbajnoki címvédő Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Koreai Nagydíjat, ezzel tovább növelte előnyét az összetett pontversenyben, s még közelebb került sorozatban negyedik vb-címéhez.
okt. 6
10:27
F1: Nagyon élvezem a dolgok alakulását - Vettel (She)
Sebastian Vettel nyerte meg a Dél-koreai Nagydíjat, és a szingapúri versenyhez hasonlóan ezúttal sem jelentett rá veszélyt senki a futam alatt. A háromszoros világbajnok ki is emelte a versenyt követő nyilatkozatában, hogy a csapattal együtt remek időszakot él meg mostanában.
okt. 6
10:27
Vettel egyre közelebb negyedik vb-címéhez (Metropol)
A világbajnoki címvédő Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája tovább növelte előnyét az összetett pontversenyben.
okt. 6
10:27
Koreai Nagydíj - Vettel egyre közelebb negyedik vb-címéhez (Behaviour)
A világbajnoki címvédő Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Koreai Nagydíjat, ezzel tovább növelte előnyét az összetett pontversenyben, s még közelebb került sorozatban negyedik vb-címéhez.
okt. 6
10:27
Bernd Leno egy kiváló kapus - Guardiola (Agroinform)
Jobb híján a Leverkusen kapusát dicsérte az egy pontot szerző Bayern edzője. Klopp vereség miatt bosszankodhatott.
okt. 6
10:45
F1: A biztonsági autó nélkül is meglett volna a dobogó - Räikkönen (She)
Kimi Räikkönen lett a második a Dél-koreai Nagydíjon, a kilencedik helyről rajtoló finn pedig azt nyilatkozta, hogy akkor is elérte volna ma a pódiumos helyek valamelyikét, ha a biztonsági autónak nem kellett volna bejönnie verseny közben. Csapattársa, Romain Grosjean állhatott fel a dobogó legalsó fokára. A francia pilóta elismerte, hogy a verseny vége felé hibázott, ezért tudta őt megelőzni…
okt. 6
10:45
Vettel szerint unalmas, Grosjean szerint jó műsor volt (Agroinform)
Grosjean magát hibáztatta, amiért Räikkönen meg tudta előzni, a finn azért odapiszkált neki, amiért küzdött.
okt. 6
10:47
F1: Vettel világbajnok lesz a Japán Nagydíjon, ha… (She)
Sebastian Vettel már a jövő heti Japán Nagydíjon, négy futammal az idény zárása előtt megszerezheti negyedik világbajnoki címét. Ehhez Szuzukában is győznie kell, miközben Fernando Alonso nem végezhet az első nyolcban.
okt. 6
11:03
MU: Moyes Rooney debütálásával vont párhuzamot (She)
Adnan Januzaj először volt kezdő a Manchester Unitedben a szombaton lejátszott bajnokin, és második félidei duplájával győzelemhez segítette csapatát a Sunderland ellen. A mindössze 18 éves középpályásért több ország is harcba szállhat, míg David Moyes menedzser Wayne Rooney debütálásával vont párhuzamot.
okt. 6
11:05
FTC: válogatott társak kérik „Adams, a szív harcosa” támogatását (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatának szívátültetésre váró trinidadi válogatott védője, Akeem Adams mellett két válogatott társa is nyilatkozatban állt ki, és kérik a szurkolók támogatását is.
okt. 6
11:21
AS Roma: Senki sem számított ilyen rajtra - Totti (She)
Hétből hét: az AS Roma hét fordulót követően is százszázalékos az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A), az Internazionale elleni találkozón két gólt jegyző Francesco Totti szerint előzetesen senki nem számított ilyen rajtra, de a csapat bármire képes lehet.
okt. 6
11:39
Videó: forgásos büntető, ajándékgólpassz a faltól - NHL (She)
Az alábbi négy jelenet az NHL legutóbbi játéknapjának legérdekesebbjei közül való. Láthatnak egy zseniális, megfordulásos büntetőt, egy ritka gólpasszt, utolsó másodpercekben ütött gólt és egy kapusra dőlő hálót.
okt. 6
11:39
Nem voltunk gyengébbek a Románál - Mazzarri (Agroinform)
Rudi Garcia, a Roma vezetőedzője Francesco Totti nagysága előtt hajolt meg a győztes rangadót követően.
okt. 6
12:33
Tenisz: Djokovics azért legyőzte az őt megelőző Nadalt (She)
Novak Djokovics két játszmában legyőzte a hétfőtől a világranglistán tőle az első helyet átvevő Rafael Nadalt a pekingi kemény pályás ATP-torna döntőjében.
okt. 6
12:35
Videó: bukással ért véget Sebastien Loeb ralis karrierje (She)
Sebastien Loeb abban reménykedett, hogy győzelemmel zárhatja le ralis karrierjét, azonban a Francia rali vasárnapi első szakaszán kiesett, így le kellett mondania álmáról. A kilencszeres világbajnok Citroënje megcsúszott a vizes úton, és végül az árokban kötött ki fejjel lefelé.
okt. 6
12:51
Koreai Nagydíj - A futam végeredménye, a pontversenyek állása (Behaviour)
A vasárnapi Forma-1-es Koreai Nagydíj végeredménye és a világbajnoki pontversenyek állása (a formula1.com alapján):
okt. 6
12:51
Webber és Alonso a Pirellit szidja, Rosberg nem hiszi el, ami vele történt (Agroinform)
Mark Webber szerint a döntéshozóknak nem a versenyzők, hanem a gumigyártó érdekei a fontosabbak.
okt. 6
13:09
Djokovic nyerte a pekingi döntőt (Metropol)
A szerb teniszező a vasárnapi döntőben legyőzte a hétfőtől ranglistavezető spanyol Rafael Nadalt.
okt. 6
13:27
Boksz: Valujevnek nem tetszett a Klicsko-Povetkin meccs (She)
Nyikolaj Valujevnek, a Boksz Világszövetség (WBA) volt nehézsúlyú világbajnokának nem tetszett a Klicsko–Povetkin mérkőzés.
okt. 6
13:27
Dzsudzsákék idegenben verték a CSZKA-t (Agroinform)
Kétgólos győzelmet aratott a Dinamo Moszkva a CSZKA Moszkva otthonában az orosz Premjer Liga 12. fordulójában.
okt. 6
13:29
Parasport: ezüstérmesek a női csörgőlabdások az egri tornán (She)
A második helyen végzett a magyar női csörgőlabda-válogatott az Egerben rendezett nemzetközi tornán.
okt. 6
13:31
Premjer-liga: Dzsudzsákék győztek a címvédő otthonában (She)
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Premjer-liga 12. fordulójában a Dinamo Moszkva 2–0-ra nyert a bajnoki címvédő CSZKA Moszkva vendégeként. A Dinamóban Dzsudzsák Balázs végigjátszotta a találkozót.
okt. 6
13:45
Női kézi BL: egy turistával, optimistán várja a rajtot az FTC (She)
Az FC Midtjylland otthonában 17 órakor az FTC-Rail Cargo is megkezdi a női kézilabda Bajnokok Ligája 2013–2014-es idényét. A Fradi egy turistával, de optimistán várja a nyitányt.
okt. 6
13:47
Videó: 40 méteres szabadrúgás döntött a török ligában (She)
Tamandani Nsaliwa óriási szabadrúgásgólja döntött a Bucaspor javára a Gaziantep BB elleni idegenbeli mérkőzésen a török másodosztályú labdarúgó-bajnokságban. A Malawiban született játékos a 90. percben, 1–1-es állásnál 40 méterről bombázott a hazaiak kapujába, így a vendégek 2–1-re győztek.
okt. 6
14:03
Primera División: a válogatottba vágyó csatár nagy napja (She)
Az Atlético Madrid nyolc forduló után is őrzi hibátlan mérlegét a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban: a fővárosiak vasárnap ebédidőben a Celta Vigót győzték le hazai pályán 2–1-re. Diego Costa büntetőt hibázott, majd két góllal javította hibáját, találatai három pontot értek csapatának.
okt. 6
14:03
Nyolc forduló után is százszázalékos az Atlético Madrid (Metropol)
Az Atlético Madrid vasárnap legyőzte a Celta Vigót, így nyolc forduló után is százszázalékos a spanyol labdarúgó-bajnokságban.
okt. 6
14:05
F1: az összes pilóta nyilatkozata a Dél-koreai Nagydíj után (She)
Öt verseny még hátravan a Formula–1-es világbajnokságból, de a legfontosabb kérdés az, hogy mikor biztosítja be Sebastian Vettel a negyedik világbajnoki címét. Erre már a jövő heti Japán Nagydíjon lehetősége lesz, de ehhez Fernando Alonso nagy balszerencséjére is szüksége lenne. A Ferrari spanyol pilótája kitart a véleménye mellett, hogy a Pirelli gumijai alkalmatlanok a versenyzésre, és…
okt. 6
14:07
Videó: kemény és látványos labdamenetek - Djokovics-Nadal (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, Novak Djokovics két játszmában legyőzte Rafael Nadalt a pekingi kemény pályás ATP-torna döntőjében. Most tekintse meg a két klasszis összecsapásának legszebb labdameneteit!
okt. 6
14:21
Alpesi sí: szörnyű balesete után visszavonult a világbajnok (She)
Bejelentette visszavonulását Daniel Albrecht világbajnok svájci alpesi síző, aki 2009-es szörnyű balesete után csaknem három hétig kómában volt.
okt. 6
14:39
Serie A: Cassano régi önmagát idézte, nyert a Parma (She)
A Parma hazai pályán 3–1-re legyőzte a Sassuolót az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában. A házigazdák sikerének letéteményese Antonio Cassano volt, aki két gólpasszt adott, majd maga is a hálóba talált. A Parma az első félidő hosszabbításában emberhátrányba került Antonio Mirante kapus kiállítása miatt, majd a 88. percben a vendégek is megfogyatkoztak, Francesco Magnanelli…
okt. 6
14:39
Martino a rögzített szituációk miatt aggódik (Agroinform)
A Barcelona eddig hat gólt kapott bajnokságban és a találatok felét szöglet után kapta.
okt. 6
14:41
Gyorsaságimotoros Eb: Gyutai Adrián pontot szerzett (She)
A Supersport 600-as kategóriában érdekelt Gyutai Adrián a 15., pontszerző helyen ért célba a spanyolországi Albacetében megrendezett gyorsaságimotoros Európa-bajnokságon.
okt. 6
15:15
Szurkolókra támadt egy focista (Infostart)
Szurkolókra támadt egy focista Ónodon, egyiküket ököllel megütötte. A sportolót elfogták, miként azt a két másik embert is, akik bekapcsolódtak a verekedésbe - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Keresés